dj masud 18 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ با سلام خدمت اساتید.قفل سیم داره.باکس z3x.ufs دارم چجور بردارم نقل قول لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ سلام هر کدوم از باکس ها رو وصل کنی بعدش انلاک بزنی انلاک میشن.یاعلی سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April نقل قول لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ راحت ترین وبهترین باکس برای سری هایeسامسونگ باکسhwkاست.خیلی ازمدلهای سری eباz3xفلش زدم وخاموش شده ولی باhwkروشنش کردم.من تموم گوشیهای سری eسامسونگ وباhwkفلش وآنلوک میکنم بدون مشکلی. گوشی خاموش باباطری وگزینه آنلوک وبزن وکابل ووصل کن ویک پاورکوچولو راحت آنلوک میشه. GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .