تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 572 بازدید
سلام مشتری گوشی نوت 4 آورده مدل n910f میگه داشته باهاش کار میکرده یهو گوشیش خاموش شده حالا با 3 دکمه وارد دانلودینگ نمیشه و فقط با کابل جیگ خود گوشی هم اصلا روشن نمیشه و فقط با کابل جیگ میشه وارد دانلودینگش کرد با 3 فایل مختلف که یکیشون 4 فایل بود با pit فلشش کردم با دو فایل اول به زور روشن کرد ولی مدام هنگ میکرد و ریست میشد ولی با 4 فایل با pit کمی بهتر شده.ولی باز هم خاموش میشه نظرتون چیه؟ آیا فایل مخصوص دارد یا هارد مشکل دارد؟
آخرین پاسخ توسط davoddanialy, -
- 0 پاسخ
- 650 بازدید
سلام با استفاده از فایل زیر دوستانی که بعد فلش یا دانگرید دچار مشکل فوق میشوند به راحتی ترمیم رو انجام دهید. دانلود
آخرین پاسخ توسط ehsan_hd, -
- 0 پاسخ
- 804 بازدید
این مدل از سامسونگ قابلیت otg ندارد و با باکس bst میتوان با لاگ زیر به راحتی قفل frp را برداشت
آخرین پاسخ توسط aetork, -
- 0 پاسخ
- 567 بازدید
دانلود فایلهای فلش روت شده سامسونگ دانلود
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 0 پاسخ
- 1.7k بازدید
فایل QCNچیست ؟ است . فایلQualcomm Calibration Network مخففQCN QCNحاوی اطلاعات شبکه ) (G,3G,4G٢میباشد و اطلاعات شبکه را در فایل امنیتی NVMترمیم میکند. در مواقعی از فایل QCNاستفاده میکنیم که بعد از فلش ؛ آنلاک و … مشکلاتی از قبیل Not Register Network و یا مشکلات دیگر شبکه مواجه باشیم . قبل از استفاده از QCNنکات زیر را توجه کنید : با فایل QCNنمی توان Basbandرا ترمیم کرد در مدل دستگاه و QCNدقت کنید اشتباه در نصب ممکن است باعث پریدن Basebandدستگاه شما شود . قبل از استفاده از QCNبھتر است توسط باکس از قسمت ھای مختلف پشتیبان ) (Backupبگیرد . QCN مشکلات IMEIرا حل نمیکند. فایل Certچیست ؟ تمامی مدل ھای ٢٠١…
آخرین پاسخ توسط m.reza.7, -
- 0 پاسخ
- 640 بازدید
با سلام ....... 1. فایل ریکاوری را با odin رایت کنید download 2. این فایل را از طریق ریکاوری نصب کنید download خرسند باشید
آخرین پاسخ توسط smaiil-abasi, -
- 0 پاسخ
- 581 بازدید
سلام و درود ابتدا گزینه رید اینو میزنیم در حالت خاموش ولوم بالا و کلید قفل نگه داشته و کابل usb وصل میکنیم بعد از پیغام ok از شما کابل connect to UART cable میخاد که کابل c3303 متصل کنید موفق باشید
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 0 پاسخ
- 634 بازدید
با سلام فایل eng root رو از سایت firmware.ir دانلود کردم اندروید 7 هست اما روی لوگو سامسونگ دستگاه مونده نیاز دارم این دستگاه رو روت کنم کسی میتونه کمک کنه؟
آخرین پاسخ توسط mazikhoda, -
درخواست فایل
توسط dezroid- 0 پاسخ
- 718 بازدید
یه گوشی ON7 اندروید هفت با این ورژن دارم که احتیاج به فایل کامبینیشن داره G610FXWU1BQK3 کسی لینک داره بفرسته؟
آخرین پاسخ توسط dezroid, -
- 0 پاسخ
- 547 بازدید
سلام دوستان این مدل رو هم میتونید با کابل c3300&s7070و یا با کابل multiboot microusb انجام بدین کابل c3300بدون باطری و وصل کردن مثبت و منفی کابل و انلاک کابل بوت روی 530کیلو قرار بدین و باطری قرار بددید و انلاک :D:D
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 0 پاسخ
- 742 بازدید
دروود ابتدا دستگاه خودتان روت نمایید توجه داشته باشید اگر پس از نصب super user این نرم افزار از شما اپدیت خواست ابتدا فریمور را اپدیت نمایید به 5.1.1 سپس مجدد روت نمایید فایل روت:5.1.1 cf root j700h فایل فلش فارسی j700hxxu1aoj5 5.1.1 بعد از روت می توانید با باکس های z3x , octopus_samsung به راحتی انلاک نمایید لاگ انلاک UNLOCK INSTRUCTIONS: Phone must be rooted! If the software can't root the phone automatically, then you must root your device manually. 1. Power on the phone. 2. Enable 'USB debugging' in 'Settings'-'Developer options' for Android 4.0 - 4.1.2 or tap 7 times on 'Build number' in 'Settings'-'About phone' to enable '…
آخرین پاسخ توسط Mohammad Bagherzade, -
- 0 پاسخ
- 467 بازدید
Platform: Samsung Android Selected port: COM6 Selected model: SM-J105F Reset Screen Lock operation for SM-J105F will delete all user data on the phone (contacts, pictures and others)! Connecting to server... Connecting to server...Ok! Checking resource files... Resource files already downloaded. Please put the phone into Download Mode and connect USB cable. To put SM-J105F into Download Mode, You have to perform the following steps: 1. Reconnect the battery. 2. Press and hold "Volume-" + "Home" + "Power ON" keys. 3. When phone turns on, press "Volume+" key. Waiting for phone... Firmware write started. Writing Custom section... Custom section has been writt…
آخرین پاسخ توسط behzad007, -
- 0 پاسخ
- 498 بازدید
باسلام خدمت همکاران گرامی طبق آموزش جلو برید بدونه مشکل جواب میده بنده بارها تست کردم امیدوارم مفید باشه.... با تشکر از انجمن gsm-developers حذف FRP گوشی های a320f.zip
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 0 پاسخ
- 842 بازدید
با درود و احترام امروز قصد دارم کرک تست شده باکس قدرتمند اختاپوس رو خدمت شما معرفی کنم. نسخه پیش رو نسخه فول کرک از ورژن 1.6.5 باکس اختاپوس سامسونگ است که تست شده و سالمه. تست شده روی ویندوز 10 نسخه 64 بیت برای رایت سریال i9300 و چند مورد انلاک اف ار پی... دانلود مستقیم از سرور GSM-developers : octopus_Samsung_1.6.5_Crack.zip عواقب استفاده نادرست به عهده کاربر است
آخرین پاسخ توسط dehdar1999, -
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
حل مشکل هنگی و روی آرم ماندن سامسونگ g355h کاملا تست شده از جی اس ام دولوپرز درود دوستانی که با مشکل هنگی روی ارم را دارن و با فلش هم مشکلشون حل نشده فایلی که قرار دادیم را دانلود و در صورت ممکن با باکس z3x افدام به فلش نمایند بعد فلش هم بایستی فول وایپ انجام بدید تست شده میباشد موفق باشید فایل فلش حل مشکل این مدل : خدمت شما
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 589 بازدید
نرم افزار عالی وکارامد برای فیکسprogram for repair Device Root KeyDRK دوستان با این نرم افزار میتونید به راحتی فیکس کنید برای تمام مدلهای سامسونگ دانلود:MXDADrk
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 535 بازدید
آموزش حل مشکل وای فا سامسونگ j500h (نرم افزاری) ************************************************** آموزش: کافیه با فایلی که براتون میذارم فلش کنید. >http://dl.androidkade.com/Rom/official/somsung/j-series/GALAXY-J5/rom-android-6.0.1-for-GALAXY-J5-J500HXXU1BPG2-www.androidkade.com.rar پسورد فایل:www.androidkade.com منبع:androidkade
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 0 پاسخ
- 492 بازدید
سلام..این اموزش برای گوشیهایی هست که بعد از فلش بصورت نرم افزاری مشکل باطری پیدا میکنن وحتی با تعویض باطری مشکل حل نمیشه.معمولا گوشی در حالت استندبای خود به خود شارژ خالی میکنه.من این کا رو روی مدلهای زیردر اندروید 6 انجام دادم g920p..g920t..g920f..g920a بریم سراغ اموزش.. اول از هر چیز گوشی رو فول شارژ کنید..گوشی رو باید روت کنید برنامه زیر رو دانلود کنید و روی گوشی نصب کنید Android Terminal Emulator – Android-Apps auf Google Play برنامه رو باز کنید su رو تایپ کنید و اوکی بزنید.به برنامه دسترسی روت بدین متن زیر رو هم توی برنامه پیست کنید و اوکی کنید گوشی ریبوت میشه mount -o rw,remount /system /system mkdir /system/su.d chmod 0700 /system/su.d ec…
آخرین پاسخ توسط hamidooooo, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
اموزش و فایل فلش عربی 1205Y اقا اینجا فایل عربی من مشتری داشتم براش پیدا کردم فارسیش نگشتم چرا دروغ بگم دانلود فایل فلش 1200Y
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 629 بازدید
با سلام این روش ساده ترین روش تبدیل فایله کافیه فایلی که گذاشتمو دانلود واونو اکسترک کنید بعد فایل imgرو داخل پوشه ای که فایل Runme.bat وجود داره بزارید بعد Runme.bat را اجرا کنین به همین سادگی خودش تبدیل میکنهB-) متاسفانه نتونستم تو اپلود سنتر انجمن اپلود کنمش شرمنده باز s_Recovery_img2tar_odin_maker - Download - 4shared - Dan Optimus
آخرین پاسخ توسط mehrdad.lovely, -
- 0 پاسخ
- 551 بازدید
دانلود
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 0 پاسخ
- 883 بازدید
خدمت دوستان Download twrp_3.0.0-0_sm-a710f.tar | DevFiles.co - Free file hosting for Android devs!
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
- 0 پاسخ
- 578 بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همکاران عزیز یه g928p اوردن برام که invalid sim هست توسط bst و z3x انلاک کردم متاسفانه جواب نداد دوستان ممنون میشم بنده رو جهت حل این مشکل راهنمای کنید سپاس
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
- 0 پاسخ
- 1.4k بازدید
آنلاک گوشی c3303 با باکس Z3X C3303.jpg C3303 umlock.jpg
آخرین پاسخ توسط محمد همدانی, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام و درود به دوستان همونطور که میدونید این گوشی بدقلق ولی من میگم چطور این گوشی به راحتی با لودر فلش کنید ابتدا از لینک زیر لودر دریافت وتو لودر درایور نصب لودر اجرا کنید gt-e2252_flashloader7.5.4cscv
آخرین پاسخ توسط reza_2344,