تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 572 بازدید
دانلودمجموع efs های سامسونگ >[url="http://fs2.filegir.com/max%20m/Fertxter_Samsung_EFS.rar"]http://fs2.filegir.com/max%20m/Fertxter_Samsung_EFS.rar[/url]
آخرین پاسخ توسط vahid_max, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
Cert File Download SM-G530f >[url=http://www.mediafire.com/download/2vah7f0u0v51q1y/Cert+File+SM-G530F_35596506013624_0655.7z]Cert File SM-G530F_35596506013624_0655[/url]
- 0 پاسخ
- 951 بازدید
دانلود G530m Cert File >[url=http://www.mediafire.com/download/2vah7f0u0v51q1y/Cert+File+SM-G530F_35596506013624_0655.7z]Cert File SM-G530F_35596506013624_0655[/url]
- 0 پاسخ
- 1.9k بازدید
فایل efs مربوط به n5100 قابل فلش با اودین فایل رو قسمت pda قرار بدین و استارت بزنید لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
- 6 پاسخ
- 938 بازدید
سلام دوستان برای نصب رام کاستوم میخوام نصب کنم هر کاری کردم از طریق رویکاوری خودش نصب نمیشه وارد رم نمیشه .فلش هم کردم ولی باز وارد رم نمیشه روت کردم با iroot
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 0 پاسخ
- 660 بازدید
حل مشکل 10000% no service سامسونگ GT-7102 از جی اس ام دولوپرز درود دوستانی که مشکل no service را داشتند با این آموزش براحتی مشکلشان حل خواهد شد: تست شده میباشد فایل مودم را دانلود کنید: دانلود فایل روت هم خدمت شما: دانلود فایل QCN هم خدمت شما: دانلود حال گوشی رو ابتدا روت کنید با اودین فایل مودم که در بالا قرار دادیم را روی گوشی رایت کنید حال باکس Z3X را اجرا کرده و QCN را رایت کنید.... موفق باشید
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 594 بازدید
حل مشکل Test Mode Yellow Screen سامسونگ I8262از جی اس ام دولوپرز درود کافیست شماره گیری را گرفته کد زیر را بزنید: *#87976633# تمام...
- 6 پاسخ
- 838 بازدید
سلام دوستان چندتا نرم افزار تست کردم وقتی روشن میکنی برای دریافت یا ارسال میکنی اینترنت رو روشن کن روشن میکنم وبعد ارور میده و هیچ عملی انجام نمیده اندرویدشم4.4.4
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام فایل فلش فارسی s5690 میخواستم
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
قفل سیم e250i
توسط dj masud- 2 پاسخ
- 684 بازدید
با سلام خدمت اساتید.قفل سیم داره.باکس z3x.ufs دارم چجور بردارم
آخرین پاسخ توسط mobiledaneshjoo, -
- 8 پاسخ
- 1.6k بازدید
با سلام دوستان گوشی N9005 32G اندرویدش 4.3 بود بعداز فلش با 4.4.2 شماره سریال و بیس باند پرید با فایل های زیر فلش زدم مشکل همچنان باقیست لطفا راهنمایی کنید. N9005XXUGBOEA_N9005OJVGBOE4_N9005XXUGBOD3_HOME.tar N9005XXUENC2_N9005OJVENB2_XSI N9005XXUEND3_N9005OLBENC3_MM1 N9005XXUGBOB6_N9005VIAGBOC1_N9005XXUGBOA1_HOME.tar
آخرین پاسخ توسط masoud, -
فایل روت برای e500h
توسط iraj- 0 پاسخ
- 666 بازدید
سلام دوستان این فایل رو با اودین فلش کنید لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
حل مشکل هنگی و روی آرم ماندن سامسونگ g355h کاملا تست شده از جی اس ام دولوپرز درود دوستانی که با مشکل هنگی روی ارم را دارن و با فلش هم مشکلشون حل نشده فایلی که قرار دادیم را دانلود و در صورت ممکن با باکس z3x افدام به فلش نمایند بعد فلش هم بایستی فول وایپ انجام بدید تست شده میباشد موفق باشید فایل فلش حل مشکل این مدل : خدمت شما
- 0 پاسخ
- 913 بازدید
آنلاک موفقیت آمیز سامسونگ s5610 با باکس Z3X درود برا اینکار بایستی تلفن را خاموش کرده از کابل B3210 micro uart+usb استفاده کنید لاگ خدمت شما:
- 1 پاسخ
- 663 بازدید
با سلام تو انجمن این مورد بود ولی با این روش که تست شده کاملا راحت میتونید این مدل رو روت کنید. کافیه این فایل رو در قسمت PDA FILE توسط این اودین رایت کنید. ODIN تمام... گوشی به راحتی روت شد.
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 1 پاسخ
- 905 بازدید
حل مشکل سریال و 01 شدن سامسونگ N9005 از جی اس ام دولوپرز درود دوستانی که بعد فلش سریال گوشی شان تبدیل به 01 میشه با ما همراه باشند: برا حل مشکل گوشیتان را روت کنید بعد فایل CERT که براتون قرار دادیم را روی گوشی رایت کنید خدمت شما تمام... موفق باشید... تهیه وتنظیم: صفری.آرش
آخرین پاسخ توسط Avatar, -
- 6 پاسخ
- 1.4k بازدید
مشتری گوشی اورده که هارد بریک شده .. گوشی از هارد بریک در اوردم الان رو ارم هست.. هرکاری میکنم فلش نمیشه .. لطفا راهنمایی کنید
- 0 پاسخ
- 1.4k بازدید
در بعضی مواقع ما نیاز به فایل های فلش 4 فایل داریم که شاید برای ما مقدور نباشد رام جدید دانلود کنیم. توسط این نرم افزار میتوانید فایل های فلش تک فایل خود را به 4 فایل تبدیل کنید. 1- برنامه را اجرا کنید. 2- گزینه Open را زده و فایل خود را انتخاب کنید. 3- گزینه Unpack را انتخاب کنید. 4- حال گزینه Make رو فشار دهید تا فایل های مورد نظر در کنار برنامه ساخته شود. PDA, MODEM, CSC, BOOTLOADER Microsoft DotNet 4.0 Framework Dependencies: libarchive2, bzip, ICSharpCode’s ShareZipLib, CustomControls, sfk Download LINK
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 8 پاسخ
- 1.7k بازدید
درود از دوستان اگر کسی راهکاری برای حل مشکل دارد لطفا منو راهنمایی کنید. کارهای انجام شده: - روت - repaire network لازم بذکر است با باکس z3x عملیات repaire network کاملا انجام میشود.
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
خاموشی s5830i
توسط arash167- 1 پاسخ
- 511 بازدید
سلام گوشی فوق داشن بلوتوث میکردن خاموش شده چند بارم روشن شده ریسیت شده الان روشن نمیشه دانلودینگ نمیره با ریف هم بوت میزنم اخطار میده Resurrection sequence started. Establish communication with the phone...OK Initializing internal hardware configuration...OK Uploading resurrector data into memory...OK Starting communication with resurrector...OK Detected an Initialized FLASH1 Chip, ID: 0x00EC/0x0050 (512MB) Selected Resurrection Data for the NAND Chip with Page size = 4KB Flashing the dead body... ERROR: DCC Loader has reported Error Code = 0x30 (0x000000). Trying to recover...FAILED ERROR: Failed due to multiple communication errors. Term…
آخرین پاسخ توسط vilson_ali, -
مشکل انتن 7262
توسط arash167- 4 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام مشتری میگه روزانه که مسیری میره از کوه رد میشه انتن قطع میشه میرسه به شهر انتن برنمیگرده مگر اینکه برگرده . محل سکونت فلش زدم درست نشد efs ریسیت کردم سریال دیگه رایت کردم الان انتن نمیاد و عدم ارائه سرویس میزنه یه مدت گذاشته باشه انتن میاد اما تماس های اضطراری است efs اولیش بک اپ داشتم رایت کردم بازم فرقی نکرد
آخرین پاسخ توسط arash167, -
- 7 پاسخ
- 1.2k بازدید
درود خدمت دوستان باز هم با یک تجربه شخصی و یک اموزش دیگه در خدمتتون هستم.. آموزش ترمیم سریال تبلت T116 بدون باکس برای اولین بار خب دوستان برای حل مشکل سریال این تبلت اولین کاری که باید انجام بدیم فلش این رام روی تبلت.. T116 4.4.4 ROM خب مرحله بعدی و مهم دوتا فایل مودم قرار دادم اول فایل مودم CP_MODEM BY FARZAM.tar روی تبلت رایت کنید سپس تبلت فکتوری و وایپ کنید... بعد از بالا اومدن تبلت اگر مشکل باز پا برجا بود مودم دومی که هست Modem BY farzam و در اخر باز وایپ و فکتوری کنید و مشکل سریال حل میشه موفق باشید دوستان.. M.F MODEM repair ime pas:FARZAM7 تهیه و تنظیم : میثم فرزام
آخرین پاسخ توسط m-gsm, -
- 5 پاسخ
- 1k بازدید
سلام دوستان کسی این مشکل رو حل کرده؟ خیلی از راه ها رو رفتم تغییر سریال رایت سرت انلاک repaier network و درس نشده کسی راه حل درستی نداره؟
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 2 پاسخ
- 882 بازدید
آنلاک سامسونگ s7262 بدون پاک شدن اطلاعات با دانگل bst
- 3 پاسخ
- 761 بازدید
با سلام گوشی اک بوده ظاهرا باخط ایرانسل وقتی شماره گیرنده با 98+ شرو شه پیام نمیره! کارای انجام شده: تست با چن تا خط ایرانسل ریست با اول مشکل نداره و بدون کد کشور هم مشکلی نداره ممنون میشم کمک کنین
آخرین پاسخ توسط persian.gsm,