iraj 104 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ (ویرایش شده) سلام دوستان برای نصب رام کاستوم میخوام نصب کنم هر کاری کردم از طریق رویکاوری خودش نصب نمیشه وارد رم نمیشه .فلش هم کردم ولی باز وارد رم نمیشه روت کردم با iroot ویرایش شده 24 مرداد، ۱۳۹۴ توسط iraj irgsm نقل قول لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ نصب شد بالاخره با تعویض رم .اما حالا رام کاستوم ارور میده irgsm نقل قول لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ (ویرایش شده) ریکاوری cwm قابل فلش از مموری و ریکاوری لینک دانلود ریکاوری کاستوم خدمت شما مشکل گوشیتون چیه؟رام کاستوم روش رایت نمیشه یا بالا نمیاد؟ کاستوم رام s5830i با اندروید 4.1.1 ویرایش شده 25 مرداد، ۱۳۹۴ توسط MR.Ali نقل قول لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ ریکاوری cwm قابل فلش از مموری و ریکاوری لینک دانلود ریکاوری کاستوم خدمت شما مشکل گوشیتون چیه؟رام کاستوم روش رایت نمیشه یا بالا نمیاد؟ کاستوم رام s5830i با اندروید 4.1.1 رایت نمیشه رام کاستومه...ارور میده irgsm نقل قول لینک ارسال
taher 10 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ دوست من چه اروری میده بیشترین ارورها اول بخاطر رم و دوم بخاطر مناسب نبودن فایل ریکاوری برای نصب رام کاستوم هستش .پس بهتره اول از یه رم دیگه ویه فایل ریکاوری دیگه استفاده کنید ونتیجه رو اعلام بفرمایید نقل قول لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ (ویرایش شده) دوست من چه اروری میده بیشترین ارورها اول بخاطر رم و دوم بخاطر مناسب نبودن فایل ریکاوری برای نصب رام کاستوم هستش .پس بهتره اول از یه رم دیگه ویه فایل ریکاوری دیگه استفاده کنید ونتیجه رو اعلام بفرمایید ریکاوری کاستومی که برا رام هست رو میزنم رم هم مال خودم نمیاورد با یکی دیگه تست کردم الان ریکاوری به این ورژن داده ClockworkMod_v6.0.5.3-Cooperve که اینم اصلا نصب نمیشه.... set metadata-recursive:some changes failed E:erorr in /sdcard/cm-GTs i-coopervezip installation aborted ویرایش شده 25 مرداد، ۱۳۹۴ توسط iraj irgsm نقل قول لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ با ریکاوری های مختلف تست کردم نصب شد... irgsm نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .