تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 3.4k بازدید
درود خدمت دووستان...... برای اولین بار باز کردن قفل چه پترن چه پین و رمز............. بدون پاک شدن اطلاعات... Samsung Galaxy S5 اموزش بزودی...... موفق باشید.....
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 9 پاسخ
- 876 بازدید
سلام دوستان ببخشید یه s4هست که میخوام سریالش رو چنج کنم (مشکل هم نداره خود گوشی)اگه امکان داره راهنمایی بفرمائید باکس هم z3xدرام
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 7 پاسخ
- 1.5k بازدید
دوستان تا این گوشی رو روشن میکنی آرم سامسونگ خوبه دیگهبعد از ارم سریعا صفحه گوشی خط خطی میشه تا این بطور کل سفید میشه. ادین شناسایش نمیکنه. سرویس کردم. السیدی تست کردم سوکت السیدی تعویض کردم بازم جواب نداد دوستان مشکل از کجاست؟
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 3 پاسخ
- 731 بازدید
سلام به اساتید محترم یه سامسونگ s5 اومده برام بعد از این که فکتوری ریست شده اکانت سامسونگ میخواد بیشتر فیلم هایی که بود رو امتحان کردم نشد و دانگل bst هم گزینه remove samsoung account برای S5 خاموش بود خواستم بدونم این روش دیگه ای نداره ؟
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
درود خدمت دوستان... گوشی Samsung Galaxy V SM-G313HZ بعد از فلش با مشکل سفید شدن صحفه مواجه میشید ک برای حل این مشکل رامی که قرار میدم رو دانلود و روی گوشی فلش کنید... لینک داانلود...... Samsung Galaxy V SM-G313HZ موفق باشید....
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 6 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام و درود به دوستان گوشی روت کردم انلاک اوکی میده ولی بازم کد شبکه میخاد باکس z3x دارممممکنه راهنمایی کنن دوستان با تشکر
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 872 بازدید
آموزش آنلاک شبکه سامسونگ j100 dous تست شده از جی اس ام دولوپرز درود برا انجام اینکار ابتدا گوشی را با فایلی که قرار دادیم با اودین روت کرده: خدمت شما حال باکس z3x را اجرا کرده v18.9 مدل را دقیق انتخاب کنید اینفو و رید گرفته حال گوشی را خارج کرده دوباره سیمکارت را وارد کنید روی گوشی پاور کرده و گزینه NET LOCK را بزنید تمام...:-B
- 0 پاسخ
- 955 بازدید
فایل CERT وQCN کمیاب سامسونگ A700H از جی اس ام دولوپرز فایل خدمت شما پسورد:sfri.arash
- 1 پاسخ
- 631 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم i9003 برام اورده بودن که مشکا هارد داشت بنده هم هارد رو خارج کردم ویه رم 8 گیگ گذاشتم و گوشی بالا اومدش وبنده گوشی رو روتش کردم والان میخوام رم رو به عنوان حافظه داخلی به گوشی معرفی کنم ولی هر کاری میکنم با موبوروبو نمیتونم فایلش رو روگوشی نصب کنم ممنون میشم از اساتید که بنده رو راهنمایی کنید وباقی مراحل رو به بنده بفرمایید که چکار کنم
آخرین پاسخ توسط taher, -
- 2 پاسخ
- 696 بازدید
سلام دوستان حل مشکل روی آرم تبلت سامسونگ N5120 رو میزارم که این آموزش فقط و فقط توسط خودم و از انجمن دولوپر منتشر شده و کپی کردن آن بدون درج منبع حرام است. برای این کار دانگل BST رو اجرا کنید و در سربرگ سامسونگ مدل N5100 رو انتخاب کنید و بعد وارد سربرگ آنلاک بشین. تبلت را به حالت Download Mode ببرید و بعد با یو اس بی به سیستم وصل کنید. روی گزینه ی Scan کلیک کنید تا حالت دانلودینگ گوشی رو شناسایی کنه. بعد روی گزینه ی WR.Default EFS کلیک کنید و منتظر بمونین تا پایان کار. بعد از اینکه گوشی بالا بیاد میبینید که نیازی به ترمیم سریال هم نیست. موفق باشید.
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei, -
فایل فلش حل مشکل هنگی و روی آرم ماندن سامسونگ s7582 کاملا تست شده از جی اس ام دولوپرز
توسط sfri.arash- 0 پاسخ
- 1.4k بازدید
فایل فلش حل مشکل هنگی و روی آرم ماندن سامسونگ s7582 کاملا تست شده از جی اس ام دولوپرز دوستانی که مشکل لمسی هم داشتن با این فایل قابل حل خواهد بود فایل خدمت شما
- 3 پاسخ
- 1.8k بازدید
سلام یه اس 4 سامسونگ i9500 دستم اومده که بیس باند نداره با 4.2.2 - 4.4.2 - 5.0.1- (شاید 10 تا فایل زدم ) فلش زدم ولی بیس باند برنگشت چطوری باید بیس باند رو برگردوند؟
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
- 0 پاسخ
- 676 بازدید
http://www.tsar3000.com/Joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=659:pit-and-ops-files-for-samsung-android-mobile-phones&catid=55:samsung&Itemid=82
آخرین پاسخ توسط PAYAM, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
فایل cf root i9515 اندروید 4.4.2 5.0.1 تست شده https://download.chainfire.eu/611/CF...xx-gti9515.zip
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
این مدل رو برام اوردن بوتش پریده بود با atf فایل بوت رو ریختم تو رم ولی وقتی پاور و ولوم پایین و هوم رو میزنم نمیره دانلود مد دوستان راهی دارن ؟؟؟
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
آموزش دانگرید سامسونگ E500H از اندروید 5.1.1. به 4.4.4 از جی اس ام دولوپرز درود برا دانگرید این مدل از گوشی کافیست تک فایله رو با اودین فلش کنید و تمام بعد دانگرید گوشی رو ارم خواهد موند کافیست وایپ انجام بدین و بدون مشکل لذت ببرین... با جی اس ام دولوپرز قدرت در دستان شماست
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 1 پاسخ
- 902 بازدید
به نام او I9301IXCUANJ6 I9301IXCUANJ6 I9301IITVANJ1 IT | 4server.info
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 559 بازدید
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
آموزش فارسی سازی و فلش سامسونگ e1200R با سی پی یو SPD با باکس Z3X از جی اس ام دولوپرز
توسط sfri.arash- 0 پاسخ
- 2.2k بازدید
آموزش فارسی سازی و فلش سامسونگ e1200R با سی پی یو SPD با باکس Z3X از جی اس ام دولوپرز درود برا فلش و فارسی سازی این مدل از گوشی: مهمتر از همه چون درایور اش SPD هستش باطری رو در بیارید و کابل رو جا بزنید و کلیدهای 1 و 2 رو نگه دارید تا درایورنصب شود و برای بوت شدن هم با نگه داشتن کلید بوت کلید ok میتونید براحتی مطابق شکل زیر فلش نمایید
- 1 پاسخ
- 626 بازدید
با سلام گوشی سامسونگ g316hu مشتری آورده میگه خودبه خود خاموشی شده بعد از پاور 0.09 جریان میکشه توسط سیستم هم اصلا شناسایی نمیشه.
آخرین پاسخ توسط vahid_max, -
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
بهترین روش برای برداشتن اکانت سامسونگ n900 note 3 دوستانی که این مدل گوشیها براشون امده و بهاش مشکل دارن میتونن از فایل فلش زیر جهت برداشتن اکانت استفاده کنند >http://www.telefondoktoru.com/support/sD-185-N900XXUCMK2
آخرین پاسخ توسط amirgh2012, -
- 2 پاسخ
- 885 بازدید
با سلام خدمت اساتید.... دوستان این مدل گوشی برام اومده که مشکل شبکه داره سیمکارتو نمیشناسه ولی داخل شبکه ها نوشته ایرانسل ولی شبکه ناشناسه... سریال و بیس باند هم سالمه هیچ مشکلی نداره...به گفته مشتری هم خود به خود اینطوری شده....ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط hamed1028, -
- 3 پاسخ
- 999 بازدید
یه i9300i برام امده مشکل دوربین دارد ورژن 4.4.4هست حالا میخوام دانگیرد کنم به 4.3چند تا ورژن تست کردم بعد فلش گوشی رو آرم گیر میکنه لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط sajad_gsm, -
- 0 پاسخ
- 882 بازدید
فایل فلش حل مشکل EXT4 سامسونگ N9005 در اندروید 5 از جی اس ام دولوپرز درود دوستانی که با مشکل EXT4 هنگام آپدیت به اندروید 5 با این مدل از گوشی روبرو میشن با فایلی که قرار دادیم براحتی مشکلشان حل خواهد شد خدمت شما موفق باشید...
مشکل وای فای g350e 1 2
توسط eza68- 11 پاسخ
- 4.2k بازدید
سلام خدمت دوستان این گوشی وای فایش روشن نمیشه با چندتا فایل هم امتحان کرددم .
آخرین پاسخ توسط Anonymous,