تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 8 پاسخ
- 1.9k بازدید
درود دوستان گوشی مدل a520f مراجعه شده که سریال به صورت 000000000000000 میباشد کارهای انجام شده رایت فایل کامینیشن رایت فایل سکوریتی بکاپ گرفته شده از ی گوشی دیگه که متاسفانه جواب نداد وبا رایتش کلا بیس باند هم میره دوستان اگر تجربه ای تو این زمینه دارن راهنمایی کنن
آخرین پاسخ توسط REZA4455, -
- 0 پاسخ
- 845 بازدید
سلام یه گوشی a800f انلاک شده imei شده 350000...6 انتن نمیده راه حلش چیه؟ efs دیگه روش می زنم baseband میشه Unknown cert هم می زنم تغییری نمی کنه
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 0 پاسخ
- 738 بازدید
مشکل سریال این گوشی بجز میکرو با زد3 ایکس هم حل میشه؟ من با ترمیم فقط تونستم سریال1 رو ترمیم کنم ممنونم
آخرین پاسخ توسط persian.gsm, -
- 2 پاسخ
- 550 بازدید
سلام یه g570f دارم میخوام سریالش عوض کنم چه باکسی ساپورتش میکنه؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط mr., -
- 4 پاسخ
- 738 بازدید
سلام گوشی g610 اوره بودن برا فلش داخل گوشی u00 زده بود پشتش u20 من با بلید 125 u20 فلش کردم هم بیسباند هم سریال پرید با تمامی بلید های u20 زدم ولی بیس باند برنمیگشت همچنین با تمامی بلید های u00 ب ارور های مختلف میخوردم کسی از دوستان راهنمایی داره
آخرین پاسخ توسط yousef.ebadi, -
مشکل سریال g850f 1 2
توسط tifo02- 10 پاسخ
- 2.3k بازدید
با سلام خدمت دوستان گوشی g850f برام آوردن سریالش 0049 باکس هم z3x دارم فقط اکتیو هم نیستش گفتن نسخه 20 رایگانه احتیاج به اکتیو نداره با تشکر
آخرین پاسخ توسط shin, -
- 3 پاسخ
- 862 بازدید
سلام g920p رو به ورژن 7 اپذیت کردم بعد از اپدیت سریال گوشی 999000 شده مشتری هم گیر داده سریال خودشو بزن دانگرد نکردم. رام ادیت شده زدم.
آخرین پاسخ توسط REDFORCE, -
مشکل سریال g925f 1 2
توسط z.3.x- 10 پاسخ
- 2k بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همکاران عزیز یه گوشی مدل ذکر شده اوردن برام واسه روت cf روت داشتم رایت کردم رو ارم موند و بعد با چهار فایل فلش زدمو خلاصه گوشی بالا اومد ولی سریال رو نشون نمیده و بیسباند هم ناشناسه باکس z3x دارم که اکتیو نیست راهی هست با bst بشه ترمیم کنم؟
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
مشکل سریال i9300
توسط Naruto- 5 پاسخ
- 1.8k بازدید
سلام خسته نباشید گوشی فوق سریال بیس باند نداره با Z3X هرکاری کردم نشد efs زدم فایل cert زدم نشد هرکاری کردم سریال بیس باند نیومد اگه فایل سرت و efs تست شده دارید بزارید ممنون ممنون میشم راهمایی کنید
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
مشکل سریال i9500
توسط tifo02- 8 پاسخ
- 1.2k بازدید
دوستان سلام گوشی i9500 سریال سالم بوده و خطای ثبت شبکه میداد با z3x ریپایر نتورک زدم سریالش 0049 میشه بعد سریال رایت میکنی سریالش null میشه دوباره با چهار فایل فلش میزنم قفل شبکه داره که با زد3 آنلاک کردم سریال برمیگرده ولی بازم مشکل ثبت شبکه داره دوستان راه حلی ندارن براش ؟
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 9 پاسخ
- 1.8k بازدید
سلام یه J710f واسم اوردن که شماره سریالش 0 شده ! J710FXXU2AQB3 موقع ترمیم سریال ارور nvram میده فایل nvram هم میزنم بیسباند میره !
آخرین پاسخ توسط sanjabak1368, -
- 6 پاسخ
- 1.2k بازدید
گوشی بعد روت و چنج سریال ریستارت کردم دیگه نه سریال خودش نه سریال جدیدی که زدم دیگه نیومد آخرین ورژن رام زدم 4 فایل حل نشد کامبی زدم باز حل نشد میخوام سریال هم ترمیم کنم به مودم ارورر میده
آخرین پاسخ توسط vahed20k, -
مشکل سریال n910c
توسط mohsen20- 7 پاسخ
- 2.1k بازدید
سلام خدمت دوستان یه n910c دارم فایل سرت رایت نمیشه باکس z3x و دانگل best هم دارم با دانگل بست به کابل uart وصل نمیشه ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط hazraty, -
- 3 پاسخ
- 870 بازدید
دوستان گوشی n910p رو به اندروی ۶ آپدیت کردم مشکل سریال پیدا کرد که عوض شد با فایل مودم زدم درست نشد لطفا راهنمایی کنین آنتن داره سریال عوض شد
آخرین پاسخ توسط hosseinmehri, -
- 3 پاسخ
- 776 بازدید
با سلام دوستان این گوشی ظاهرا با فلش چیش یکی از همکاران سریالش پریده بود که من اقدام به رایت cert کردم که رایت هم نشد و الان دیگه بالا نمییاد و ارور drk میده که با zex اقدام به رایت کردم ولی حالا تاچ بد کار میکنه ...در واقع بر عکس میزنه تاچش!!!! لطفا راهنمایی کنید .
آخرین پاسخ توسط mr., -
- 9 پاسخ
- 1.8k بازدید
با سلام خدمت همکارای گرامی.. بگفته مشتری بعد از روت روی آرم گیر کرده بود...که فلشش کردم با اندروید 6...سریال بیس نداشت..هرکاری کردم توی اندروی شش روت نشد... دانگریدش کردم به 5الان موقع رایت cert ایرور میده...اینم لاگ... Waiting ADB device... Ok Reading phone info... Model: SM-A310F Android version: 5.1.1 Product code: Phone version: PDA version: A310FXXU1AOL7 CSC version: A310FOXX1AOL3 CSC country code: Hungary CSC sales code: XEH HW version: Phone SN: R28HB16QKXF Chip name: EXYNOS7580 Modem board: Security patch: 2015-12-01 RF cal date: IMEI: Checking Super user right... true Reading NV data... Ok Checking NV data... Ok Reading data... …
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 7 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام درود و خسته نباشید. بنده به تازگی باکس z3x رو اکتیو کردم هنوز باهاش بلدی نیستم سریال رو اوکی کنم.لطفا بنده رو راهنمایی کنید تا این گوشی رو درست کنید. گوشی فوق بیس باند دارد. آنتن هم دارد. ولی سریالش به این صورت میباشد. 000000000000000/01
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 9 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام خدمت اساتید سریال imei null شده باکس zx دارم ولی اکتیو نیس راه نرم افزاری که بتونم انجام بدم چیه و ایسی سخت افزاریش کدومه؟
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 7 پاسخ
- 3.9k بازدید
با سلام یک گوشی s5 اومده برام توی اندروید 6 قسمت سریال SN داره ولی imei نداره انواع کارها کردم هنوز جواب نداد به 5 دانگرید کردم با چهار فایل (توی اندروید 5 سریال null میشه و حتی sn هم نداره) efs دانلود کردم و سرت که سرت رو کامل نمیزنه و خطای Checking magic... میداد reset efs هم که میزنم از همین پیغام جلوتر نمره البته با بکاپ efs خودش که برگردوندم و سرت زدم تا Running zTool, please wait... error (unknown) میره ولی باز خطا میده و سرت رو کامل نمیزنه فایل کمبانیشن هم زدم بعد اندرید 6 بازم سریال نیومد ؟؟؟؟؟؟ لطفا دوستان راهنمایی کنن. فقط باکس z3x دارم و کرک چند تا باکس دیگه!!!
آخرین پاسخ توسط simorgh, -
- 3 پاسخ
- 800 بازدید
با سلام دوستان این گوشی بیس باند و سریال ناشناخته بود که با فایل موجود زدم و بیس باند درست شد و سریال هم از حالت null در امد ....حالا برای ترمیم سریال چکار کنم؟ باکس z3x هم دارم ولی ظاهرا نمیشه
آخرین پاسخ توسط رامین ملکی, -
- 8 پاسخ
- 3.1k بازدید
با سلام... بعد از تعویض هارد گوشی مذکور نه سریال داره..نه بیس باند نه sn با z3x روی مدال j700f هم ریست efs زدم... nv dataرایت کردم.... سرت هم که رایت نمیشه... باینری 3 هستش.... ممنون میشم راهنماییم کنید..سه تا برد همینجوری مونده دستم....?
آخرین پاسخ توسط ghodooss, -
- 10 پاسخ
- 4.8k بازدید
سلام گوشیم سریال نول و بیس باند ناشناخته چندجا بردم با چند نوع باکس زدن گفتن نمیشه و مشکل از سخت افزاره ولی با اپدیت اینجوری شد !!! چرا با باکس راه نمیوفته؟ دیگه خسته شدم توروخدا یه راه کاری چیزی بدین خیلی خستم =((
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 3 پاسخ
- 1.7k بازدید
ممنون میشم راهنمایی کنید چطور میشه برگردونم بیس و سریالش رو
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 10 پاسخ
- 2.3k بازدید
این مدل رو برام اوردن بیس و سریال نداره فلش هم کردم نشده efs رایت کردم modem رایت کردم نشده کسی راهی داره براش ؟؟
آخرین پاسخ توسط رامین ملکی, -
- 10 پاسخ
- 2.1k بازدید
سلام این گوشی مشتری به من داده میگه موقع صحبت کردن شبکه رفته کد های زیر لاگ برای شما گذاشتم به ترتیب عکس کد نمایش سریال. *#06# *#0011# *#1234# سریال در قسمت درباره دستگاه ناشناس اعلام کرده آخرین ورژن چهار فایل اندروید ۷ رایت کردم فایده نداشت
آخرین پاسخ توسط hadi9823,