modern soft 164 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۷ گوشی بعد روت و چنج سریال ریستارت کردم دیگه نه سریال خودش نه سریال جدیدی که زدم دیگه نیومد آخرین ورژن رام زدم 4 فایل حل نشد کامبی زدم باز حل نشد میخوام سریال هم ترمیم کنم به مودم ارورر میده نقل قول لینک ارسال
ehsan_hd 128 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۷ اپدیت کردی راه های ترمیم رو خودت بستی همیشه بی منت کمک کن یه خدایی هست نقل قول لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۷ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۷ در 2 دقیقه قبل، ehsan_hd گفته است : اپدیت کردی راه های ترمیم رو خودت بستی نه میشه به 7 دانگرید کرد نقل قول لینک ارسال
ehsan_hd 128 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۷ اره اما بردی رو u3 همیشه بی منت کمک کن یه خدایی هست نقل قول لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۷ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۷ خب اگه تو u2 بود چیکار میشد کرد ؟ نقل قول لینک ارسال
mohsen8 813 ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۷ این مدل تا باینری 2 قابل ترمیم هست باینری 3 وقتتون رو هدر ندید اصلا قابل ترمیم نیست U2 همیبار وایپ میکنید و از اول میرید جلو روت هم از SuperSU استفاده کنید برای ترمیم مجیسک آخرش پچ نمیشه گوشی نقل قول لینک ارسال
vahed20k 0 ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۷ باید منتظر اپدیت باکس باشیم... منم همین مشکل رو داشتم u3 سه روز درگیر بودم نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .