تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 714 بازدید
دوستان J100h ds هست میخوام فایل بوت رو رایت کنم و با iroot روت کنم اما موقع رایت فایل با اودین failed میده لاگ <OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> boot.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <ID:0/024> Added!! <ID:0/024> Odin v.3 engine (ID:24).. <ID:0/024> File analysis.. <ID:0/024> SetupConnection. <ID:0/024> Can't open the serial(COM) port. <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)
آخرین پاسخ توسط Alir3za, -
- 2 پاسخ
- 714 بازدید
لطفا فایل مودم i9505 4.4.2 مشکل گوشی سریال یونال شده
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 1 پاسخ
- 714 بازدید
با باکس z3x به راحتی میتونید بدون انپک وریپک کردن فایل ها هر قسمت از فایل ها که میخاهید رایت بشه نگاهی به عکس بندازید تا بهتر متوجه بشید مثلا برای رامی که فارسی نداره تیک های cash , hiden را بردارید تا فارسی به رام اضافه بشه مثلا بخاهید تک فایل بزنید همه تیک ها را بدارید به جز تیک های boot , recovery . system بمونه و برای فلش گوشی ها سعی کنید تیک modem را بردارید که به مشکل پریدن انتن هم دچار نشوید و یا موقع دانگرید هر کدام از فایل که رایت نمیشه تیک ان را بردارید و دباره رایت کنید مثلا aboot یا sboot
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 0 پاسخ
- 714 بازدید
درود دوستان مشکل بیسباند دارم دانگل bst دارم راه حلش چجوریه؟
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 1 پاسخ
- 714 بازدید
سلام دوستان گوشی سامسونگ G935f در حین مکالمه صدا رد و بدل نمیشه فقط تو واتس اب یا بقیه مسنجرها صدا داره فلش کردم درست نشد
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 0 پاسخ
- 713 بازدید
سلام نیاز به فایل فارسی i535 verizon دارم روش های سایت رو چک کردم جواب نداد
آخرین پاسخ توسط t20mobile, -
- 0 پاسخ
- 713 بازدید
به قسمت mobile networks رفته سپس access point names را میزنیم وارد تنظیمات apn شده بر روی گزینه apntype رو زده تیک های default.mms.supl رو زده و سپس ذخیره کنید و تمام. اگر گزینه apntype خالی بود default,mms,supl رو دستی تایپ کنید و ذخیره کنید.
آخرین پاسخ توسط latif1369, -
- 0 پاسخ
- 713 بازدید
*** آموزش کالیبراسیون تاچ در گوشیهای g920 سامسونگ *** برای کالیبراسیون تاچ در گوشیهای سری G920 سامسونگ کافیست #2663#* رو شماره گیری نمایید و گزینه Tsp Firmware Update (General) رو بزنید در پایان عملیات عبارت Pass رو مشاهده خواهید نمود. دقت نمایید در حین عملیات آپدیت اصلا به تاچ دست نزنید
آخرین پاسخ توسط mehrzad0028, -
- 3 پاسخ
- 713 بازدید
با سلام گوشی رو مشتری اورده دادن با اندروید 6 فلش زدن الان بیس وسریال نوله من با هر فایلی رو اندروید 6 میزنم بیس وسریال نداره به اندروید 5 دانگرید کردم سریال ترمیم کردم اما پچ نمیشه اندروید 6 رو چه ورژنی بزنم ک برگرده ؟
آخرین پاسخ توسط jmez_gsm, -
- 0 پاسخ
- 712 بازدید
فایل cert سامسونگb360e با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 1 پاسخ
- 712 بازدید
سلام خدمت دوستان یه سامسونگ s4 i337 هست گوشی روش رام کاستوم نصب شده الان مشکلش گوشی اینه که روشن میشه میاد بالا داخل منو که میری چند لحظه بعد ریستارت میشه رو ارم گیر میکنه ساپورت باکس Octoplus هست فایلش دانلود کنم بزنم یا راهه دیگه هست کاستوم نصب کنم
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 1 پاسخ
- 712 بازدید
آنلاک موفقیت آمیز سیم و قفل شبکه سامسونگ S5220با باکس z3x درود آموزشی که قرار داده شده صد در صد جوابگوست برا اینکار شما بایستی ابتدا گوشی را فلش کنید کلید ولوم پایین و ولوم بالا را نگه دارید و usb را وصل کنید بعد اتمام فلش کابل را از گوشی جدا نکنید در صورت جدا کردن بایستی دوباره فلش نمایید بدون جدا کردن گزینه Direct unlock را بزنید تمام
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 0 پاسخ
- 712 بازدید
دوستان عزیز شما میتونین بعد از روت و دستکاری پوشه ی csc اینکار رو دستی انجام بدین.اما بعد از حذف این پوشه گاها گوشی دچار بوت لوپ میشه که عیبه... اما با دانگل bst میشه اینکار رو کرد. Samsung/scan/misc/enable all languages اگر دچار مشکل شدید به عکسی که اسکرین شات شده مراجعه کنید.متشکر Free Web Hosting | Free File Hosting | Share Documents Online | Mp3 Songs Download
آخرین پاسخ توسط jandz, -
- 0 پاسخ
- 711 بازدید
بهترین روش دانگرید گوشی های سامسونگ سری A از لالی پاپ به کیت کت ****************************************************************** سلام بر همه دوستان گوشیهای سامسونگ سری A بعد از دانگرید با مشکل پریدن بوت مواجه میشن، که این سری از سامسونگ ها رو دانگرید نکنید بهتره، ولی در مواقعی که مشتری اصرار بر برگشتنبه کیت کت رو داره به ترتیب زیر عمل کنید: این روش بارها توسط بنده روی این سری تست شده % 1-هزینه معقولانه ای در نظر بگیرید که حداقل به ریسکش بیرزه. 2-سعی کنید قبل از شروع کار از EFS گوشی (ترجیحا با (BSTیه بک آپ بگیرید. -3 برای دانگرید از رام چهار فایل استفاده کنید. 4-برای دانگرید فایل CP)مودم) را انتخاب نکنید. اسکرین از دانگرید مو…
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 711 بازدید
لینک دانلود Free Web Hosting | Free File Hosting | Share Documents Online | Mp3 Songs Download
آخرین پاسخ توسط mostafa66, -
- 1 پاسخ
- 711 بازدید
در این روش نیاز به نصب کاستوم ریکاوری روی گوشی دارید که با یک سرچ ساده میتونید کاستوم ریکاوری مخصوص گوشی خودتون رو پیدا کنید و روی گوشی نصب کنید ۱: این روش احتمالا برای تمامی گوشی های اندرویدی که کاستوم ریکاوری روی آنها نصب میشه جواب بده ۲: برای نصب کاستوم ریکاوری روی دیگر برندها احتمال پاک شدن اطلاعات را داره حالا شروع میکنیم ابتدا فایل remove android lock رو دانلود کنید و به مموری انتقال بدید مموری را رو گوشی قرار دهید و وارد محیط ریکاوری شوید در محیط ریکاوری گزینه install zip from sdcard را انتخاب کنید داخل مموری فایل remove android lock رو انتخاب کنید و نصب کنید بعد از انجام عملیات بالا گزینه reboot system now رو انتخاب کنید تا گوشی ریستارت بشه ب…
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 1 پاسخ
- 711 بازدید
سلام خسته نباشید دوستان عزیز لطف کنید یک اموزش مختصر برای اینکه چطور فایل تک فایل سامسونگ یا هرگونه فایل های دیگه رو استخراج کنم ممنون میشم اموزش رو قرار بدید
آخرین پاسخ توسط vahid6630, -
- 0 پاسخ
- 711 بازدید
سرچ کردم هیچ مطلبی در این باره نبود دوستان عزیز... با اجازه آموزشو میذارم... اول روت کن بعد با z3x repair را میزنی وشما تیک های زیر را زده و شماره سریالو وارد میکنی تمام.((((((((((
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 1 پاسخ
- 711 بازدید
در این تاپیک اموزش هارد ریست تمامی گوشی های سامسونگ قرار میگیرد
آخرین پاسخ توسط rasol_mohabbat, -
- 0 پاسخ
- 710 بازدید
سلام دوستان با آموزش حل مشکل تماس اضطراری درخدمتون هستم . در اندورید 7 همه چیز در عکس زیر موجوده همراه با فایل اگر این روش کار نکرد که حتما کار میکنه میشه تنها با زدن Patch Cretiflcate این مشکل را حل کنید . .فایل روت تست شده در اندروید 7
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 1 پاسخ
- 710 بازدید
سلام در مورد فلش کردن سامسونگ c3782 نیاز به راهنمایی دارم از ویندوز 7 استفاده میکنم هر کاری میکنم با z3x کانکت نمیشه کسی راهی داره راهنمایی کنه ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 0 پاسخ
- 710 بازدید
سلام oem را انلاک کنید Download twrp-3.0.2-0-s5neolte.img.tar https://bitbucket.org/Serverbee/downloadbee/downloads/BETA-SuperSU-v2.74-2-20160519174328.zip
آخرین پاسخ توسط t20mobile, -
- 0 پاسخ
- 710 بازدید
سلام فایل مودم برای آنلاک و ریپیر سریال سامسونگ A10 U3 ENG Modem (A105F-FD-G-M) U3 For Unlock And Repair-masoud.rar
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 1 پاسخ
- 710 بازدید
سلام کسی از دوستان فایل bl برای ریست FRP N910g نداره ؟؟؟
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 1 پاسخ
- 710 بازدید
آخرین پاسخ توسط iraj,