تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 856 بازدید
یک سری ریکاوری سامسونگ Index of ./VolcanoBox/Samsung_Recovery/
آخرین پاسخ توسط faramarzi, -
- 1 پاسخ
- 856 بازدید
سلام علیکم دوستان ممنون میشم فایل nvdata برای مدل g930f برام بزارید خیلی لازم دارم
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 0 پاسخ
- 856 بازدید
آموزش حل رو آرم سامسونگ e1207t با باکس ufs
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 0 پاسخ
- 856 بازدید
این روش کاملا تست شده هستش و هیچ گونه ایرادی بعد از اینکار برای گوشی شما بوجود نمیاد ابتدا با فایل cfroot گوشی رو روت کنید CF-Root Download بعد فایل efs زیر رو روی گوششی رایت کنید https://app.box.com/s/xm8rjmnsfc7gugs9op2y4xk1slhhybdo بعد فایل کامبیشن زیر رو روی گوشی رایت کنید SAMSUNG J7 2016 SM-J710F Combination File در این مرحله میبینید سریال برگشت بعد اخرین اپدیت تک فایل رو رایت کنید روی گوشی و تمام .
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 2 پاسخ
- 856 بازدید
سلام به همه دوستان کسی این رام رو داره ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 1 پاسخ
- 855 بازدید
با سلام گوشی واسه انلاک شبکه اومد انلاکش کردم الان NO services ریست efs کردم سرت رایت کردم repair هم کردم بازم توفیقی نداشت ؟ اساتید لطفا راهنمایی کنید بیس باند و سریالشم اوکیه
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
دانگرید G928f
توسط ehsan_hd- 0 پاسخ
- 855 بازدید
سلام فایل دانگرید g928f از 7 به 6 برای دوستانی که مشکل frp دارند. همچنین با این فایل میتوانید ترمیم و سرت را انجام بدید. دانلود
آخرین پاسخ توسط ehsan_hd, -
- 0 پاسخ
- 855 بازدید
گاهی موقع به علت خرابی کلید ها ویا هر دلیلی نمیتوانیم گوشی های سامسونگ را به دانلود مد ببریم با این اموزش میتوانید گوشی را به دانلود مد ببری http://uplod.ir/pcgi0a3282vi/Rec001.mpg.htm بعد گوشی را با کام پورت ولکانو وصل کنید
آخرین پاسخ توسط rasol_mohabbat, -
- 0 پاسخ
- 855 بازدید
نرم افزار برای یست گوگل اکانت سامسونگ دانلود
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 0 پاسخ
- 854 بازدید
لیست certهای سازگارو مشابه از طریق key id ازطریق این لیست میتوان فهمید چه مدلهایی باهم یکی هست https://docs.google.com/spreadsheets/d/1YWqp8m__QVDo4DqZfmRCBEbCm9Im4SABaFio0dchTSE/edit#gid=0 موفق باشید
آخرین پاسخ توسط majid.gsm11, -
- 3 پاسخ
- 854 بازدید
سلام بنده یه صب تا شب وقت گذاشتم تا متوجه این موضوع شدم. اگر همه کارها رو انجام دادی و نتیجه نگرفتین وقتی به قسمت تنظیمات راه پیدا کردین اشکال زدایی رو فعال کنین و تیک oemرو بزنین و فعالش کنین سپس بازگشت به تنظیمات بزنین. صد در صد جواب میده.
آخرین پاسخ توسط tebyanmobile, -
- 0 پاسخ
- 853 بازدید
حل مشکل Custom Binary blocked by FRP Lock در J500G با رایت این فایل در قسمت بوتلودر ادین این مشکل حل میشود فایل با لینک مستقیم . . . . . .
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 2 پاسخ
- 853 بازدید
در خواست آموزش حذف frp سامسونگ s7262
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 2 پاسخ
- 853 بازدید
دوستان و اساتید عزیز یکی میشه راهنمایی کامل کنه بخدا دیگه مغزم کار نمیکنه چندین گوشی اروپایی و امریکایی اوردن برام گوشی ها رو فارسی میکنم و انتن هم میاره و مشکلی نیس فقط هیچ وقت شبکه 4g رو نمیشناسه راهی ، قلقی چیزی نداره این مشکل حل بشه ؟
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 1 پاسخ
- 852 بازدید
سلام خدمت دوستان یه سامسونگ s4 i337 هست گوشی روش رام کاستوم نصب شده الان مشکلش گوشی اینه که روشن میشه میاد بالا داخل منو که میری چند لحظه بعد ریستارت میشه رو ارم گیر میکنه ساپورت باکس Octoplus هست فایلش دانلود کنم بزنم یا راهه دیگه هست کاستوم نصب کنم
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 0 پاسخ
- 852 بازدید
سلام وقتی اینترنت سیم کارت رو تو این گوشی به اشتراک می ذاریم (از طریق وایفای) گوشیی که بش وصل میشه سایت باز نمی کنه 3 4 مورد اینجوری دیدم کسی راه حلی نداره ؟ (خودش مشکلی نداره و راحت سایت باز می کنه)
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 1 پاسخ
- 852 بازدید
سلام دوستان همونطور که اطلاع دارید این گوشی و تمام گوشی هایی که اندروید 5.1.1 به بالاتر رو دارند بعد از فرمت یا فلش به مشکل گوگل اکانت یا همون frp برخورد میکنند...مشکل بزرگی نیست اما مشکل کوچیکی هم نیست...چه بسا افرادی که با دانگرید اندروید 6 به 5.1.1 برای از بین بردن frp گوشی بریک شده...پس بهتره تجربه هامون رو همینجا به اشتراک بزاریم تا همه استفاده کنند... گوشی A800i اگه اندروید 6 باشه راه حل قطعی نداره تا بدون دانگرید اکانت گوگل رو برداشت...پس برای دور زدن frp باید ابتدا با فایل ap ورژن A800IXXU2AOJ6_OLB2AOJ6_v5.1.1_Repair_Firmware.zip گوشی رو فلش کنید. دقت کنید که فقط با فایل ap فلش کنید که شامل system و recovery و boot هست حالا گوشی رو یه بار وایپ کنید...الان گوش…
آخرین پاسخ توسط b.sajad1371, -
- 0 پاسخ
- 851 بازدید
سلام دوستان با آموزش حل مشکل تماس اضطراری درخدمتون هستم . در اندورید 7 همه چیز در عکس زیر موجوده همراه با فایل اگر این روش کار نکرد که حتما کار میکنه میشه تنها با زدن Patch Cretiflcate این مشکل را حل کنید . .فایل روت تست شده در اندروید 7
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 0 پاسخ
- 851 بازدید
با سلام دوستان یه گوشی sm-g610f دارم می خواستم روتش کنم بعد از رایت فایل رفته روی لوگو.. فایل کاستوم TWRP برای این مدل تست شده دارید معرفی کنید ... ورژن اندرویدش 8.1 هستش دوم : بعد از اینکه فایل درست را رایت کنم گوشی از حالت لوگو خارج خواهد شد یا باید رامشو بگیرم...
آخرین پاسخ توسط david2018, -
- 1 پاسخ
- 851 بازدید
درود بر همه این مدل گوشی با این مشخصات اومده و وای فایش کار نمیکنه ولی بلوتوث کار میکنه من 2 تا فایل زدم ولی بازم همونه کسی میدونه راهنمایی کنه
آخرین پاسخ توسط موبایل الیکا, -
- 2 پاسخ
- 851 بازدید
سلام دوستان گوشی A510fd میخواستم frp شو باز کنم فایل اشتباهی زدم الان imei نداره ممنون میشم راهنمایی کنید . Waiting ADB device... OK Reading phone info... Model: SM-A510F Android version: 7.0 PDA version: A510FXXS5CRC3 CSC version: A510FDOJP4CQK2 Phone version: Product code: CSC country code: UAE CSC sales code: XSG Phone SN: R58H21HBRKE IMEI: HW version: RF cal date: Chip name: EXYNOS7580 Modem board: Security patch: 2018-03-01 Boot Warranty bit: 1 Incorrect model selected. This may damage your phone. Continue? Yes Checking Super user right... true Reading NV data... OK Checking NV data... OK Can not detected modem …
آخرین پاسخ توسط sajjad-ali, -
- 0 پاسخ
- 851 بازدید
آنلاک موفقیت امیز سامسونگ G900H مدل S5 با کس اوکتاپوس بدون دیباگ و پاک شدن اطلاعات درود تصویر زیر خدمت شما سامسونگ:G900H اندروید:5
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 850 بازدید
با سلام در اکثر گوشی های اندروید 5 با این که برنامه SideSync اونها رو میاره بالا وQuickShortcutMaker.apk رو نصب کنید ولی قسمت وارد کردن ایمیل نمیاد راه حل این مشکل میتونید با این برنامه راحت حل کنید Google Account قبل از اینکه QuickShortcutMaker.apk نصب کنید برنامه که بالا قرار دادم نصب کنید بعدش Quick نصب کنید موفق باشید.
آخرین پاسخ توسط sbr0651, -
- 0 پاسخ
- 850 بازدید
لینک دانلود Free Web Hosting | Free File Hosting | Share Documents Online | Mp3 Songs Download
آخرین پاسخ توسط mostafa66, -
- 0 پاسخ
- 850 بازدید
درود لطفا آموزش برداشتن قفل گوشی بدون پاک شدن اطلاعات
آخرین پاسخ توسط darabvista,