تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 666 بازدید
با عرض سلام و صبح بخیر خدمت همه ی شما یه نوت 4 هست که ریست میشد از اندرویید 6به 4.4.4دانگرید کردم مشکل حل شد یه مشکل دیگه پیدا شد اونم اینه که در حالت شبکه فرجی رو نمایش نمیده از این روش (Root/data/property/persist.radio.lteon.xml).فرجی رو اضافه میکنم ولی با تعویض سیم کارت دوباره مخفی میشه و باید از نو همه مراحل رو واسه سیم کارت حدید انجام داد ایا راهی وجود داره که به صورت دائمی گزینه LTE در منو انتخاب حالت شبکه اضافه بشه با تشکر از شما
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 0 پاسخ
- 666 بازدید
با سلام احتمالا خیلی از همکاران و دوستان با این مشکل برخورد کرده اند که این مدل رو ورژن 4.4.2 دچار این مشکل شده و با فلش حل نشده آموزشی کاملا ساده و کاربردی برای شما ارائه میکنیم که مشکل رو حل میکنه البته راهکارهای دیگه هم ارائه شده که نیاز به باکس داره ولی این روش بدون باکس هستش خب برای حل این مشکل ابتدا گوشی رو روت کنید. سپس نرم افزار root explorer رو نصب کنید. حال به آدرس زیر برید. ( البته مدل دسترسی rw باشه ) device > system > build.prop حال باید فایل زیر رو ادیت کنید. پس باید فایل رو باز کنید. در ro.securestorage.support باید نوشته مطابق نوشته های زیر باشه ro.securestorage.support=true حال تبدیل کنید به : Ro.securestor…
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 1 پاسخ
- 665 بازدید
سلام در مورد فلش کردن سامسونگ c3782 نیاز به راهنمایی دارم از ویندوز 7 استفاده میکنم هر کاری میکنم با z3x کانکت نمیشه کسی راهی داره راهنمایی کنه ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 1 پاسخ
- 665 بازدید
درود دوستان کسی میدونه چجوری میتونم این کارو بکنم؟
آخرین پاسخ توسط mr., -
- 1 پاسخ
- 665 بازدید
سلام قبلا چنین اموزشی رو دیده بودم نیاز به مرور دارم ممنون:5:
آخرین پاسخ توسط repair man68, -
- 0 پاسخ
- 665 بازدید
با سلام فایل فلش تست شده a710fd خدمت دوستان دانلود فایل COMBINATION برای A710fd دانلود رمز: gsm-developers.ir
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 0 پاسخ
- 664 بازدید
https://app.box.com/s/3jer1a80xtss2yv73aosspfqxo4a6x00
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 0 پاسخ
- 664 بازدید
سلام oem را انلاک کنید Download twrp-3.0.2-0-s5neolte.img.tar https://bitbucket.org/Serverbee/downloadbee/downloads/BETA-SuperSU-v2.74-2-20160519174328.zip
آخرین پاسخ توسط t20mobile, -
- 0 پاسخ
- 664 بازدید
فایل تست شده خدمت دوستان a500h cert qcn - Download - 4shared - ALI RAZA CHAK NO9/G
آخرین پاسخ توسط sbr0651, -
- 3 پاسخ
- 664 بازدید
سلام و درود دوستان عزیز. گوشی j200h برام اوردن که گالری متوقف میزد بعد رایت فایل از ارم سامسونگ بالا نیومد چندتا تک و چهار فایل هم زدم ممنون میشم راهنمایی کنین؟
آخرین پاسخ توسط diplomat, -
- 0 پاسخ
- 664 بازدید
درود خب اول از همه باید این ریکاوری رو از لینک زیر دانلود کنید و با ادین ورژن 3.09 در قسمت AP روی گوشی فلش کنید http://www.zunite.org/2016/02/samsun...2016-twrp.html سپس با Aroma تمام فایل هایی ک پسوندشان .Key هست رو پاک کنید حالا گوشی رو ریبوت سیستم کنید و ب جایی رمز پشتیبان هر رمز دیگه ای خواستید بزنید(فرقی نمی کند) توجه: اگر پس از اتمام کار گوشی رو لوگو دائما ریست کرد کرنل A710F ک در لینک زیر هست رو دانلود کنید و رو گوشی فلش کنید تا بیاد بالا https://download.chainfire.eu/940/CF...xx-sma710f.zip
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 0 پاسخ
- 664 بازدید
سلام.. کافیه فایل زیر رو رایت کنید و مشکل حل بشه لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 1 پاسخ
- 664 بازدید
ورژن Odin3_v3.12.4_4 ساپورت مدلهای SM-N930F SM-N930FD SM-N930I SM-N930S SK Telecom SM-N930L LG Telecom SM-N930K KT Telecom SM-N930A AT&T SM-N930AZ Cricket SM-N930P Sprint SM-N930R4 U.S Celunar SM-N930R6 SM-N930R7 SM-N930T T-Mobile SM-N930T1 T-Mobile SM-N930V Verizon SM-N9308 SM-N9300 لینک دانلود Odin3_v3.12.4_4.by faruk patwary - Download - 4shared - Faruk Patwary
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 0 پاسخ
- 664 بازدید
سلام .برای حذف frp این مدل در اندروید7 ابتدا فایل زیر رو روی گوشی رایت کنید G928C+G928F 7.0 FRP st 1 .tar - Google Drive سپس نسخه 26.7 از باکس z3x رو ازلینک زیر دانلود ونصب کنید SamsungToolPRO_26.7.exe - Google Drive گوشی رو به دانلود مد ببرید و ازطریق باکس ریست frp بزنید و در اخر فایل زیر رو روی گوشی رایت کنید و تمام G928C+G928F 7.0 FRP st 2 .tar - Google Drive
آخرین پاسخ توسط hamidooooo, -
مشکل سریال g570f
توسط eza68- 2 پاسخ
- 663 بازدید
سلام حدمت دوستان و اساتید گوشی مذکور انتن اضطراری شده چک گردم سریالش ۰۱ شده بدون z3x راهی هست ترمیمش کنم
آخرین پاسخ توسط wahid26, -
- 0 پاسخ
- 663 بازدید
تمامی فایلهای All_Samsung_Clean_Cert_Files_ دانلود
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 0 پاسخ
- 663 بازدید
سلام فایل مودم برای آنلاک و ریپیر سریال سامسونگ A10 U3 ENG Modem (A105F-FD-G-M) U3 For Unlock And Repair-masoud.rar
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 1 پاسخ
- 663 بازدید
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 1 پاسخ
- 663 بازدید
محبت میکنید مدل فوق رو بگین با چ روشی بردارم.جا سیم کارتی گوشی خرابه نمیشه سیم کارت گذاشت برای حذف frp
آخرین پاسخ توسط modern soft, -
- 0 پاسخ
- 663 بازدید
آوارم یه گوشی i8262 آوردن که به برای کار در ترکیه مجبور شدیم imei یکی از خط ها رو تغیر بدم به z3x تغیر پیدا کرد ولی فقط تماس هاس اضطرای آورد منم rest efc زدم بعد یه آورده روی گوشی و هنوز هم تماس های اضطراری با ریست کلی و فلش هم حل نشد http://uupload.ir/files/em3u_img_20160204_230202.jpg
آخرین پاسخ توسط omid_m_1454, -
- 0 پاسخ
- 662 بازدید
آموزش و فایل روت سامسونگ Samsung Galaxy Note 3 Neo Duos درود برا روت این مدل کافیست فایلی که قرار دادیم را دانلود و در قسمت pda قرار دهید اندروید 4.3 دانلود
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 1 پاسخ
- 662 بازدید
سلام خدمت دوستان یه سامسونگ s4 i337 هست گوشی روش رام کاستوم نصب شده الان مشکلش گوشی اینه که روشن میشه میاد بالا داخل منو که میری چند لحظه بعد ریستارت میشه رو ارم گیر میکنه ساپورت باکس Octoplus هست فایلش دانلود کنم بزنم یا راهه دیگه هست کاستوم نصب کنم
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 0 پاسخ
- 662 بازدید
با استفاده از نرم افزار POT android tools میتونید به راحتی گوشی سامسونگ خودتون رو به حالت دانلودینگ ببرید برای استفاده از این نرم افزار نیازه که usb debugging گوشی روشن باشه و گوشی رو روشن به کامپیوتر وصل کنید تصویری از محیط نرم افزار POT android tools By POPDA v1.89 - Download - 4shared - nima ba
آخرین پاسخ توسط nima_b0, -
- 0 پاسخ
- 662 بازدید
اولین بار > مجموعه کامل فایل هایEfs Samsung دانلود pss..12345
آخرین پاسخ توسط m-gsm, -
- 0 پاسخ
- 662 بازدید
این رامو بزنید کلیه مشکلات رفع میشه منو فارسی هم داره تست شده توسط خودم Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy!
آخرین پاسخ توسط omid,