تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 693 بازدید
در این تاپیک اموزش هارد ریست تمامی گوشی های سامسونگ قرار میگیرد
آخرین پاسخ توسط rasol_mohabbat, -
- 0 پاسخ
- 692 بازدید
این فایل رو از طریق اودین بر روی گوشی رایت کنید AZ_autoroot_G610F_1AQB1 - Download - 4shared بعد فایل سوپر یوزر رو از لینک زیر دریافت و نصل کنید Superuser رمز فایل :mahmod abas
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 0 پاسخ
- 692 بازدید
بهترین روش دانگرید گوشی های سامسونگ سری A از لالی پاپ به کیت کت ****************************************************************** سلام بر همه دوستان گوشیهای سامسونگ سری A بعد از دانگرید با مشکل پریدن بوت مواجه میشن، که این سری از سامسونگ ها رو دانگرید نکنید بهتره، ولی در مواقعی که مشتری اصرار بر برگشتنبه کیت کت رو داره به ترتیب زیر عمل کنید: این روش بارها توسط بنده روی این سری تست شده % 1-هزینه معقولانه ای در نظر بگیرید که حداقل به ریسکش بیرزه. 2-سعی کنید قبل از شروع کار از EFS گوشی (ترجیحا با (BSTیه بک آپ بگیرید. -3 برای دانگرید از رام چهار فایل استفاده کنید. 4-برای دانگرید فایل CP)مودم) را انتخاب نکنید. اسکرین از دانگرید مو…
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 692 بازدید
با سلام خدمت تمام همکاران عزیز این هم از سری فایل های CERT سامسونگ مدل های A-C-E-G-i-J-N-P-S-T-W-Z روی لینک زیر کلیک کنید Samsung All Certificate files - Miracle Mobile Software
آخرین پاسخ توسط wahid26, -
- 1 پاسخ
- 692 بازدید
در این روش نیاز به نصب کاستوم ریکاوری روی گوشی دارید که با یک سرچ ساده میتونید کاستوم ریکاوری مخصوص گوشی خودتون رو پیدا کنید و روی گوشی نصب کنید ۱: این روش احتمالا برای تمامی گوشی های اندرویدی که کاستوم ریکاوری روی آنها نصب میشه جواب بده ۲: برای نصب کاستوم ریکاوری روی دیگر برندها احتمال پاک شدن اطلاعات را داره حالا شروع میکنیم ابتدا فایل remove android lock رو دانلود کنید و به مموری انتقال بدید مموری را رو گوشی قرار دهید و وارد محیط ریکاوری شوید در محیط ریکاوری گزینه install zip from sdcard را انتخاب کنید داخل مموری فایل remove android lock رو انتخاب کنید و نصب کنید بعد از انجام عملیات بالا گزینه reboot system now رو انتخاب کنید تا گوشی ریستارت بشه ب…
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 0 پاسخ
- 692 بازدید
آنلاک قفل جمیل سامسونگ s5830i با دانگل آواتار قابل توجه خیلی ها که قبول نداشتند گذاشته شده... =P~=))=))
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 691 بازدید
https://app.box.com/s/3jer1a80xtss2yv73aosspfqxo4a6x00
- 1 پاسخ
- 691 بازدید
سلام در مورد فلش کردن سامسونگ c3782 نیاز به راهنمایی دارم از ویندوز 7 استفاده میکنم هر کاری میکنم با z3x کانکت نمیشه کسی راهی داره راهنمایی کنه ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 1 پاسخ
- 691 بازدید
سلام بزرگواران یه مشتری گوشی a7 رو از داخل خود گوشی آپدیت کرده، میگه دانلود تا آخر انجام میشه، بازم ارور میده حتی با فی لتر شکن هم بهروز رسانی ها رو دانلود میکنه بازم ارور براش میاد آخرشم از کاربر میخواد که گزارشات خطای بهروز رسانی رو به سرور ارسال کنه مشکل از سرورای سامسونگه؟
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 691 بازدید
سلام oem را انلاک کنید Download twrp-3.0.2-0-s5neolte.img.tar https://bitbucket.org/Serverbee/downloadbee/downloads/BETA-SuperSU-v2.74-2-20160519174328.zip
آخرین پاسخ توسط t20mobile, -
- 0 پاسخ
- 691 بازدید
سلام فایل مودم برای آنلاک و ریپیر سریال سامسونگ A10 U3 ENG Modem (A105F-FD-G-M) U3 For Unlock And Repair-masoud.rar
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 1 پاسخ
- 691 بازدید
سلام قبلا چنین اموزشی رو دیده بودم نیاز به مرور دارم ممنون:5:
آخرین پاسخ توسط repair man68, -
- 0 پاسخ
- 691 بازدید
سرچ کردم هیچ مطلبی در این باره نبود دوستان عزیز... با اجازه آموزشو میذارم... اول روت کن بعد با z3x repair را میزنی وشما تیک های زیر را زده و شماره سریالو وارد میکنی تمام.((((((((((
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 1 پاسخ
- 690 بازدید
سلام گوشی a105f باینری u3 قفل شبکه داره با samkey ارور eng modem میده ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 0 پاسخ
- 690 بازدید
سلام نیاز به فایل فارسی i535 verizon دارم روش های سایت رو چک کردم جواب نداد
آخرین پاسخ توسط t20mobile, -
- 1 پاسخ
- 690 بازدید
آنلاک موفقیت آمیز سیم و قفل شبکه سامسونگ S5220با باکس z3x درود آموزشی که قرار داده شده صد در صد جوابگوست برا اینکار شما بایستی ابتدا گوشی را فلش کنید کلید ولوم پایین و ولوم بالا را نگه دارید و usb را وصل کنید بعد اتمام فلش کابل را از گوشی جدا نکنید در صورت جدا کردن بایستی دوباره فلش نمایید بدون جدا کردن گزینه Direct unlock را بزنید تمام
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 2 پاسخ
- 690 بازدید
لطفا فایل مودم i9505 4.4.2 مشکل گوشی سریال یونال شده
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 1 پاسخ
- 690 بازدید
سلام کسی از دوستان فایل bl برای ریست FRP N910g نداره ؟؟؟
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 0 پاسخ
- 690 بازدید
G530H cert and Qcn Password = cert191
- 0 پاسخ
- 690 بازدید
این رامو بزنید کلیه مشکلات رفع میشه منو فارسی هم داره تست شده توسط خودم Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy!
آخرین پاسخ توسط omid, -
- 0 پاسخ
- 690 بازدید
فایل boot repair recovery سامسونگ نوت 4برای تمامی سری های کوالکام درود فایلی که قرار داده شده به همراه آموزش میباشد خدمت شما
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 1 پاسخ
- 690 بازدید
در خواست راهنمایی برای باز کردن قفل جیمیل برای سامسونگ j500h
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 2 پاسخ
- 690 بازدید
نرم افزار شناساییCSC وزبان موجود در رامها ودانلود فایل key ;!8ac4p8eBF2Ub1uz5S1e2rhZQTHqgLblenNlQ4BLfZqs دانلود:https://mega.nz/#!ZgBhkT5Y
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 3 پاسخ
- 690 بازدید
با سلام گوشی رو مشتری اورده دادن با اندروید 6 فلش زدن الان بیس وسریال نوله من با هر فایلی رو اندروید 6 میزنم بیس وسریال نداره به اندروید 5 دانگرید کردم سریال ترمیم کردم اما پچ نمیشه اندروید 6 رو چه ورژنی بزنم ک برگرده ؟
آخرین پاسخ توسط jmez_gsm, -
- 2 پاسخ
- 689 بازدید
با سلام. فایل روتی که در آدرس http://www.gsm-developers.com/?p=20661 قرار دادید قابل دانلود نیست. خواهشا اگه کسی فایل روت تست شده برای مدل a520f را داره بذاره توسایت. و ی مطلب دیگه گوشی a520f رو با cwm که تو لینک بالا گداشته شده زدم اوکی بود از ی سایت دیگه فایل روت گوشی رو گرفتم وقتی از ریکاوری مد نصبش می کنم خط آخر creating image مینویسه و دیگه رد نمیشه از این مرحله؟؟؟
آخرین پاسخ توسط RaminGsm,