مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 9 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام دوستان .من اگه بخوام فقط فایل framework و system رو فارسی کنم میشه کاری کرد به زیپ تبدیل کنم و از طریق ریکاوری رایت کنم؟
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 4 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام همیشه دغدغه برای شروع کار توسعه استخراج درست فایلها می باشد امروز براتون ابزاری را معرفی می کنم که بسیار راحت فایلهای MTK را استخراج و بسازید همچنین این ابزار قادر به استخراج و ساخت دوباره بوت و ریکاوری را دارا می باشد با ما باشید با معرفی این ابزار ابتدا ابزار را از لینک زیر دانلود نمایید برنامه را دانلود و استخراج کنید برنامه MTK Extractor را اجرا کنید همان طور که مشاهده میکنید در منوی فریمور شما سه تب دارید در تب اول برای فریمورهای اندروید 5 و 6 می باشد که دارایی فایل کانتکس هستند این فایل را در فایل بوت فریمور می توانید پیدا کنید نام فایل لیست نیز system.transfer.list می باش…
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 2 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام خدمت دوستان یک گوشی نکسوس با رام کاستوم آندروید 8.1 هست با شرایط زیر 1 . بوتلودر بسته است 2 developoer iption کلا حذف شده و تبعا گزینه usb debug کاملا حذف شده از رام 3 با کابل هم نمیشه حالت MTP وصل کرد حالا راهی هست بشه گرینه usb debug ٰو قرار داد یا روشن کرد ؟ از رامش بک آب گرفت ؟ یا اصلا رامش رو تغییر داد با این شرایط ؟
آخرین پاسخ توسط hameddam, -
- 8 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام دوستان کسی میتونه کمک کنه برای حذف قفل جیمیل htc u11
آخرین پاسخ توسط alizarei72, -
- 2 پاسخ
- 1.4k بازدید
درود دوستان عزیزم توسط این برنامه کم حجم میتونید frp گوشی های htc رو توی حالت fastboot بردارید شات: دانلود از: Gsm Developers HTC FRP UNLOCKER.rar | by vampire_99 for Generic Device/Other با تشکر از ilya
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام در تکمیل آموزشهای اندروید از مبتدی تا نوسعه دهنده آموزشهای بسیار ساده مانند این پست نیاز هست برای کسی که می خواهد وارد توسعه رامها بشود اول باید خود کاستوم رامها را ببینید و بهترین الهام برای اضافه کردن قابلیتهای جذاب همان کاستوم رامهای معروف هستند در اینجا آموزش چگونگی نصب یک کاستوم رام را خدمتتان توضیح می دهم تقریبا در تمام دستگهای اندرویدی یکسان می باشد رامهای رسمی شرکتی طریقه نصب متفاوتی دارند ولی روش پایین برای نصب کاستوم رام یک روش عمومی می باشد اول از همه در بیشتر دستگاهای اندرویدی باید بوتلودر گوشی آنلاک شود در سامسونگ با فعالسازی تیک OEM در منوی دیباگینگ گوشی در پیکسل و نکسوس و بیشتر اندرویدیها با دستور fastbo…
- 10 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام طبق ویدیو جلو رفتم فقط جایی که گفتید مقدار فایل سیستم رو به مگابایت بنویسید متوجه نشدم سوالم در مورد پست دومی هست http://forum.gsm-developers.com/thread11298.html من یه فایل سیستم i9500 رو استرکت کردم و حالا می خام ریپک کنم اما نمی دونم مقدار فایل سیستم من 2.12GB هست مقدار این رو چقدر باید وارد کنم ؟ I9500 4.4.2 راستی باید با ریپک 5.1.0 این کار رو انجام بدم؟ البته فایل سیستم رو دستکاری نکردم فقط میخواست ببینم می تونم ریپک کنم؟ http://uupload.ir/files/0ziu_capture.jpg
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 8 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام اکثر ابزارهای ریپک سیستم موجود در سایت لینک هاشون خراب شده و دانلود نمیشن علاوه بر این قبلا ازاونا استفاده میکردم ابزارهای خوبی نبودن همه مشکل دارن مدام و ارور های بیت و ...میدن ابزار مناسب تری نیست این کار انجام بده اگه نیست پ لطفا لینک ابزارهای قبلی رو درست کنید ممنون
آخرین پاسخ توسط ehsangold, -
- 0 پاسخ
- 1.4k بازدید
رام فارسی گوشی سامسونگ J7008 بدون هیچ مشکلی این رام پورت شده از گوشی J700F می باشد تمام برنامه های چینی حذف رام بصورت کامل فارسی می باشد کیبورد سامسونگ با زبان فارسی با سرویسهای کامل گوگل و بدون مشکل کدهای USSD تقریبا دارایی تمام زبانهای دنیا می باشد رام بصورت TAR می باشد و به راحتی با اودین قابل فلش می باشد ورژن اندروید نیز 5.1.1 می باشد دانلود از دانلود سنتر
- 5 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز در خدمتتان هستم با رام فارسیHTC Desire D516T MTK6582 نسخه کوک شده توسط ILYA20 و تیم توسعه دهنده جی اس ام دولوپر برای اولین بار در دنیای جی اس ام FLASH BY FLASHTOOL دانلود رام رسمی و فارسی کوک شده desire 516w dual sim حل مشکل شبکه موفق باشید و ماندگار
آخرین پاسخ توسط b.sajad1371, -
- 9 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام دوستان در جریان فارسی سازی گوشی g900d فایل های سیتینگ و سیستم یو آی رو فارسی کردم و فایل فریمورک و تی دبلیو فریمورک رو هم نصب کردم برای کامپایل هم فارسی کردم به این مشکل برخوردم که فایل contact رو اصلا کاری نداشتم باهاش همون اورجینال خودشه ولی وقتی روی گوشی رام کوک شده رو رایت می کنم وقتی گوشی بالا میاد برنامه مخاطبین کار نمی کنه حالا نمی دونم کجای کار ایراد داره البته خودم روی پوشه contact شک دارم چون همه برنامه ها توی پوشه خودشون فقط apk هستند و تمام ولی توی پوشه contact غیر از فایل apk یک پوشه هم هست یعنی SecContacts_M_OSup_Legacy_DCM.apk و پوشه oat که باز یه پوشه به اسم arm هست که داخلش این هست SecContacts_M_OSup_Legacy_DCM.odex بنظرم ای…
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 7 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام دوستان من امروز یک فایل System را ریپک کردم با Gsd و فایل های SecSettings_ESS.apk و فایل را ویرایش کردم الان فایل با ادین رایت میشه اما گوشی ریستارت ( روشن و خاموش ) میشه مشکلش از کجاست Modle = J110H Version Android = 4
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام برای بیشتر ویرایشهای رام نیاز به ادیت فایلهای Smali می باشد با ابزار این پست به راحتی هر چه تمام فایلهای Smali خود را مدیریت کنید از لینک زیر ابزار را دانلود نمایید برنامه را دانلود و استخراج کنید بر روی Baksmali_tool.bat کلیک کنید اجرا شود تا پوشه های مورد نیاز درست شوند فایل APK یا جار را در پوشه put-file-here قرار دهید از برنامه عدد یک را بزنید فایلها در پوشه project بوجود می آیند تغییرات خود را در این پوشه انجام دهید در آخر برای اسمبل کردن فایل از عدد 2 استفاده کنید اگر همه چی به خوبی پیش برود فایل شما در پوشه finish ساخته می شود دقت داشته باشید که نسخه های Baksmal…
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام خدمت همراهان همیشگی و دوستداران توسعه اندروید امروز یک ابزار بسیار عالی را برای معرفی داریم نام این ابزار Tickle My Android که به صورت مخفف TMA نام میبریم کار با برنامه بسیار ساده می باشد و دارایی قابلیتهای بسیار قدرتمندی است قابلیتهای برنامه تغییر آیکون باتری تغییر آیکون وای فای تغییر آیکون سیگنال تغییر شکلکها تغییر نوار اعلانات تغییر دکمه های ناوبری تغییر آیکون های قفل کامپایل و دیکامپایل دئودکس کردن تغییر فونت ساخت فایل قابل فلش استفاده از ورژنهای مختلف APKTOOL تمینگ بیش از 6 رام با هم ساخت فایل logcat کنترل با موس و…
آخرین پاسخ توسط ghodooss, -
- 8 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز درخدمتتان هستم با اسکریپت فارسی سازی Y625-U21 در چند ثانیه با یک کلیک BY ILYA20 برای اولین در دنیای جی اس ام نجوه استفاده از این اسکریپت 1-گوشی را روت کنید ... 2-پوشه ILYA20 رو به مموری کارت کپی کرده... 3-نرم افزار رو باز کرده و گزینه WRITE رو بزنید.... اسکرین شات: لینک دانلود: موفق باشید و ماندگار
آخرین پاسخ توسط ali_136738, -
- 3 پاسخ
- 1.3k بازدید
آموزش توسعه اپلیکیشن اندروید دوره صفر تا صد پروژه محور اندروید از مبتدی تا فوق پیشرفته. مشاهده آموزش ها به نام خدا به دوره صفر تا صد و کاملا پروژه محور برنامه نویسی اندروید خوش آمدید. اندروید یک سیستم عامل متن باز (open source) برای گوشی های هوشمند و تبلت ها هست که توسط گوگل توسعه یافته است. امروزه برنامه نویسی اندروید یکی پرکاربردترین و پردرآمدترین حوزه ها در زمینه برنامه نویسی هستش و با وجود مارکت های ایرانی و خارجی و پیاده سازی ایده های خود می توانید درآمد چند صد میلیونی یا حتی میلیاردی کسب کنید. برای مثال «موبوگرام» که در حقیقت به نوعی نسخه ای فارسی شده و تقلیدی از پیام رسان تلگرام است با وجو…
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 9 پاسخ
- 1.3k بازدید
منظور از دیسورس اندروید چیه؟
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 12 پاسخ
- 1.3k بازدید
تمام سوالات و مشکلات MR.Majid در مورد کوک رام *****************************************
رام فارسی c9000
توسط ahmad12- 6 پاسخ
- 1.3k بازدید
دوستان c9000 رام هنگ کنگ فارسی داره فابریکی؟چون بازش کردم داشت. چین چطور؟
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
ADB Android Debug Bridge یک برنامه بسیار مفید که توسط گوگل برای برنامه نویسان و توسعه دهندگان ساخته شده که توسط کد در محیط CMD ویندوز یا ترمینال قابل اجرا می باشند.دستگاه اندرویدی نسبت به این کدها واکنش نشان می دهد،کدهای زیادی هستند ولی کدهای مهم و پرکاربردی زیاد نیستند Logcat با Logcat می توان راحت به مشاهده اتفاقاتی که در پشت دستگاه شما رخ می دهد نشست،که برای یک توسعه دهنده برای پیدا کردن اشکال بسیار مفید و کاربرد دارد Pushing and Pulling این دو دستور بسیار کاربرد دارند با دستور pulling خیلی راحت میشه از هر جایی حافظه هر فایلی را درون کامپیوتر کپی کرد،دستور Pushing نیز بلعکس فایلهای از دورن کامپیوتر بر روی موبایل کپی می کند دستو…
- 6 پاسخ
- 1.3k بازدید
خسته نباشید این آموزش ساخت دانگل رو کی شروع میکنید؟ آموزش به چه صورت هستش؟ مممنون بابت تمامی زحماتتون
آخرین پاسخ توسط houshangdehghan, -
- 4 پاسخ
- 1.3k بازدید
در این بخش از آموزش چگونگی رفع باگهای که ممکن است در رام بوجود بیاییند را آموزش بدهیم کار نکردن FM فایلهای زیر را از استوک به پورت کپی کنید >\system\lib\libaudio.a2dp.default.so \system\lib\libaudio.primary.default.so \system\lib\libaudiocompensationfilter.so \system\lib\libaudiocustparam.so \system\lib\libaudioeffect_jni.so \system\lib\libaudioflinger.so \system\lib\libaudiosetting.so \system\lib\libfmar1000.so \system\lib\libfmcust.so \system\lib\libfmjni.so \system\lib\libfmmt6616.so \system\lib\libfmmt6620.so \system\lib\libfmmt6626.so \system\lib\libfmmt6628.so یا فایلهای زیر را …
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام دوستان من ای مطلب دیدم گفتم شاید ب کارتون باید من ک امشب وقت نکردم تست کنم اما ایشالا فردا شب نتیجه تست میگم تور (TOR) یک نرم افزار است که برای امنیت بیشتر در محیط اینترنت می*توان از آن استفاده نمود. این نرم*افزار از سال ۲۰۱۲ به همراه وصله*ای به نام obfsproxy توزیع می*شود که امنیت اطّلاعات را بیش از پیش تضمین می*نماید. === نصب تور === دستورات زیر را در ترمینال وارد کرده یا بسته*ی «tor» را از مرکز نرم*افزاری اوبونتو نصب کنید {{{ sudo apt-get install tor }}} حالا تور شما در حال اجراست و می*توانید با اتّصال socks به درگاه ۹۰۵۰ روی میزبان محلّی از آن استفاده کنید. یادتان باشد نخستین بار ممکن است اتّصال به شبکه*ی تور قدری طول بکشد. برای دیدن لاگ تور می*…
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 3 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمت شما هستم با رام فارسی desire 620G mtk 6592 نسخه کوک شده توسط ILYA20 برای اولینبار ADD PERSIAN ENABLE ROOT & BUSY BOX version:4.4.2 FIXED BUG BY ILYA20 http://support.gsm-developers.com/desire-620g-cooked/ موفق باشید و ماندگار
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 6 پاسخ
- 1.3k بازدید
به نام خدا سلام خدمت همه دوستان - در این بخش اموزش ساخت یک ابزار اندروید به زبان سی شارپ رو به شما یاد میدم. ---------------------------------------------------------------------- پیش نیاز ها: داشتن سیستم مناسب برای برنامه نویسی نصب برنامه ویژوال استودیو اشنایی به زبان سی شارپ --------------------------------------------------------------------- خب میریم سراغ اموزش در پایان این اموزش یاد میگیرید که چطور یه برنامه بنویسید که کار های زیر رو انجام بده نصب برنامه apk sideloading zip گرفتن بک اپ rebooting normally, to bootloader and recovery via ADB rebooting via fastboot unlocking boot…
آخرین پاسخ توسط mrb4a1370,