مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 6 پاسخ
- 1.2k بازدید
با این برنامه خیلی راحت میتونید یک رام را برای گوشی خود پورت کنید برای دانلود برنامه و آموزش کار با آن به لینک پورتال سایت مراجعه کنید آموزش پورت کردن رام با چند کلیک
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 6 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دیروز داشتم در موردشون تحقیق میکردم که این آموزشو دیدم و از آنجایی که دوس دارم بقیه دوستان هم زودتر جلو برند گفتم بزارم شاید به درد دوستان خورد و به اشتراک میذارم و یه سوال از ایلیا جان؟ در آموزش زیر میگه فایل های زیر رو به پوشه مذکور کپی کنیم First Copy system.new.dat , system.transfer.list To "Paste-DAT-Here" Folder در حالی که ما فقط system.img رو داریم این فایل ها رو نتونستم داخل فایل های اندروید 5 و 6 پیدا کنم ممنون میشم این سوالاتمونو به آپدیت ها ی برنامه موکول نکنید و جواب بدید لینک آموزش
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 6 پاسخ
- 1.7k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان محترم . امروز نیز در خدمتتان هستیم با آموزش نحوه بدست آوردن bit فایل system.img و cache.img برای ریپک بدون مشکل (برای اولین بار از جی اس ام دولوپرز) خب دوستان همانطوری که در آموزش های قبلی خدمتتون عرض کردیم رامهای سامسونگ به صورت چند بایتی ارایه میشوند. ممکن است رام شما 32 بیتی باشه و یا 28 بیتی . حالا ما وقتی استخراج میکنیم رام رو قطعا متوجه نمیشویم که بیت رام چی بوده و باید مدام با انواع روش ها ریپک کنیم و موقع رایت انواع خطاها روبرو بشیم تا یک نوع از ریپکمون میگیره که اینکار خارج از حرفه ای بودن توسعه دهنده هست و خسته کننده میشه. در این آموزش یاد خواهید گرفت چطور میشه نسخه bit فایل را تشخیص داد. قوانین: ارسا…
مشکل ussd در رام
توسط ghodooss- 6 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام خدمت دوستان مشکل ussd در کدوم قسمت از رام حل میشه
- 6 پاسخ
- 1.4k بازدید
در خدمتتان هستم با فایلی برای فارسی سازی دایمی y560-l01-02 تمامی بیلدنامبرا لینک دانلود
- 6 پاسخ
- 4.1k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان باز هم با یک تایپک مفهومی دیگر در خدمتتان هستیم درک ساختار و نوع فایل به شما کمک میکند تا سر از کارکرد فایل دربیارید و به مشکل برنخورید این توضیح درک من از ساختار کرنل مربوطه هست و انتشار این پست به معنای تائید صحت توضیح نیست و ممکن است اشکالی در آن وجود داشته باشد! بگذریم ...! engroot گوشی های سامسونگ چیست و چه کاربردی دارد؟ eng root کرنل پچ شده برای گوشی های جدید سامسونگ جهت روت هست . همانطوری که در جریان هستید بعد از روت گارانتی گوشی به دلیل غیر فعال شدن فیوز کینوکس از بین میرود. سامسونگ جهت جلوگیری از این اتفاق eng root را منتشر کرده تا بتوان بدون از دست دادن کینوکس گوشی را روت کرد. البته دقیق نمیشه گفت این فایل از سوی سام…
- 6 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام آموزشی در مورد اضافه کردن کیبورد فارسی به گوشی های سفارش چین وجود داره؟ برای اندروید 5.1.1 یا 6.0.1 و 7.0 ممنون میشم
- 6 پاسخ
- 2.2k بازدید
باسلام خدمت همه عزیزان در بسیاری از برنامه ها یک نوار تبلیغات معمولابالای صفحه و یا پایین صفحه برنامه نمایش داده میشود که ازار دهنده میباشد چگونه میتوان این تبلیغات رو از این برنامه ها حذف کرد با apk editorو چندتا برنامه دیگه تست کردم چیزی پیدا نکردم منمون میشم راهنمایی کنید
- 6 پاسخ
- 1.8k بازدید
دوستان خواهش میکنم برای این آموزش ارزش قائل بشید و اینکه سریع پخش نشه خودم شخصن دارم باهاش شدیدن پول پیدا میکنم چون بقیه دوستان از رام های کوک شده استفاده میکنن که مشکلاته خاموش صحفه حین تماس نشان ندادن کسی که تماس میگیره از کار افتادن وایرلس و اینکه در قسمت شبکه های موبایل حق انتخابی وجود نداره رو داره من زیاد با این گوشی کلنجار رفتم اخر سر فایل system.img رام 5.1.1 مشخصه ی A710FXXU1AOLG رو به system.tar تبدیل کرده و فلش و نهایتن یه فاکتوری ریست کردم گوشی کامل و بدون مشکل فارسی شده بدون هیچ مشکلی امیدوارم اساتید و همکاران عزیز استفاده کنند بنده روی 20 مورد بیشتر تست کردم روی a7108 بالای 20 مورد تست شده
آخرین پاسخ توسط alidemeter, -
- 6 پاسخ
- 1.3k بازدید
خسته نباشید این آموزش ساخت دانگل رو کی شروع میکنید؟ آموزش به چه صورت هستش؟ مممنون بابت تمامی زحماتتون
آخرین پاسخ توسط houshangdehghan, -
- 5 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز در خدمتتان هستم با رام فارسیHTC Desire D516T MTK6582 نسخه کوک شده توسط ILYA20 و تیم توسعه دهنده جی اس ام دولوپر برای اولین بار در دنیای جی اس ام FLASH BY FLASHTOOL دانلود رام رسمی و فارسی کوک شده desire 516w dual sim حل مشکل شبکه موفق باشید و ماندگار
آخرین پاسخ توسط b.sajad1371, -
- 5 پاسخ
- 1.1k بازدید
از دوستانی که در این زمینه تجربه دارند درخواست راهنمایی دارم. فایل کاستوم رو چه جوری میشه با ادین فلش کرد. منظورم از فایل کاستوم - کاستوم ریکاوری نیس. فایل هایی که با کدهای updater-script زیپ و ساین شدن
آخرین پاسخ توسط jimiking, -
- 5 پاسخ
- 1.9k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستم با رام فارسی I9507V اندروید 4.4.2 و دانگرید از 5.0 بدون کوچکترین باگ به همراه فایل چند مگابایتی جهت فارسی سازی و فایل مخصوص رایت با اودین برای اولین بار در ایران توسط ILYA20 دوستان در جریان هستند که این مدل سفارش چین و ژاپن میباشد و قطعا رام فارسی برای این مدل عرضه نشده و نخواهد شد.... برای فارسی سازی پچی رو جهت فارسی سازی اماده کردم که از اتلاف وقتتون جلوگیری میکنه و همینطور رام مخصوص رایت از طریق اودین رو اوکی کردیم... I9507V 4.4.2 ROOTED FULL FARSI FIXED BUG DEV…
- 5 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام و درود خدمت دوستان چطور میشه ریکاوری برای گوشی یا تبلت ساخت ایا نیاز به برنامه نویسی داره؟ و گوشیهایی که انلاک بوت لودر میخاد به چه صورت هست ممنون میشم؟
- 5 پاسخ
- 2.3k بازدید
با سلام با آموزش پورت رام سامسونگ در خدمتتان هستیم حتما خیلی دیده اید که مثلا رام گوشی نوت 7 رو بر روی گلکسی اس 6 پورت کرده اند در این آموزش انجام چنین کاری را می دهیم این یک آموزش کلی می باشد پورت رامهای سامسونگ معمولا با خطاهای زیادی هست باید خوش شانس باشید که بدون خطا بوت بشه و کار کنه توضیحات اولیه: کرنل بخش اصلی کار هست بدون کرنل رام شما اصلا بوت نمی شود دیوایسی که بوت نمیشه برای فهمیدن اشکال موقع بوت باید لوگ گرفت پس یا کرنل کاستومی استفاده کنید که در حین بوت دیباگش فعال باشد یا از توسعه دهنده کرنل درخواست این کار را بکنید گاهی هم در حین …
آخرین پاسخ توسط rezama, -
- 5 پاسخ
- 951 بازدید
با سلام این رام رو انپک کردم و ویرایش کردم اما الان که میخوام ریپک کنم این خطا رو میده نمیدونم مشکل از کجاس یه بارم برای تست فایل رو انپک کردم و بدون تغییر ریپک کردم ،ریپک می شد اما الان بعد از اینکه گزینه y رو زدم و حجم فایل رو که زدم این خطا میاد و ریپک نمیشه ممنون اگه راهنماییم کنید
آخرین پاسخ توسط سیوان, -
- 5 پاسخ
- 883 بازدید
سلام میخاستم بدونم گوشی که فارسی اون نیومده مثلا j500g کسی که کوک کردن رام یاد داره و بخاد این گوشی رو فارسی کنه چقدر زمان می بره تا فارسی رو به گوشی اضافه کرد
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 5 پاسخ
- 990 بازدید
سلام خدمت عزیزان در اموزش زیر آموزش ساخت رام روت شده سامسونگ - جی اس ام دولوپرز | Gsm-developers وقتی میخام فایل رو ریپک کنم با ارور زیر مواجه میشم اساتید ممنون میشم راهنمایی کنید رام مورد نظر هم گوشی J106H هس "][/url]
- 5 پاسخ
- 948 بازدید
سلام عرض خسته نباشيد همكاران گرامي. دوستان سوالم در رابطه ب فارسي سازي گوشيهاي كه اصلا فارسي پشتيباني نميكنند گوشيهاي خارجي... دوستان من فايلهاي Framework-apk و SecSetting وTwframwor رو يا فارسي اظافه كردم با Apktool يا هم از يه رام فارسي پورت كردم ولي به هرصورت تو سيتينگ گوشي بخش زبان ها فارسي اومد و منو و خود سيتينگ فارسي نشد لطفا فايلهاي كه اساسا بايد پورت بشن براي فارسي سازي با ادرس پوشه به هم معرفي كنيد پيشاپيش لايك?
آخرین پاسخ توسط nasirahmadi, -
- 5 پاسخ
- 1k بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همکاران عزیز بنده در مورد کوک رام هیچ سر رشته ای ندارم و از اونجایی که خارج از ایران هستم رام کوک شده نمیتونم خریداری کنم یه i9500 دارم میخوام امضا قسمت مشخصات گوشی اضافه کنم . از این رو کم کم کوک رام رو یاد بگیرم و متاسفانه هرچی گشتم نتونستم راهی جهت استخراج فایل Settings.apkپیدا کنم ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید سپاس
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 5 پاسخ
- 2.7k بازدید
Easy Firmware Tool 3 New Version CRACKED With Life Time Key FREE Tasted 100 % دانلود لینک اصلی
آخرین پاسخ توسط iraj62, -
- 5 پاسخ
- 961 بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز یک گوشی ال جی مدل h324t دارم که میخوام رام kdz انپک کنم و تبدیل کنم به فایل اسکاتر فلش تولز چون cpu mtk هستش لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر
- 5 پاسخ
- 819 بازدید
سلام میخواست بدونم چرا نمی تونم فایل سیستم g700-u10 b126 رو آنپک کنم ext4_unpacker ارور میده http://uupload.ir/files/znwh_capture.jpg http://uupload.ir/files/1do_2.jpg
- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
کسانی که فایل bat رو با نوت پد باز کردن و دوباره قادر به اجرای فایل نیستن کافیه پوشه choiceuser رو از regedit فایل مربوطه حذف کنن
- 5 پاسخ
- 4.4k بازدید
آموزش استخراج رامهای سامسونگ فرمت TAR.MD5 رامهای برند سامسونگ به صورت TAR.MD5 ارایه میشود.حالا برای خیلی ها جای سوال هست که چرا باید رام را استخراج کنیم؟در جواب عرض کنم برای دسترسی به OS هسته فایل های رام باید استخراج کنیم تا بتوانیم دستکاری های مورد نیاز رو بر روی کرنل ها و پارتیشن فایلها انجام دهیم. برای استخراج رامهای سامسونگ میتوانید از نرم افزار هایی چون WINRAR استفاده کنید. آموزش استخراج به ترتیب زیر: 1- نرم افزار winrar را نصب کنید.دانلود 2- بر روی رام دانلود شده که با فرمت md5 میباشد راست کلیک کنید سپس به تب open with رفته و گذینه choose default program… رو انتخاب کنید. 3- در این هنگام پنجره ای برای شما باز میشه و به شما این منظور رو میفهمون…
آخرین پاسخ توسط repair man68,