مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 6 پاسخ
- 2.3k بازدید
سلام دوستان من به تازگی متوجه شدم که با ویرایش فایل بوت میشه قسمت قفل یوزر حالا پین یا الگو یا اثر انگشت هرچی باشه رو برداشت همچنین از همین فایل میشه دسترسی به روت رو باز کرد اگه امکانش هست و دوستان اطلاعات بیشتری دارند لطف کنند بفرمایند(اصلا صحت داره یا نه وبرای چی گوشی هایی و چه برند هایی؟؟؟؟) همچنین من تونستم فایل بوت رو اکستراکت کنم و دو فایل داخل آن که یکی ramdisk و دیگری zimage استخراج کنم و محتویات ramdisk رو کامل ببینم ولی نمی تونم محتویات zimage رو ببینم تازه اصلا سر در نمیارم محتویات ramdisk به چه دردی می خوره(از طریق ابزار Android Image Kitchen)
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 9 پاسخ
- 2.6k بازدید
سلام به دوستان و خصوصا آقا ایلیا که تونستم از طریق تلگرام با ایشون موضوع را در میان بزارم بنده طبق تاپیک های فوروم پیش رفتم و فایل اصلی رام g920v ورژن مارشمالو رو دارم و فایل cache.img را آنپک کردم و بعد ریپک کردم و تبدیل کردم به نسخه 32 بیتی و بعد تبدیل کردم به md5 و در آخر رایت با اودین اما <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <ID:0/005> Added!! <ID:0/005> Odin engine v(ID:3.1207).. <ID:0/005> File analysis.. <ID:0/005> SetupConnection.. <ID:0/005> Initialzation.. <ID:0/005> Get PIT for mapping.. <ID:0/005> …
آخرین پاسخ توسط salahaddin2324, -
- 3 پاسخ
- 989 بازدید
سلام وقت بخیر لطفا برنامه های مور نیاز برای آن پک و ری پک کردن فایل های اندرید رو بهم بگید ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 4 پاسخ
- 1k بازدید
از دوستان اگه کاستوم ریکاوری تست شده g900f رو داره ممنون میشم قرار بده
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
آنلاک موفقیت آمیز هوآیی y221-u22 اندروید 4.4.2 توسط نرم افزار قدرتمند GSD Android Tool
توسط MR.Majid- 0 پاسخ
- 782 بازدید
آنلاک موفقیت آمیز هوآیی y221-u22 اندروید 4.4.2 توسط نرم افزار قدرتمند GSD Android Tool @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ توجه برای رفع ارور موقع آنلاک کردن دکمه ولوم کم رو نگهدارید سپس فلش کنید. شات:
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 0 پاسخ
- 834 بازدید
آنلاک موفقیت آمیز هوآیی y520-u22 اندروید 4.4.2 توسط نرم افزار قدرمند GSD Android Tool ***************************************************************************** شات:
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 1 پاسخ
- 2k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز یک نرم افزار را به شما معرفی میکنم که میتوانید به صورت دستی فایلهایی مانند string.xml معرفی کرده سپس با یک کلیک فارسی کنید. ما قبلا آموزش هایی ارایه دادیم که میتوانید در سریعترین زمان گوشی ها را به روش جایگزینی سریعا زبان اضافه کنید ولی اون روش فقط به توسعه رام ها محدود میشه و هیچ کارایی در توسعه اپلیکیشن های عمومی ندارد. خب بریم سر آموزش نرم افزار Xml Content Translator را از سایت رسمیش دانلود کنید. http://www.nikse.dk/XmlContentTranslator اپلیکیشن اندرویدی را با استفاده از روش های موجود در سایت دیکامپایل کنید. نرم افزار Xml Content Translator را اجرا کرده سپس از قسمت FILE > OPEN اقدام به انتخاب فایل کنید (می…
آخرین پاسخ توسط fafal, -
- 4 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام دوستان رام فارسی این مدل رو میخواستم ممنون میشم لینک بدید
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 1 پاسخ
- 1.2k بازدید
در خدمت شما هستیم با بخش دیگری از آموزشهای ساخت کاستوم رام سامسونگ بخشهای قبلی را می توانید از لینکهای زیر مشاهده نمایید کدهای CSC مخفف Customer Service Code می باشد این کدها در گوشیهای سامسونگ نقش مهمی را ایفا می کنند این کدها برای اطمینان از وجود قابلیتها طبق قانون اپراتور و کشورها می باشند با فعال کردن یا اضافه کردن این کدها می توان قابلیتهای که در کشورمان غیرفعالند را فعال کرد به مسیر system/csc بروید و فایل others.xml را باز کنید می بینید که کدهای در بین <CscFeature…> </CscFeature…> و مقدارشان وجود دارد اضافه کردن این کدها به آسانی یک کپی کدن می باشد …
آخرین پاسخ توسط ebrahim2e, -
- 8 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام ببخشید من میخوام برنامه هایی که داخل فولدر Data/app هستن رو پاک کنم . گوشی هم روت هست میرم برنامه های اضافی رو از اون قسمت پاک میکنم ولی گوشی رو که فکتوری ریست میزنم دوباره اون برنامه ها نصب میشن خواستم ببینم این برنامه ها از کدوم فولدر دستور نصب میگیرن که برم از اونجا پاکشون کنم که دیگه نصب نشن درضمن میخوام تغییراتی داخل فولدر دیتا بدم ولی این فولدر اصلا تغییراتش دائمی نیست و بعد از ریست همه چیز به حالت اصلیش برمیگرده . داخل فریمور هم پارتیشن دیتا نیست اگه بود شاید میشد اونو آنپک کرد و فایلهای اضافی رو از داخل رام پاک کرد. لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط amg_developer, -
- 18 پاسخ
- 3k بازدید
با سلام خواستم موضوعی رو باز کنم با دوستان دربارش صحبت کنیم و اون چیزی نیست جز امنیت جدید گوشیها بخصوص سامسونگ از اندروید 6 به بالا گوگل سازندها رو اجبار کرد که حافظه گوشی رو انکریپ کنند همین امر و موضوع FRP باعث شد حتی یک روت ساده هم سخت باشد پچهای امنیتی ماهانه و تغییر در ساختار بوت رو هم اضافه کنید سردمدار و توسعه دهنده بزرگی که خودش اولین روزنه های روت رو در دستگاهای جدید ایجاد میکرد Chainfire اکنون در روت جدیدترین دستگاهای سامسونگ اعلام ناتوانی کرده به طوری که هنگام سعی در پیدا کردن روش روت دو گوشی رو کاملا خاموش کرده الان برای روت و یا نصب کاستوم رام یا حتی مونت شدن حافظه در ریکاوری کاستوم نیازه هست کاملا حافظه داخلی گوشی رو فرمت کرد که اونم با …
- 13 پاسخ
- 2.2k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان همانطوری که مطلع هستید پس از ریپک فایل system.img و یا cache.img رامهای سامسونگ با مشکل رایت نشدن فایل مربوطه روی گوشی مواجه میشویم و با خطای faild و عدم رایت شدن روی گوشی میشویم . این مشکل در گوشیهای سامسونگ با اندروید نسخه 4.3 به بالا پیش می آید . برای حل این مشکل با ما همراه باشید. فرمتی که ما با استفاده از فایل باینری make_ext4fs ریپک میکنیم 28 بیتی هستش ولی برخی رامهای سامسونگ نسخه 4.3 به بالا به صورت 32 بیتی باید رایت شوند یعنی شما برای رایت این نوع رامها باید فایل system.img و یا cache.img ریپک شده را به فرمت 32 بیتی تبدیل کنید. برای اینکار اموزش زیر را دنبال کنید. ابزار مربوط به ریپک طبق سیستم عاملتون و نسخه ا…
آخرین پاسخ توسط mrsajjad, -
- 12 پاسخ
- 7.2k بازدید
با سلام امروز یک آموزش عامه پسند ایرانی بصورت رایگان براتون آماده کرده ام کوک کردن رامهای فارسی برای گوشیهای هواوی و سامسونگ گاهی هم تبلتهای برندهای دیگر در بازار ایران رایج می باشد ما در این سایت برنامه ها و ابزارهای متعددی را معرفی کردیم که بعضا فواید بسیار زیادی دارند با چند ابزار ساده و بدون داشتن علم برنامه نویسی خیلی راحت شما هم میتونید رام فارسی کوک کنید آموزشها در این مورد در انجمن و پرتال Gsm-Developers زیاد می باشد این آموزش مبتدی نیست و بیشتر مختص کسانی هست که کمی درگیر کوک رام فارسی هستند برای شروع اول باید یاد بگیرید که سیستمهای گوشی را ریپک و آنپک بکنید در لینک زیر آموزشها متعددی را جمع آوری کردم براتون یادتون نره هر م…
آخرین پاسخ توسط mrsajjad, -
رام فارسی HTC desire 820TS Dual Sim نسخه کوک شده توسط MR.Ali برای اولین بار در ایران 1 2 3
توسط MR.Ali- 20 پاسخ
- 2.9k بازدید
سلام بار دیگر در خدمت عزیزان انجمن GSM-Developers هستیم با رام فارسی کوک شده HTC desire 820TS DUAL SIM برای اولین بار توسط MR.Ali PORTED PERSIAN LANGUAGE FIXED ALL BUGES CPU:MEDIATEK6752 VERSION ANDROID:4.4.4 WRITE BY SPFLASHTOOL DEVELOPMENT BY MR.Ali AND TEAM GS-DEVELOPERS.IR https://firmware.ir/820ts-dual-sim/ کد: دوستانی که تسسسسسسسسسسسسست میکنند حتما اعلام نتیجه کنننننننننننننننننند تشکر
آخرین پاسخ توسط majedj2002, -
- 12 پاسخ
- 1.9k بازدید
ممنون میشم از دوستان که لینک دانلود برنامه apk stop fixer و آموزش کار باهاش رو توضیح بدن.
- 6 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام آموزشی در مورد اضافه کردن کیبورد فارسی به گوشی های سفارش چین وجود داره؟ برای اندروید 5.1.1 یا 6.0.1 و 7.0 ممنون میشم
- 6 پاسخ
- 4k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان باز هم با یک تایپک مفهومی دیگر در خدمتتان هستیم درک ساختار و نوع فایل به شما کمک میکند تا سر از کارکرد فایل دربیارید و به مشکل برنخورید این توضیح درک من از ساختار کرنل مربوطه هست و انتشار این پست به معنای تائید صحت توضیح نیست و ممکن است اشکالی در آن وجود داشته باشد! بگذریم ...! engroot گوشی های سامسونگ چیست و چه کاربردی دارد؟ eng root کرنل پچ شده برای گوشی های جدید سامسونگ جهت روت هست . همانطوری که در جریان هستید بعد از روت گارانتی گوشی به دلیل غیر فعال شدن فیوز کینوکس از بین میرود. سامسونگ جهت جلوگیری از این اتفاق eng root را منتشر کرده تا بتوان بدون از دست دادن کینوکس گوشی را روت کرد. البته دقیق نمیشه گفت این فایل از سوی سام…
- 12 پاسخ
- 3.9k بازدید
باسلام میخواستم بدونم فایل های مودم که فورمت bin دارن چطور باز میشن؟
- 5 پاسخ
- 4.3k بازدید
آموزش استخراج رامهای سامسونگ فرمت TAR.MD5 رامهای برند سامسونگ به صورت TAR.MD5 ارایه میشود.حالا برای خیلی ها جای سوال هست که چرا باید رام را استخراج کنیم؟در جواب عرض کنم برای دسترسی به OS هسته فایل های رام باید استخراج کنیم تا بتوانیم دستکاری های مورد نیاز رو بر روی کرنل ها و پارتیشن فایلها انجام دهیم. برای استخراج رامهای سامسونگ میتوانید از نرم افزار هایی چون WINRAR استفاده کنید. آموزش استخراج به ترتیب زیر: 1- نرم افزار winrar را نصب کنید.دانلود 2- بر روی رام دانلود شده که با فرمت md5 میباشد راست کلیک کنید سپس به تب open with رفته و گذینه choose default program… رو انتخاب کنید. 3- در این هنگام پنجره ای برای شما باز میشه و به شما این منظور رو میفهمون…
آخرین پاسخ توسط repair man68, -
- 0 پاسخ
- 779 بازدید
با سلام و خسته نباشید همانطوری که در جریان هستید فایل file_contexts موجود در رام های نوقا 7 به صورت file_contexts.bin هستش و با این فایل نمیتوان system.img را ریپک کرد. خب بریم سراغ تبدیل file_contexts.bin به file_contexts ساده جهت ریپک فایل system.img 1- نرم افزار زیر را دانلود کنید : >[/font][font=Shabnam]http://www.gsm-developers.com/file_context_converter/[/font][font=Shabnam] 2- file_contexts.bin را به پوشه x کپی کرده سپس نرم افزار را اجرا کنید 3- گزینه 1 را برای تبدیل انتخاب کنید در این حالت فایل file_contexts.bin را به صورت تبدیل شده file_contexts در پوشه x مشاهده خواهید کرد. برای بازگردانی به حالت او…
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام خدمت تمام عزیزان افتخار دارم اینبار با رام a7600-h ,که بر روی مدل hv هم جوابگوست در خدمت شما باشم فایل فارسی با قابلیت تماس دانلود رام رسمی و فارسی A7600HV CALL ACTIVE بدون باگ
آخرین پاسخ توسط mk_online, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستیم با فارسی سازی G6-U00 QUALLCOM حل مشکل بهم ریختگی ایکون تاریخ و ساعت و... برای اولین بار توسط ILYA20 دوستان در جریان هستن این مدل سفارش چین هستش و قطعا نه رام فارسی و نه عربی برای این مدل ارایه نشده با نرم افزار مورلوکال و پچ یک کیلوبایتی که جناب مجید قرار دادند فارسی میشه ولی مشکل ساعت و تاریخ بهم ریختگی ایکون نرم افزارها و بهم ریختی نوتیفیکیشن و پریدن سریال و .... بوجود میاد برای این مدل قطعا رام فارسی توسعه نشده و برای اولین بار از جی اس ام دولوپرز میباشد ... نحوه رایت : پس از دانلوذ این فایل دوتا پوشه خواهید دید به ترتیب زیر dload-install …
آخرین پاسخ توسط behzad007, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
این برنامه تحت ویندوز می باشد،و برای ریپک وآنپک کردن کرنل های boot و recovery و img مورد استفاده قرار می گیرد.برای دانلود از لینک زیر استفاده کنید android-image-kitchen-v2-4gsm-developers برنامه را دانلود واز حالت زیپ خارج کنید. فایل img مورد نظر خود را به داخل پوشه برنامه انتقال بدید و مانند عکس زیر آنرا بگیرید و بکشید درون unpackimg.bat رها کرده و RUN را بزنید. در پوشه ramdisk میتوانید فایل استخراج شده را پیدا کنید. بعد از اعمال تغییرات خود میتوانید برای ریپک کردن دو بار بر روی repackimg.bat کلیک کنید و تمام فایل جدید آماده هست. برای …
- 7 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام یه گوشی آوردن وقتی میذارم روی e و 4g آنتن میده ولی وقتی میره روی 3g یا همون h آنتن داره ولی از دسترس خارج میشه.حتی اینترنت هم علامتش وصله ولی نمیره.مشکل ازچیه؟
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
رام فارسی کوک شده گوشی ساسونگ J3119S دارای زبان های متعدد و زبان شیرین فارسی در منو و تنظیمات بدون مشکل قفل صفحه و پترن بدون مشکل شبکه 3G , 4G بدون مشکل WIFI , bluetooth بدون مشکل دوبین و سریال بدون مشکل نمایش عدد 1 بر روی آیکون تنظیمات بدون نیاز به رایت فایل های روت برای لود شدن سیستم ! رایت فقط در یک مرحله از طریق اودین بدون نیاز به باکس ! رایت همانند رام رسمی از طریق ODIN DOWNLOAD [ATTACH=CONFIG]1389[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]1388[/ATTACH]
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware,