مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 13 پاسخ
- 2.3k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان همانطوری که مطلع هستید پس از ریپک فایل system.img و یا cache.img رامهای سامسونگ با مشکل رایت نشدن فایل مربوطه روی گوشی مواجه میشویم و با خطای faild و عدم رایت شدن روی گوشی میشویم . این مشکل در گوشیهای سامسونگ با اندروید نسخه 4.3 به بالا پیش می آید . برای حل این مشکل با ما همراه باشید. فرمتی که ما با استفاده از فایل باینری make_ext4fs ریپک میکنیم 28 بیتی هستش ولی برخی رامهای سامسونگ نسخه 4.3 به بالا به صورت 32 بیتی باید رایت شوند یعنی شما برای رایت این نوع رامها باید فایل system.img و یا cache.img ریپک شده را به فرمت 32 بیتی تبدیل کنید. برای اینکار اموزش زیر را دنبال کنید. ابزار مربوط به ریپک طبق سیستم عاملتون و نسخه ا…
آخرین پاسخ توسط mrsajjad, -
- 7 پاسخ
- 2.3k بازدید
موقع بوت شدن دستگاه اندرویدی شما دستورات را از فایل بوت دریافت می کند برای کاستوم رامها فعال بودن ADB در بوت اول برای اشکال زدایی اهمیت بسزایی دارد با آموزش امروز می تواند ADB را بصورت مستقیم در فایل بوت فعال کنید موارد مورد نیاز برای شروع باید فایل Boot.img فریمور خود را داشته باشید دقت کنید حتما بوت رام خودتون باشه(اگر بوت دیگری باشه ممکن است در کمترین حالت وای فای کار نکند) ابزار زیر را نیز برای ریپک و آنپک دانلود نمایید android-image-kitchen-v2-4gsm-developers و در آخر برنامه Notepad++ شروع کار …
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 20 پاسخ
- 2.3k بازدید
سلام و خسته نباشید.من رام رو ریپک کردم البته حجم اصلی رو نگرفت یه مقدار اضافه کردم بهش. به بیت هم دقت کردم و تبدیل به 32 کردم.کاملا صحیح به ext4 تبدیل کردم ولی باز هم ارور میده موقع رایت.مشکل از کجاست؟ میشه به فایل زیپ تبدیل کرد و از ریکاوری رایت کرد؟روششو ممنون میشم بگین یا اینکه از روش فایل .bat انتقال داد به گوشی.میشه از فایل .bat مدل های دیگه استفاده کرد فقط فایل هایی که فارسی کردم رو جایگزین کنم؟ ممنون میشم جواب بدین
- 16 پاسخ
- 2.3k بازدید
خسته نباشید دانگل هست بدون روت فارسی میکنه میدونم از دستور instal استفاده میکنن ولی فایل apk که گذاشتن فرق داره یعنی همون فایل های secsetting و این چیزا نیستن ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط ahmadnamdari, -
- 6 پاسخ
- 2.3k بازدید
باسلام خدمت همه عزیزان در بسیاری از برنامه ها یک نوار تبلیغات معمولابالای صفحه و یا پایین صفحه برنامه نمایش داده میشود که ازار دهنده میباشد چگونه میتوان این تبلیغات رو از این برنامه ها حذف کرد با apk editorو چندتا برنامه دیگه تست کردم چیزی پیدا نکردم منمون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 5 پاسخ
- 2.3k بازدید
با سلام امروز آموزش قرار دادن عکس در پشت تنظیمات را براتون آماده کردیم برای تغییر عکس فایل framework-res.apk گوشی خودتان را دیکامپایل کنید به مسیر res/drawable بروید برای تغییر به فایل background_holo_dark.xml یا background_holo_light نیاز داریم به نسبت گوشی متفاوت این اسم مثلا در تاچویز اسمش tw_background_holo_dark.xml می باشد می توانید خیلی راحت این فایل را پاک کرده و یک عکس با نام background_holo_dark.png جایگزینش کنید در بعضی موارد نیز با تغییر بالا نیز باید عکس را در مسیر drawable-nodpi قرار دهید اما برای کسانی که می خواهند فایل xml را نگه دارند کد زیر را جایگزین کنند ><?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <s…
آخرین پاسخ توسط panel123, -
تایپیک جامع apktool 1 2
توسط mohsen8- 11 پاسخ
- 2.3k بازدید
با سلام برای یک فرد که تازه وارد انجمن می شود و دنبال آموزشی میگردد ممکن هست بعضی از اموزشها را نبیند در شلوغی انجمن و نتواند آموزش مورد نظر را پیدا کند در این تایپیک تمام آموزشها جمع می شوند و آموزش ابتدای برنامه APKTOOL نیز داده می شود ما اینجا سعی می کنیم جدیدترین نسخه همراه با محتویات لازم را برای راحتی کار قرار دهیم اول از همه مطمئن شوید که جاوا جدیدترین نسخه بر روی سیستم شما نصب باشد برای شروع کار پکیج کامل زیر را دانلود کنید >http://www.gsm-developers.com/wp-content/uploads/2016/12/Apktool-and-baksmaling-Signer-v2Gsm-Developers.zip …
- 15 پاسخ
- 2.3k بازدید
ممنون میشم از دوستان در مورد رایت نشدن فایل system.img در سامسونگ A5108 راهنمایی کنن.چندین فایل چهار فایله و تک فایله سام موبایل زدم ارور داد.ریکاوری زدم از ریکاوری فلش کردم اونم تو رایت سیستم ارور داد.ممنون میشم راهنمایی کنین.
آخرین پاسخ توسط neda44, -
- 1 دنبال کننده
- 4 پاسخ
- 2.3k بازدید
آموزش ویدیوئی ساخت RvSecuRitY و نکات اساسی در مورد BOOT.IMG ✍️ همانطوری که در جریان فعالیت ما هستید ما کرنل هایی با نام RvSeuritY در سایت firmware.ir ارائه دادیم که توسط این کرنل ها میتوانید دیوایس دلخواهتون رو بدون از دست دادن اطلاعات آنلاک کنید. ✍️ ما در این قسمت از آموزش با نحوه ساخت این کرنل ها در خدمتتان خواهیم بود شما به وسیله این آموزش میتونید بدون نیاز به gsd android tool به صورت دستی کرنل RvSecuritY بسازید. و همینطور نکته های اساسی که در ساخت این فایل و به هنگام رایت باید رعایت شود را شرح داده ایم. ✅ این آموزش علاوه بر نحوه ساخت فایل آنلاک جنبه شرح ساختار کرنل و شرح پتانسیل هایی که در کرنل boot.img برای کاستومایز دستگاه دارد را معرفی…
آخرین پاسخ توسط sajjadreveal22, -
- 4 پاسخ
- 2.3k بازدید
نقش فایل modem در رامهای برندهای مختلف فایل modem بیشتر در رامهای samsung،htc،lg به چشم میخورد و نقش مهمی در انتن دهی دیوایس دارد. مثلا در برند سامسونگ این فایل پارتیشن های efs ، modem-firmware و دیگر بخش های مربوط به انتن دهی را بروزرسانی و ترمیم میکند. رایت اشتباه یا نسخه قدیمی این فایل میتواند آسیب های اساسی به بخش های امنیتی از جمله سریال و بیس باند دیوایس وارد کند. و در صورت آسیب دیدن بخش های امنیتی رابط نرم افزاری با سخت افزاری از بین میرود و عمل آنتن دهی و شناسایی سیم کارت صورت نمیگیرد. این مشکل با رایت فایل مودم نسخه بالا حل میشود. موفق باشید
- 10 پاسخ
- 2.3k بازدید
نحوه کامپایل (آرشیو کردن) فایل های رام سامسونگ به فرمت tar.md5 پس از استخراج کردن رام و انجام ویرایش های مورد نیاز نوبت به کامپایل یا همون آرشیو کردن به tar.md5 میرسد. تا بتوانید رام مورد نظر خود را به صورت استوک stock از طریق نرم افزار odin فلش کنید. در اینجا دونوع از کامپایل را در ویندوز یادتون میدم . گذینه 1- استفاده از نرم افزار: این نرم افزار رو خود بنده کدنویسی کردم که میتوانید بدون نیاز به نوشتن کد فایل ها را کامپایل کنید گذینه 2- آموزش ریپک به فرمت tar.md5 فایلهای دلخواه به صورت دستی آموزش استفاده از نرم افزار: 1- به پوشه ابزار tar.md5 …
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
فایلRvSecuRitYانلاک تمامی قفل های امنیتی برای مدل A5 A500Hنسخه 5.1.1-4.4.4 BY ILYA20 1 2
توسط ILYA20- 12 پاسخ
- 2.3k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستم با فایل RvSecuRitY برای مدل A5 A500H نسخه های 5.1.1 و 4.4.4 برای انلاک تمامی قفل های امنیتی بدون نیاز به فعال بودن دیباگ بدون نیاز به ریکاوری و روت به صورت CSC مود بدون پاک شدن اطلاعات برای اولین بار در دنیای GSM این کرنل کارش چیست ؟ انلاک قفل پین - پترن - پسورد و... مدل A500H نسخه های 5.1.1 و 4.4.4 بدون پاک شدن اطلاعات اینم خدمتتون عرض کنم که نسخه 5.0.1 به بالا این مدل قطعا نه CWM ریکاوری و نه روت ارایه نشده و با هیچ روشی جز این روش قابل انلاک نیست نحوه رایت : گوشی رو به دانلود مد ببرید و این فایل رو با اودین در قسمت pda چیده و فلش کنید . به …
- 14 پاسخ
- 2.2k بازدید
با عرض خسته نباشید بنده یه رام g5520 روت کردم ولی به محض روت شدن عدد 1 روی آیکون تنظیمات میاد . چطوری میتونم اینو بردارم؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید . میخوام روت بمونه ولی عدد 1 بره
آخرین پاسخ توسط mohsen_mahdavi, -
- 13 پاسخ
- 2.2k بازدید
نرم افزار پاندا نسخه رایگان نرم افزاری جهت مدیریت مشتری تعمیرگاه موبایل دانلود
آخرین پاسخ توسط arg89, -
- 0 پاسخ
- 2.2k بازدید
با سلام همیشه ابزارهای وجود دارد که کار را برای توسعه دهندگان آسانتر و سریعتر می کنند امروز ابزاری را که برایتان معرفی می کنم با جرات می توان گفت کاملترین برنامه برای ویرایش APK ،رامهای اندروید و فایلهای سیستمی می باشد این آشپزخانه به نام ASSAYYED KITCHEN دارایی قابلیتهای بسیار زیاد می باشد قابلیتهای برنامه پشتیبانی از ورژنهای رام زیر: رامهای استوک سامسونگ (tar) (tar.md5) فایلها ایمیج استوک (system.img, boot.img, cache.img) رام استوک سونی (ftf) فایلهای استوک سونی (system.sin, kernel.sin) زیپ دارای فایل tar زیپ دارایی فایل ftf زیپ دارایی فایلهای سیستم رامه…
- 6 پاسخ
- 2.2k بازدید
درود دوستان برنامه ای که بهتون معرفی میکنم ابزاریه که میتونید باش frp گوشی های: _xiaomi _motorola _lenovo _deep _yophoria رو در حالت fastboot بردارید آموزش در پوشه موجوده اسکرین شات: دانلود از: MEGA gsm-developers Frp Unlocker.rar | by vampire_99 for Generic Device/Other پسوورد اجرا: gsmdevelopers
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 3 پاسخ
- 2.2k بازدید
با سلام با آموزش قرار دادن بنر در بالایی قسمت About Phone در خدمت شما هستیم این آموزش برای امضاء رامهای ساخته شده توسط توسعه دهندگان بسیار مفید می باشد با ما همراه باشید پیش نیازها آخرین نسخه APKTOOL سیستم عامل ویندوز توانایی دیکامپایل و ریکامپایل فایلهای APK برای شروع فایل زیر را دانلود نمایید برای دانلود به لینک پرتال مراجعه نمایید فایل Settings خود را دیکامپایل کنید از فایل دانلود شده پوشه res را به Settings خود کپی کنید اکنون به مسیر res/xml بروید فایل device_info_settings.xml را باز کنید(با برنامه نوت پد ++) در همان اول زیر کد …
برای اولین بار آنبریک FIX IMEI و حل مشکل هنگ روی لوگو LG X155 Cook FIX BUG MEYSAM FARZAM
توسط Cortana- 9 پاسخ
- 2.1k بازدید
برای اولین بار آنبریک FIX IMEI و حل مشکل هنگ روی لوگو LG X155 Cook FIX BUG MEYSAM FARZAM درود باز هم خدمت دوستان با یک رام و کم یاب دیگه هستم این فایل خیلی خیلی ارزشمند هست و هیچ جایی شما پیدا نمی کنید پس قیمت و ارزش کار رو نیارید پایین بقیه رام های سری مدیاتک LG آماده شده و کوک که به نوبت میزارم فایل فلش از طریق SPFLASHTOOL هست Sp مخصوص هم اپلود میکنم امروز چون بجز این Sp سخت میشه فلش کنید موفق باشید PAS:CortanaX155lg تهیه تنظیم :میثم فرزام LGX155 Savebreak &Repair IMEI Cook BY Meysam Farzam
سوال در مورد حل مشکل متوقف شدن تنظیمات هنگام تنظیم ساعت و تاریخ به صورت دستی 1 2
توسط mohsen_mahdavi- 13 پاسخ
- 2.1k بازدید
سلام ببخشید من وقتی میخوام قسمت ساعت و تاریخ رو به صورت دستی تنظیم کنم ارور متوقف شده است میده (تنظیمات) چطور میتونم این مشکل رو برطرف کنم؟ لطفا اساتید توسعه دهنده راهنمایی کنند
آخرین پاسخ توسط houshangdehghan, -
- 3 پاسخ
- 2.1k بازدید
آموزش ویدیوئی کامپایل (آرشیو کردن) به صورت دستی فایلهای رام سامسونگ به tar.md5 1- فایلهایی که قصد ریپک به md5 را دارید در پوشه tar.md5 archiver کپی کنید. دانلود ابزار مربوطه 2- در پوشه مربوطه دکمه shift را گرفته و گذینه OPEN COMMAND WINDOW HERE را انتخاب کنید. 3- صفحه سیاه dos مانند برای شما باز خواهد شد و در ادامه آموزش نحوه کدنویسی را برای شما توضیح خواهیم داد. 4- به ترتیب کدهای زیر را تایپ کنید: اولین قدم باید با استفاده از کد های زیر به فرمت tar آرشیو کنید - برای آرشیو تک فایل از کد زیر استفاده کنید data\bin\tar --group=1 -H ustar -c your file name.format name > file name.tar - با کدهایی که با رنگ سیاه هست…
آخرین پاسخ توسط arashmazloom, -
- 12 پاسخ
- 2.1k بازدید
ممنون میشم از دوستان که لینک دانلود برنامه apk stop fixer و آموزش کار باهاش رو توضیح بدن.
- 1 پاسخ
- 2.1k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز یک نرم افزار را به شما معرفی میکنم که میتوانید به صورت دستی فایلهایی مانند string.xml معرفی کرده سپس با یک کلیک فارسی کنید. ما قبلا آموزش هایی ارایه دادیم که میتوانید در سریعترین زمان گوشی ها را به روش جایگزینی سریعا زبان اضافه کنید ولی اون روش فقط به توسعه رام ها محدود میشه و هیچ کارایی در توسعه اپلیکیشن های عمومی ندارد. خب بریم سر آموزش نرم افزار Xml Content Translator را از سایت رسمیش دانلود کنید. http://www.nikse.dk/XmlContentTranslator اپلیکیشن اندرویدی را با استفاده از روش های موجود در سایت دیکامپایل کنید. نرم افزار Xml Content Translator را اجرا کرده سپس از قسمت FILE > OPEN اقدام به انتخاب فایل کنید (می…
آخرین پاسخ توسط fafal, -
- 4 پاسخ
- 2.1k بازدید
آموزش ویدیوئی استخراج رامهای اندروید با ساختار ext4 تا نسخه های 4.4.4 kitkat این ابزار برای نسخه های اندروید 2.3 تا 4.4 جواب میده و به علت متفاوت بودن نوع فشرده سازی در نسخه های اندروید 5 به بالا ، این نسخه ها را پشتیبانی نمیکند . این ابزار فقط رامهایی که با ساختار ext4 هستند را پشتیبانی میکند. ابزار ext4_unpacker.exe را اجرا کنید. دانلود ابزار مروبطه فایل system.img از طریق نرم افزار انتخاب کنید . پس از انتخاب فایل system محتویات کامل اعم از تاریخ کامپایل ، نوع دسترسی فایلها . اندازه را برای شما نمایش میدهد و شما میتوانید فایلهای دلخواه یا تمامی فایلها را استخراج کنید . جهت استخراج کردن فولدرهای دلخواه را علامت گذاری کر…
- 15 پاسخ
- 2.1k بازدید
سلام من یک برنامه نوشتم که یک فایل apk رو فراخوانی میکنه و وارد صفحه ی نصب میشه در تمام اندروید ها به جز اندروید 7 و 8 به خوبی کار میکنه اما روی 7 و 8 فورس کلوز میده از fileprovider برای اندروید 7 و بیشتر از 7 استفاده کردم لطفا کمک کنید package com.example.ali.filep; import android.Manifest; import android.app.Activity; import android.app.ProgressDialog; import android.content.Context; import android.content.Intent; import android.content.pm.PackageManager; import android.content.res.AssetManager; import android.net.Uri; import android.os.Build; import android.os.Bundle; import android.os.Environment; import android.os.Handler…
آخرین پاسخ توسط ali666645, -
- 7 پاسخ
- 2.1k بازدید
با سلام آموزش تغییر بوت لوگو گوشیهای با پردازنده مدیاتک را برایتان آماده کرده ام بوت لوگو قبل از انیمیشن بوت موقع روشن شدن گوشی به نمایش در می آید مغازدارن نیز برای تبلیغ خیلی راحت می تونند اسم فروشگاه خود رو در بوت لوگو قرار دهند برای دسترسی به بوت لوگو باید رام فلش تولز داشته باشید یا گوشی را روت و در مسیر dev/logo فایل بوت لوگو را پیدا می کنید فایلی که باید ویرایش کنیم نامش logo.bin می باشد اول از همه برنامه logo builder را از لینک زیر دانلود نمایید برنامه را دانلود و استخراج کنید با کلیک بر روی LogoBuilder آنرا اجرا کنید بر روی Create New Project کلیک کنید فایل logo.bin خود را انتخاب کنید …
آخرین پاسخ توسط farshid0312,