مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 676 بازدید
با سلام ممنون میشم دستورات کامل که توسط نوت پد میسازیم و با پسوند bat سیو میکنیم و از طریق جایگزینی فارسی میشه رو لطف کنید یه فایل Bat خودم ساختم اما میخوام مطمین بشم که کارکردش و دسوتراتی که نوشتم درسته یا نه اول فریمورک رو جایگزین کنیم یا اول ستینگ و اینا رو چون توی برخی پچ ها گوشی رو آرم میمونه
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 7 پاسخ
- 1k بازدید
سلام امروز لنوو A3300hv رو بعد از ویرایش و ریپک خواستم رایت کنم ارور های 2004 و 4008 رو در فلش تول دریافت کردم علت چی میتونه باشه و روش های حلشو لطف کنید ممنون میشم؟؟ فایل اورجینالش رایت میشه ولی با فایلی که ویرایش کردم ارور های بالا رو میده
آخرین پاسخ توسط hackerbaz, -
- 5 پاسخ
- 820 بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز همانطور که در آموزشها بیان کردید یه روشی که میشه در کمترین زمان ویرایشات لازم را انجام داد روش جایگزینی هست اما سوال اینجاست که مثلا ما رامی را که ویرایش میکنیم در تنظیمات یک گزینه اضافی داشته باشد و یا یک گزینه کمتر آیا در این صورت رام ترجمه میشه بدون ایراد؟ وفقط جایی که وارد نکردیم را نخواهیم دید و یا ترجمه نشده باقی خواهد ماند و یا نه کلا فورس کلوز میده؟| و یه سوال دیگه مثلا در گوشی هایی مثل سری نوت یه تنظیماتی برای مدادشان هست میشه اینارو کلا حذف کرد و دیده نشوند ،در کل منظورم اینه مثلا بخش هایی از تنظیمات رو حذف کنیم که قابل نمایش نباشه مثلا کلا درباره تلفن نباشه رو گوشی؟
- 8 پاسخ
- 934 بازدید
الان من میخام ریپک کنم این ارور رو میده؟ یه جاشم متوجه نشدم حجم پوشه سیستم رو باید وارد کنم یا حجم خود فایل اورجینال system.img که اکستراکت کردم؟ با افزایش حجم مشکلم حل میشه اما دیگه فایل توی اودین رایت نمیشه و هنگام رایت سیستم ارور میده الان باید چکار کنم؟ من بعد ریپک سیستم اونو با برنامه allzip به پسوند tar تبدیل میکنم مشکلی پیش نیاد؟
- 4 پاسخ
- 922 بازدید
با سلام خدمت اقا ایلیا عزیز و دوستان من این نرم افزار رو دانلود کردم همه اموزش ها رو خوندم اما مشکلاتی دارم امید وارم به این مشکلات توجه بکنید. مشکلاتی که هست تک تک مینویسم: اول از همه یه پیشنهاد دارم اینه که اگه برنامه رو به صورت گام به گام بزارید خیلی خوبتر میشه برا کسانی که مثل من تازه کارند در کوک کردن مثلا اینطور که من از اموزش ها فهمیدم باید بعد از ویرایش کامل ما بیایم کامپیل کنیم در صورتی که در برنامه اموزش تو سومین گزینه شما گذاشتین کامپایل رامهای سامسونگ که هرکسی برا اولین بار میاد رو برنامه مقدمه رو که خوند همراه با نحوه خروج فایل های تار اینو میخونه سر در گم میشه که چطور هنوز کاری انجام ندادم رسید به کامپایل 2: تو بیشتر قسمت ها گفتیتن ویرایش بشه یا استخراج ب…
آخرین پاسخ توسط سیوان, -
- 4 پاسخ
- 986 بازدید
سلام اگه ما بخواییم زبانی بغیر از فارسی مثلا ترکی به رام اضافه کنیم در پوشه های فریمورک میتوانیم یه پوشه جدید با زبان دلخواه که مانند سایر زبانها کد زبان کشور نداره ایجاد کنیم؟ مثلا برای فارسی پوشه های values-fa-rIR , values-fa استفاده میکنیم و برای نمایش در انتخاب زبانها کد زیر را اضافه میکنیم <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <resources> <integer-array name="maps_starting_lat_lng"> <item>32427908</item> <item>53688046</item> </integer-array> <integer-array name="maps_starting_zoom"> <item>4</item> </integer-array> </resources> …
- 1 پاسخ
- 774 بازدید
سلام موقع ريپك كردن فايل هاي سيستمي اخطار هاي از اين شكل نمايش داده ميشه لطفا توضيح بديد در موقع نصب مشكلي ايجاد مي كنند يا نه ؟ تشكر
- 9 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام به دوستان بالاخره قسمت ما هم شد که رامی رو کوک و فارسی سازی کنیم ولی نمیدونم چطوری اسم رام رو تغییر بدم و تبلیغ مغازه رو بزارم،از دوستان ممنون میشم راهنمایی که راهنمایی کنن. با تشکر.
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 5 پاسخ
- 935 بازدید
با سلام تا حالا کسی از دوستان فایل system رو بدون دردسر ریپک کرده و رایت کرده باشه چون من زمانی که فایل اصلیو فقط آنپک و ریپک میکنم و رایت میکنم گوشی یا روی آرم گیر میکنه یا بعد از آرم صفحه سیاه میشه لطفا رهنمایی کنید ممنون
آخرین پاسخ توسط asaad, -
- 3 پاسخ
- 770 بازدید
سلام.میخوام فایل یک تبلت چینی رو طوری ویرایش کنم که عملکرد لمسش بر عکس بشه یعنی جای x و y رو عوض کنم ممنون میشم راهنمایی کنین که اون قسمت عملکرد لمس مربوط به چه فایلی داخل رام هستش.ممنونم.
- 3 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام.تو مرحله ریپک کردن پوشه سیستم با برنامه system EXT4 repacker با خطایFailed!line:89,error: Failed to allocate blocks!مواجه میشم .البته ناگفته نماند پوشه سیستمی مربوط به تبلت لنوو هست جهت فارسی سازی.ممنوم میشم راهنمایی کنین.
- 3 پاسخ
- 708 بازدید
با سلام آموزش های برنامه را به صورت کامل خوندم و در عمل دچار خطاهایی شدم یه پیشنهاد داشتم که امکانش هست یک رام را انتخاب کنید و قدم به قدم و به پروژه محور شروع به تغییرات و فرسی سازی کنیم اینجوری همه یاد میگیرن و هرجا هم اشکالی داشتن سوال می کنن با تشکر فراوان
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 2 پاسخ
- 718 بازدید
سلام لینک های موجود در نرم فزار اکثرا اشکال داره لطفا بررسی کنید
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
خطا در نصب SystemUI 1 2
توسط dalannews- 14 پاسخ
- 1.7k بازدید
هنگام نصب SystemUI.apk خطا میده و نصب نمیشه اما بقیه برنامه ها به درستی نصب میشه apktool if Settings.apk و apktool if framework-res.apk اینم تصویر خطا
- 5 پاسخ
- 1.7k بازدید
رام کوک شده-فارسی -انبریک و حل مشکل شبکه و ساعت g700-t00 توسط ehsan_zamani_68 اندروید 4.2.1 قابل فلش با sp-flash link download http://www.mediafire.com/download/u6fyt7op1lvox48/g700-t00.rar
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 3 پاسخ
- 857 بازدید
فایل فلش کم حجم فارسی Y530-U00 FullFarsi Fix و حل مشکل گالری قابلیت رایت بر روی تمام بیلد نامبرها با حجم فقط یک کیلوبایت پسورد jafar_fayyaz دانلود
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستم با پچ فارسی سازی Y625-U51 در 3 ثانیه با فایل چند مگابایتی برای اولین بار در دنیای جی اس ام توسط تیم توسعه دهنده جی اس ام دولوپرز و ILYA20 میتونیم با جرات بگیم این کار برای اولین بار در دنیای جی اس ام هستش.... کاربران عزیز با این پچ سه ثانیه کل گوشی رو میتونن فارسی کنن بدون پاک شدن اطلاعات و بدون ریسک و تمامی بیلد نامبر... نحوه رایت : گوشی رو با IROOT روت کنید فایل رو پس از دانلود اکسترکت کنید... پوشه ILYA20 که حاوی فایلا dll. هستش رو به مموری کارت گذاشته و به گوشی وصل کنید..…
- 1 پاسخ
- 761 بازدید
درود____ دوستان در جریان هستید که این مدل کمی قدیمی هست اما چون رام فارسی بدون مشکلش تو انجمن موجود نبود لازم دونستم که برای شما عزیزان جی اس ام دولوپرز فارسیش کنم رام کوک شده ، فارسی ، بدون مشکل ساعت و تاریخ، بدون باگ هواوی Y511-T00 از جی اس ام دولوپرز قابل رایت با SP_Flash_TooL فارسی و بدون مشکل ساعت و تاریخ چیپست: MT6572 رام در حال آپلود بر روی سرور میباشد... موفق و پیروز باشید.
آخرین پاسخ توسط AmiR-Ali, -
- 5 پاسخ
- 851 بازدید
سلام میخاستم بدونم گوشی که فارسی اون نیومده مثلا j500g کسی که کوک کردن رام یاد داره و بخاد این گوشی رو فارسی کنه چقدر زمان می بره تا فارسی رو به گوشی اضافه کرد
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 8 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز درخدمتتان هستم با اسکریپت فارسی سازی Y625-U21 در چند ثانیه با یک کلیک BY ILYA20 برای اولین در دنیای جی اس ام نجوه استفاده از این اسکریپت 1-گوشی را روت کنید ... 2-پوشه ILYA20 رو به مموری کارت کپی کرده... 3-نرم افزار رو باز کرده و گزینه WRITE رو بزنید.... اسکرین شات: لینک دانلود: موفق باشید و ماندگار
آخرین پاسخ توسط ali_136738, -
- 0 پاسخ
- 703 بازدید
سلام خدمت دوستان کوکر تازه وارد و قدیمی نرم افزار ساده برای انپک فایل های سیستم برای کوک شما :xxx دانلود کنید
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 1 پاسخ
- 961 بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستیم با کرنل RvsEcuRitY برای انلاک تمامی قفل ها G900H برای اولین بار در دنیای جی اس ام این کرنل کارش چیه انلاک کد پین پترن پسورد اثرانگشت مدل G900H تمامی نسخه های اندروید نحوه استفاده ...؟ فلش با اودین و انتخاب گزینه FIX CODE ... لینک دانلود : >[/font][/color]http://support.gsm-developers.ir/dl/index.php?folder=UnZTZWN1Uml0WS9TQU1TVU5HL0c5MDBI[color=#101010][font=BYekan] دوستان بنده این رو روی 4.4.2 ---4.4.4 تست کردم ولی برای تمامی نسخه های اندروید فیکس شده ... موفق باشید و ماندگار این فایل اختصاصی کاربران VIP و…
آخرین پاسخ توسط ghalbehamed, -
- 3 پاسخ
- 873 بازدید
رام کوک شده-فارسی -سامسونگ p1000n , p1000r کوک شده توسط ehsan_zamani_68 اندروید 2.3.3 جوابگو بر روی اندوید 2.3.7 برای فلش فایل از اودین 1.85 استفاده کنید فایل را در قسمت pda قرار داده و روی تبلت فلش کنید بعد از فلش تبلت را فرمت کنید
- 1 پاسخ
- 864 بازدید
فارسی سازی desire 526g , desire 526h بدون رام و فلش#-o فایل رو دانلود کنید اموزش داخل فایل زیپ هست:dddddd حالشو ببرید فارسی سازی desire 526h- 526g بدون نیاز به رایت رام و فلش به صورت دایمی هرگونه سوال داشتید در ادامه بپرسید...
برای اولین بار در دنیایGSM رام فارسی Desire 626 g plus کوک شده توسطehsan_zamani_68
توسط ehsan_zamani_68- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام خدمت تمام عزیزان امیدوارم سبز و پاینده باشید برای اولین بار در دنیایGSM رام فول فارسی Desire 626 g plus کوک شده توسط ehsan_zamani_68 در خدمت شما عزیزان هستیم این رام برای مدل Desire 626 g plus که پشت گوشی model 0pm1100 d626ph استفاده میشه با cpu mt 6592 قابلیت فلش با فلش تولز به طور کامل تست شده http://support.gsm-developers.com/d626-ph-g-cooked/
آخرین پاسخ توسط MR.Ali,