مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 2k بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همه عزیزان بنده وقتی فایل teleservice.apk بدون هیچگونه تغییری میخوام کامپایل کنم ارور 26 میده و ادرس ارور هم پیدا نمیشه جهت حذف ارور
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
- 4 پاسخ
- 1k بازدید
سلام دوستان با برنامه apktool آخرین ورژن که 2.3.0 هستش اومدم twframework-res و framework-res نصب کردم بعدش اومدم فایل SecSettings رو دیکامپایل کردم هرچند با وجود این ارور باز ادامه داد S: Could not decode file, replacing by FALSE value: drawable-xhdpi-v4/tw_ab_bott om_transparent_dark.holo.9.qmg پوشه دیکامپایل برنامه درست شد. و بدون هیچ تغییری اومدم کامپایل کردم ولی این هشدارها را داد W: warning: string 'allow_list' has no default translation. W: warning: string 'dnd_app_notifications_summary' has no default translation. W: warning: string 'main_app_description' has no default translation. W: warning: string 'no_alert' has no default tran…
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 6 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام من وقتی میخوام فایل settings از رام مدیاتک هواوی رو کامپایل کنم خطای زیرو میده [codewarning: string 'wifi_setting_connect_type_error' has no default translation. warning: string 'wifi_signal_found_msg' has no default translation. warning: string 'wimax_settings_summary' has no default translation. D:\Users\M\Desktop\11\apktool\Settings\res\layout\daydream_custom_action_bar.xml:11: error: Error: No resource found that matches the given name (at 'style' with value '@com.mediatek:style/ImageSwitch'). D:\Users\M\Desktop\11\apktool\Settings\res\layout\preference_header_switch_item.xml:11: error: Error: No resource found that matches the giv en name (at 'style' …
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 2 پاسخ
- 818 بازدید
با سلام اگه میشه یه توضیح در مورد حل کد ussd بدید با تشکر
آخرین پاسخ توسط AmiR-Ali, -
- 2 پاسخ
- 810 بازدید
سلام لینک های موجود در نرم فزار اکثرا اشکال داره لطفا بررسی کنید
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 9 پاسخ
- 2.7k بازدید
سلام به دوستان و خصوصا آقا ایلیا که تونستم از طریق تلگرام با ایشون موضوع را در میان بزارم بنده طبق تاپیک های فوروم پیش رفتم و فایل اصلی رام g920v ورژن مارشمالو رو دارم و فایل cache.img را آنپک کردم و بعد ریپک کردم و تبدیل کردم به نسخه 32 بیتی و بعد تبدیل کردم به md5 و در آخر رایت با اودین اما <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <ID:0/005> Added!! <ID:0/005> Odin engine v(ID:3.1207).. <ID:0/005> File analysis.. <ID:0/005> SetupConnection.. <ID:0/005> Initialzation.. <ID:0/005> Get PIT for mapping.. <ID:0/005> …
آخرین پاسخ توسط salahaddin2324, -
- 10 پاسخ
- 1.4k بازدید
دوستان فایل system.img ساختار ext4 آنپک و ریپک به روش make_ext4fs -s -l sizefilesystemorginalM -a system system.img system/ کردم خواستم فلش کنم که ارور nand ... اومد دلیلش چیه؟
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 12 پاسخ
- 2k بازدید
با سلام آقای صوری با عرض پوزش من رام رو تدیت میکنم ولی در موقع رایت ارور میده مشکل از چی میباشد ممنون میشم راهنماییم کنید
آخرین پاسخ توسط fafal, -
- 3 پاسخ
- 815 بازدید
با عرض سلام و خسته نباشین ... بنده دارم روی گوشی j500h اندروید 6.0.1 رام بنگلادش کار میکنم. فایل اورجینال بدون مشکل رایت میشه. من اومد فایل system.img.ext4 با نرم افزار System_All_In_One_Extractor_By_HawkTeam آنپک کردم و بدون هیچ گونه تغییرات دوباره با نرم افزار IMG_REPACK_x32_5.1.0_r5 ریپک کردم سپس روی گوشی رایتش کردم بدون هیچ اروری رایت شد وقتی فلش خورد گوشی روی آرم سامسنوگ میمونه بعد از 15 ثانیه میاد روی حالت ریکاوری. آیا مشکل کار از کجاست؟
- 2 پاسخ
- 842 بازدید
با سلام بنده قبل از تعویض ویندوز بدون مشکل فایل های apk رو ریپک میکردم الان بعد از تعویض ویندوز ، موقع ریپک فایل های apk پوشه ی keep ایجاد نمیشه تا بتونم فایل مورد نظرا قبل از ریپک کامل حذف کنم و فایل مستقیما ریپک میشه و به همین خاطر موقع فلش ارور فایل system میده و فایل فلش نمیشه البته برنامه های Python ، java jdk و برنامه ی sdk رو هم نصب کردم اما بازم همینجوریه و اینکه روی دو تا سیستم جداگانه با ویندوزهای 7-32 , 10-32 همین مشکلا داره و قبل از تعویض ویندوز روی دوتا سیستم بدون مشکل ریپک میکردم . کسی این مشکلا داشته؟
آخرین پاسخ توسط M@HDi, -
مشکل شبکه g900f
توسط ahmad12- 0 پاسخ
- 630 بازدید
سلام دوستان.این گوشی در حالت عادی مشکلی نداره ولی حدود یک ساعت به گوشی کاری نداری و نه زنگ بزنی و نه نت بری به ظاهر همه چی اوکیه یعنی آنتن داره سیم کارت رو میشناسه ولی زنگ میزنی باهاش اصلا زنگ نمیخوره و نت وصل میشه ولی اصلا نمیره و زنگ هم بهت بزنن در دسترس نیستی.بعد از اینکه بذاری رو حالت هواپیما و خارج کنی درست میشه!!!!!!!!بیشتر هم روی 3g این مشکل پیش میاد فلش کردم فایل مودم هم زدم.مشکل از چیه؟ ممنون میشم راهنمایی کنین
آخرین پاسخ توسط ahmad12, -
- 7 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام یه گوشی آوردن وقتی میذارم روی e و 4g آنتن میده ولی وقتی میره روی 3g یا همون h آنتن داره ولی از دسترس خارج میشه.حتی اینترنت هم علامتش وصله ولی نمیره.مشکل ازچیه؟
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 2 پاسخ
- 744 بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت توسعه دهندگان عزیز دوستان یه n910s اوردن برای فارسی سازی و.... بنده فایل اندروید 6.0.1 مدل n910c رو پورت کردم و گوشی بدون هیچ مشکلی بالا اومد و تنها مشکلی که براش پیش اومده اینکه وقتی تماس میگیرم صدای که از دستگاه پخش میشه شبی به رادیو هست و اصلا صدای طرف فهمیده نمیشه دوستان در مورد این باگ بنده رو راهنمایی کنید ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
- 1 پاسخ
- 841 بازدید
دوستان فایل سیستم دارم میخوام ریپک کنم اندروید 5 مشکلی نداره اندروید 4.4.2 و 4.4.4 و 4.3 وقتی با کد make_ext4fs -s -l sizefilesystemorginalM -a system system.img.ext4 system/ make_ext4fs -s -l sizefilesystemorginalM -a system system.img system/ ریپک میکنم ریپک میشه ولی ارور nand میده بعد میخوام با این کد /make_ext4fs -s -S file_contexts -l 29776913 -a system system.img system ریپک کنم ارور make_ext4fs میده اجازه ریپک نمیده چیکا کنم
- 10 پاسخ
- 6.5k بازدید
دوستان سلام یه فایل سیستم رو ویرایش کردم حجم فایل اصلی سیستم هم 3/494/627/344 با انواع مختلف حجم ریچک میکنم اما باز موقع رایت فایل فیلد میده از چه حجمی باید استفاده کنم ممنون
- 12 پاسخ
- 1.9k بازدید
درود استادان عزیز یه موتورلا moto g برام اومد اندروید شش ستینگ رو دیکامپایل کردم بعدش کامپایل و با روت اکسپلورر جایگزین کردم اما بعد از ریست ستینگ کاملا مخفیه.کجای کارم اشتباه بوده؟
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 1 پاسخ
- 752 بازدید
دوستان کاستوم ریکاوری پورت شده چرا گزینه ها رو نداره دلیلش چیه؟
- 8 پاسخ
- 1.6k بازدید
باسلام... من رام اندروید ۶ سامسونگ که ریپک میکنم اوکی هست فارسی هم میشه ولی وای فای از کار میفته و فعال نمیشه.. تا اندروید ۵ اوکی هست ولی اندروید ۶ وای فای مشکل پیدا میکنه... ممنون میشم راهنمایی کنید...
- 3 پاسخ
- 914 بازدید
سلام برای ویرایش cache گوشی c7 انپک کردم ریپک هم انجام دادم منتها تو رایت پیامی مشابه پیام خطای باینری میده جایی از سایت خوندم که FrameworkFlasher-1.1.4 فایل zip رو ساین کنم وقتی انجام میدم یه سری نوشته میات اخرش پیام موفقیت امیز میده ولی هیچ چیزی در پوشه final-zip-file ایجاد نمیشه
آخرین پاسخ توسط amg_developer, -
- 1 پاسخ
- 883 بازدید
سلام. ببخشید من با هر اسمی برنامه Dialer.apk رو سرچ زدم نتونستم پیداش کنم . ممنون میشم راهنماییم کنید.
مشکلات نصب رام
توسط hkazem3000- 4 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام خدمت اساتید محترم. من رام چهار فایل G530HXXU1ANIE رودانلود کردم ولی موقع نصب، نرم افزار اودین پیام ارور Binary رو میده .مشخصات گوشی با دستور #۱۲۳۴#* اطلاعات زیر رو داد AP: G530HXXU1ANIE دوستان اگه لطف کنن راهنمایی کنن ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط hkazem3000, -
- 8 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام J510 f ver 7.1.1 دارم می خوام xpoced رو نصب کنم فایل Xpocedinstaler رو نصب می کنم وقتی توی برنامه میرم میگه xpoced fremwork نصب نشده به سایتش میرم xposed-v89-sdk25-arm v نصب میکنم از طریق ریکاوری. بعد از نصب xposed-v89-sdk25-arm از طریق ریکاوری گوشی رو ریست می کنم مشگل از ابنجا شروع میشه که گوشی مجدا میره تو ریکاوری باید فلش کنم. بعد از فلش مجدا کار رو تنجام دادم بکاپ گرفتم برنامه رو نصب کردم بازم میره تو ریکااوری بکاپ رو هم که گرفتم برمیگردونم بازم میره تو ریکاوری کمک کنید. XposedInstaller_3.1.5
آخرین پاسخ توسط t20mobile, -
- 0 پاسخ
- 720 بازدید
معرفی 8 کاستوم رام برتر اندروید. 8 کاستوم رام برتر اندروید | برترین custom | جی اس ام دولوپرز | Gsm-developers
آخرین پاسخ توسط Gsm-Clinic, -
- 0 پاسخ
- 2.2k بازدید
با سلام همیشه ابزارهای وجود دارد که کار را برای توسعه دهندگان آسانتر و سریعتر می کنند امروز ابزاری را که برایتان معرفی می کنم با جرات می توان گفت کاملترین برنامه برای ویرایش APK ،رامهای اندروید و فایلهای سیستمی می باشد این آشپزخانه به نام ASSAYYED KITCHEN دارایی قابلیتهای بسیار زیاد می باشد قابلیتهای برنامه پشتیبانی از ورژنهای رام زیر: رامهای استوک سامسونگ (tar) (tar.md5) فایلها ایمیج استوک (system.img, boot.img, cache.img) رام استوک سونی (ftf) فایلهای استوک سونی (system.sin, kernel.sin) زیپ دارای فایل tar زیپ دارایی فایل ftf زیپ دارایی فایلهای سیستم رامه…
- 0 پاسخ
- 788 بازدید
ابزاری که امروز برای معرفی داریم برای فریمورهای رسمی LG کاربرد دارد و با آن می شود یک فایل KDZ یا TOT که فرمت فریمورهای LG می باشد را بصورت کامل استخراج کرد. لینک آموزش در پرتال
آخرین پاسخ توسط mohsen8,