مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
رایت سریال
توسط masoud-rahimi- 0 پاسخ
- 757 بازدید
سلام ببخشید گوشی n910c android 6 دارم سریال نمیخور ه
آخرین پاسخ توسط masoud-rahimi, -
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
برای تکمیل اموزشهای ساخت فایل قابل فلش امروز آموزش ساخت این فایلها با گوشی را برای شما اماده کردیم برای شروع برنامه ای که کار را با آن انجام می دهیم دانلود کنید zip.me-1.0(Gsm-Developers) ZIPme یک برنامه بسیار قدرتمند و ساده برای ساخت انواع فایل قابل فلش می باشد محیط برنامه بسیار ساده می باشد با گزینه +ADD می توان برنامه یا هر فایلی را اضفه کرد برای پشتیبان گیری از برنامه ها گزینه Apps را زده و برنامه ها را اضافه کنید حتی می توانید دیتای برنامه ها را نیز اضافه کنید همین کار را برای هر پوشه و فایلی انجام بدید زمانی که تمام فایلهای خود را قرار دادید بر روی گزینه CREATE کلیک کنید در آخر مکان ف…
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 623 بازدید
برای آنپک و ریپک کردن فایلهای img برنامه های زیادی وجود دارند،بخاطر متفاوت بودن باینرهای مختلف اندروید در ورژنهای مختلف و متفاوت بودن فایلهای فریمورهای گوشی ها ممکن هست بعضی از این برنامه ها بر روی بعضی فایلها جواب ندهند. آموزش و معرفی ابزار آنپک و ریپک فایلهای img فریمور
- 0 پاسخ
- 572 بازدید
درود / این کدها با دستوراتی که در فایل updater-script ( زبان: Edify ) اعمال میکنند باعث یک سری تغییرات در سیستم گوشی میشوند. به عنوان مثال یک گوشی سامسونگ که زبان فارسی پنهان دارد توسط این کد و یک سری پکیج مخصوص زبان فارسی دائم به رام گوشی اضافه میشود که میتوان این عمل رو توسط فلشر ادین و کاستوم ریکاوری اعمال کرد. لازم به ذکر است تمامی این قابلیت ها به خود ابتکار و ایده فرد بستگی داره مثلا دیزبل یوزرکد/ و ممنون از لطف دوستمون آقا حامد که در تاپیک قبلی بنده بهم اخطار داد ولی ایده ها نمیمیرند اینجا نشد یه جای دیگه/ اسم ایلیا فراموش نمیشه این رسم ماست از انسان های خوب به خوبی یاد میشه. موفق باشید mount : Mounts a filesystem to the defined mount point is_mounted …
آخرین پاسخ توسط jimiking, -
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام دوستان من ای مطلب دیدم گفتم شاید ب کارتون باید من ک امشب وقت نکردم تست کنم اما ایشالا فردا شب نتیجه تست میگم تور (TOR) یک نرم افزار است که برای امنیت بیشتر در محیط اینترنت می*توان از آن استفاده نمود. این نرم*افزار از سال ۲۰۱۲ به همراه وصله*ای به نام obfsproxy توزیع می*شود که امنیت اطّلاعات را بیش از پیش تضمین می*نماید. === نصب تور === دستورات زیر را در ترمینال وارد کرده یا بسته*ی «tor» را از مرکز نرم*افزاری اوبونتو نصب کنید {{{ sudo apt-get install tor }}} حالا تور شما در حال اجراست و می*توانید با اتّصال socks به درگاه ۹۰۵۰ روی میزبان محلّی از آن استفاده کنید. یادتان باشد نخستین بار ممکن است اتّصال به شبکه*ی تور قدری طول بکشد. برای دیدن لاگ تور می*…
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 2.5k بازدید
با درود و احترام به همه دوستان شاید برای شما هم پیش اومده باشه که هنگام نصب رام کاستوم با خطای زیر مواجه شده باشید updater process ended with error :7 error installing zip طبق معمول در هر خطا دارای یک شناسه یا کد میباشد که همانظور که در متن خطا میبینید ، این خطا با عدد "7" شماره گذاری شده است. خطای شماره 7 در TWRP به معنی نامناسب بود فایل با دستگاه است ، اما گاهی با وجود تناسب فایل و دستگاه باز هم با این خطا مواجه میشویم که برای این مورد یک راه حل ساده وجود دارد. ابتدا باید اطمینان داشته باشید که با نصب فایل روی دستگاه به مشکلی برنخواهید خورد. مثلا: یک رام کاستوم برای A310f دانلود میکند و در هنگام نصب متوجه میشوید دستگاه شما A310fd هست …
آخرین پاسخ توسط dehdar1999, -
- 0 پاسخ
- 729 بازدید
ابتدا نرم افزار Run Auto_Tool.exe را دانلود کنید نرم افزار را بصورت adminstrator اجرا کنید شماره 4 رو تایپ و اینتر کنید فایل های system و file_contexts را در پوشه input-IMG کپی کنید. به نرم افزار برگردید و اینتر بزنید منتظر بمانید تا فایل سیستم انپک شود سایز فایل را کپی کنید موقع ریپک لازم خواهد شد قسمت سفید رنگ مشخص شده وقتی فایل انپک شد اینتر کنید بایستی فایل انپک سیستم را در پوشه Unpack -IMG FOLDER پیدا کنید …
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
دستور به زبان پنگوئن ها دو حقیقت درباره دستورات لینوکسی وجود دارد: اول، هزاران دستور خط فرمان داریم که می توان در هر زمان از آنها استفاده کرد و دوم، با وجود قدرت زیادی که این دستورات به ما می دهند، فقط از تعداد کمی از آنها استفاده می کنیم و این دستورات تکراری را بارها به کار می بریم. بسیاری از مردم هنوز معتقدند لینوکس یک سیستم عامل بسیار سخت است که فقط برای خوره های کامپیوتری که میلیون ها دستور را حفظ کرده اند قابل استفاده است؛ اما این باور کاملا اشتباه است، اگر تنها چند دستور کاربردی را یاد بگیرید، به راحتی با لینوکس کار خواهید کرد. دستورات مدیریت فایل ها بیشتر توزیع های لینوکسی با یک محیط گرافیکی ارائه می شوند و فارغ از این که از چه…
آخرین پاسخ توسط Gsm-Clinic, -
- 0 پاسخ
- 763 بازدید
ابزاری که امروز برای معرفی داریم برای فریمورهای رسمی LG کاربرد دارد و با آن می شود یک فایل KDZ یا TOT که فرمت فریمورهای LG می باشد را بصورت کامل استخراج کرد. لینک آموزش در پرتال
- 0 پاسخ
- 5.7k بازدید
با سلام امروز آموزش چگونگی قرار دادن ساعت و تاریخ در وسط نوار اعلان را برایتان آماده کرده ام به اعتقاد خیلها وجود ساعت در وسط نوار اعلان زیبایی خاصی دارد برای اینکه اینکار را در هر رامی که دارید انجام دهید با ما همراه باشید موارد مودر نیاز برنامه APKTOOL یک برنامه ویرایشگر متن مانند Notepad++ فایلهای apk زیر برای ویرایش SystemUI.apk فایلها را یکجا ذخیره کنید و ادامه کار را با ما باشید قرار دادن ساعت در وسط برای شروع کار به مسیر SystemUI/res/layout بروید فایل status_bar.xml را باز کنید دنبال کد زیر باشید ><com.android.systemui.statusbar.Clock کد بالا کد قر…
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام در برخی از رامها اخطار موقع خاموش و روش کردن دیتا را داریم این اخطار برای بسیاری از افراد آزار دهنده می باشد با ما باشید تا چگونگی حذف این پیام در رام را آموزش بدهیم موارد مورد نیاز: ابزار Baksmali برنامه نوت پد ++ فایل SystemUI.apk را نیاز داریم با برنامه Baksmali بازش کنید به مسیر classout/com/android/systemui/statusbar/policy/quicksetting بروید فایل MobileDataQuickSettingButton.smali را باز کنید دنبال کد method private setMobileData(Z)V بگردید به اخرش برید و کد goto را زیر لاین 252 اضافه کنید >.prologue .line 248 iget-object v1, p0, Lcom/android/systemui/statusbar/policy/quicksett…
- 0 پاسخ
- 595 بازدید
سلام با استفاده از این ابزار براحتی می تونید فایل ها و برنامه های خود را ساین کنید فایل ساین نشده رو در پوشه input بذارید و برنامه رو اجرا کنید اتوماتیک ساین میشه و تو پوشه output فایل جدید قرار داده میشه >http://s8.picofile.com/file/8292920534/sign_em_parstel94.zip.html
آخرین پاسخ توسط parstel94, -
- 0 پاسخ
- 909 بازدید
با نرم افزار : image kitchen_x64 StupDroid.com کاستوم ریکاوری (twrp) گوشی هواوی y6 pro رو برا گوشی خودم پورت کردم و از طریق فلش تولز نصب کردم راحت ریکاوری بالا اومد ولی تاچ در ریکاوری کار نمیکنه ؟ این ریکاوری هم از نوع تاچ هستش و با دکمه ها نمیشه کار کرد . کجای کار ایراد داشته امکان رفع این باگ وجود داره ؟ آموزش پورت رو هم از یه سایت انگلیسی زبان پیدا کردم . اونجا هم کسی پاسخگو نیست . دوستان امکان داره در این مورد راهنمایی کنید . هر دو گوشی از نظر رزولوشن و مشخصات سخت افزاری و نرم افزاری ( برای اندروید لالی پاپ ) یکسان هستن . اینم عکس :
آخرین پاسخ توسط saberkhan73, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام در بخش سوم در خدمت شما هستیم برای اینکه بتونید رام خود را ویرایش کنیدو قابلیتهای به آن اضافه کنید برای پورت رام باید از ورژن فلش تولز رام استفاده کنید اگرا رام پورت شما از همان اول به فرمت SP Flash tools بود میتونید بخش دو آموزش را رد کنید و مستقیم فقط پورت برای فلش تولز را استفاده کنید ساخت پوشه کار در کیچن برای رام فلش تولز دو فایل system.img وboot.img را در مسیر C;\cygwin\home\username\kitchen\original_update استخراج کنید کیچن را اجرا و 1 بزنید تا پوشه کار ایجاد شود دوبازه اینتر بزنید یک سوال میپرسه system.img&boot.img را انتخاب کنید و مقداری بهش بدهید و اینتر بزنید درباره اسم پوشه…
- 0 پاسخ
- 798 بازدید
با سلام و خسته نباشید همانطوری که در جریان هستید فایل file_contexts موجود در رام های نوقا 7 به صورت file_contexts.bin هستش و با این فایل نمیتوان system.img را ریپک کرد. خب بریم سراغ تبدیل file_contexts.bin به file_contexts ساده جهت ریپک فایل system.img 1- نرم افزار زیر را دانلود کنید : >[/font][font=Shabnam]http://www.gsm-developers.com/file_context_converter/[/font][font=Shabnam] 2- file_contexts.bin را به پوشه x کپی کرده سپس نرم افزار را اجرا کنید 3- گزینه 1 را برای تبدیل انتخاب کنید در این حالت فایل file_contexts.bin را به صورت تبدیل شده file_contexts در پوشه x مشاهده خواهید کرد. برای بازگردانی به حالت او…
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 914 بازدید
با سلام تا اینجا با آموزشهای که دادیم رام رو پورت کردیم و رفع باگ هم کردیم اکنون میریم برای مقداری تویک رام بیشتر تویکهای زیر را در تمام کاستوم رامها میشود استفاد کرد تویک BUILD.PROP برای اضافه کردن تویکها فقط کافی فایل Build.prop رو باز کنید و کدهای زیر رو در اون قرار بدید اجازه دادن به لانچر برای استفاده از رم >ro.HOME_APP_ADJ=1 افزایش کیفیت عکسها >ro.media.enc.jpeg.quality=100 افزایش قدرت استفاده رم و CPU >dalvik.vm.heapsize=48m رندر رابط کاربری توسی GPU >debug.sf.hw=1 افزایش سرعت در شمارگیری >ro.telepho…
- 0 پاسخ
- 889 بازدید
با بخش آخر آموزش و توضیحات نهایی در خدمتتان هستیم برای دسترسی به بخشهای دیگر از لینکهای زیر استفاده کنید زیبا سازی و تم رام یکی از بخشهای جذاب رام رابط کاربری و ظاهر آن می باشد در سایت آموزشهای بسیار زیادی برای اضافه کردن گزینه های مختلف قرار داده شده است باید با APKTOOL برنامه های مورد نیاز خود را دیکامپایل کنید و تغییرات را اعمال کنید یا خیلی ساده نیز می شود در مسیر drawable-hdpi عکسها را ویرایش و تغییر داد عمدترین تغییرات را نیز در فایلهای launcher.apk و systemUI.apk می توان داد اضافه کردن کاستوم کرنل …
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
نقش و وظیفه اساسی کرنل boot.img در تمامی رامهای مختلف این فایل از آنجا که از نامش پیداست (بوت ) وظیفه بوت کردن گوشی به هنگام روشن کردن دیوایس و ... را دارد.این فایل از اصلی ترین کرنل یک رام اندروید به حساب میرود و همچنین در سیستم عامل های دیگر نیز با این فایل آشنایی دارید. در برخی برندها روی این فایل حساسیت های زیادی به کار برده شده و در برخی برندهای دیگر مانند رامهای اسکاتری پردازنده مدیاتک حساسیت آنچنانی در این برندها به کار برده نشده است . به عبارتی در صورت رایت فایل بوت اشتباه در برندهای حساس هاردبریک شدن گوشی حتمیست ولی در پردازنده های مدیاتک به دلیل وجود فایل نقشه هارد یعنی preloader ،احتمال هارد بریک شدن خیلی پایینه ولی حتما مشکل سافت بریک…
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 629 بازدید
در این آموزش چگونگی استخراج فریم به فریم ویدیو برای استفاده در انیمیشن بوت را قرار می دهیم تا راحت بتوانید از فایل ویدیو یک انیمیشن بوت بسازید لینک آموزش در پرتال سایت تبدیل ویدیو به انیمیشن بوت
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام با یک مقاله در خصوص نامهای متفاوت رامهای اندروید در خدمتتان هستم شاید پیش اومده براتون که خواستید یک رام را دانلود کنید و در اسم رام به کی نام عجیب برخورد کردید در این مقاله سعی میکنم طبق اطلاعاتی که بنده دارم نام رامها را به تفکیک توضیح بدهم اگر چیزی از قلم افتاد یا در جایی دیده اید خطا دارم خوشحال می شوم در نظرات اعلام کنید رامهای رسمی Official رامهای رسمی این رامها در همه گوشیها و تبلتهای اندرویدی موقع خرید وجود دارند رام رسمی توسط خود شرکت سازنده دستگاه توسعه می یابد معمولا این رامها قبل از عرضه مورد تست قرار می گیرند و دارایی باگهای کمتری هستند کل رامهای اندروید به دو دسته رامهای رس…
- 0 پاسخ
- 885 بازدید
سلام قرار بود آموزش ها برای مدتی متوقف بشه ولی ... @-) همون تو که در تاپیک قبلی با یه روش باحال من فایل system.img رو مونت کردم و ایلیا سوخت =)) الانم این روش رو میگم ایلیا جزغاله بشه =)) شما شاهد باشید هی منو امروز صبح مسخره میکرد میگفت لقمه رو داری دور سرت میگردونی با اوبونتو نمیشه ... نمیدوست ما کاری میکنیم بشه =)) کلا این ایلیا هیچی بلد نیست ...:dddddd (تا تو باشی اسم منو تو تاپیکا نیاری =)) ) ============================== شرمنده یکم با این ایلیا کل کل داریم (البته رفاقتی و شوخی داریم با هم ) گفتم حالشو بکنم تو قوطی بعد ... خوب بریم سر آموزش http://forum.gsm-developers.ir/thread2572.html بعد شما میخواید فایل مونت شده رو برای پک ک…
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 0 پاسخ
- 734 بازدید
در گوشیهای سامسونگ انیمیشن بوت با فرمت QMZ ذخیره می شود که در این آموزش چگونگی تبدیل یک فایل انیمیشن بوت زیپ به این فرمت را آموزش می دهیم لینک آموزش در پرتال انجمن آموزش ساخت انیمیشن بوت برای موبایلهای سامسونگ
- 0 پاسخ
- 1.5k بازدید
قبلا آموزشی که قرار داده بودیم برای کاربران ویندوز بود،به درخواست یکی از کاربران بهترین آموزش نصب APKTOOL را برای اوبونتو براتون آماده کردم روش عادی نصب به صورت دستی دانلود برنامه و قرار دادن در مسیر /usr/local/bin می باشد ولی براتون یک اسکریپت قرار می دم که اتوماتیک APKTOOL را آپدیت و نصب می کند فایل زیر را دانلود کنید APKTool_for_Ubuntu_(Automate_Installation) بعد از دانلود برنامه آنرا استخراج کنید و از خود پوشه در ترمینال کد زیر را وارد کنید >./Script.sh اگر کد بالا جواب نداد به proprieties فایل برید و آنرا قابل اجرا کنید(executable) کدهای پایه به صورت زیر هستند apktool if framework-res…
- 0 پاسخ
- 766 بازدید
سلام خدمت دوستان عزیز سایت gsm-developers من موقع کامپایل فایل های Framework-res.apk - systemui.apk - SecSettings.apk ارور 26 میده توسط نرم افزار Apk stop fixer لاگش رو هم پیوست کردم apktool_by_hawk_team.log
آخرین پاسخ توسط mohsen_mahdavi, -
- 0 پاسخ
- 881 بازدید
در این آموزش چگونگی شفاف کردم منو را آموزش می دهیم اسم تم در رام شما ممکن هر چیزی باشد چند نمونه ما اینجا مینویسیم ولی اسم تم شما جزو اینا نبود خودتان حتما می توانید آن را پیدا کنید روش اول اول از همه فایل framework-res را دیکامپایل کنید به مسیر Res>values بروید و فایل styles.xml را باز کنید گزینه <style name=”Theme”> را جستجو کنید کدهای زیر را ویرایش کنید ><item name="colorBackground">@color/transparent</item> <item name="windowBackground">@color/transparent</item> کلمه <style name=”Theme.Black” parent=”@style/Theme”> را جستجو کنید کدهای زیر را ویر…
آخرین پاسخ توسط mohsen8,