MR.Ali 49 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ (ویرایش شده) سلام قرار بود آموزش ها برای مدتی متوقف بشه ولی ... @-) همون تو که در تاپیک قبلی با یه روش باحال من فایل system.img رو مونت کردم و ایلیا سوخت =)) الانم این روش رو میگم ایلیا جزغاله بشه =)) شما شاهد باشید هی منو امروز صبح مسخره میکرد میگفت لقمه رو داری دور سرت میگردونی با اوبونتو نمیشه ... نمیدوست ما کاری میکنیم بشه =)) کلا این ایلیا هیچی بلد نیست ...:dddddd (تا تو باشی اسم منو تو تاپیکا نیاری =)) ) ============================== شرمنده یکم با این ایلیا کل کل داریم (البته رفاقتی و شوخی داریم با هم ) گفتم حالشو بکنم تو قوطی بعد ... خوب بریم سر آموزش محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. بعد شما میخواید فایل مونت شده رو برای پک کردن به پوشه home انتقال بدید که به روش ساده ارور میده و نمیشه و به روش ایلیا هم باید برید ویندوز که اینم راه درستی نیست و اما روش ابتکاری من ... :-? ============== 1- دستور سوپر یوزر ( دستور رو نمیگم برای یادگیری خودتون برید بگردید دنبالش ... 8-| ) 2-شما باید مسیری که هستید و مسیری که فایل مونت شده با دستوری pwd و مسیری که میخواد فایل قرار بده هم با همین دستور هست . 3- دستور کپی از یه دارکتوری به دایرکتوری دیگه با دستوری زیر توی ترمینال محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. *** اگه فیلم آموزش ترمینال رو دیده باشید که ندید محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. /emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="20"> توی ترمینال ctrl+v کار نمیکنه و باید از ctrl+shift+v استفاده کنید محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. /emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="20"> *** شرمنده ابتدایی توضیح ندادم هم اینکه اینجا بخش توسعه دهنده است و هم اینکه تلاش کنید ... خوش باشید :xxx ویرایش شده 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ توسط MR.Ali رفاقت کشکه و دوغ نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .