مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 3 پاسخ
- 892 بازدید
سلام برای ویرایش cache گوشی c7 انپک کردم ریپک هم انجام دادم منتها تو رایت پیامی مشابه پیام خطای باینری میده جایی از سایت خوندم که FrameworkFlasher-1.1.4 فایل zip رو ساین کنم وقتی انجام میدم یه سری نوشته میات اخرش پیام موفقیت امیز میده ولی هیچ چیزی در پوشه final-zip-file ایجاد نمیشه
آخرین پاسخ توسط amg_developer, -
- 5 پاسخ
- 890 بازدید
سلام در خواست راهنمایی حذف پک های زیر از رام اندروید 7 GALAXY S6 SM-G920F 7.0 December 19, 17 United Arab Emirates (XSG) G920FXXU5EQL2 جهت حذف حساب سامسونگ اکانت با این برنامه اجازه حذف نمی ده قبلا با این برنامه جواب داده و با موفقیت این پک مخفی کرده
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 1 پاسخ
- 890 بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان ... امروز نیز در خدمتتان هستیم با کرنل RvSecuRitY برای انلاک تمامی قفل های NOT3 N9005 برای اولین بار در دنیای جی اس ام کار این کرنل چیست انلاک کد | پین | پترن | پسورد بدون پاک کردن اطلاعات و بدون اسیب رساندن به بخش های امنیتی در کمترین زمان اسکرین شات: حوه استفاده از این کرنل : فلش با اودین و انتخاب گزینه fix code DOWNLOAD LINK: >http://support.gsm-developers.ir/dl/index.php?folder=UnZTZWN1Uml0WS9TQU1TVU5HL045MDA1 بر روی نسخه های 4.4.2-4.4.4 تست شده موفق باشید و ماندگار
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 0 پاسخ
- 889 بازدید
با بخش آخر آموزش و توضیحات نهایی در خدمتتان هستیم برای دسترسی به بخشهای دیگر از لینکهای زیر استفاده کنید زیبا سازی و تم رام یکی از بخشهای جذاب رام رابط کاربری و ظاهر آن می باشد در سایت آموزشهای بسیار زیادی برای اضافه کردن گزینه های مختلف قرار داده شده است باید با APKTOOL برنامه های مورد نیاز خود را دیکامپایل کنید و تغییرات را اعمال کنید یا خیلی ساده نیز می شود در مسیر drawable-hdpi عکسها را ویرایش و تغییر داد عمدترین تغییرات را نیز در فایلهای launcher.apk و systemUI.apk می توان داد اضافه کردن کاستوم کرنل …
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 887 بازدید
در خیلی از رامها دیده شده که قابلیت آپدیت از خود رام وجود دارد به این قابلیت OTA(over the air) گفته می شود امروز آموزش چگونگی اضافه کردن این قابلیت را آموزش می دهم اول از همه برنامه زیر را دانلود نمایید بعد از دانلود برنامه فایل apk را به مسیر system/app انتقال دهید کد زیر را نیز به build prop اضافه کنید >otaupdater.otaid=<ROM ID any you can pick> otaupdater.otatime=<Date/time of this build in yyyymmdd-hhmm format> otaupdater.otaver=<The human-readable version number/name> در خط اول نام رام خود را بنویسید در خط دوم تاریخ بیلد رام در خط سوم ورژن رام مانند نمونه زیر >…
- 4 پاسخ
- 886 بازدید
سلام و خسته نباشین.من از چند نفر سوال پرسیدم که برای کوک رام لینوکس بهتره.یکی میگه ubuntu و دیگه میگه با kitchen واسه کوک جواب میدن.خودم تو این وسط گیج شدم که کدوم واسه کوک رام بهتره و اگر ubuntu ساده رو نصب کنم چه برنامه هایی لازمه؟؟ چون روی kitchen خودش superR نصبه. از مدیر سایت و اساتید سایت لطفا منو یاری کنن با تشکر
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 885 بازدید
سلام قرار بود آموزش ها برای مدتی متوقف بشه ولی ... @-) همون تو که در تاپیک قبلی با یه روش باحال من فایل system.img رو مونت کردم و ایلیا سوخت =)) الانم این روش رو میگم ایلیا جزغاله بشه =)) شما شاهد باشید هی منو امروز صبح مسخره میکرد میگفت لقمه رو داری دور سرت میگردونی با اوبونتو نمیشه ... نمیدوست ما کاری میکنیم بشه =)) کلا این ایلیا هیچی بلد نیست ...:dddddd (تا تو باشی اسم منو تو تاپیکا نیاری =)) ) ============================== شرمنده یکم با این ایلیا کل کل داریم (البته رفاقتی و شوخی داریم با هم ) گفتم حالشو بکنم تو قوطی بعد ... خوب بریم سر آموزش http://forum.gsm-developers.ir/thread2572.html بعد شما میخواید فایل مونت شده رو برای پک ک…
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 1 پاسخ
- 885 بازدید
سلام یک برنامه نوشتم که برنامه ها رو داخل لیست ویو میاره و هر قسمت از لیست یک سویچ باتن داره حالا میخوام اگر کاربر هر کدوم از این کلید ها رو تغیر حالت بده حالتش در یک فایل ذخیره بشه و وقتی برنامه دوباره باز شد کلید به حالتی که کاربر انتخاب کرده بود باشه لطفا کمکم کنید خیلی گیر کردم اخه مشکل اینه که اگر کاربر یک نرم افزار نصب و یا پاک کنه دیگه طبیعتا جای تمام برنامه ها توی لیست ویو تغیر میکنه مثلا پزیشن 20 که اول مال تلگرام بود حالا مال یک نرم افزار دیگه میشه و تلگرام میره پوزشین 21 راحی هست ایا؟؟ ممنون Main activity package com.testmy.myapplication; public class AllAppsActivity extends ListActivity { private PackageManager packageM…
آخرین پاسخ توسط ali666645, -
- 5 پاسخ
- 883 بازدید
سلام میخاستم بدونم گوشی که فارسی اون نیومده مثلا j500g کسی که کوک کردن رام یاد داره و بخاد این گوشی رو فارسی کنه چقدر زمان می بره تا فارسی رو به گوشی اضافه کرد
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 1 پاسخ
- 883 بازدید
با سلام دوستان بنده بعد از افزودن یک برنامه که خودم نوشتم به پوشه system/app فایل سیستم رو بستم وقتی که فایل رو روی گوشی رایت میکنم کاملا رایت میشه و گوشی میاد بالا و توی ستاپ ویزارد هرچقدر نکست میزنم جلوتر از عکس زیر نمیره دوستان کسی هست بدونه مشکل از کجاست؟ روی j510 و g532 تست کردم هردو اندروید 6
- 0 پاسخ
- 881 بازدید
در این آموزش چگونگی شفاف کردم منو را آموزش می دهیم اسم تم در رام شما ممکن هر چیزی باشد چند نمونه ما اینجا مینویسیم ولی اسم تم شما جزو اینا نبود خودتان حتما می توانید آن را پیدا کنید روش اول اول از همه فایل framework-res را دیکامپایل کنید به مسیر Res>values بروید و فایل styles.xml را باز کنید گزینه <style name=”Theme”> را جستجو کنید کدهای زیر را ویرایش کنید ><item name="colorBackground">@color/transparent</item> <item name="windowBackground">@color/transparent</item> کلمه <style name=”Theme.Black” parent=”@style/Theme”> را جستجو کنید کدهای زیر را ویر…
- 4 پاسخ
- 880 بازدید
سلام آپدیت جدید نرم افزار نیومد؟من هنوز نمیتونم یکی از بخشها را اسکرول کنم
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 1 پاسخ
- 879 بازدید
برنامه APK Easy Toolبرای راحتر کامپایل و دیکامپایل کردن فایلهای APK که سرعت کار شما را نیز افزایش می دهد. برای دانلود برنامه و آموزش استفاده به لینک پرتال سایت مراجعه نمایید. معرفی برنامه APK Easy Tool
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 1 پاسخ
- 877 بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستم با فایل RvSecuRitY I9301I FIX ALL CODE برای انلاک تمامی قفل های امنیتی بدون پاک شدن اطلاعات بدون نیاز به دیباگ و روت بودن گوشی رایت به صورت اودین در چند ثانیه برای اولین بار توسط ILYA20 این کرنل کارش چیست انلاک تمامی قفل های امنیتی از جمله پترن- قفل اکانت - پین - پسورد و... بدون پاک کردن اطلاعات در چند ثانیه برای تمامی نسخه های I9301I اسکرین شات نحوه استفاده از این فایل : گوشی را به حالت دانلود مد برده فایل را در قسمت pda اودین بچینید سپس فلش کنید .. گوشی به صورت خودکار انلاک شده و بالا خواهد اومد ... لینک دانلود : …
آخرین پاسخ توسط ashkan530, -
- 3 پاسخ
- 876 بازدید
اندروید 6.0.1 از گوشی g900h فایل system.img رو در اوردم و انپک کردم و apk های فارسی رو جدا کردم از گوشی g900v فایل systen.img.ext4 رو استخراج کردم و کار های زیر رو انجام دادم 1 کانورت کردم به system.img ( چون وقتی در حالت system.img.ext4 استخراج میکردم پوشه ی boot.img درست میشه ) و انپک کردم و پوشه ی system- درست شد 2 - فایل های فارسی رو جایگزین کردم و دوباره پوشه ی system ریپک کردم و فایل system.img درست شد 3 - system.img ساخته شده رو کانورت کردم به فرمت اصلی که همون system.img.ext4 بود ( و تبدیل کردم به 32 بیتی ) با توجه به این لینک http://gsm-developers.ir/thread11550.html 4 - با برنامه allzip فایل system.img.ext4 ساخته ش…
آخرین پاسخ توسط nokia5800, -
- 3 پاسخ
- 876 بازدید
فایل فلش کم حجم فارسی Y530-U00 FullFarsi Fix و حل مشکل گالری قابلیت رایت بر روی تمام بیلد نامبرها با حجم فقط یک کیلوبایت پسورد jafar_fayyaz دانلود
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 4 پاسخ
- 876 بازدید
سلام علیکم دوستان این برای 6 بار هست من این درخواست رو میدم ولی هی میگید جواب میدیم لازمش دارم من تمامی مراحل رفتم فقط رواین پک کردن موندم اون بگم شما در روز 20 دقیقه فرصت نمیکنید یه فیلم امورش کام از اندروید 2 تا اندروید 6 تهیه کنید ممنون جواب بدید . ً@*&،6569ً@*&،6569ً@*&،6569 درخواست فیلم اموزشی پک فایل سیستم گوشیهای سامسونگ
آخرین پاسخ توسط K47EH, -
- 0 پاسخ
- 872 بازدید
با سلام چند درخواست از کاربران عزیز درباره نصب کننده آروما داشتم برای همین این اموزش را آماده کرده ام با این آموزش ساده می توانید: برای رام و مودهای خود به آسانی نصب کننده آروما بسازید تم آروما را تغییر بدهید و نام رام خود را قرار دهید قابلتهای خود را اضافه کنید تم خود را برای آروما بسازید برای شروع اول فایل زیر را دانلود کنید برای دانلود فایلها به لینک آموزش در پرتال مراجعه نماید فایل را دانلود و استخراج کنید فایل Meta-inf رام خود را به پوشه ای فایلی که دانلود کردید انتقال بدید فایل batch را اجرا کنید و اینتر بزنید میبینید فایلها دارن اماده میشن در آخر نیز اینتر بزنید فایل META…
- 0 پاسخ
- 871 بازدید
سلام سعی کردم آموزش رو با نهایت سادگی و قابل فهم بودن بنویسم تا مشکلی پیش نیاد. خب. اولین چیزی که نیاز دارید، یه نسخه ی مناسب اوبونتو برای سیستم شماست. من لینک دانلود هر دو نسخه رو براتون میذارم تا بسته به نیاز و مشخصات سیستمتون، اوبونتو ۳۲بیتی یا ۶۴ بیتی رو دانلود کنید. (اگه سیستم شما ضعیفه و رم آن کمتر از ۲ گیگ هست، نسخه ی ۳۲ بیتی و اگه سیستم جدید و قوی هست و رم آن هم بالاتر از ۲ گیگ هست، نسخه ی ۶۴ بیتی رو نصب کنید). Ubuntu 14.10 | 32 Bit Ubuntu 14.10 | 64 Bit و اینم pdf اموزش نصب اوبونتو ۱۴.۱۰ دانلود منبع:ubuntunews.ir
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 1 پاسخ
- 870 بازدید
سلام بر اساتید بزرگوار ببخشید راهی هست هواوی ای دی رو برداریم ممنون میشم راهنمایی کنید اندروید ۹.۱ گوشی هم 3nova
آخرین پاسخ توسط reza.a, -
- 3 پاسخ
- 870 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم و استاد نمونه ایلیا عزیز با توجه به مشکلات فراوان به هنگام روت دیوایس از جمله روی ارم ماندن, سفیدشدن صفحه ,حتی برخی موارد بوت پریدن دیوایس در اثر cf-rootهای نامناسب ریکاوری های نامناسب و سایر عوامل همچنین گاهی اصلا قادر به روت کردن دیوایس نمیشیم و یه کار خوب و پرسود رو به خاطر ضعف مون در روت دیوایس از دست میدیم و یا گاهی ناچار به دانلود فایل های پری روت شده میکنیم که این نیز وقت گیر و هزینه بر خواهد بود و سایر مشکلات به این منظور از استاد خوبم اقا ایلیا عزیز تقاضا دارم همچنان که در امور کوک رام کم نزاشتن این مورد رو هم برای ما آموزش بدن و به توسعهددهندگان کمک عظیمی در سرعت و کیفیت کارشون بکنن بسیار سپاس گزاریم
آخرین پاسخ توسط ehsangold, -
- 5 پاسخ
- 868 بازدید
رامی که من داشتم روش کار میکردم رام انگلیسی بنگلادش بود. سوال اینجاست؟؟؟(چرا بعد از آنپک و ریپک فایل بدون کوچکترین تغییراتی به گوشی فارسی اضافه شد؟؟؟ برای من که تعجب شده؟
لطفا آموزش تبدیل رام های flash tools گوشی های مدیا تک به فرمت zip برای نصب از طریق ریکاوری را در انجمن قرار بدید.
- 2 پاسخ
- 866 بازدید
سلام خسته نباشید داخل سایت اموزش تغییر CSC رو گذاشتن و توضیحاتی هم دادن ولی کد های اخر رو توضیح ندادن اگر امکانش هست کدهارو میزارم ممنون میشم توضیح بدین چی هست اگر کد کاربردی بازم هست که مفید باشه بزارین ممنون میشم <CscFeature_Camcorder_DoNotPauseMusic>true</CscFeature_Camcorder_DoNotPauseMusic><CscFeature_Camera_CamcorderDoNotPauseMusic>true</CscFeature_Camera_CamcorderDoNotPauseMusic><CscFeature_Camera_CamcorderEnablePromptPopupToSelectRecMode>true</CscFeature_Camera_CamcorderEnablePromptPopupToSelectRecMode><CscFeature_Camera_DisableGPSMenu>false</CscFeature_Camera_DisableGPSMenu><CscFeature_Clock_DisableAccWeat…
آخرین پاسخ توسط Naruto, -
- 0 پاسخ
- 865 بازدید
سلام خدمت دوستان اینم از اخرین نسخه Ubuntu نسخه 32 نسخه 64
آخرین پاسخ توسط e30-851,