مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 6 پاسخ
- 1k بازدید
خسته نباشین دوستان در زمان کوک رام برای رفع مشکل ussd اینترنت ،وای فای ،4g بایدچیکار کرد؟ مثلا اینترنت وصل نمیشه توی رام های اصلی ولی با کوک اونو درس کرد یا 4g توی تنظیمات نیست و باقی موارد.اینا رو چطور باید حل کرد؟
آخرین پاسخ توسط alidemeter, -
- 8 پاسخ
- 994 بازدید
الان من میخام ریپک کنم این ارور رو میده؟ یه جاشم متوجه نشدم حجم پوشه سیستم رو باید وارد کنم یا حجم خود فایل اورجینال system.img که اکستراکت کردم؟ با افزایش حجم مشکلم حل میشه اما دیگه فایل توی اودین رایت نمیشه و هنگام رایت سیستم ارور میده الان باید چکار کنم؟ من بعد ریپک سیستم اونو با برنامه allzip به پسوند tar تبدیل میکنم مشکلی پیش نیاد؟
آخرین پاسخ توسط hackerbaz, -
فایل فلش فارسی اندروید5 FLY IQ4415 نسخه کوک شده FLY IQ4415 Fa BY Meysam Farzam قابل رایت با فلش تول Coock Farsi FLY IQ4415 Android 5 MT6582 sp flashtool BY Meysam Farzam PAS:cortanaiq4415
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 1 پاسخ
- 992 بازدید
با سلام و درود خدمت توسعه دهندگان عزیز امروز نیز در خدمتتان هستم با اموزش ویرایش فایل گرافیکی پردازنده های مدیاتک logo.bin ساختار فایل گرافیکی logo.bin که مخصوص پردازندهای مدیاتک هستند ، در این بخش توضیح داده شده و در این تایپک قصد داریم اصول آنپک ، ریپک و ویرایش این فایل را توضیح میدهیم با استفاده از این اموزش میتوانید شکلهای مختلفی به هنگام بوت شدن گوشی ، شارژ شدن و ... به رام مدیاتکی تعریف کنید. نیازمندی ها : 1-رام مخصوص مدیاتیک و داخل اون فایل logo.bin 2-ابزار logo builder (لینک دانلود) به ترتیب زیر عمل کنید 1-ابزار را باز کنید 2-اجرای پروژه رو انتخاب کنید... creat new project 3- فایل logo.bin را از داخل رام مدی…
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 5 پاسخ
- 990 بازدید
سلام خدمت عزیزان در اموزش زیر آموزش ساخت رام روت شده سامسونگ - جی اس ام دولوپرز | Gsm-developers وقتی میخام فایل رو ریپک کنم با ارور زیر مواجه میشم اساتید ممنون میشم راهنمایی کنید رام مورد نظر هم گوشی J106H هس "][/url]
- 0 پاسخ
- 990 بازدید
آموزش تصویری اضافه کردن ساپورت فارسی برای رامهای نسخه های اندروید 4.0 به پایینتر چه نوع رامهایی نیاز به اضافه کردن ساپورت فارسی دارند ؟ رامهایی که مشکل برعکسی نوشته فارسی هنگام تایپ ، در قسمت های مرورگر ، برعکس بودن ساعت و تاریخ دارند نیاز به اضافه کردن ساپورت فارسی میباشد . در رامهای گوشیهای چینی ، گوشیهای اصل سفارشی ، گوشیهای htc ، و در خیلی از رامهای اندروید زیر 4.0 این مشکلات دیده میشود و با اضافه کردن ساپورت فارسی مشکلات ذکر شده حل میشود . در این بخش از آموزش ، اضافه کردن ساپورت فارسی به تمامی رامهای اورجینال را فرا خواهید گرفت. ابزار arabic_script_0.907_windows را دانلود کنید. دانلود فایل system مربوطه را با استفاده…
- 1 پاسخ
- 990 بازدید
باسلام خدمت همکاران محترم رام فول فارسی LENOVO A516 CPU MTK 6572 ANDROID 4.2.2 فایل در حال آپلود میباشد...............
آخرین پاسخ توسط hamed1028, -
- 0 پاسخ
- 989 بازدید
برای پورت رام یا ساخت رام باید آن ار دئودکس کرد یک ابزار بروز دئودکس را امروز به شما معرفی میکنیم نام این ابزار Fulmics Deodexer می باشد که تحت ویندوز می باشد این برنامه بر اساس باینریهای baksmali و smali تمام فایلهای *.odex و *.oat در سیستم را دئودکس می کند برای اجرای برنامه نیاز به نصب بودن .NET Framework 4.5 و جاوا دارید همچنین نصب بودن Baksmali/Smali از ورژن 2.2 به بالا راهنمایی استفاده از برنامه برنامه را اجرا کرده به تنظیمات بروید و مسیر فایلهای baksmali/smali را به برنامه بدهید پوشه ای که می خواهید دئودکس کنید را انتخاب کنید بر روی دئودکس کلیک کنید برای دانلود ابزار Fulmics Deodexer از لی…
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 1 پاسخ
- 988 بازدید
با سلام به تازگی برخی انسانهای خراب کار یک ویرویسی با پیامک پخش کرده اند که منجر به پاک شدن مخاطبین می شود به مانند همیشه تیم ما یک برنامه برای حذف این ویروس آماده کرده است این آنتی ویروس بصورت برنامه در گوشی نصب و با یک صربه ویرویس را حذف می کند AntiAmadnews.apk موفق و پیروز باشید
آخرین پاسخ توسط rez6, -
- 1 پاسخ
- 987 بازدید
Ubuntu یکی از توزیع*های لینوکس است که بر اساس دبیان پایه*گذاری شده *است اما در چندین مورد با دبیان تفاوت دارد. نام اوبونتو از یکی از مفاهیم افریقای جنوبی به معنی «انسانیت نسبت به دیگران» (Humanity Towards Others) گرفته شده*است. اوبونتو هر شش ماه یک بار نسخه جدیدی را به بازار عرضه می*کند. علاوه بر این برای هر نسخه از اوبونتو، تا ۱۸ ماه پس از انتشار آن نسخه، پشتیبانی ارائه می*شود. برای نسخه LTS مثل 8.04 (Hardy)، به جای پشتیبانی ۱۸ ماهه، سه سال پشتیبانی برای نسخه ویژه رایانه*های شخصی و پنج سال پشتیبانی برای نسخه*های سرور ارائه می شود.یکی از نکات مورد توجه در پروژه اوبونتو، تأکید بر دسترسی و جهانی*سازی است. به همین منظور این نرم*افزار برای تمام ملیت*ها موجود است. کار کردن با…
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
جابجاشدن باتن
توسط ali akbar- 1 پاسخ
- 985 بازدید
سلام من یه باتن اوردم تو نرم افزارم وگذاشتمش وسط صفحه ولی وقتی نرم افزار رو اجرا میکنم میره گوشه بالا سمت چپ دلیل چیه؟؟
- 1 پاسخ
- 985 بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستیم با کرنل RvsEcuRitY برای انلاک تمامی قفل ها G900H برای اولین بار در دنیای جی اس ام این کرنل کارش چیه انلاک کد پین پترن پسورد اثرانگشت مدل G900H تمامی نسخه های اندروید نحوه استفاده ...؟ فلش با اودین و انتخاب گزینه FIX CODE ... لینک دانلود : >[/font][/color]http://support.gsm-developers.ir/dl/index.php?folder=UnZTZWN1Uml0WS9TQU1TVU5HL0c5MDBI[color=#101010][font=BYekan] دوستان بنده این رو روی 4.4.2 ---4.4.4 تست کردم ولی برای تمامی نسخه های اندروید فیکس شده ... موفق باشید و ماندگار این فایل اختصاصی کاربران VIP و…
آخرین پاسخ توسط ghalbehamed, -
- 0 پاسخ
- 982 بازدید
با سلام ریکاوری TWRP بهترین و با امکاناترین ریکاوری کاستوم اندروید است البته تنها در این میدان مانده و تقریبا اکنون فقط TWRP مرتب آپدیت می شود و پشتیبانی قوی دارد ما قبلا در سایت ساخت TWRP را از منبع قرار داده بودیم اما کاری سخت و بسیار وقت گیر می باشد امروز ابزاری را به شما معرقی خواهم کرد برای پورت ریکاوری TWRP مخصوص پردازندهای مدیاتک توضیحات اولیه برای شروع کار نیاز به ریکاوری استوک حود دارید همچنین به یک ریکاوریTWRP از دستگاهی با مشخصات زیر دارید نسخه اندروید با دستگاهتان یکی باشد هر دو از یک پردازنده استفاده کنند …
- 4 پاسخ
- 982 بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همکاران عزیز گوشی مدل ذکر شده اوردن برام برای فارسی سازی بنده یک مدل a7000 فارسی شده و بدون هیچ باگی داشتم و از ریکاوری فایل فارسی رو کپی و به گوشی غیز فارسی رایت کردم و الان تنها مشکلی که داره اینکه وایفا روشن نمیشه
آخرین پاسخ توسط nasirahmadi, -
- 1 پاسخ
- 978 بازدید
دوستان فایل های روت این دو مدل رو دارین؟ ممنون میشم.در صورتی که داشتین لطف میکنین ورژن اندروید رو بگین
- 0 پاسخ
- 977 بازدید
در بخش اول آموزش چگونگی آماده سازی فایلها و محیط پورت را توضیح دادیم برای مراجعه به بخش اول از لینک زیر استفاده کنید پورت برای فلش با ریکاوری اول از همه از پورت خود یک فایل جداگانه یکجا ذخیره کنید بعدا بدرد می خورد در صورتی که رام بالا نیاد یک پوشه در کیچن در مسیر اصلی آپدیت درست کنید ” WORKING_XXXX ” اکنون فایل را با 7zip باز کنید و فایل boot.img را به پوشه ” WORKING_XXXX ” کپی کنید اکنون کیچن را اجرا و کلید 1 را بزنید تا پوشه محل کار ساخته شود(همه گزینه های پیش فرض را انتخاب کنید) حالا 0 را بزنید تا به منوی advance option بروید 12 را بزنید و بعدش w تا فایل boot.img شما استخراج بشه بعد از پایان کا…
- 4 پاسخ
- 976 بازدید
سلام دوستان با برنامه apktool آخرین ورژن که 2.3.0 هستش اومدم twframework-res و framework-res نصب کردم بعدش اومدم فایل SecSettings رو دیکامپایل کردم هرچند با وجود این ارور باز ادامه داد S: Could not decode file, replacing by FALSE value: drawable-xhdpi-v4/tw_ab_bott om_transparent_dark.holo.9.qmg پوشه دیکامپایل برنامه درست شد. و بدون هیچ تغییری اومدم کامپایل کردم ولی این هشدارها را داد W: warning: string 'allow_list' has no default translation. W: warning: string 'dnd_app_notifications_summary' has no default translation. W: warning: string 'main_app_description' has no default translation. W: warning: string 'no_alert' has no default tran…
- 5 پاسخ
- 973 بازدید
با سلام تا حالا کسی از دوستان فایل system رو بدون دردسر ریپک کرده و رایت کرده باشه چون من زمانی که فایل اصلیو فقط آنپک و ریپک میکنم و رایت میکنم گوشی یا روی آرم گیر میکنه یا بعد از آرم صفحه سیاه میشه لطفا رهنمایی کنید ممنون
آخرین پاسخ توسط asaad, -
- 0 پاسخ
- 972 بازدید
برای دادن تغییرات در قسمت پترن گوشی امروز یک آموزش برای شما آماده کرده ایم تغییر مقدار شفافیت عکس در پترن مقدار شفافیت عکس در پترن در رامها از عکس اصلی کم رنگتر می باشد برای دادن تغییر فایل framework-res.apk را دیکامپایل کنید فایل res\layout\keyguard_screen_unlock_portrait.xml را باز کنید در خط چهار کد android:background=”#70000000″ را به background=”@color/transparent” تغییر دهید می توانید هر رنگ دیگری نیز بدهید یا می توان عکسی در مسیر drawable-hdpi قرار دهید و کد را android:background=”@drawable/patternlock_background” قرار دهید ویرایش نقطه های پترن عکس نقطه های ق…
- 2 پاسخ
- 971 بازدید
دوستان میخوام یه تیم تشکیل بدیم تا فایل های cf auto root رو درست کنیم برای تمام مدل های سامسونگ از دوستانی که علاقه دارن درخواست دارم پیام بذارن تا هماهنگ کنیم و این فایل ها رو آماده کنیم
آخرین پاسخ توسط ahmad12, -
- 0 پاسخ
- 968 بازدید
در خیلی از رامها می بینید که در تنظیمات گوشی یک گزینه یا یک برنامه بصورت منو اضافه شده است با ما باشید تا چگونگی این کار را به شما آموزش دهیم برنامه های مورد نیاز یک برنامه برای کامپایل و دیکامپایل برنامه Notepad++ اضافه کردن گزینه یا برنامه در منوی اصلی برای اضافه کردن برنامه به تنظیمات شما به منابع آن برنامه نیاز دارید این منابع را در دیکامپایل برنامه در فایل AndroidManifest.xml می توان پیدا کرد برای اضافه کردن به منابع زیر نیاز داریم android:targetPackage: نام اصلی برنامه android:action: مرتبط با یکبار کلیک کردن روی برنامه برای اجرای آن android:targetClass : عملگری که هنگام کلیک بر برنام…
- 1 پاسخ
- 967 بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان محترم . رامهای huawei معمولا با فرمت update.app ارایه میشوند و برای دسترسی به محتوای این نوع رامها و ویرایش هر یک از اعظای رامهای update.app نیاز به انپک و ریپک آنها میباشد. در این اموزش یاد خواهید گرفت چطور میشه رامهای huawei با فرمت update.app را آنپک و ریپک کنید. با ما همراه باشید. 1- ابزار زیر را دانلود و نصب کنید. >http://support.gsm-developers.ir/dl11/book/Huawei_Hacker_Toolkit_v1.4.zip 2- Huawei Hacker Toolkit را اجرا کرده سپس از سربرگ Tools>unpack>update.app را انتخاب کنید. 3- فایلی که میخواهید استخراج کنید را از مسیرش انتخاب کنید . سپس منتظر بمانید تا عملیات استخرا…
آخرین پاسخ توسط update mobile, -
- 4 پاسخ
- 966 بازدید
با سلام ودرود خدمت هم کاران عزیز میخوام فایل رو ریپک کنم این ارور رو میده سایز هاشو بالا و پایین هم کردم اما انوز مشکل پابرجا هست لطفا
- 4 پاسخ
- 966 بازدید
سلام دوستان چطور ميتونم قابليت روت رو به system.img اضاف كنم درواقع يك رام Pre-Root داشته باشم ممنون
- 5 پاسخ
- 965 بازدید
سلام اقا ایلیا من تمام مراحلو درست رفتم مشکلم اینه کن framework-res رو چطوری جایگزین تو سیستم رام کنم هرچی نگاه کردم تو سایت ندیدم توضیحی در موردش و اینکه اسم خودمو بخوام تو قسمت درباره سیستم تو رام بزارم کدوم قسمت باید برم
آخرین پاسخ توسط ILYA20,