مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
دوستان امکانش هست با ادین یه پکیج زیپ رو فلش کرد؟
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
سلام/دوستان ابزار آنپک ریپک cache.img رو میخواستم
آخرین پاسخ توسط jimiking, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
به نام خدا با سلام رام های کاستوم یکی از بزرگترین مزیتهای اندروید می باشد، و ما قسط قرار دادن آموزش کامل ساخت کاستوم رام را برای شما داریم تا بتوانید راحت رام دیوایس خود را توسعه بدهید. این آموزشها بصورت بخش بخش در پورتال سایت قرار داده خواهند شد تا دوستان بتوانند از آنها استفاده کنند. پارت اول آموزش پارت دوم آموزش به مرور زمان سعی میکنیم آموزش را کامل بزاریم تا دوستان بتونند استفاده کنند. برای دلگرمی و ادامه کار از انجمن و سایتمان حمایت کنید با تشکر
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
خسته نباشید میخوام برنامه ای درست کنم که بتونم فایلapkرو با bat باز کنم باهاش چطور میتونم این کارو انجام بدم؟ و اینکه بخوام فارسی بهش اضافه کنم توسط فایل bat چطوره؟
- 6 پاسخ
- 1.1k بازدید
سوال طریقه ساخت فایل فایل اجرایی بچ . exe یا bat به چه صورت هست چه برنامه این کار رو انجام میدهد
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
. موضوع به دلیل نقض در اپلیکیشن در دسترس نیست { در حال باز سازی ...} .
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام در آموزش قبلی چگونگی پورت برنامه را آموزش دادیم اکنون با ما باشید تا چگونگی آنالیز و رفع اشکال برنامه ای که پورت کردیم را بررسی کنیم آموزش پورت برنامه های شرکتی از لینک بالا می تونید آموزش پورت برنامه را ببینید بسته شدن برنامه موقع اجرا میتونه سه دلیل داشته باشه که عبارت هستند از کم بودن کتابخانه های فریمورک ناقص بودن فایلهای so. متود جاوا و عملکرد آن با رام کنونی شما همخوانی ندارد از روشهای زیر برای رفع اشکال استفاده کنید کم بودن کتابخانه های فریمورک شما باید به فایل AndroidManifest.xml نگاه کنید تا ببینید چه فریمورکهای نیاز دارید به عکس زیر دقت کنید …
- 5 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام میشه در رابطه با نحوه اضافه کردن قابلیت Call active به رام توضیح بدید مثلا رام تبلت لنوو b6000-f
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 5 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام و درود خدمت دوستان چطور میشه ریکاوری برای گوشی یا تبلت ساخت ایا نیاز به برنامه نویسی داره؟ و گوشیهایی که انلاک بوت لودر میخاد به چه صورت هست ممنون میشم؟
- 7 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام اول از همه عذر میخوام اگه بد جا پست دادم زحمت انتقالشو بکشید چون گفتم شاید این پست بهتره اگه جواب داده بشه در دسترس همه نباشه اساتید عزیز ممنون میشیم نحوه ساخت اپلیکیشن تبلیغاتی برای اندروید رو بذارید مثلا من بخوام یه اپرا مینی رو گوشی داشته باشم که اسمش مثلا شماره همراهم باشه و ایکونش اسم مغازه اگه تجربیاتی در این مورد داشتید خوشحال میشیم در اختیار بقیه هم بذارید
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام با آموزش تغییر رنگ کلی گوشی در پس زمینه خدمت شما عزیزان هستیم همین اول کار بگم که تغییر کلی رنگ بر برنامه های اصلی و سیستمی تاثیر میگذارد برنامه های مانند تقویم،تماس،پیامک،نصب کننده برنامه،ایمیل،تاریخچه تماس و غیره پس هر رنگی انتخاب میکنید دقت کنید چون ممکن رنگی که میذارید ناهماهنگی ایجاد کند تغییرات را ما بر تغییر رنگ سیاه میگیریم چون تقریبا در بیشتر ورژنهای اندروید رنگ اصلی سیاه می باشد رنگ اصلی را در مسیر framework-res.apk/res/values/styles.xml می توان دید پس اول فایل framework-res.apk را دیکامپایل کنید به مسیر res/values بروید فایل styles.xml را باز کنید دنبال <style name=”Theme”> باشید کد زیر را پ…
لطفا یک راهنمایی کامل درباره eng boot و نحوه ساخت این فایل برای روت گوشی دارید ممنون میشم در اختیار همه بزارید:u_e328:
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان عزیز امروز نیز در خدمتتان هستیم با فایل I9192 RvSecuRitY CSC MODE برای انلاک تمامی قفلها (پین پنرن پسورد اکانت جی میل ...) بدون پاک شدن اطلاعات بدون نیاز به دیباگ - روت و... برای اولین بار توسط ILYA20 این کرنل کارش چیست ؟ انلاک پین - پترن - پسورد - قفل جیمیل و... بدون پاک شده اطلاعات و در عرض چند ثانیه و فلش به صورت اودین اسکرین شات: نحوه استفاده از این فایل : فقط از طریق اودین فلش کرده و به هیچی دست نزنید کرنل به صرت خودکار انلاک کرده و گوشی بالا خواهد اومد... لینک دانلود : >[/font][/color][/right] http://support.gsm-developers.ir/dl/index.php?folder=UnZTZW…
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
از دوستان اگه کاستوم ریکاوری تست شده g900f رو داره ممنون میشم قرار بده
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 7 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام برای s4 مدل l720 و 720t رام کوک شده و پچ فارسی سازی برای دو مدل 6592 گوشی htc 816g اماده شده منتها نیاز به تست داره برای 816 دوستانی که می خوان می تونم پچ رو براشون بفرستم و تست کنن ولی برای s4 حتما باید گوشی رو برای بنده بفرستید تا رام تست و رفع عیب بشه چون رام حجمش نزدیکه 1.5 گیگ هست دوستانی که توانایی تست دارن تو همین تاپیک با شرایط ذکر شده اعلام امادگی کنن
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 7 پاسخ
- 1.1k بازدید
دوستان امکان پورت برنامه مثلا ستینگ s7 برای s5 وجود دارد؟
آخرین پاسخ توسط ashkantabrizi, -
- 7 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام امروز لنوو A3300hv رو بعد از ویرایش و ریپک خواستم رایت کنم ارور های 2004 و 4008 رو در فلش تول دریافت کردم علت چی میتونه باشه و روش های حلشو لطف کنید ممنون میشم؟؟ فایل اورجینالش رایت میشه ولی با فایلی که ویرایش کردم ارور های بالا رو میده
آخرین پاسخ توسط hackerbaz, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
درود دوستان موفق به بازکردن سیستم این مدل شدیم و به زودی رام رو ارائه خواهیم کرد.:u_e14c:
آخرین پاسخ توسط nokia5800, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستیم با کرنل RvSecuRitY برای انلاک تمامی قفل ها N900 NOT3 برای اولین بار توسط ILYA20 این کرنل کارش چیست ؟ انلاک قفل های پین - پسورد - پترن - و ... در تمامی نسخه های اندروید بدون پاک کردن اطلاعات بدون اسیب رساندن به بخش های امنیتی گوشی اسکرین شات : نحوه استفاده از این کرنل : فلش با اودین و انتخاب گزینه فیکس کد لینک دانلود: >http://support.gsm-developers.ir/dl11/download/vip/RvSecuRitY/SAMSUNG/n900%20not3/n900%20rvsecurity.zip موفق باشید
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
نبود پوشه csc
توسط ahmad12- 8 پاسخ
- 1.1k بازدید
خسته نباشید.رام تک فایل رو ادیت کردم ولی فایل csc موجود نیست.باید چیکارکرد؟ میخوام فایل زیپ درست کنم.فایل csc نیست ادیت کنم تا توی منو ظاهر شه زبان
آخرین پاسخ توسط ahmad12, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
به نام خدا سلام خدمت کاربران محترم,در این پست نحوه فعال کردن قابلیت چند کاربره کردن رام اندروید رو به شما یاد میدم. --------------------------------------------------------------- نکته : قبل از انجام حتما از رام خودتون بک اپ بگیرید --------------------------------------------------------------- اموزش: اول حتما باید گوشیتون روت باشه. برنامه root explorer رو نصب کنید دسترسی روت به برنامه بدید. به مسیر (system->build.prop) فایل build.prop رو باز کنید و کد زیر را در اخر فایل اضافه کنید. fw.max_users=3 fw.show_multiuserui=1 fw.show_hidden_users=1 ذخیره و ریبوت کنید.
آخرین پاسخ توسط ALIILAPRO, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
سلام در این پست قصد دارم برنامه های ک روی اوبونتو نصب کردم و برام جالب بود رو براتون بگم و همچنین کاراییشون رو هم بگم پس تا تکمیل پست صبور باشید. Wine: ای برنامه به نظر من هم جالبه هم کار آمد به چند دلیل اصلی ترینش تعمیر کار بودن با کمک ای برنامه می تونیم برنامه ای نصب شده رو ویندوز رو اجرا کنیم=P~ Goldendict: کار ای برنامه هم مثل بابیلونه دیکشنری و تا الان که من هر چی ازش پرسیدم کلمات رو درست برام معنی کرده VLC: اینم به نظرم اکثرا بشناسن کارش پخش فیلمه Empathy: اینم ی جوری میشه گفت همون یاهو مسنجر خودمونه Evince: ای برنامه هم کار Adobe Acrobat Reader رو انجام میده ظاهرشم به نظر من قشنگه LibreOffice: از این برنا…
آخرین پاسخ توسط fafal, -
- 4 پاسخ
- 1k بازدید
سلام دوستان کسی هست بتونه فایل bat بسازه که با اجراش قفل صفحه حذف بشه البته اگه دیباگ فعال باشه و گوشی روت شده. خیلی مهمه دوستان برنامه نویس لطفا راهنمایی کنن.
آخرین پاسخ توسط mrb4a1370, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
برای دئودکس برنامه های خود با برنامه Tickle My Android با ما باشید برای دانلود برنامه و آموزشهای دیگر Tickle My Android به لینکهای زیر مراجعه کنید معرفی ابزار بی نظیر Tickle My Android آموزش دیکامپایل و کامپایل برنامه با Tickle My Android آموزش تغییر آیکون با Tickle My Android در زیر نیز آموزش دئودکس با ابزار Tickle My Android را با ما دنبال کنید دئودکس با ابزار Tickle My Android برنامه را اجرا و به منوی deodexing men بروید قبل از اینکه بخواهید چیزی دئودکس کنید نیاز دارید که فایلهای خود را در پوشه دئودکس قرار دهید یا اینکه با گزینه Pull Relevant Files From Your Android Device فایلهای مور…
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
همه چیز درباره رامهای سفارشی mohsen 1395/09/22 ویکی جی اس ام ارسال دیدگاه 170 بازدید با سلام و درود فراوان در سایت با آموزشهای زیادی همراه بودیم درباره ساخت رام و ریکاوری و ویرایش انواع رام اکنون میخواهم بعنوان زنگ تفریحی درباره رامهای سفارشی یا کاستوم رامها صحبت کنم براتون وقتی که یک گوشی اندرویدی نو میخرید شکل و ظاهر گوشی و سیستم عامل آن برای شما جذاب است اما ممکن هست بعد مدتی از چشمتان بیفتد و حتی ممکن است خود شرکت دیگر گوشی شما پشتیبانی نکند اینجاست که رامهای سفارشی بیشتر به چشم می آیند و اندروید جدید را به گوشی شما با ظاهری کاملا متفاوت می آورند اما به ظاهر خلاصه نمی شوند رام روت شده دسترسی کام…
آخرین پاسخ توسط MR.Majid,