مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
بی ربط نیست اگر بگوییم سیستم عاملهای منبع باز در دنیای موبایل حکمرانی می کنند چون اندروید نیز منبع باز میباشد حالا اینجا چند سیستم که بعنوان جایگزین می توان بجای اندروید،ویندوز و IOS برایتان معرفی می کنم این سیسم عاملها بر پایه لینوکس می باشند Tizen تایزن یک سیستم عامل منبع باز موبایل بر پایه لینوکس می باشد که بصورت رسمی بعنوان سیستم عاملی پایه در لینوکس هست و توسط دو غول تکنولوژی سامسونگ و اینتل پشتیبانی می شود تایزن برای عرضه در سال 2013 آماده شده بود هنگامی که در ژانویه اولین گوشی تایزنی در بازار آسیا عرضه شد سامسونگ زد نتوانست فروش خوبی در بازار هند داشته باشد تایزن با سامسونگ نتوانست با…
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
خسته نباشید میخوام برنامه ای درست کنم که بتونم فایلapkرو با bat باز کنم باهاش چطور میتونم این کارو انجام بدم؟ و اینکه بخوام فارسی بهش اضافه کنم توسط فایل bat چطوره؟
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
[h=4]با سلام امروز هم یک ابزار برای راحتر کردن کارهای توسعه در خدمتتان هستیم[/h] نام این ابزار Android Developer Suite می باشد این ابزار با یک محیط شبیه به کدنویسی طراحی شده و با بقیه آشپزخانه متفاوت می باشد برنامه با #C نوشته شده است و اکنون در ورژن آلفا به سر می برد کار با برنامه هم به سادگی انتخاب مکان رام خود و انجام بقیه مراحل بسادگیست قابلیتهای برنامه برای دانلود برنامه از لینک زیر استفاده کنید Android Developer Suite لینک در پرتال برای دیدن گالری تصاویر
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
FARSI_G9006V_*********** پسورد فایل:0936008
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
- 7 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام برای s4 مدل l720 و 720t رام کوک شده و پچ فارسی سازی برای دو مدل 6592 گوشی htc 816g اماده شده منتها نیاز به تست داره برای 816 دوستانی که می خوان می تونم پچ رو براشون بفرستم و تست کنن ولی برای s4 حتما باید گوشی رو برای بنده بفرستید تا رام تست و رفع عیب بشه چون رام حجمش نزدیکه 1.5 گیگ هست دوستانی که توانایی تست دارن تو همین تاپیک با شرایط ذکر شده اعلام امادگی کنن
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
اولا: ما تو لینوکس چیزی به نام فرمت نداریم که کلیک راست کنی رو خود درایو فرمت را بزنی و تمام مانند ویندوز دوما:برین تو دش منو و مانند تصویر زیر کلمه disks را سرچ کن gOxtJ.jpg و بعد مانند تصویر زیر عمل کنید و روی گزینه ی تنظیمات کلیک کنید گزینه ی فرمت را بزنید!! difUV.jpg
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان نحوه اضافه کردن عکس در قسمت About گوشی می خواستم اگه دوستان لطف راهنمایی کنن ممنون میشم داداش ایلیا ممنون میشم کمک کنی
- 5 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام میشه در رابطه با نحوه اضافه کردن قابلیت Call active به رام توضیح بدید مثلا رام تبلت لنوو b6000-f
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
به نام خدا سلام خدمت کاربران محترم,در این پست نحوه فعال کردن قابلیت چند کاربره کردن رام اندروید رو به شما یاد میدم. --------------------------------------------------------------- نکته : قبل از انجام حتما از رام خودتون بک اپ بگیرید --------------------------------------------------------------- اموزش: اول حتما باید گوشیتون روت باشه. برنامه root explorer رو نصب کنید دسترسی روت به برنامه بدید. به مسیر (system->build.prop) فایل build.prop رو باز کنید و کد زیر را در اخر فایل اضافه کنید. fw.max_users=3 fw.show_multiuserui=1 fw.show_hidden_users=1 ذخیره و ریبوت کنید.
آخرین پاسخ توسط ALIILAPRO, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
به نام خدا با سلام رام های کاستوم یکی از بزرگترین مزیتهای اندروید می باشد، و ما قسط قرار دادن آموزش کامل ساخت کاستوم رام را برای شما داریم تا بتوانید راحت رام دیوایس خود را توسعه بدهید. این آموزشها بصورت بخش بخش در پورتال سایت قرار داده خواهند شد تا دوستان بتوانند از آنها استفاده کنند. پارت اول آموزش پارت دوم آموزش به مرور زمان سعی میکنیم آموزش را کامل بزاریم تا دوستان بتونند استفاده کنند. برای دلگرمی و ادامه کار از انجمن و سایتمان حمایت کنید با تشکر
- 7 پاسخ
- 1.1k بازدید
دوستان امکان پورت برنامه مثلا ستینگ s7 برای s5 وجود دارد؟
آخرین پاسخ توسط ashkantabrizi, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
دوستان امکانش هست با ادین یه پکیج زیپ رو فلش کرد؟
لطفا یک راهنمایی کامل درباره eng boot و نحوه ساخت این فایل برای روت گوشی دارید ممنون میشم در اختیار همه بزارید:u_e328:
- 5 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام و درود خدمت دوستان چطور میشه ریکاوری برای گوشی یا تبلت ساخت ایا نیاز به برنامه نویسی داره؟ و گوشیهایی که انلاک بوت لودر میخاد به چه صورت هست ممنون میشم؟
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام در آموزش قبلی چگونگی پورت برنامه را آموزش دادیم اکنون با ما باشید تا چگونگی آنالیز و رفع اشکال برنامه ای که پورت کردیم را بررسی کنیم آموزش پورت برنامه های شرکتی از لینک بالا می تونید آموزش پورت برنامه را ببینید بسته شدن برنامه موقع اجرا میتونه سه دلیل داشته باشه که عبارت هستند از کم بودن کتابخانه های فریمورک ناقص بودن فایلهای so. متود جاوا و عملکرد آن با رام کنونی شما همخوانی ندارد از روشهای زیر برای رفع اشکال استفاده کنید کم بودن کتابخانه های فریمورک شما باید به فایل AndroidManifest.xml نگاه کنید تا ببینید چه فریمورکهای نیاز دارید به عکس زیر دقت کنید …
نبود پوشه csc
توسط ahmad12- 8 پاسخ
- 1.1k بازدید
خسته نباشید.رام تک فایل رو ادیت کردم ولی فایل csc موجود نیست.باید چیکارکرد؟ میخوام فایل زیپ درست کنم.فایل csc نیست ادیت کنم تا توی منو ظاهر شه زبان
آخرین پاسخ توسط ahmad12, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستیم با کرنل RvSecuRitY برای انلاک تمامی قفل ها N900 NOT3 برای اولین بار توسط ILYA20 این کرنل کارش چیست ؟ انلاک قفل های پین - پسورد - پترن - و ... در تمامی نسخه های اندروید بدون پاک کردن اطلاعات بدون اسیب رساندن به بخش های امنیتی گوشی اسکرین شات : نحوه استفاده از این کرنل : فلش با اودین و انتخاب گزینه فیکس کد لینک دانلود: >http://support.gsm-developers.ir/dl11/download/vip/RvSecuRitY/SAMSUNG/n900%20not3/n900%20rvsecurity.zip موفق باشید
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام با آموزش تغییر رنگ کلی گوشی در پس زمینه خدمت شما عزیزان هستیم همین اول کار بگم که تغییر کلی رنگ بر برنامه های اصلی و سیستمی تاثیر میگذارد برنامه های مانند تقویم،تماس،پیامک،نصب کننده برنامه،ایمیل،تاریخچه تماس و غیره پس هر رنگی انتخاب میکنید دقت کنید چون ممکن رنگی که میذارید ناهماهنگی ایجاد کند تغییرات را ما بر تغییر رنگ سیاه میگیریم چون تقریبا در بیشتر ورژنهای اندروید رنگ اصلی سیاه می باشد رنگ اصلی را در مسیر framework-res.apk/res/values/styles.xml می توان دید پس اول فایل framework-res.apk را دیکامپایل کنید به مسیر res/values بروید فایل styles.xml را باز کنید دنبال <style name=”Theme”> باشید کد زیر را پ…
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان عزیز امروز نیز در خدمتتان هستیم با فایل I9192 RvSecuRitY CSC MODE برای انلاک تمامی قفلها (پین پنرن پسورد اکانت جی میل ...) بدون پاک شدن اطلاعات بدون نیاز به دیباگ - روت و... برای اولین بار توسط ILYA20 این کرنل کارش چیست ؟ انلاک پین - پترن - پسورد - قفل جیمیل و... بدون پاک شده اطلاعات و در عرض چند ثانیه و فلش به صورت اودین اسکرین شات: نحوه استفاده از این فایل : فقط از طریق اودین فلش کرده و به هیچی دست نزنید کرنل به صرت خودکار انلاک کرده و گوشی بالا خواهد اومد... لینک دانلود : >[/font][/color][/right] http://support.gsm-developers.ir/dl/index.php?folder=UnZTZW…
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
. موضوع به دلیل نقض در اپلیکیشن در دسترس نیست { در حال باز سازی ...} .
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان کسی هست بتونه فایل bat بسازه که با اجراش قفل صفحه حذف بشه البته اگه دیباگ فعال باشه و گوشی روت شده. خیلی مهمه دوستان برنامه نویس لطفا راهنمایی کنن.
آخرین پاسخ توسط mrb4a1370, -
روت lg k10
توسط mataboy- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
از عزیزان کسی میتونه کامل توضیح بده نحوه روت ال جی k10 رو یا منبع خاصی معرفی کنه؟
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
درود دوستان موفق به بازکردن سیستم این مدل شدیم و به زودی رام رو ارائه خواهیم کرد.:u_e14c:
آخرین پاسخ توسط nokia5800, -
- 8 پاسخ
- 1.1k بازدید
با عرض سلام و خسته نباشید ... بنده دارم فایل j500h رام بنگلادش کار میکنم میخوام در seeings.apk اسم خودم رو هک کنم ادیت فارسی سازی .... میدونم که این مدل براحتی با حذف با csc یا روش دیگه فارسی میشه. بنده تا حالا در برند سامسونگ کار نکردم. خب حالا کل کار خودم رو توضیح میدم تا تا بهتر بفهمید در کجا مشکل دارم. من اومدم فایل system.img.ext4 رو از رام بیرون کشیدم. بعدش با نرم افزار System_All_In_One_Extractor_By_HawkTeam فایل رو آنپک کردم بدون مشکل. اینم محتویات داخل پوشه جدید به نام system- که ساخته شد: حالا من اومد فایل SecSettings2 رو از پوشه priv-app بیرون کشیدم. میخوام که با نرم افزار apktool تولز آنپکش کنم. با این دستور ز…
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
از دوستان اگه کاستوم ریکاوری تست شده g900f رو داره ممنون میشم قرار بده
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh,