مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
پارتیشن system که در تمامی دیوایس های اندرویدی موجود هست، همانگونه که از نام پارتیشن پیداست هسته سیستم عامل اندرویدی به حساب میرود. به عبارتی کنترل سیستم سخت افزاری و استفاده از آن مربوط به این بخش میباشد. همانطوری که عرض کردیم هسته سیستم عامل اندروید پارتیشنsystem هست و این پارتیشن تشکیل شده از نرم افزارهای اجرایی با فرمت apk ، پچ ها با فرمت جاوایی یعنی jar و دیگر پچ ها مربوطه به بخش های مختلف میباشد که همه این ها به همدیگر وابسته است. در سیستم اندروید دو نوع پچ و فایل اجرایی apk داریم : 1- فایل های وابسته : از آنجا که از نام این فایل ها پیداست فایلهای وابسته میباشد به عبارتی برای اجرای نقش های خ…
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستم با پچ فارسی سازی Y625-U51 در 3 ثانیه با فایل چند مگابایتی برای اولین بار در دنیای جی اس ام توسط تیم توسعه دهنده جی اس ام دولوپرز و ILYA20 میتونیم با جرات بگیم این کار برای اولین بار در دنیای جی اس ام هستش.... کاربران عزیز با این پچ سه ثانیه کل گوشی رو میتونن فارسی کنن بدون پاک شدن اطلاعات و بدون ریسک و تمامی بیلد نامبر... نحوه رایت : گوشی رو با IROOT روت کنید فایل رو پس از دانلود اکسترکت کنید... پوشه ILYA20 که حاوی فایلا dll. هستش رو به مموری کارت گذاشته و به گوشی وصل کنید..…
- 6 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دیروز داشتم در موردشون تحقیق میکردم که این آموزشو دیدم و از آنجایی که دوس دارم بقیه دوستان هم زودتر جلو برند گفتم بزارم شاید به درد دوستان خورد و به اشتراک میذارم و یه سوال از ایلیا جان؟ در آموزش زیر میگه فایل های زیر رو به پوشه مذکور کپی کنیم First Copy system.new.dat , system.transfer.list To "Paste-DAT-Here" Folder در حالی که ما فقط system.img رو داریم این فایل ها رو نتونستم داخل فایل های اندروید 5 و 6 پیدا کنم ممنون میشم این سوالاتمونو به آپدیت ها ی برنامه موکول نکنید و جواب بدید لینک آموزش
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
بررسی اختصاصی کاستوم رام MIUI8 mohsen 1396/01/28 کاستوم رام ها 5 دیدگاه 479 بازدید یکی از خصوصیات بارز اندروید کاستوم رامهای آن می باشد با کاستوم رام گوشی شما حال و هوایی تازه ای میگیرد و تنوع بسیار خوبی می باشد خود بنده علاقه خاصی به تعویض کاستوم رام هر چند وقت یکبار دارم برای همین تصمیم گرفتم که کاستوم رامهای که بر روی گوشی خودم نصب می کنم را با عکس برای شما معرفی کنم و اگر دوستانی نیز رامی دارن و وقت اینو دارن که عکس همراه با توضیح آماده کنند برای من بغرستند با نام خودشون در سایت در…
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان گوشی j7 چینی رو ارم بود بنده فایل مشابه راه اندازی کردم دوربین نداه ..راهکار برای حل دوربین چی هست ؟بک اپ کامل فایل رو ارم بودن گوشی رو هم دارم با cm2 گرفتم ....
آخرین پاسخ توسط hadi9823, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
آموزش ویدیوئی استخراج فایل system با فرمتهای ext2 نسخه های 2.3 تا 4.4 ابزارext2explore جهت استخراج رامها با فرمت ext2 و برخی از رامهای ext4 میباشد.این ابزار نسخه های اندروید 2.3 تا 4.4 را پشتیبانی میکند . نرم افزار ext2explore.exe را اجرا کنید سپس فایل مربوطه را انتخاب کنید. دنلود نرم افزار مربوطه پس از انتخاب فایل system تمامی محتویات این فایل در ابزار مربوطه به نمایش درمی آید،شما میتوانید هر یک از فایل و یا فولدرها را استخراج کنید. برای اینکار روی فولدر مورد نظر راست کلیک کرده و گذینه save را فشار دهید.سپس در محل مورد نظر فایل استخراجی را ذخیره کنید . آموزش به صورت ویدیوئی از لینک زیر ً@*&،454 لینک آموزش ویدیوئی
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
وقت بخیر دوستان و اساتید گوشی های سری اروپا و امریکا در قسمت شبکه های موبایل مقادیر 4g/3g/2g 3g/2g only 3g only 2g یا lte/cmda/gsm cmda/gsm only cmda only gsm رو نداره و کلن حالت اصلیش اینه global LTE/CMDA GSM/UMTS رو داره که فقط در حالت GLOBAL سیم کارت رو میشناسه راهی هست قسمت شبکه های موبایل یه گوشی مشابه مثله n920C رو با روش خاصی یا جایگزین کردنی یا دسکاری رو جایگزین n920p کرد ؟؟
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستم با رام رسمی و فارسی HTC Desire 816G MEDIATEK 6582 نسخه کوک شده توسط ILYA20 ADD PERSIAN LUANGUIGE PORT ROOT VERSION :4.4.2 KK MEDIATEK 6582 WRITE BY SPFLASHTOOL DEVELOPMENT BY TEAM forum.gsm-developers.com screenshut: لینک دانلود دانلود رام رسمی و فارسی کوک شده DESIRE 816G MTK6582 بدون باگ موفق باشید…
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
خسته نباشید ممنون میشم آموزش کال اکتیو کردن رام رو بگین همون پورت دایلر که قبلا گفتین
آخرین پاسخ توسط ahmadnamdari, -
ورژن جدید gsd
توسط sky4500k- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام خدمت استاد عزیز میخواستم بپرسم خبری موثقی از اینکه نرم افزار بعدی به چه صورتی روانه ی بازار میشه نمیدین؟ با تشکر
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
برنامه Tickle My Android را در سایت معرفی کردیم اکنون با ما باشید تا آموزش دیکامپایل و کامپایل برنامه را با این ابزار یاد بگیرید برای توضیحات Tickle My Android و دانلود آن به پست زیر مراجعه نمایید معرفی ابزار بی نظیر Tickle My Android برنامه را دانلود و در ادامه با ما باشید طریقه دیکامپایل برنامه اول از همه یک پشتیبان از فایلهای خودتان داشته باشید تا در صورت اشتباه بتونید برگردید به حالت اول اکنون یک WorkArea را انتخاب کنید( تا 6 مکان می توانید داشته باشید) از قسمت تنظیمات برنامه می توانید این ماکنها را مدیریت کنید در درون پوشه های کار نیز چهار پوشه دیگر هستند یکی برای دئودکس کردن پوشه _in نیز فایل…
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
دوستان و اساتید عزیز برای ساخت کاستوم رام اندروید در سیستم عامل ویندوز ممنونم میشم راهنمایی کنید برای اندروید 6.0.1 گوشی های جدید به بطور مثال g925t من با twrp بکاپ گرفتم و طبق جستجوی که توی نت داشتم فایل های systemwin00 رو اکستراکت کردم و ... از یه رام کاستوم پوشه META-INF رو کپی کردم تغییراتی که لازم داشتم رو انجام دادم و فایل ها رو به priv-app انتقال دادم و نهایتن system META-INF زیپ کردم منتهی از ریکاوری رایت نشد و دقیق یادم نیست چ خطاییی داد ممنون میشم راهنمایی کنید
مشکل ussd در رام
توسط ghodooss- 6 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام خدمت دوستان مشکل ussd در کدوم قسمت از رام حل میشه
- 7 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام قبلا دیدم که گفته بودین که عکس هستش داخل systemui بله هست ولی توی نسخه های جدید بیشتر تبدیل به qmg شده و png نیستش خوب کدوم فایل مربوط به 4g هستش و کدوم یکی 3g هست؟ منظورم اینه الان که عکس اینا معلوم نیست اسمشون چیه که بشه شناخت
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
FARSI_G9006V_*********** پسورد فایل:0936008
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام به همه دوستان به خصوص داداش گلم علی جون داداش علی اینم به دستورت انجام شد و اینم آموزش نصب کردن به وسیله فلش پیشنهاد می کنم از حداقل مموری فلش 4GB و برنامه unetbootin برای نصب Ubuntu استفاده کنید، مطمعن شوید که ورژن Ubuntu مورد نظر خود را از لیست دانلود انتخاب کنید. بعد از اینکه دانلود به اتمام رسید برنامه Universal USB را اجرا کنید و از بخش Browse برنامه فایل iso سیستم عامل Ubuntu و سپس آدرس فلش مموری را انتخاب کنید و بر روی Create کلیک کنید. مطمعن شوید که تمام اطلاعات درون فلش مموری پشتیبان گرفته شده است، زیرا طی پروسه راه*اندازی تمام فایل*های موجود در حافظه فلش پاک خواهند شد. Snapshot_2015-05-02_045603.jpg وقتی عملیات رایت بر روی فلش به اتما…
- 8 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام گوشی a5000zh رو فارسی کردم اما زبان فارسی در قسمت زبان ها نمایش داده نمیشه با مورلوکال فارسی میکنم. با روش زیر هم که فرمودین اقدام کردم اما مشکل حل نشد.
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام.تو مرحله ریپک کردن پوشه سیستم با برنامه system EXT4 repacker با خطایFailed!line:89,error: Failed to allocate blocks!مواجه میشم .البته ناگفته نماند پوشه سیستمی مربوط به تبلت لنوو هست جهت فارسی سازی.ممنوم میشم راهنمایی کنین.
- 7 پاسخ
- 1.1k بازدید
سامسونگ g5520 وقتی فارسی میکنم و انتقال میدم به گوشی بدون مشکل فارسی هستش ولی وقتی ریست میشه (خاموش روشن) فارسی میپره مشکل از کجاس؟
آخرین پاسخ توسط ahmad12, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
این برنامه تحت ویندوز می باشد،و کار با آن نیز راحت می باشد.با این ابزار می توانید فایلهای سیستم را آنپک و ریپک کنید به لینک پایین در سایت جی اسم ام مراجعه کنید برای دانلود و دیدن آموزش ویدیویی موفق باشید. معرفی و آموزش ویدیوئی ابزار Tool Unpack Repack system.new.DAT & system.IMG
آخرین پاسخ توسط ghodooss, -
- 5 پاسخ
- 1.1k بازدید
از دوستانی که در این زمینه تجربه دارند درخواست راهنمایی دارم. فایل کاستوم رو چه جوری میشه با ادین فلش کرد. منظورم از فایل کاستوم - کاستوم ریکاوری نیس. فایل هایی که با کدهای updater-script زیپ و ساین شدن
آخرین پاسخ توسط jimiking, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
بی ربط نیست اگر بگوییم سیستم عاملهای منبع باز در دنیای موبایل حکمرانی می کنند چون اندروید نیز منبع باز میباشد حالا اینجا چند سیستم که بعنوان جایگزین می توان بجای اندروید،ویندوز و IOS برایتان معرفی می کنم این سیسم عاملها بر پایه لینوکس می باشند Tizen تایزن یک سیستم عامل منبع باز موبایل بر پایه لینوکس می باشد که بصورت رسمی بعنوان سیستم عاملی پایه در لینوکس هست و توسط دو غول تکنولوژی سامسونگ و اینتل پشتیبانی می شود تایزن برای عرضه در سال 2013 آماده شده بود هنگامی که در ژانویه اولین گوشی تایزنی در بازار آسیا عرضه شد سامسونگ زد نتوانست فروش خوبی در بازار هند داشته باشد تایزن با سامسونگ نتوانست با…
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
اولا: ما تو لینوکس چیزی به نام فرمت نداریم که کلیک راست کنی رو خود درایو فرمت را بزنی و تمام مانند ویندوز دوما:برین تو دش منو و مانند تصویر زیر کلمه disks را سرچ کن gOxtJ.jpg و بعد مانند تصویر زیر عمل کنید و روی گزینه ی تنظیمات کلیک کنید گزینه ی فرمت را بزنید!! difUV.jpg
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
[h=4]با سلام امروز هم یک ابزار برای راحتر کردن کارهای توسعه در خدمتتان هستیم[/h] نام این ابزار Android Developer Suite می باشد این ابزار با یک محیط شبیه به کدنویسی طراحی شده و با بقیه آشپزخانه متفاوت می باشد برنامه با #C نوشته شده است و اکنون در ورژن آلفا به سر می برد کار با برنامه هم به سادگی انتخاب مکان رام خود و انجام بقیه مراحل بسادگیست قابلیتهای برنامه برای دانلود برنامه از لینک زیر استفاده کنید Android Developer Suite لینک در پرتال برای دیدن گالری تصاویر
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان نحوه اضافه کردن عکس در قسمت About گوشی می خواستم اگه دوستان لطف راهنمایی کنن ممنون میشم داداش ایلیا ممنون میشم کمک کنی
آخرین پاسخ توسط mohsen8,