مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 770 بازدید
قابلیت های برنامه PersianDM ۱- تنظیم aria2 به طور اتوماتیک برای داشتن حداکثر سرعت دانلود با بیشترین تعداد connection ممکن ۲- قابلیت تنظیم صف دانلود (دانلود دسته ای ) ۳- تنظیم زمان برای شروع دانلود ۴- تنظیم زمان برای پایان دانلود ۵- shutdown , suspend , hibernate کردن سیستم بعد از اتمام دانلود ۶- قابلیت تنظیم پروکسی ۷- قابلیت Pause و Resume ۸- انتخاب حداکثر تعداد کانکشن هم به عهده کاربر گذاشته شده که اگر بخوات دانلود پهنای باند کمتری بگیره میتونه حداکثر کانکشن رو کم کنه(پیش فرض و حداکثر ۱۶) هست ۹- نشان دادن روند دانلود ( مقدار دانلود شده و تعداد کانکشن و زمان باقی مانده) و به صورت progress bar ۱۰ - پخش notification بعد از اتمام دانلود ۱۱ - از مشکلات aria2 این…
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 0 پاسخ
- 702 بازدید
نسخه جدید منتشر شده و دارای تغییرات زیر میباشد Java 8 (1.8) is now required. Updated baksmali/smali to version 2.2.6 (Issue 1893) Fixed issue with new restriction with non-empty ids.xml values. (Issue 1918) / Thanks gino247 Fixed issue with PlatformBuildVersion properties changing to unexpected values. (Issue 1909) / Thanks gino247 Fixed issue with pending v5 Gradle upgrade, by upgrading to gradle v4.10.2. (Issue 1943) / Thanks friederbluemle Added no-crunch support (optional) via new parameter of nc | --no-crunch. (Issue 1849) / Thanks Novex Fixed issue with xsd files decoding/building improperly between aapt1/aapt2. (Issue 1952) Fixed issue with malformed chu…
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 6 پاسخ
- 1.1k بازدید
خسته نباشید چطور میتونم آیکون برنامه هایی مثل دوربین و گالری و .... رئو تغییر بدم؟
آخرین پاسخ توسط aliabbasi, -
- 1 پاسخ
- 833 بازدید
در خواست ادیت کردن رام های سامسونگ با هر برنامه ای با کامپیوتر مثلا اگر بخام در یک جای از رام تغییری ایجاد کنم یا در about گوشی یک چیزی بنویسم. با چی برنامه ای این کار میشه . ممنون از رهنمایی دوستان...
آخرین پاسخ توسط ghodooss, -
- 8 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام به شدت دوست دارم System UI یک گوشی رو برا خودم پورت کنم و هیچ جایی هم نتونستم پیداش کنم. پس باید خودم پورت کنم. و اموزشی هم براش پیدا نکردم. یک اموزشی برام قرار بدید.می خوام System UI اکسپریا XZ یا Z5 رو برای Sp پورت کنم. روی aosp 7 یا 14.1 lineage
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
داخل چند سایت فارسی کردن گوشی گذاشتن بدون روت بدون حذف csc و مورلوکال و باریست هم پاک نمیشه اساتید میتونید راهنمایی کنید تشکر
آخرین پاسخ توسط nimajafari1498, -
- 2 پاسخ
- 879 بازدید
سلام به اساتید بزرگ من تازه اموزش کوک رام شروع کردم لطفا راهنمایی کنید برای قدم اول باید کدام برنامه رو سیستم نصب کنم
آخرین پاسخ توسط ghodooss, -
- 1 پاسخ
- 735 بازدید
با سلام و درود خدمت تک تک دوستان خودم. بنده الان دارم روی مدل j3110 سامسونگ اندرید 5.1.1 کار میکنم. با هر نرم افزاری اقدام به ریپک کردن میکنم ریپک میشود و براحتی روی گوشی رایت میشه ولی متاسفانه بعد از رایت شدن گوشی بعد از آرم سامسونگ میره روی ریکاوری!!! اینم بگم با چندین رام دیگه و با ورژن های متفاوت دیگه این کار کردم بازم بعد از آرم سامسونگ دوباره میره روی ریکاوری!!! تنها مشکل در رابطه با کوک رام دارم فقط ریپک کردن هستش. نکته:وقتی رام کوک شده j3110 رو ریپک میکنم بدون مشکل رایت و سپس مثل هلو میاد بالا!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برام شده سوال؟؟؟ لطفا بنده رو راهنمایی کنید.. با تشکر
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 1 پاسخ
- 912 بازدید
سلام بر اساتید بزرگوار ببخشید راهی هست هواوی ای دی رو برداریم ممنون میشم راهنمایی کنید اندروید ۹.۱ گوشی هم 3nova
آخرین پاسخ توسط reza.a, -
- 8 پاسخ
- 1.1k بازدید
با عرض سلام و خسته نباشید ... بنده دارم فایل j500h رام بنگلادش کار میکنم میخوام در seeings.apk اسم خودم رو هک کنم ادیت فارسی سازی .... میدونم که این مدل براحتی با حذف با csc یا روش دیگه فارسی میشه. بنده تا حالا در برند سامسونگ کار نکردم. خب حالا کل کار خودم رو توضیح میدم تا تا بهتر بفهمید در کجا مشکل دارم. من اومدم فایل system.img.ext4 رو از رام بیرون کشیدم. بعدش با نرم افزار System_All_In_One_Extractor_By_HawkTeam فایل رو آنپک کردم بدون مشکل. اینم محتویات داخل پوشه جدید به نام system- که ساخته شد: حالا من اومد فایل SecSettings2 رو از پوشه priv-app بیرون کشیدم. میخوام که با نرم افزار apktool تولز آنپکش کنم. با این دستور ز…
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 8 پاسخ
- 5.9k بازدید
سلام خسته نباشید ببخشید ی گوشی تنکو دکمه ای هست رمز داره cpu هم مدیاتک هست چه جوری میشه رمزشو برداشت مدل tecno t473
آخرین پاسخ توسط saed-2001, -
- 7 پاسخ
- 1.3k بازدید
با عرض سلام و خسته نباشین ... بنده از بعد ظهری امروز شروع به مطالعه کوک یا همون ادیت رام کرده ام. بعد از استخراخ فایل system.img این پوشه بدست اومد. و از داخل این پوشه ها این فایل ها رو کشیدم بیرون: خب چطوری این فایل های apk رو ویرایش کنم و با چه نرم افزاری میشه؟
- 2 پاسخ
- 895 بازدید
با عرض سلام و خسته نباشید ... بنده به سختی دارم رو کوک رام کار میکنم! تمام مراحل رو بدستی انجام میدم تغییرات رو میزنم و بدرستی هم ریپک میکنم و بدرستی هم رایت میشه!!! ولی متاسفانه وقتی آرم سامسونگ میاد دوباره میره روی ریکاوری!!! با این نرم افزار ها و این آموزش ها ریپک کردم: >http://forum.gsm-developers.com/thread11298.html >http://forum.gsm-developers.com/thread11303.html#post39027 >http://forum.gsm-developers.com/thread11298.html از مدیریت محترم در خواست راهنمایی میخوام تا این مشکل رو حل کنم. با تشکر
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 16 پاسخ
- 3k بازدید
با عرض سلام وخسته نباشید ... سوال:چرا در گوشی های جدید امثال:g5500-g5510-g5520 وقتی فایل system.img.ext4 رو آنپک و در نهایت ریپک میکنم میکنم. زمان رایت روی گوشی ارور میده زمانی که میخواد system رایت بشه؟
- 2 پاسخ
- 857 بازدید
سلام کسی آموزش ساخت cf auto root رو داره؟
آخرین پاسخ توسط ahmad12, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
خسته نباشید میخوام برنامه ای درست کنم که بتونم فایلapkرو با bat باز کنم باهاش چطور میتونم این کارو انجام بدم؟ و اینکه بخوام فارسی بهش اضافه کنم توسط فایل bat چطوره؟
- 0 پاسخ
- 738 بازدید
دوستان سلام /میخواستم پورت twrp در محیط ویندوز رو یاد بگیرم. امکانش هست؟ برای چیپ MTK آموزشش تو سایت هست ولی برای چیپ های دیگه تو محیط ویندوز نیس.
آخرین پاسخ توسط jimiking, -
- 7 پاسخ
- 1.1k بازدید
دوستان امکان پورت برنامه مثلا ستینگ s7 برای s5 وجود دارد؟
آخرین پاسخ توسط ashkantabrizi, -
لطفا آموزش تبدیل رام های flash tools گوشی های مدیا تک به فرمت zip برای نصب از طریق ریکاوری را در انجمن قرار بدید.
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 11 پاسخ
- 1.7k بازدید
خسته نباشید فایل ستینگ رو ادیت میکنم ولی وقتی میزنم روی تنظیم ساعت متوقف میشه چطور حلش کنم؟ و مثلث زرد رو چطور بردارم در زمان روشن شدن؟
آخرین پاسخ توسط wahid26, -
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام جدیدا یه سری فایل ریکاوری هست که باهاش فایل حذف رمز میسازن ( recovery.img ) بازش کردم ولی سورسش مثل سورس بوت نیست (فایل init ) ممنون میشم روش ساختشو بگین
آخرین پاسخ توسط ahmadnamdari, -
- 3 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام خسته نباشید آموزش ساخت دانگل رو کی شروع میکنین؟
آخرین پاسخ توسط mrb4a1370, -
- 44 پاسخ
- 4.8k بازدید
خسته نباشید یه آموزش کلی در مخورد ساخت فایل bat برای فارسی سازی از روش جایگزینی میخواستم ممنون میشم بگین و اینکه فقط برای سری v وp سامسونگ استفاده میشه؟ و سوال آخر اینکه اگه بخوام فارزسی ساز بدون روت بسازم چطوره؟ ممنون میم این آموزش ها رو قرار بدین
- 5 پاسخ
- 1.2k بازدید
از دوستانی که در این زمینه تجربه دارند درخواست راهنمایی دارم. فایل کاستوم رو چه جوری میشه با ادین فلش کرد. منظورم از فایل کاستوم - کاستوم ریکاوری نیس. فایل هایی که با کدهای updater-script زیپ و ساین شدن
آخرین پاسخ توسط jimiking, -
- 6 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام آموزشی در مورد اضافه کردن کیبورد فارسی به گوشی های سفارش چین وجود داره؟ برای اندروید 5.1.1 یا 6.0.1 و 7.0 ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط mohsen8,