مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 3 پاسخ
- 876 بازدید
اندروید 6.0.1 از گوشی g900h فایل system.img رو در اوردم و انپک کردم و apk های فارسی رو جدا کردم از گوشی g900v فایل systen.img.ext4 رو استخراج کردم و کار های زیر رو انجام دادم 1 کانورت کردم به system.img ( چون وقتی در حالت system.img.ext4 استخراج میکردم پوشه ی boot.img درست میشه ) و انپک کردم و پوشه ی system- درست شد 2 - فایل های فارسی رو جایگزین کردم و دوباره پوشه ی system ریپک کردم و فایل system.img درست شد 3 - system.img ساخته شده رو کانورت کردم به فرمت اصلی که همون system.img.ext4 بود ( و تبدیل کردم به 32 بیتی ) با توجه به این لینک http://gsm-developers.ir/thread11550.html 4 - با برنامه allzip فایل system.img.ext4 ساخته ش…
آخرین پاسخ توسط nokia5800, -
- 3 پاسخ
- 1k بازدید
سلام نمیدونم من متوجه نشدم یا ندیدم یا نبود کلا تو برنامه کوک رام قسمت اضافه کردن زبان به رام گفته شده فایل framwork_res.apk رو از فلان ادرس استخراج کنید با چه برنامهایی استخراج کنم تو ویندوز؟ یا منظور با برنامه روت اکسپلورر هس
آخرین پاسخ توسط alijaspercom, -
- 3 پاسخ
- 1.5k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان محترم همانطوری که در جریان هستید کرنل های کاستوم ریکاوری که از سوی توسعه دهندگان ارایه میشوند امکانات بسیار جالبی در اختیار مصرف کننده و همینطور خود توسعه دهنده در اختیار میگذارد. به عبارتی شما میتوانید با ساخت اسکریپت تغییرات مختلفی روی دستگاه اعمال کنید . میتوانید پچ برای انلاک قفل ، حذف فایلهای اضافی از رام ، رام کاستوم ، حذف انواع ویروس ها و .... درست کنید و پچ ساخته شده را از قسمت install ریکاوری کاستوم رایت کنید. حال اینکار بستگی به ابتکار شما دارد که چه نوع پچی درست کنید که چه نوع تغییراتی در گوشی اعمال شود. در این بخش از اموزش یاد خواهید گرفت که چطور یک اسکریپت درست کنید تا بتوانید تغییرات دلخواه از طریق ریکاوری کاستوم ا…
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام دوستان نصب کردن لینوکس خالی که میدونید کار درستی نیست دوال بوت هم ریسک راه و هم مشکلات wmvare هم باگ داره باهاش اما بهترین راه نصب با VirtualBox.4.3.28 هست 1-با این برنامه هیچ ریسکی نداره 2-میتونید راحت بین میزبان و میهمان فایل انتقال بدین 3-تصویر تمام صفحه هست
آخرین پاسخ توسط Pejvak, -
- 3 پاسخ
- 780 بازدید
با عرض سلام و خسته نباشین ... بنده دارم روی گوشی j500h اندروید 6.0.1 رام بنگلادش کار میکنم. فایل اورجینال بدون مشکل رایت میشه. من اومد فایل system.img.ext4 با نرم افزار System_All_In_One_Extractor_By_HawkTeam آنپک کردم و بدون هیچ گونه تغییرات دوباره با نرم افزار IMG_REPACK_x32_5.1.0_r5 ریپک کردم سپس روی گوشی رایتش کردم بدون هیچ اروری رایت شد وقتی فلش خورد گوشی روی آرم سامسنوگ میمونه بعد از 15 ثانیه میاد روی حالت ریکاوری. آیا مشکل کار از کجاست؟
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام خدمت دوستان و اساتید . ببخشید بنده همون ابتدای کار مشکل در آماده سازی سیستم برای ساخت ریکاوری دارم. آموزش زیر رو دنبال میکنم: آموزش ساخت ریکاوری CWMاز منبع(بخش اول) - جی اس ام دولوپرز | Gsm-developers کد اول رو میزنم درست اجرا میشه ولی تو کد دوم مشکل میده اینم عکس :
سلام و وقت بخیر سوالی داشتم نرم افزار استودیو نصب کردم ولی مشکلی داره که احتمالا به خاطر sdk هست لطفا راهنمایی کنید که آیا sdk موجود در سیستم (که با اکلیپس درست جواب میده) برا استودیو مناسب نیست؟؟ اگر نیاز به sdk باشه چه ورژنی رو باید نصب کنم و چطور به استودیو متصلش کنم ورژن استودیو 3.0.1 میباشد
آخرین پاسخ توسط ونوس, -
- 3 پاسخ
- 902 بازدید
رام کوک شده-فارسی -سامسونگ p1000n , p1000r کوک شده توسط ehsan_zamani_68 اندروید 2.3.3 جوابگو بر روی اندوید 2.3.7 برای فلش فایل از اودین 1.85 استفاده کنید فایل را در قسمت pda قرار داده و روی تبلت فلش کنید بعد از فلش تبلت را فرمت کنید
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 3 پاسخ
- 771 بازدید
با عرض سلام علیک من از تمامی اموزشهایی که قرار دادید خوبمتوجه شدم به جز ریپک سیستم خیلی موضوع رو گنگ کردید ممنون یه ویدیو اموزش بزارید برای سری سامسونگ و هواوی ممنون میشم خیلی
- 3 پاسخ
- 730 بازدید
با عرض سلام علیکم دوستانی که با دیکامپایل و کامپایل اپلیکیشینهای موجود در رام ها مشکل داشته و یا هنگام هنگام کامپایل و sign اپ ها مشکل دارن از این نرم افزار استفاده کنند که کار باهاش خیلی راحته. اموزش خیلی ساده است 1-اول برنامهایی رو که میخواهید دیکامپایل کنید بعد انجام تغیرات لازم ان رو کامپایل کنید و بعد گزینه سوم sign apk رو بزنید و خروجی برنامه رو بدون هیچ گونه مشکل و ارور مشاهده کنید. LINK FILE FOR APK : https://www.androidfilehost.com/?fid=24591000424953615
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 3 پاسخ
- 893 بازدید
درود دوستان خسته نباشید وقتی زبان گوشی از انگلیسی به فارسی یا بالعکس تغییر میکنه جای ناتیفیکیشن و انتن و .. عوض میشه و میشه گفت که آینه میشه چطور میشه کاری کرد که در هر دو زبان جای اونها ثابت باشه مثلا فایل زبان فارسی رو تغییر داد و ساعت رو سمت چپ قرار داد یا اینکه هردوتا فایل در اصل یکی باشن نمیدونم تونستم منظور رو برسونم یا ن ممنون بابت پاسخگویی
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
این ابزار شاید کمکی برای دوستان توسعه دهنده باشد دانلود
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
مشکل framframework
توسط سیوان- 3 پاسخ
- 947 بازدید
با سلام و خسته نباشد خدمت دوستان من یه رام MTK رو با MTK EXTRACTOR سیستمشو دی کامپایل کردم الان با apktool تمامی برنامه ها ستینگ اس ام اس و گالری وفایل منیجر تو دستورات cmd کامپایل و دی کام پایل میشه اما فرام ورک مشکل داره و اونجور که نشون میده خطا جاوا میده در صورتی که نصبه و برای بقیه برنامه ها مشکل نداره فقط برای این مشکل داره ممنون میشم راهنماییم کنید با تشکر عکس
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام.تو مرحله ریپک کردن پوشه سیستم با برنامه system EXT4 repacker با خطایFailed!line:89,error: Failed to allocate blocks!مواجه میشم .البته ناگفته نماند پوشه سیستمی مربوط به تبلت لنوو هست جهت فارسی سازی.ممنوم میشم راهنمایی کنین.
- 3 پاسخ
- 870 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم و استاد نمونه ایلیا عزیز با توجه به مشکلات فراوان به هنگام روت دیوایس از جمله روی ارم ماندن, سفیدشدن صفحه ,حتی برخی موارد بوت پریدن دیوایس در اثر cf-rootهای نامناسب ریکاوری های نامناسب و سایر عوامل همچنین گاهی اصلا قادر به روت کردن دیوایس نمیشیم و یه کار خوب و پرسود رو به خاطر ضعف مون در روت دیوایس از دست میدیم و یا گاهی ناچار به دانلود فایل های پری روت شده میکنیم که این نیز وقت گیر و هزینه بر خواهد بود و سایر مشکلات به این منظور از استاد خوبم اقا ایلیا عزیز تقاضا دارم همچنان که در امور کوک رام کم نزاشتن این مورد رو هم برای ما آموزش بدن و به توسعهددهندگان کمک عظیمی در سرعت و کیفیت کارشون بکنن بسیار سپاس گزاریم
آخرین پاسخ توسط ehsangold, -
- 3 پاسخ
- 902 بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستم با پچ فارسی سازی Y625-U32 در 3 ثانیه با فایل چند مگابایتی برای اولین بار در دنیای جی اس ام توسط تیم توسعه دهنده جی اس ام دولوپرز و ILYA20 میتونیم با جرات بگیم این کار برای اولین بار در دنیای جی اس ام هستش.... کاربران عزیز با این پچ سه ثانیه کل گوشی رو میتونن فارسی کنن بدون پاک شدن اطلاعات و بدون ریسک و تمامی بیلد نامبر... نحوه رایت : گوشی رو با IROOT روت کنید فایل رو پس از دانلود اکسترکت کنید... پوشه ILYA20 که حاوی فایلا dll. هستش رو به مموری کارت گذاشته و ب…
آخرین پاسخ توسط m62gsm, -
- 3 پاسخ
- 799 بازدید
سلام.میخوام فایل یک تبلت چینی رو طوری ویرایش کنم که عملکرد لمسش بر عکس بشه یعنی جای x و y رو عوض کنم ممنون میشم راهنمایی کنین که اون قسمت عملکرد لمس مربوط به چه فایلی داخل رام هستش.ممنونم.
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان نحوه اضافه کردن عکس در قسمت About گوشی می خواستم اگه دوستان لطف راهنمایی کنن ممنون میشم داداش ایلیا ممنون میشم کمک کنی
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام تو این تاپیک میخواهیم در مورد رام در سیستم عامل اندروید صحبت کنیم اونم از اول تا اخر در واقع اطلاعات کامل دولوپری. پس با ما باشید قسمت اول اندروید یک سیستم عامل متن باز هست که بیشتر به عنوان سیستم عامل گوشیهای هوشمند استفاده میشه و در این سیستم دست مصرف کننده کاملا باز هست برای استفاده از اون. سورس کدهای اندروید چه هستند؟ اندروید تشکیل شده از توده ای از نرم افزارها برای ارایه وسیعی از دیوایس ها با شکل و قیافه های متفاوت. اهداف اولیه بوجود اومدن اندروید استفاده از تعدادی برنامه متن باز جهت استفاده در موبایل و دولوپر ها بود تا با استفاده از افکار و ایده های نو اورانه و خلاقانه روز به روز بر پر بار شدن این سیستم عامل همت کنند و اونو بر…
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان عزیز امروز باز مثل همیشه در خدمتتان خواهیم بود با رام فارسی LENOVO A706 نسخه کوک شده توسط ILYA20 PORTING ROOT?YES FIXED BUG ARABIC/PERSIAN Language دانلود رام رسمی و فارسی LENOVO A706 بدون باگ موفق باشید و ماندگار
- 3 پاسخ
- 865 بازدید
با سلام.ولی تو تبدیلش به tar ارور میده...فکر کنم مال 32 بیتی شدنش باشه
آخرین پاسخ توسط asaad, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستم با رام رسمی و فارسی HTC Desire 816G MEDIATEK 6582 نسخه کوک شده توسط ILYA20 ADD PERSIAN LUANGUIGE PORT ROOT VERSION :4.4.2 KK MEDIATEK 6582 WRITE BY SPFLASHTOOL DEVELOPMENT BY TEAM forum.gsm-developers.com screenshut: لینک دانلود دانلود رام رسمی و فارسی کوک شده DESIRE 816G MTK6582 بدون باگ موفق باشید…
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 3 پاسخ
- 876 بازدید
فایل فلش کم حجم فارسی Y530-U00 FullFarsi Fix و حل مشکل گالری قابلیت رایت بر روی تمام بیلد نامبرها با حجم فقط یک کیلوبایت پسورد jafar_fayyaz دانلود
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 3 پاسخ
- 2.1k بازدید
با سلام با آموزش قرار دادن بنر در بالایی قسمت About Phone در خدمت شما هستیم این آموزش برای امضاء رامهای ساخته شده توسط توسعه دهندگان بسیار مفید می باشد با ما همراه باشید پیش نیازها آخرین نسخه APKTOOL سیستم عامل ویندوز توانایی دیکامپایل و ریکامپایل فایلهای APK برای شروع فایل زیر را دانلود نمایید برای دانلود به لینک پرتال مراجعه نمایید فایل Settings خود را دیکامپایل کنید از فایل دانلود شده پوشه res را به Settings خود کپی کنید اکنون به مسیر res/xml بروید فایل device_info_settings.xml را باز کنید(با برنامه نوت پد ++) در همان اول زیر کد …
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 3 پاسخ
- 931 بازدید
سلام و درود... حذف لوگوی اپراتورها و گذاشتن بوت انیمیشن خود سامسونگ خاهشا اسم و محل جاگذاری شده پوشه مربوط ب بوت انیمیشن و صدای مربوط اون رو ب هم معرفی کنید و دوستان تو فوروم نرم افزاری و اموزشی در این رابطه گذاشته بودند ولی فقط نرم افزارهای رو گوشی رو شناسایی و غیرفعال میکنه نه بوت انیمیشن رو ممنون میشم پیشاپیش از رهنمایی تون:u_e418:
آخرین پاسخ توسط nasirahmadi,