مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 4 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام در این تاپیک ترفند های و توضیح بخش های و قسمت هایی این فایل مهم اندرویدی میپردازیم که خیلی کاربردی و مفیده =P~ 1-دقت کنید اگه میخواید با گوشی این فایل رو دستکاری کنید باید گوشی روت باشه و از فایل منیجر ES اکسپلورر استفاده کنید . 2- این فایل در مسیر /system/build.prop. میتونید پیدا کنید . اگه هم با رام رو با اوبونتو .... باز کردی با یه سرچ ساده پیداش میکنید . 3 - برای ادیت این فایل از نرم افزار notepad++ میتونید استفاده کنید . (منظور کامپیوتره ) 4- صبور باشید ....ترفند ها به مرور زمان اضافه میشه و شما هم ترفندی دیدی به این قسمت اضافه کنید 5- پرمیشن باید روی rw-r-r قرار بدید و اگر خط های زیر موجود نباشه در اخرین خط فایل bulid.pro اضافه کنید …
آخرین پاسخ توسط ahmad006, -
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام همکاران اگه نمیتونن این سیستم عامل رو نصب کنن میتونن آنلاین اونو تجربه کنن فقط یکم سرعت نت داشته باشید خوبه=))=)) Ubuntu
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان چندی قبل با استفاده از آموزش گویای زیر توانستیم با استفاده از hexeditor بیت رام را به دست آوریم >http://forum.gsm-developers.com/thread14184.html حال در این آموزش به نکته بسیار مهمی اشاره میکنیم که بدون نیاز به هکز ادیتور و ... بیت رام گوشی های سامسونگ را بر اساس سی پی یو به دست آوریم. گوشی هایی که با پردازنده اسنپ دراگون و گوالکام (quallcomm , snapdragon ) راهی بازار میشوند رامشان 28 بیتی (28bit) و گوشی هایی که با پردازنده اگزینوس (exynos) وارد بازار میشوند بیت رام آنها 32 بیتی هست موفق باشید
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
دوستان میخوام یه تیم تشکیل بدیم تا فایل های cf auto root رو درست کنیم برای تمام مدل های سامسونگ از دوستانی که علاقه دارن درخواست دارم پیام بذارن تا هماهنگ کنیم و این فایل ها رو آماده کنیم
آخرین پاسخ توسط ahmad12, -
- 2 پاسخ
- 894 بازدید
با سلام... چجوری میشود تم دیفالت گوشی را تغیر داد یعنی پس از رایت فایل گوشی با تم مدنظر مثلا نوت ۷ بیاد بالا... و چجوری میشه به رام تم اضافه کرد؟ ممنون...
آخرین پاسخ توسط Ali-Gsm9985, -
- 5 پاسخ
- 1.4k بازدید
کسانی که فایل bat رو با نوت پد باز کردن و دوباره قادر به اجرای فایل نیستن کافیه پوشه choiceuser رو از regedit فایل مربوطه حذف کنن
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام دوستان راهی هست گوشی ساده چینی سریالشو عوض کرد ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط alizarei72, -
- 4 پاسخ
- 1.7k بازدید
- 0 پاسخ
- 883 بازدید
سلام دوستان چطور میتونم ناتیفیکشین رام miui 9 رو جایگزین ناتیفیکیشن cloudy g2 3.3 کنم؟ http://
آخرین پاسخ توسط jin kazama, -
- 9 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام به دوستان بالاخره قسمت ما هم شد که رامی رو کوک و فارسی سازی کنیم ولی نمیدونم چطوری اسم رام رو تغییر بدم و تبلیغ مغازه رو بزارم،از دوستان ممنون میشم راهنمایی که راهنمایی کنن. با تشکر.
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 2 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام خدمت دوستان یک گوشی نکسوس با رام کاستوم آندروید 8.1 هست با شرایط زیر 1 . بوتلودر بسته است 2 developoer iption کلا حذف شده و تبعا گزینه usb debug کاملا حذف شده از رام 3 با کابل هم نمیشه حالت MTP وصل کرد حالا راهی هست بشه گرینه usb debug ٰو قرار داد یا روشن کرد ؟ از رامش بک آب گرفت ؟ یا اصلا رامش رو تغییر داد با این شرایط ؟
آخرین پاسخ توسط hameddam, -
- 0 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام دوستان من ای مطلب دیدم گفتم شاید ب کارتون باید من ک امشب وقت نکردم تست کنم اما ایشالا فردا شب نتیجه تست میگم تور (TOR) یک نرم افزار است که برای امنیت بیشتر در محیط اینترنت می*توان از آن استفاده نمود. این نرم*افزار از سال ۲۰۱۲ به همراه وصله*ای به نام obfsproxy توزیع می*شود که امنیت اطّلاعات را بیش از پیش تضمین می*نماید. === نصب تور === دستورات زیر را در ترمینال وارد کرده یا بسته*ی «tor» را از مرکز نرم*افزاری اوبونتو نصب کنید {{{ sudo apt-get install tor }}} حالا تور شما در حال اجراست و می*توانید با اتّصال socks به درگاه ۹۰۵۰ روی میزبان محلّی از آن استفاده کنید. یادتان باشد نخستین بار ممکن است اتّصال به شبکه*ی تور قدری طول بکشد. برای دیدن لاگ تور می*…
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
درود دوستان اولین قدم برای پشتیبانی از این سیستم عامل شبیه اندروید رو به امید خدا توی انجمن بر میداریم(برای اولین بار در ایران و حتی جهان) برای توسعه و ویرایش اپ های سیستم عامل تایزن نصب استودیو ضروریه لینک استودیو ها خدمت شما: TizenStudio_1.1_windows-32(gsm-developers.com) TizenStudio_1.1_windows-64(gsm-developers.com) آموزش ها و سورپرایز ها به زودی...
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 14 پاسخ
- 11.1k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان در این بخش از آموزش قصد دارم شما را با نحوه ساخت فایل cert توسط باکس ها و ویرایش سریال با rootexplore آشنا کنم و همینطور شفاف سازی کنم که cert از چی بوجود میاد. >این موضوع به صورت تجربی هست و برای برخی مدلها مربوط میشه و ممکنه اشتباهی در آن باشد .< خب دوستان cert از چی بوجود میاد ؟ همانطوری که همه عزیزان در جریان هستند بخش امنیتی imei سامسونگ در دایرکتوری efs سامسونگ قرار دارد باکس های ارایه شده میان از طریق خواند فایل های موجود در این دایرکتوری یک فایل cert میسازند . خب در داخل efs یک دایرکتوری دیگری نیز هست به اسم imei که اطلاعات مربوط به سریال در این بخش قرار دارد و به راحتی قابل ویرایش هستند. در دایرکتوری ime…
آخرین پاسخ توسط iraj, -
جابجاشدن باتن
توسط ali akbar- 1 پاسخ
- 1k بازدید
سلام من یه باتن اوردم تو نرم افزارم وگذاشتمش وسط صفحه ولی وقتی نرم افزار رو اجرا میکنم میره گوشه بالا سمت چپ دلیل چیه؟؟
- 107 پاسخ
- 14.4k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان به دلیل اینکه حجم ساخت فایل ها بالا رفته یعنی روزانه حداقل 3-4 تا فایل آنلاک درست میشه برای همین تصمیم گرفتیم جهت جلوگیری از شلوغ شدن آخرین ارسالی یک تایپک ایجاد کنیم تا جدیدترین فایل قرار داده شده را در این تایپک اطلاع رسانی کنیم. فایل RvSecuRitY چیست؟ شرایط استفاده و حقوق تیم امنیتی جی اس ام دولوپرز. تعاریف ساختار و تثبیت مالکیت دسترسی به این فایل ها چطور هست ؟
آخرین پاسخ توسط alirembo, -
لینوکس | ویندوز جدیدترین اخبار و آبدیت های apktool (ورژن 2.2.4 با پشتیبانی اندروید o)
توسط علیرضا شاهرخی- 2 پاسخ
- 827 بازدید
[h=2]v2.2.3[/h] 2017.06.13 Android O Preview Support (Issue 1453) Updated to smali 2.2.1 Updated internal aapt binaries to android-7.1.2_r11 Removed deprecated fatJar plugin in favor of ShadowJar This turns fatJar to shadowJar on build instructions. Updated gradle to v3.5. Thanks friederbluemle Fix for reading length of UTF16 encoded strings. Thanks atn1969 Fixed issue changing default parameters on baksmali. (Issue 1481) Fixed issue with apktool locking access to input files. (Issue 1160) Thanks MarcMil Add support for animated vector drawables. (Issue 1456) Fixes decoding brightness. (Issue 1508) Thanks phhusson Prevent unknow…
- 3 پاسخ
- 880 بازدید
سلام.میخوام فایل یک تبلت چینی رو طوری ویرایش کنم که عملکرد لمسش بر عکس بشه یعنی جای x و y رو عوض کنم ممنون میشم راهنمایی کنین که اون قسمت عملکرد لمس مربوط به چه فایلی داخل رام هستش.ممنونم.
- 0 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام قبلا ابزارها و روشهای برای استخراج فایلهای سیستم قرار داده بودیم امروز نیز با یک روش دیگر در ویندوز در خدمت شما هستیم برای شروع کار دو برنامه زیر را دانلود نمایید در مرحله اول برنامه Ext4unpacker را اجرا نمایید بر روی آیکون زیر کلیک کنید فایل ایمیج مورد نظر جخت استخراج را انتخاب نمایید (اگر فایلی غیر از سیستم داشتید اسمش را به سیستم تغییر بدهید) بر روی آیکون Save as EXT4 کلیک کنید مکان ذخیر فایل ext4 را انتخاب و یک نام برای آن انتخاب نمایید منتظر بمانید تا فایل ext4 آنپک شود اکنون برنامه ext2explore را بصورت Administra…
- 1 پاسخ
- 771 بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز بنده میخوام رام g900f رو به g900v پورت کنم ولی متاسفانه رایت نمیشه و همون اول سیستم ارور میده و تصمیم گرفتم رام خود گوشی رو کوک و فارسی بهش اضافه کنم و تمام مراحل رو درست میرم باز هم موقع رایت ارور میده با جستجوی های که انجام دام متوجه شدم در پوشه setting و.. یه پوشه دیگه هست به اسم arm و در اون پوشه فایل SecSettings.odex.xzبه این نام وجود داره خواستم بدونم که ایا بعد از دیکامپایل و ویراش های مورد نظر و کامپایل و در اخر جایگزن کردن فایل برای فلش فایل کامپایل شده با odexسازگاری نداره که رایت نمیشه و ارور میده یا مشکل از جای دیگه هست بیت رامی هم که اقدام به انپک کردم 28 بود
- 16 پاسخ
- 2k بازدید
با سلام و احترام چندین سوال در رابطه با کوک رام داشتم : 1.رام های چین از google play service پشتیبانی نمی کنند، چجوری رامی که داریم کوک می کنیم رو بهش google play service اضافه کنیم ؟ 2.برخی رام های چین مشکل USSD دارند و زمانی که شما می خواهید شارژ خود را ببینید . .شارژ بخرید یا هر کار دیگه ای با USSD ارور میدن .. باید چی کار کرد ؟ 3.بعضی رام ها 4G یا 3G رو ساپورت نمی کنند چجوری باید اضافه کنیم ؟ برای مثال هم این 3 مدل رو در نظر بگیرید الان دارم روی این 3 مدل کار می کنم و هر 3 سوال بالا کاملا به این 3 مدل مرتبطه : A7108 A9100 J7109
آخرین پاسخ توسط alidemeter, -
- 1 پاسخ
- 1.6k بازدید
درود دوستان اسکریپتی رو براتون آماده کردم که میتونید به راحتی هر چه تمام تر و فقط در 30 ثانیه قفل گوگل گوشی G4 با اندروید 6 رو BYPASS کنید شات: لینک خرید و دانلود اسکریپت حذف FRP گوشیLG G4 با اندروید 5 و 6 - جی اس ام دولوپرز | Gsm-developers
- 2 پاسخ
- 840 بازدید
سلام یه هانر p9lite برام اوردن با باکس و دانگل اف ار پی برداشته نشد ولی نهایتا یکی از همکاران توست با روش دستی حذفش کنه و روششو بهم یاد نداد لازم بذکره این روش تو یوتوب و فایلای حذف اف ار پی پشتیبانیش نمیکنن کسی هست که بدونه راهش چیه؟
آخرین پاسخ توسط reza.a, -
- 6 پاسخ
- 2.3k بازدید
باسلام خدمت همه عزیزان در بسیاری از برنامه ها یک نوار تبلیغات معمولابالای صفحه و یا پایین صفحه برنامه نمایش داده میشود که ازار دهنده میباشد چگونه میتوان این تبلیغات رو از این برنامه ها حذف کرد با apk editorو چندتا برنامه دیگه تست کردم چیزی پیدا نکردم منمون میشم راهنمایی کنید
- 14 پاسخ
- 2.3k بازدید
با عرض خسته نباشید بنده یه رام g5520 روت کردم ولی به محض روت شدن عدد 1 روی آیکون تنظیمات میاد . چطوری میتونم اینو بردارم؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید . میخوام روت بمونه ولی عدد 1 بره
آخرین پاسخ توسط mohsen_mahdavi,