مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 4 پاسخ
- 927 بازدید
سلام این فیلم رو حتما حتما ببنید دستورات رو به صورت ساده شروع کرده و یاد میده .... برای ادیت و کار با اوبونتو این قسمت رو حرفه ای بلد باشید جایی لنگ نمی مونید.. دانلود با لینک مستقیم با حجم ۲۴۶ مگابایت رمز توی فایل فشرده موجوده .... لطفا این فیلم رو مشاهده و تمرین کنید ....
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 4 پاسخ
- 1.5k بازدید
با یک آموزش پورت دیگه در خدمتتون هستیم این آموزش کلی و شامل تمام دستگاهای دارایی پردازنده کوالکام می شود در این آموزش منظور از پورت رامی که می خواهید پورت کنید منظور از بیس رام نیز رامی که اکنون روی دستگاه شما اجرا می شود در مرحله اول بیس را در یک پوشه استخراج کنید(cm یا AOSP ) رام پورت را نیز در یک پوشه استخراج کنید فایلهای زیر را نیز دانلود کنید Download فایلها را درون دو پوشه بیس و پورت بگذارید فایلهای که دارید >boot.img file_contexts META-INF system.new.dat (compressed /system) system.patch.dat system.transfer.list آموزش بر روی اوبنتو می باشد باید فایل dat را به ext4 imgتغییر…
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 4 پاسخ
- 959 بازدید
با سلام خدمت اقا ایلیا عزیز و دوستان من این نرم افزار رو دانلود کردم همه اموزش ها رو خوندم اما مشکلاتی دارم امید وارم به این مشکلات توجه بکنید. مشکلاتی که هست تک تک مینویسم: اول از همه یه پیشنهاد دارم اینه که اگه برنامه رو به صورت گام به گام بزارید خیلی خوبتر میشه برا کسانی که مثل من تازه کارند در کوک کردن مثلا اینطور که من از اموزش ها فهمیدم باید بعد از ویرایش کامل ما بیایم کامپیل کنیم در صورتی که در برنامه اموزش تو سومین گزینه شما گذاشتین کامپایل رامهای سامسونگ که هرکسی برا اولین بار میاد رو برنامه مقدمه رو که خوند همراه با نحوه خروج فایل های تار اینو میخونه سر در گم میشه که چطور هنوز کاری انجام ندادم رسید به کامپایل 2: تو بیشتر قسمت ها گفتیتن ویرایش بشه یا استخراج ب…
آخرین پاسخ توسط سیوان, -
- 4 پاسخ
- 1.3k بازدید
در این بخش از آموزش چگونگی رفع باگهای که ممکن است در رام بوجود بیاییند را آموزش بدهیم کار نکردن FM فایلهای زیر را از استوک به پورت کپی کنید >\system\lib\libaudio.a2dp.default.so \system\lib\libaudio.primary.default.so \system\lib\libaudiocompensationfilter.so \system\lib\libaudiocustparam.so \system\lib\libaudioeffect_jni.so \system\lib\libaudioflinger.so \system\lib\libaudiosetting.so \system\lib\libfmar1000.so \system\lib\libfmcust.so \system\lib\libfmjni.so \system\lib\libfmmt6616.so \system\lib\libfmmt6620.so \system\lib\libfmmt6626.so \system\lib\libfmmt6628.so یا فایلهای زیر را …
نبود پوشه csc
توسط ahmad12- 4 پاسخ
- 819 بازدید
سلام فایل رو باز کردم ولی پوشه csc وجود نداره تا بخوام فایل language.xml رو ادیت کنم.مشکل چیه؟
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
- 4 پاسخ
- 951 بازدید
سلام من هنوز نتونستم فایل اودین بسازم.با اون برنامه جدید که نیاز به روت گوشی داشت هم میسازم حجم هم از گوشی میگیره بیت هم اوکیه .کلا همه چیزو درست میرم ولی وقت رایت ارور میده ایلیا جان روش خاصی داره ساخت فایل کوک شده که با اودین رایت شه؟
آخرین پاسخ توسط ahmad12, -
- 4 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام دوستان رام فارسی این مدل رو میخواستم ممنون میشم لینک بدید
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 4 پاسخ
- 2.2k بازدید
نقش فایل modem در رامهای برندهای مختلف فایل modem بیشتر در رامهای samsung،htc،lg به چشم میخورد و نقش مهمی در انتن دهی دیوایس دارد. مثلا در برند سامسونگ این فایل پارتیشن های efs ، modem-firmware و دیگر بخش های مربوط به انتن دهی را بروزرسانی و ترمیم میکند. رایت اشتباه یا نسخه قدیمی این فایل میتواند آسیب های اساسی به بخش های امنیتی از جمله سریال و بیس باند دیوایس وارد کند. و در صورت آسیب دیدن بخش های امنیتی رابط نرم افزاری با سخت افزاری از بین میرود و عمل آنتن دهی و شناسایی سیم کارت صورت نمیگیرد. این مشکل با رایت فایل مودم نسخه بالا حل میشود. موفق باشید
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 4 پاسخ
- 2k بازدید
نقش فایل SECR.IMG موجود در رامهای scatter نقش اساسی این فایل آنلاک بوتلودر و آنبریک کردن گوشی به هنگام سافت بریک میباشد. به عبارتی هنگام سافت بریک شدن گوشی میتوانید این فایل رو به تنهایی رایت کرده و عمل فرمت را انجام دهید سپس میتوانید رام دلخواه را روی دیوایس بریک شده رایت کنید . موفق باشید
آخرین پاسخ توسط software, -
- 4 پاسخ
- 976 بازدید
سلام دوستان با برنامه apktool آخرین ورژن که 2.3.0 هستش اومدم twframework-res و framework-res نصب کردم بعدش اومدم فایل SecSettings رو دیکامپایل کردم هرچند با وجود این ارور باز ادامه داد S: Could not decode file, replacing by FALSE value: drawable-xhdpi-v4/tw_ab_bott om_transparent_dark.holo.9.qmg پوشه دیکامپایل برنامه درست شد. و بدون هیچ تغییری اومدم کامپایل کردم ولی این هشدارها را داد W: warning: string 'allow_list' has no default translation. W: warning: string 'dnd_app_notifications_summary' has no default translation. W: warning: string 'main_app_description' has no default translation. W: warning: string 'no_alert' has no default tran…
مشکلات نصب رام
توسط hkazem3000- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام خدمت اساتید محترم. من رام چهار فایل G530HXXU1ANIE رودانلود کردم ولی موقع نصب، نرم افزار اودین پیام ارور Binary رو میده .مشخصات گوشی با دستور #۱۲۳۴#* اطلاعات زیر رو داد AP: G530HXXU1ANIE دوستان اگه لطف کنن راهنمایی کنن ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط hkazem3000, -
- 4 پاسخ
- 934 بازدید
سلام من یه رام کوک شده مال g610-u00 رم خواستم برای تمیرین باز کرده و داخلشو ویرایش کنم اما ارور زیر رو میده در حل این ارور هم شما در اموزشها نوشتین که یا رام قابلیت ریسورس نداره که شامل مشکلم نمیشه چون رام ویرایش شده هست و قبلا کوک کردن پس قابلیت داشته که رام ویرایش شده دومی هم اشاره کردین به ورژن apktool که اونم ورژنی هست که شما معرفی کردین و آخرین ورژن هست مشکل از کجا میتونه باشه؟ حالا من فایل های لازمو آپلود کردم تا خودتونم یه بررسی بکنید دانلود فایل های مورد نیاز
آخرین پاسخ توسط hackerbaz, -
- 4 پاسخ
- 2k بازدید
آموزش ویدیوئی استخراج رامهای اندروید با ساختار ext4 تا نسخه های 4.4.4 kitkat این ابزار برای نسخه های اندروید 2.3 تا 4.4 جواب میده و به علت متفاوت بودن نوع فشرده سازی در نسخه های اندروید 5 به بالا ، این نسخه ها را پشتیبانی نمیکند . این ابزار فقط رامهایی که با ساختار ext4 هستند را پشتیبانی میکند. ابزار ext4_unpacker.exe را اجرا کنید. دانلود ابزار مروبطه فایل system.img از طریق نرم افزار انتخاب کنید . پس از انتخاب فایل system محتویات کامل اعم از تاریخ کامپایل ، نوع دسترسی فایلها . اندازه را برای شما نمایش میدهد و شما میتوانید فایلهای دلخواه یا تمامی فایلها را استخراج کنید . جهت استخراج کردن فولدرهای دلخواه را علامت گذاری کر…
- 4 پاسخ
- 966 بازدید
سلام دوستان چطور ميتونم قابليت روت رو به system.img اضاف كنم درواقع يك رام Pre-Root داشته باشم ممنون
- 4 پاسخ
- 1k بازدید
آنپک و ریپک موفقت آمیز فایل system.img.ext4 سامسونگ اندروید 6.0.1 ********************************************************** بنده با کلی کلنجار و راهنمایی دوست عزیزم ایلیا بهر حال موفق به آنپک و ریپک و ادیت یا هر دستکاری دیگه... سپس رایت کردم بدون مشکل ً@*&،632 اینم شات:
آخرین پاسخ توسط reza.golden, -
- 4 پاسخ
- 1.6k بازدید
- 4 پاسخ
- 2.7k بازدید
برنامه imei genrator by SYS113 منتشر شد ... نسخه ۶۴ بیت ویندوز نسخه ۶۴ بیت لینوکس سورس کد برنامه کاربرد این برنامه تولید imei هست کارکرد برنامه به این صورت هست ... ۱.برنامه رو اجرا کنید ۲.ورودی default range رو ارقام پیشفرضی که میخوایید روی imei های تولید شده اعمال بشه رو وارد کنید که تا حداکثر ۱۵ عدد ساپورت میکنه ... ۳.ورودی دوم که how many هست رو تعداد imei که میخوایید تولید بشه وارد کنید که حداکثر ۹۹۹ تا imei هست ... ۴.روی کلید genrate کلیک کنید ۵.فایل imei.txt در کنار برنامه ساخته میشه و سریال های imei داخلش رایت میشن و خودکار فایل باز میشه ... و در نهایت اینکه خواهش میکنم برنامه رو به دیگران نفروشید و همینطور که من این برنامه رو ت…
آخرین پاسخ توسط SYS113, -
- 4 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام همیشه دغدغه برای شروع کار توسعه استخراج درست فایلها می باشد امروز براتون ابزاری را معرفی می کنم که بسیار راحت فایلهای MTK را استخراج و بسازید همچنین این ابزار قادر به استخراج و ساخت دوباره بوت و ریکاوری را دارا می باشد با ما باشید با معرفی این ابزار ابتدا ابزار را از لینک زیر دانلود نمایید برنامه را دانلود و استخراج کنید برنامه MTK Extractor را اجرا کنید همان طور که مشاهده میکنید در منوی فریمور شما سه تب دارید در تب اول برای فریمورهای اندروید 5 و 6 می باشد که دارایی فایل کانتکس هستند این فایل را در فایل بوت فریمور می توانید پیدا کنید نام فایل لیست نیز system.transfer.list می باش…
- 4 پاسخ
- 1.4k بازدید
با این نرم افزار راحت میتوانید از قسمت های مختلف رام سامسونگ دامپ بگیرید یا رام قابل فلش با ساختار های .img و .img.ext4 بسازید دانلود تشکر فراموش نشه
آخرین پاسخ توسط arash6684, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
از دوستان اگه کاستوم ریکاوری تست شده g900f رو داره ممنون میشم قرار بده
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 4 پاسخ
- 1k بازدید
سلام دوستان کسی هست بتونه فایل bat بسازه که با اجراش قفل صفحه حذف بشه البته اگه دیباگ فعال باشه و گوشی روت شده. خیلی مهمه دوستان برنامه نویس لطفا راهنمایی کنن.
آخرین پاسخ توسط mrb4a1370, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
وقت بخیر دوستان و اساتید گوشی های سری اروپا و امریکا در قسمت شبکه های موبایل مقادیر 4g/3g/2g 3g/2g only 3g only 2g یا lte/cmda/gsm cmda/gsm only cmda only gsm رو نداره و کلن حالت اصلیش اینه global LTE/CMDA GSM/UMTS رو داره که فقط در حالت GLOBAL سیم کارت رو میشناسه راهی هست قسمت شبکه های موبایل یه گوشی مشابه مثله n920C رو با روش خاصی یا جایگزین کردنی یا دسکاری رو جایگزین n920p کرد ؟؟
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان گوشی j7 چینی رو ارم بود بنده فایل مشابه راه اندازی کردم دوربین نداه ..راهکار برای حل دوربین چی هست ؟بک اپ کامل فایل رو ارم بودن گوشی رو هم دارم با cm2 گرفتم ....
آخرین پاسخ توسط hadi9823, -
- 4 پاسخ
- 833 بازدید
دوستان من فایل های مدیاتک رو خوب ویرایش و فارسی و ادیت میکنم اما اسمسونگ رو فایرموار و سیستم یو رو پیدا کردم اما سیتینگ رو نمیدونم باید کدوم فایل رو پیدا و تغییرات رو انجام بدم تشکر [ATTACH=CONFIG]1037[/ATTACH]
- 4 پاسخ
- 1.8k بازدید
به نام خدا سلام در این اموزش یاد میگیرید که یه برنامه برای تولید Rvsecurity محصولات سامسونگ درست کنید --------------------------------------------------------------------------- پیش نیاز ها: داشتن سیستم مناسب برای برنامه نویسی نصب برنامه ویژوال استودیو اشنایی به زبان ویژوال بیسیک -------------------------------------------------------------------------- خب میریم سراغ اموزش قبل اموزش میتونید از اینجا اموزش ساخت پروژه در ویژوال استودیو رو مشاهده کنید یه پروژه به نام دلخواه ایجاد میکنیم و به فرم اصلی برنامه دو تا button و دوتا textbox اضافه میکنیم. خب برای قسمت انتخاب فایل بوت کد زیر رو قرار میدی…
آخرین پاسخ توسط mrb4a1370,