آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی های برند های مختلف
585 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 3 پاسخ
- 2.2k بازدید
سلام گوشی ژاپنی شارپ دارم میخام روت کنم تا شاید بشه فارسی بشه اینم اطلاعاتش که توسط نرم افزار GSD استخراج کردم لطفا اگه کمکی از دستتون بر میاد دریغ نکنید Model : SH-01F Device : SH-01F Brand Name : DOCOMO Chipset : msm8974 Hw Version : Root State: : No Root! Android Version : 4.4.2 SDK Version : 19 Model ID : 02.00.02 PDA : Platform : armeabi-v7a language : ja Local : Security Patch : Secure Level : 1 Encryption State : unencrypted Bootloader State : unknown description : SH-01F-user 4.4.2 SA130 02.00.02 release-keys MemTotal: 183…
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 9 پاسخ
- 2.1k بازدید
سلام ابتدا دستگاه رو روت کرده و سپس از این نرم افزار استفاده کنید . =)) *** پیش نیاز .NET Framework این روش رو من به شخصه هنوز وقت نشده تست کنم ولی طبق گزارشات خوب عمل میکنه - کسانی که تست کردن و جواب گرفتن اینجا نتیجه رو اعلام کنند . دانلود ================================================================================================== Monkey Virus Removal Tool 1. Remove Monkey Virus in seconds without any Box, just a USB cable. 2. This Tool auto detects any Android device. Download Link's : Mega : Here 4Shared : Here Media Fire Link MONKEY VIRUS RE…
آخرین پاسخ توسط mobilejavan, -
- 16 پاسخ
- 2.1k بازدید
سلام راستش نمیدونستم این اموزش رو دقیقا کجا باید بذارم و هر چی گشتم جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم پس دیگه حرف مفت نمیزنم و میرم سر اصل مطلب. همونطور که از اسم تاپیک مشخصه این تاپیک بدرد کسانی میخوره که مثلا نتونستند گوشیشونو روت کنند و یا ابزار مناسبی برای روت دستگاهشون پیدا نکردند و حالا ما میاییم و بهشون میگیم که چه کار بکنند و چه کار نکنند.:-P نکته قابل توجه این که چون بحث در مورد وسایل اندرویدی اعم از تبلت و گوشی هست پس منبعد به جای اینها از کلمه دیوایس که کلی تر هست استفاده میکنیم مواد لازم 1- دیوایس اندرویدی روت نشده 2- نصب درایورهای adb روی سیستمتون که اگر ندارید میتونید از این لینک دانلود کنید دانلود 3- یرنامه های مهم و ضروری روت کیت که توسط نویسنده مق…
آخرین پاسخ توسط shahram49, -
- 5 پاسخ
- 2.1k بازدید
درود دوستانی که گوشی SM-N910C خود را به اندروید 5 آپدیت کرده اند و با باگهای مختلف از قبیل گرم شدن و یا برعکس شدن و بهم ریختگی منو روی زبان فارسی روبرو شده اند و تصمیم به دانگرید به 4.4.4 کرده اند کافیست مراحل زیر را دنبال کنند: 1- درایورهای گوشی را نصب کنید. 2- دانلود فایل فلش چهار فایل با اندروید 4.4.4 با مشخصه : N910CXXU1ANIF 3- فعال کردن Usb Debugging مراحل دانگرید: 1- گوشی را خاموش کنید و به حالت Recovery Mode ببرید. 2- گوشی را فکتوری ریست نمائید.( wipe cashe & factory reset) 3- از ریکاوری مود خارج نشوید گزینه power down را تائید کنید تا گوشی خاموش شود. 4- حالا گوشی را به download mode ببرید. 5- ادین 3.09 را باز کنید وهمه ف…
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 8 پاسخ
- 2k بازدید
در این تایپ تمام فایل های userdata مخصوص باکس estool که برای انلاک و فول ریست کردن گوشی های سونی هست قرار میگیرد
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 14 پاسخ
- 2k بازدید
سلام...سرچ کردم چیزی ندیدم.......... موارد مورد نیاز 1.روت کردن گوشی 2.روت اکس پلورر به پوشه سیستم رفته و شماره 2 که پوشه زبان رو حذف کنید بعد برید تو قسمت تنظیمات و تویه زبانها میبینید که فارسی پیدا شده بعد کیبورد هم برید زبان فارسی رو دانلود کنید. و در آخر هم برید گوشی رو آن روت کنید که هیچ اثری نباشه و انگار گوشی رو فلش کرده باشید ولی در اصل اینطورا نیست واحتیاجی به فایل فلش فارسی هم ندارید.... 1.روت 2.Mount w/r System/CSC.3 4.CSC حذف 5.ريستارت البته من فقط فایل Language که در پوشه CSC موجوده رو حذف میکنم و درجا زبان فارسی و عربی اضافه میشه رو ورژنهای 4.1.2 - 4.2.2 - 4.3 - 4.4.2 - 4.4.4 تست کردم من همین دیرو یه i9301i اومد برا فارسی که همین …
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 4 پاسخ
- 2k بازدید
سلام دوستان عزیزم.کسی هست بگه چطور تبلت arvand که cpu spd هست رو فرمت کنیم؟
آخرین پاسخ توسط mrvb, -
- 1 پاسخ
- 2k بازدید
لینک دانلود خدمت دوستان https://www.file4.net/f-rYW
آخرین پاسخ توسط modern soft, -
- 0 پاسخ
- 2k بازدید
هرکس از دوستان از این اموزش استفاده کردن باید برای سلامتی و دادن برکت به صاحب سولیشن دعا کند یاحق باذکر صلوات کپی ازاد
آخرین پاسخ توسط tandisgonbad, -
- 4 پاسخ
- 2k بازدید
سلام یه g730 دارم که مشتری اورده تاچ عوض کردم جواب نداد دنبال راه حل هستم اینم بگم آبخورده بود کمکم کنید ممنون میشم فقط سریع جواب بدید
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 17 پاسخ
- 2k بازدید
atf تو ساپورتش قول داده که پشتیبانی گوشی های mtk رو اضافه کنه منبع :gsm hosting
آخرین پاسخ توسط Crown Clown, -
- 5 پاسخ
- 2k بازدید
سلام دوستان یه n9005 دارم مشکل امرجنسی کال داره.با spt سوپر ای ام ای کردم و ریپیر تری جی اما انتنش قطع و وصل میشه..میشه راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
- 13 پاسخ
- 1.9k بازدید
با سلام حدمت اساتید تبلت هنگ میکنه مخصوصا با تلگرام و ایستاگرام.تا میری داخل برنامه خاموش و روشن میشه.ورزنهای مختلف برنامه ها رو هم روش تست کردم ریست هم کردم حل نشده.میخام فلش کنم.مدل دقیقی که درباره ABOUT هست نوشته KVT49L.WW_K01N-V4.0.4-20150420 201406091104_044000276 هم فایل هم نحوه فلششو میخام.امورشش تو انجمن یکی هست که اصن تصاویرش بارگذاری نمیشه و اینهمه درخواست دادیم تصاویرا و فایلها مشکلش حل بشه نمیشه نمیدونم چرا
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 4 پاسخ
- 1.9k بازدید
دوستان توجه داشته باشن این مدل با Z3X قابل آنلاک سیم نیست و فقط یوزر رو میشه آنلاک کرد آموزش با باکس UFS می باشد
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
- 0 پاسخ
- 1.9k بازدید
شاید به هر دلیلی منوی فارسی از گوشی اندرویدی شما حذف شده باشد. با این آموزش می توانید دسگاه اندرویدی خود را از اندروید 2.3 تا اندروید 5 بدون نیاز به روت دردسرهای آن در عرض 5 دقیقه فارسی کنید. در ادامه با ما باشید تا آموزش رایگان افزودن منوی فارسی را مشاهده کنید پیش نیاز ها: فعال کردن گزینه Usb Debugging به قسمت تنظمیات (Settings) بروید گزینه اطلاعات دستگاه (About Phone) پیدا کرده و انتخاب کنید حال گزینه Build Number را پیدا کرده و سه بار آن را فشار دهید تا پیام “You are now a developer” ظاهر شود به صفحه اول تنظیمات برگشته و گزینه Developer Options را انتخاب کنید وارد تنظیمات گوشی خود شوید و از Developer Option گزینه Usb Debugging را فعال کنید. آ…
آخرین پاسخ توسط Rembo, -
- 4 پاسخ
- 1.8k بازدید
در خدمت شما هستیم با معرفی ابزار قدرتمند تیم فونیکس از قابلیت های مهم این تولز میتوان به موارد زیر اشاره کرد _حذف RMM در گوشی های سامسونگ _اضافه کردن تمامی زبان های مخفی به گوشی های هوآوی _حذف قفل صفحه با روش حذف SYSTEMUI دانلود از سرور مگا
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 8 پاسخ
- 1.8k بازدید
سلام مشخصاتش bab18p000fc2 pioneer-main-v6.0 mt8312v با تشکر
آخرین پاسخ توسط amir98, -
- 4 پاسخ
- 1.8k بازدید
شاید واستون اتفاق افتاده بعد از وصل کردن کابل usb به گوشی برنامه فلش تول یا گوشی رو نشناخته یا یک لحظه گوشی رو میشناسه و بعد از پر شدن نوار قرمز رنگ به مرحله رایت فایل ها نمیره و روی 100% ثابت میمونه به خاطر اینه که درایور گوشیتون نصب نیست برای حل این مشکل باید درایور vcom رو نصب کرد که در ویندوز 10 چون این درایور ها امضای دیجیتال ندارن به صورت دستی قابل نصب نیستن و با ارور مواجه میشین پس قبل نصب باید امضای دیجیتالی درایور رو در ویندوز خاموش کنید برای خاموش کردن کنترل امضای دیجیتال در ویندوز 10 به setting رفته و change advanced startup options رو سرچ کنید و از قسمت recovery و زیر مجموعه advanced startup گزینه restart را انتخاب کنید تا اینجای کار ویندوز ریستارت شده …
آخرین پاسخ توسط pargami, -
- 0 پاسخ
- 1.8k بازدید
نسخه جدید asus flash tools با قابلیت حذف frp https://drive.google.com/file/d/1F7J_ZYXEuksFpf39pGh55I93BkgzOqr7/view
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 8 پاسخ
- 1.8k بازدید
با سلام امروز با یک آموزش ساده و در عین حرفه ای در خدمت شما هستیم امروزه با رسیت گوشی اگر در گوشی جیمیل وارد شده و آنرا فراموش کرده اید به مشکل برمیخورید راههای بسیار متفاوتی برای دور زدن FRP وجود دارد امروز براتون یک آموزش برای پاک کردن FRP تمام گوشیهای با پردازنده مدیاتک آماده کرده ام در شروع کار یک توضیح مختصر درباره FRP بدم اسم کامل Factory Reset Protection می باشد از اندروید لالی پاپ برای حفظ امنیت اطلاعات کاربران و جلوگیری از سواستفاده دزدان گوشی می باشد در کل چیز خوبی است اگر جیمیل را ف…
آخرین پاسخ توسط d sezar, -
- 3 پاسخ
- 1.8k بازدید
باسلام Easy Firmware Tool+KEY 2 Fully Cracked Download Tool Click Here Download Key Click Here
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 10 پاسخ
- 1.8k بازدید
سلام بزرگواران این مدل روی آرم گیر کرده و وارد فست بوت هم نمیشه، فقط وقتی میزنم به شارژ علامت شارژ میاد ریکاوری هم نمیاد چجوری مشخصات رام شو در بیارم؟
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 8 پاسخ
- 1.7k بازدید
یک گوشی ایسوس واسم اومده سریال نامبرش صفر شده مشخصات گوشی x013d zb551kl
آخرین پاسخ توسط djaliford, -
- 1 پاسخ
- 1.7k بازدید
TOOL] Asus Flash & IMEI Repair Tool / Flashing Stockrom Update ASUS Flashtool is a program for flashing ASUS Device, including Zenfone series. ASUS Flashtool 1.0.0.25 comes with more supported device. To perform ASUS flashtool you need RAW firmware. Asus FlashTool Also Support To Repair IMEI In Asus Device Some Features Of Asus Flash Tool Given Below ADB Options Phone Info - This option helps to get connected smartphone information Droid Mode - this function allows smartphone to get in into droid mode Recovery Mode - option to restart your smartphone into recovery mode Backup Boot 1 - you can make backup and install it at the time of boot B…
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 3 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام ایسوز k004 روشن میشه روی لوگو usb میمونه منوی droidboot نداره فایلهای *.dnx اگر دارید بزارید برام
آخرین پاسخ توسط OREO2018,