مدیر ارشد علیرضا شاهرخی 1016 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ درود دوستان یه بلک بری بعد از ریست برا تمام شدن تنظیمات نیازه به وای فای وصل شه وقتی به وای فای وصل میشه شرایط رو دانلود نمیکنه که من قبولش کنم رااهی داره برا هک؟ خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین نقل قول لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ بنده بارها این مدل رو فلش و ریست کردم چیزی به عنوان وای فا براش نیومده شما یکبار دوباره ریست کن و منتظر باش بیاد بالا بلکبری ها معمولا زمان زیادی برای بالا اومدن نیاز دارن بازم اگر نشد تصویر بدید نقل قول لینک ارسال
مدیر ارشد علیرضا شاهرخی 1016 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ مالک مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ بنده بارها این مدل رو فلش و ریست کردم چیزی به عنوان وای فا براش نیومدهشما یکبار دوباره ریست کن و منتظر باش بیاد بالا بلکبری ها معمولا زمان زیادی برای بالا اومدن نیاز دارن بازم اگر نشد تصویر بدید با اتو لودر فلش زدم الان گوشی خاموشه فقط چراغ ledقرمز مشکل از کجاست به نظر شما؟ خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین نقل قول لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ من پلی بوکش رو دارم و همین مشکل رو داشتم شما ی بار دیگه با فایل کامل فلش کن بعد تز طریق لب تابت باید اینترنت رو بدون فیلتر شیر کنی هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm نقل قول لینک ارسال
مدیر ارشد علیرضا شاهرخی 1016 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ مالک مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ من پلی بوکش رو دارم و همین مشکل رو داشتم شما ی بار دیگه با فایل کامل فلش کن بعد تز طریق لب تابت باید اینترنت رو بدون فیلتر شیر کنی الان مشکلم خاموشیه خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .