آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی های برند های مختلف
585 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان یه گوشی آلکاتل مدل a392a امده قفل شبکه داره لطفا طریقه انلاک کردن من و راهنمایی کنید ممنون میشم.
آخرین پاسخ توسط behzad007, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
درود وقت بخیر گوشی imet t62 برام آوردن روی آرم cpu mtk مشتری اطلاعات لازم دارد . فایل فلش بدون user data رایت کردم باز هم گوشی روی آرم است. از user data با دانگل eft بکاپ گرفتم با فرمت .img راهی هست این فایل رو طوری اکسترکت کرد که به فایلهای مدیا دسترسی پیدا کرد.
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 6 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم اگه امکانش هست روش نصب واتساپ جاوا رو برام بزارین هر کاری میکنم نمیتونم رو مدلهای جاوا مثل اشا 311 واتساپ نصب کنم
آخرین پاسخ توسط ghodooss, -
- 0 پاسخ
- 797 بازدید
دوستان خیلی از همکارا در حال حاضر فقط با یک سیمکارت تازه ثبت شده و شماره ملی گوشیو نصف قیمت و کاملا قانونی وارد شبکه میکنن روش کارو چطوریه که سایت همتا قبول میکنه کسی اطلاع داره ؟
آخرین پاسخ توسط sagez gsm, -
- 6 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام آیا راهی هست با یک پاسپورت مهر خورده چند گوشی رجیستری زد ؟
آخرین پاسخ توسط alizarei72, -
- 2 پاسخ
- 1.5k بازدید
این روش بر روی g610-u00 تست شده وقتی فلش تول ارور 8038 رو میده و به خاطر همخوان نبودن پارتیشن گوشی با اسکتر موجود در پوشه فایل فلشتون هست این فلش تول ورژن هک شده هست و میتونه گوشی رو با اسکتری که واسه اون مدل نیست پارتیشن بندی کنه پس حواستون باشه فایل اشتباه رو به گوشی نزنید ابتدا باید اسکتر رو انتخاب کنید و بعد در بالای تب دانلود گزینه file رو بزنید و از open dowenload agent file فایل MTK_AllInOne_DA.bin را انتخاب کنید و بعد از زدن دانلود با گرفتن کلید ولوم پایین کابل رو به گوشی وصل کنید و منتظر تموم شدن فلش باشید FlashToolMod hacked by nik#$ & sp m iphone china
آخرین پاسخ توسط pargami, -
- 0 پاسخ
- 653 بازدید
با سلام امروز میخام یکی ازمشکلات شایع عدم اتصال موبایل به وای فای هستش رو پیرامونش صحبت ورفع یکی ازاین مشکلات روبکنم یکی ازانواع عدم اتصال هابه این گونه هستش که وای فای موبایل شبکه فای فای روشناسایی میکنه وماهم بعدازرمز صحیح دادن منتظر اتصال میمونیم ولی بعدانتظارطولانی متصل نمیشیم وگوشی ارورهای متفاوت میده مثلا فاصله شمابامودم زیاداست وغیره درصورتی که شماشایدحتی کنارمودم باشید این مشکل خصوصا برای افرادی پیش میادکه برنامه هایی مثل هک وای فای وغیره نهصب کرده اند خوب ازجزییات اینکه علت به وجودامدن این مشکل صرف نظرمیکنیم ومیریم سراغ راه حل رفع ان ابتدا شبکه متصل شده رو پاک کنیویافراموش کردن روبزنید یکباردیگه رمزبدیدوچک کنید وصل میشویدیاخیر خوب که عموما وصل ر نخواهید شد بنا…
آخرین پاسخ توسط mohamad2126, -
- 0 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان روت 4.4.2 asus zenfone-5 T00J+T00F با یک کلیک برای اولین بار توسط ILYA20 دوستانی که این مدل به پستشون خورده در جریان هستن که با هیچ نرم افزاری قابل روت نیست ... کرنل پورت شده خدمت دوستان: DOWNLOAD :-0 موفق باشید و ماندگار
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 634 بازدید
روت سیستم عامل های 2.3 تا 4.2 motochopper_1.1.zip - Android Data Host
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 763 بازدید
سلام من حدود دو ماه این مدل تبلت رو خریدم تو رنج قیمتش بخاطر رم بالاش گرفتم ولی از این خبر نداشتم که برند ایسوس بخاطر امنیت بالاش برای روت مشکل داره چون من تو تهران پاساژ علائدین بردم و چند نفر که کار تخصصی نرم افزاری انجام میدن هیچکدوم موفق نشدن برام روت کنن اکثرا با فایل ریکاوریش مشکل پیدا کردن البته به گفته خودشون من اطلاعات زیادی ندارم ولی متاسفانه این مشکل خیلی داره اعصابم رو خورد میکنه و خسته شدم اگر کسی میتونه کمکم کنه یا آدرسی بده که بتونه برام روت کنه حاضرم 2 برابر مبلغ روت کردن رو بپردازم چون خودم نمیتونم این کارو انجام بدم چون برای روت نیاز به کامپیوتر یا لب تاپ هست . ممنون میشم کسی بتونه کمک یا راهنمایی کنه
آخرین پاسخ توسط پریا تاجدار, -
- 0 پاسخ
- 685 بازدید
روت تبلت dell خدمت شما Dell Venue 8 Android Tablet | Easy Firmware
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 0 پاسخ
- 640 بازدید
نرم افزار جدیدیو به شما معرفی میکنیم که شروع تازه ای داشته در حوزه روت و مود حتما امتحان کنید Cydia_Impactor_v0.9.33.zip - Android Data Host
- 0 پاسخ
- 901 بازدید
Download VRoot 9611 rar
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 0 پاسخ
- 587 بازدید
دوستان عزیز نرم افزار فوق العاده کم حجم رو از دست ندین از تمامی برند ها به ویژه سونی اکسپریا پشتیبانی میشه Binary_Toolkit_v36.zip - Android Data Host
روت گوشی G313h
توسط MR.Javad- 0 پاسخ
- 747 بازدید
برای اولین بار اموزش روت گوشی g313h[/CEN download
آخرین پاسخ توسط MR.Javad, -
- 3 پاسخ
- 2.2k بازدید
سلام گوشی ژاپنی شارپ دارم میخام روت کنم تا شاید بشه فارسی بشه اینم اطلاعاتش که توسط نرم افزار GSD استخراج کردم لطفا اگه کمکی از دستتون بر میاد دریغ نکنید Model : SH-01F Device : SH-01F Brand Name : DOCOMO Chipset : msm8974 Hw Version : Root State: : No Root! Android Version : 4.4.2 SDK Version : 19 Model ID : 02.00.02 PDA : Platform : armeabi-v7a language : ja Local : Security Patch : Secure Level : 1 Encryption State : unencrypted Bootloader State : unknown description : SH-01F-user 4.4.2 SA130 02.00.02 release-keys MemTotal: 183…
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 3 پاسخ
- 1k بازدید
سلام راهنمایی میخوام واسه روت کردن LG-L23 کینگ روت و کینگو و امثالش جواب نداد نتونستم کاستوم ریکاوری مناسب واسش پیدا کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط jimbo_raha, -
- 16 پاسخ
- 2.1k بازدید
سلام راستش نمیدونستم این اموزش رو دقیقا کجا باید بذارم و هر چی گشتم جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم پس دیگه حرف مفت نمیزنم و میرم سر اصل مطلب. همونطور که از اسم تاپیک مشخصه این تاپیک بدرد کسانی میخوره که مثلا نتونستند گوشیشونو روت کنند و یا ابزار مناسبی برای روت دستگاهشون پیدا نکردند و حالا ما میاییم و بهشون میگیم که چه کار بکنند و چه کار نکنند.:-P نکته قابل توجه این که چون بحث در مورد وسایل اندرویدی اعم از تبلت و گوشی هست پس منبعد به جای اینها از کلمه دیوایس که کلی تر هست استفاده میکنیم مواد لازم 1- دیوایس اندرویدی روت نشده 2- نصب درایورهای adb روی سیستمتون که اگر ندارید میتونید از این لینک دانلود کنید دانلود 3- یرنامه های مهم و ضروری روت کیت که توسط نویسنده مق…
آخرین پاسخ توسط shahram49, -
- 5 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام به اساتید گوشی FRP داره و adb فعال نیست و چطور میشه USB DEBUGING فعال کرد ؟ سی پی یو کوالکام روی پورت 9008 نمیره کابل EDL هم جواب نداد تاچش هم کمی مشکل داره نمیزاره دستی ّFRP دستی بردارم لطفا نحوه فعال کردن USB DEBUGING را از طریق CMD یا هر روش دیگه ای که بشه فعالش کرد رو بگید ممنوم
آخرین پاسخ توسط hadi9823, -
- 0 پاسخ
- 808 بازدید
سلام دوستان خوبید بنده یه موبایل زنفون دو دارم اومدم انبریک کنم بعد تو فیلم اموزشی از نرم افزار xfstk استفاده کرده بود و بنده بعد از استفاده از این نرم افزار دیگه موبایلم روشن نشد و وقتی که پاور رو میگیرم بعد از چند دقیقه دوتا ویبره میره و فقط همین و اصلا روشن نمیشه و هیچ علامتی هم بر روی صفحه نمیاد توروخدا کمکم کنید باتشکر
آخرین پاسخ توسط nikoi, -
- 0 پاسخ
- 563 بازدید
روشی بسیار اسان برای دانلود فرمور صحیح ایفون gsm cdma برای اینکار مثلا امروز 8.1.2 ریلیز شد و من 5s داشتم که روی ریکاوری بود برای این کار شما با روش من تست کنید حتما ios نسخه قبلی را دارید مثلا 7.1.2 من این نسخه را به ایتونز میدهم iPhone6,1_7.1.2_11D257_Restore_2 و چون پذیرفت و خطای عدم سازگاری نداد 6.1 8.1.2 را دانلود میکنیم به همین سادگی
آخرین پاسخ توسط learning20, -
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
ریکاوری مخصوص htc desire 820 از gsm-developers TeamWin - TWRP
آخرین پاسخ توسط Avatar, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
ریکاوری در اندروید بخش بسیار بسیار مهمی در سیستم عامل هست که کارایی مشابه محیط Dos در ویندوز کامپیوترها را دارد . Backup گرفتن از گوشی و Restore کردن آن و همچنین ریست کلی و جزئی گوشی به تنظیمات اولیه و پاک کردن حافظه کش دستگاه و مهم تر از همه نصب رام های کاستوم از جمله ویژگی های Recovery در اندروید هست . به طور پیشفرض سیستم عامل Android دارای قسمت Recovery است. اما امکانات کم آن باعث میشود که همیشه کاربران از کاستوم ریکاوی ها استفاده کنند . تمام کاستوم ریکاوری های اندروید بر پایه 3 ریکاوری هستند که عبارتند از : CWM – TWRP – 4EXT 1. CWM : یکی از معروف ترین و قدیمی ترین ریکاوری ها برای اندروید که ریکاوری های زیادی بر پایه CWM ساخته شده است … CWM م…
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 1 پاسخ
- 690 بازدید
نحوه درست کردن ای دی بلک بری برای گوشی پاسپورت
آخرین پاسخ توسط behzad007, -
سایت imei.info
توسط hamrah1- 2 پاسخ
- 855 بازدید
سلام در این سایت (imei.info)منطقه دیوایس را در کدام قسمت نمایش میده؟ مثلا من یک گوشی رو چک کردم الان فایل اصلی این مدل مال چه منظقه ای هست؟اگه رام منطقه اصلی بخوام بزنم باید کدوم رام را بزنم؟ Model: SAMSUNG N910C Galaxy Note 4 Serial Number: R28G211XFNF Division: Mobile Phone (HHP) Production location: Korea SEC Manufacture line: 8-line Production month: February 2015 Factory warranty till: 30 April 2017
آخرین پاسخ توسط hamrah1,