jimbo_raha 13 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۸ سلام راهنمایی میخوام واسه روت کردن LG-L23 کینگ روت و کینگو و امثالش جواب نداد نتونستم کاستوم ریکاوری مناسب واسش پیدا کنم ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول لینک ارسال
Amirmohammad313313 92 ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۸ LG_Root_Script_by_avicohh.exe با این برنامه روت کن * به طرز وحشتناکی آشکار شده است که تکنولوژی ما از انسانیت ما فراتر رفته است. * آلبرت انیشتین واکنش ها : OREO2018 1 نقل قول لینک ارسال
rahi_sr 224 ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۸ در در 9 فروردین 1398 در 22:41، jimbo_raha گفته است : سلام راهنمایی میخوام واسه روت کردن LG-L23 کینگ روت و کینگو و امثالش جواب نداد نتونستم کاستوم ریکاوری مناسب واسش پیدا کنم ممنون میشم راهنمایی کنید اگه واسه سریال زدن میخوای روت کنی نیاز نیست دیاگ فعال کن با کرک GRT-LG اقدام به ترمیم سریال کن واکنش ها : OREO2018 1 نقل قول لینک ارسال
jimbo_raha 13 ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۸ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۸ در 4 ساعت قبل، rahi_sr گفته است : اگه واسه سریال زدن میخوای روت کنی نیاز نیست دیاگ فعال کن با کرک GRT-LG اقدام به ترمیم سریال کن مشکل همون دیاگه که روت میخوام هرچی کد بود تست کردم سرویس منو نمیره نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .