آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی های برند های مختلف
585 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 17 پاسخ
- 5.8k بازدید
سلام و وقت بخیر خدمت کاربران گرامی ? آموزش ویدیوئی ساخت ریکاوری اورجینال برای آنلاک قفل صفحه گوشی های اندرویدی ? در این قسمت به آموزش نحوه اضافه کردن قابلیت آنلاک به کرنل ریکاوری اورجینال پرداخته شده . ? این آموزش بسیار مفهومی هست زیرا علاوه بر نحوه اضافه کردن آنلاک نکته های بسیاری نیز بدست میاورید ? توضیحات در مورد ویدیو ✅ آموزش به صورت ویدیوئی عملی هست ✅ در این روش ما بدون نیاز به رایت هیچ رامی ، csc و … به دیتای گوشی نفوذ میکنیم و داده ها رو برداشته سپس گوشی رو به حالت اولیه برمیگردونیم . ⚠️ این روش به صورت کلی اختصاصی هست بنده ماه ها پیش این متد رو در نرم افزار gsd android tool اضافه کردم اما به دلیل اینکه ممکنه انتشار نسخه بعدی gsd …
آخرین پاسخ توسط yahyaee, -
- 9 پاسخ
- 2.7k بازدید
درود دوستان دستورات adb کاربرد های فوق العاده ای داره همین جور که میدونید تمام برنامه های مدیریتی در سورسشون از این کد ها استفاده میشه پس یادگیری این کد ها در مواقع ضروری کارتون رو راه میندازه سرفصل های این تاپیک: ADB Debugging Wireless Package Manager File Manager Network Screenshot System تاپیک به مرور کامل میشه پس از زدن اسپم خودداری کنید./ کلیه آموزش این تاپیک متعلق به انجمن gsm-developers.com و کاربر vampire_99 میباشد_هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع از اخلاق حرفه ای دور میباشد.
آخرین پاسخ توسط matinfathi19, -
- 5 پاسخ
- 2.1k بازدید
درود دوستان خیلی از برنامه هایی که ما با اون سروکار داریم برای حذف frp چه در اندروید چه در ویندوز از سه چهار نمونه کد بیشتر استفاده نمیشه که توی این تاپیک قصد داریم شرح بدیم اون کد ها رو که دیدگاهمون نسبت به طرز کارکرد برنامه ها عوض بشه(چون یه دولوپر خوب به لقمه آماده راضی نمیشه) کد ها در پست بعدی:
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 5 پاسخ
- 1.4k بازدید
QTADB قابلیت ها: فایل منیجر اپلیکیشن منیجر شل دستورات اسکرین شات دستورات فست بوت دستورات ریکاوری ... دانلود
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 3 پاسخ
- 1.5k بازدید
درود دوستان عزیز این پکیچ از پردازنده های زیر پشتیبانی میکنه: Lava_600_MT6572M Lava_550_MT6735M Lava_A1 MT6580 MT6592 MT6572 MT6535M MT6735M نحوه کار به این صورته که شما فایل مخصوص پردازنده خودتون رو با sp flash tool به راحتی روی گوشی رایت کنید تا قسمت frp کاملا پاک بشه منبع این پکیج از هاستینگ هستش که در انجمن های دیگه به صورت vip به فروش میرسه دانلود
آخرین پاسخ توسط One_Gunner1988, -
- 0 پاسخ
- 793 بازدید
سلام و درود خدمت کاربران عزیز با قسمت هفتم از سری آموزش های تعمیرات نرم افزاری موبایل در خدمتتون هستم در این قسمت به اصلی ترین موضوع مبانی تعمیرات نرم افزاری موبایل یعنی درک ساختار پارتیشن ها ، وظایف آنها و مشکلاتی که میتواند با رایت اشتباه فایل بوجود بیاید میپردازیم موارد مطرح شده در این آموزش : وقتی گوشی را روشن میکنیم چه اتفاقی می افتد؟ شرح پارتیشن بوت /boot و فایل boot.img وظیفه پارتیشن بوت ساختار کرنل boot.img ««ramdisk»» Kernel چرا پارتیشن بوت عامل بوت شدن گوشی هست ؟ شرح پارتیشن سیستم /system و فایل system.img وظیفه پارتیشن سیستم ساختار پارتیشن و فایل system پارتیشن ریکاوری /recovery پارتیشن دیتا /data پارتیشن کش /cache …
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
پریدن سریال d2303 1 2 3
توسط tebyanmobile- 22 پاسخ
- 3.2k بازدید
با سلام یه اکسپریا d2303 با فلش تول ابدیت کردم الان imei null هست البته وقتی مشتری اورده رو ارم بود دوستان راه حلی ندارن؟ ایا با اسیتولز رام بگیرم حل میشه؟
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 17 پاسخ
- 2k بازدید
atf تو ساپورتش قول داده که پشتیبانی گوشی های mtk رو اضافه کنه منبع :gsm hosting
آخرین پاسخ توسط Crown Clown, -
- 17 پاسخ
- 2.4k بازدید
سلام دوستان اجرا میکنم میگه ورژن جدید دانلود کن ورژن جدید هم میزنم همین ارور رو میده؟؟
- 16 پاسخ
- 2.7k بازدید
این روش تست شدست اما مسئولیت انجام کار با شماست در این آموزش با استفاده از دانلودر مخصوص spd ها (reseach downloader) فقط فایل user data رو فلش میزنیم و به ین صورت گوشی وایپ میشه. در این روش دیگه نیاز به فایل فلش و دردسرهای مربوط به پیدا کردنش نداریم. دانلود : wipe spd ARA6 - Download - 4shared - A.R.A.6 Akhlaqi
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 16 پاسخ
- 2.2k بازدید
سلام دوستان مفتخریم که در اینجا برای اولین بار در انجمن های پارسی زبان قصد داریم اموزش کار با باکس های موجود در بازار چه بصورت مبتدی و حرفه ای به شما عزیزان به صورت رایگان اموزش دهیم و تا اکنون موفق شده ایم دو باکس قوی و کاربردی ولکانو و z3x رو تا اصلی ترین سر فصل ها و بعضی از ریزه کاری ها شون بیان کنیم و اما مهم تر از اینها باکس بعدی به انتخاب شما فقط کافیه اسم باکس رو در ادامه این پست بیان کنید و با توجه ب ارا اولویت بندی میشه.یاعلی
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 16 پاسخ
- 2.1k بازدید
سلام راستش نمیدونستم این اموزش رو دقیقا کجا باید بذارم و هر چی گشتم جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم پس دیگه حرف مفت نمیزنم و میرم سر اصل مطلب. همونطور که از اسم تاپیک مشخصه این تاپیک بدرد کسانی میخوره که مثلا نتونستند گوشیشونو روت کنند و یا ابزار مناسبی برای روت دستگاهشون پیدا نکردند و حالا ما میاییم و بهشون میگیم که چه کار بکنند و چه کار نکنند.:-P نکته قابل توجه این که چون بحث در مورد وسایل اندرویدی اعم از تبلت و گوشی هست پس منبعد به جای اینها از کلمه دیوایس که کلی تر هست استفاده میکنیم مواد لازم 1- دیوایس اندرویدی روت نشده 2- نصب درایورهای adb روی سیستمتون که اگر ندارید میتونید از این لینک دانلود کنید دانلود 3- یرنامه های مهم و ضروری روت کیت که توسط نویسنده مق…
آخرین پاسخ توسط shahram49, -
- 15 پاسخ
- 12.9k بازدید
باسلام ودرود تبلت فوق مشتری آورده مدل k012 روی آرمه اصلا به حالت فست بوت نمیره فلش کنم اگه از دوستان کسی هست راهنمایی کنه ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط OXEYGEN, -
- 14 پاسخ
- 2k بازدید
سلام...سرچ کردم چیزی ندیدم.......... موارد مورد نیاز 1.روت کردن گوشی 2.روت اکس پلورر به پوشه سیستم رفته و شماره 2 که پوشه زبان رو حذف کنید بعد برید تو قسمت تنظیمات و تویه زبانها میبینید که فارسی پیدا شده بعد کیبورد هم برید زبان فارسی رو دانلود کنید. و در آخر هم برید گوشی رو آن روت کنید که هیچ اثری نباشه و انگار گوشی رو فلش کرده باشید ولی در اصل اینطورا نیست واحتیاجی به فایل فلش فارسی هم ندارید.... 1.روت 2.Mount w/r System/CSC.3 4.CSC حذف 5.ريستارت البته من فقط فایل Language که در پوشه CSC موجوده رو حذف میکنم و درجا زبان فارسی و عربی اضافه میشه رو ورژنهای 4.1.2 - 4.2.2 - 4.3 - 4.4.2 - 4.4.4 تست کردم من همین دیرو یه i9301i اومد برا فارسی که همین …
- 13 پاسخ
- 1.9k بازدید
با سلام حدمت اساتید تبلت هنگ میکنه مخصوصا با تلگرام و ایستاگرام.تا میری داخل برنامه خاموش و روشن میشه.ورزنهای مختلف برنامه ها رو هم روش تست کردم ریست هم کردم حل نشده.میخام فلش کنم.مدل دقیقی که درباره ABOUT هست نوشته KVT49L.WW_K01N-V4.0.4-20150420 201406091104_044000276 هم فایل هم نحوه فلششو میخام.امورشش تو انجمن یکی هست که اصن تصاویرش بارگذاری نمیشه و اینهمه درخواست دادیم تصاویرا و فایلها مشکلش حل بشه نمیشه نمیدونم چرا
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 12 پاسخ
- 1.5k بازدید
میخوام فلشش کنم با پلتفرم ایراد میده کلا میشه آموزش فلش این مدل تبلت رو بگین اینم فایلی که دارم استفاده میکنم UL-K019-WW-12.14.3.18-user.zip
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 12 پاسخ
- 1.6k بازدید
ی تب لت بلک بری پلی بوک هستش که بعد از ریسیت روی انتخاب کشور مونده و برای رد شدن اینترنت بدون فیلتر میخواد هر راهی ک تو نت پیدا کردم امتحان کردم اما جواب نداد از دوستان کسی میتونه کمک کنه
آخرین پاسخ توسط mohammadboukani, -
- 11 پاسخ
- 3.6k بازدید
اول اینو دانلود کن samsung s3 boot card maker - Download - 4shared یه رم ریدر بردار رم و بزار داخلش (ترجیحا کلاس 10) خوب اونی که دانلود کردی استخراج کرده سپس Diskdump2.exe اجرا کن حالا درایو رم ریدرو انتخاب بقیش با عکس زیر S3_2.jpg حالا رم و با یه باطری 100% داخل گوشی بزارین کابل jig همون (download mode) وصل کنید صبر کنید حالت دانلود مد بیاد بعد با یه فایل 4.0.4 فلش کنید (برای اینکه فیلد نده فایل بوت را انتخاب نکنید) شاید نیاز به ترمیم سریال باشه که اونم با z3x حله . به همین راحتی=))
آخرین پاسخ توسط Crown Clown, -
- 11 پاسخ
- 3.3k بازدید
با سلام امروز آموزش دامپ را اسکاتر با فلش تولز را برایتان آماده کرده ام گوشیهای طرح و چینی در بازار ما موجود می باشند همچنین تبلتهای چینی با پردازنده مدیاتک رام این دستگاها کمیاب و گاهی اصلا وجود ندارد با آموزش زیر خودتان می توانید یک رام اسکاتر از گوشی یا تبلت مورد نظر استخراج کنید پیش نیازها گوشی یا تبلت با پردازنده مدیاتک یک کامپیوتر با سیستم عامل ویندوز برنامه فلش تولز همراه با درایورها که از لینک زیر می توانید دانلود نمایید آموزش استفاده از SP Flash Tool برنامهMTK Droid tools دانلود برنام…
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 11 پاسخ
- 3.9k بازدید
با سلام گوشی j 700 f هست وقتی سیم میزاریم پیغام sim network pin block میزنه اندرویدش هم 5.1.1 هست اگه بخوام روتش کنم و انلاکش کنم اولا فایل روتش رو میخاستم و ثانیا دوستان بگن با چه باکسی راحت تر انلاک میشه ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط rezabarani, -
- 11 پاسخ
- 4.2k بازدید
دوستان شاید برای دانلود چهار فایل بسیار بپرخید و اخر کار به سایت dlgsm و خرید اکانت برسید اما خدمت شما عرض کنم اینها به صورت دستی ساخته میشوند. که فایل های قدیمی متد ان در فروم های همسایه قرار گرفته اما این متد جدیدتر است چون فایل های جدید را پشتیبانی میکند برای این کار طبق اموزش پیش میرویم 1- برنامه allzip و 7-zip را نصب کنید 2- پسوند md5 را حذف کنید 3- پسوند tar بماند 4-روی فایل در اینجا اندرویید 5 کلیک راست و open 7zip میکنیم با خطا مواجه میشویم ok میزنیم سپس با این محتویات روبرو میشویم سپس extract میکنیم سپس به سراغ برنامه allzip میرویم و new archive را میزنیم و با این محتویات گفته شده جدا میکنیم BOOTLOADER: sbl1 sbl2 …
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm, -
- 11 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام من رام آلکاتل 8008d را از اینجا خریداری کردم. طبق آموزش پیش رفتم و مشکلی در شناختن و فلش وجود نداشت. بعد از اتمام کار و ظاهر شدن پیغام اتمام و روشن کردن گوشی پیغام "متاسفانه ui سیستم متوقف شده است." به نمایش در میاد و من هیچ دسترسی به ui جز قسمت تنظیمات ندارم. لطفا راهنمایی کنید.
آخرین پاسخ توسط Merkava, -
- 10 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام دوستان گوشی مشکل وای فای داره، وقتی رسیت فکتوری میکنم و سیم کارتو برمیدارم درست میشه ولی با گذاشتن سیم کارت مشکل برمیگرده، دوباره رسیت فکتوری کردم سیم کارتو برداشتم طبق آموزش یه سایتی روت کردم سپس با وای فای اقدام آپدیت کردم ولی هیچ آپدیتی براش نبود، برای همین رام رسمیشو از سایت ایسوس گرفتم، (قبلا چند مدل دیگه ایسوس فلش کردم) رام رو ریختم تو مموری رفتم به ریکاوری ولی گزنه SD Download اصلا وجود نداره. رام هایی که برای این گوشی گرفتم : (گوشی T00J هست ولی تو سایت رسمیش زده T00J/T00F وقتی هم دانلود کردم فقط زده بود T00F به نظرم به هم میخورن) UL-ASUS_T00F-TW-2.22.40.540-user.zip UL-ASUS_T00F-TW-3.24.40.87-user - 5.0 این مشخصات گوشی : ; اینم منوی ریکاوری …
آخرین پاسخ توسط AmiR-Ali, -
- 10 پاسخ
- 2.7k بازدید
[ATTACH=CONFIG]1390[/ATTACH] this sofware support many features for any phone like: FRP - FACTORY RESET - FACTORY MODE - REPAIR WIFI - SIM LOCK - READ SIM LOCK - DISABLE DIAG - BACKUP - WIPE ALL DATA - REBOOT - SPRINT UNLOCK - REMOVE VIRUS - READ PATTERN - INSTALL DRIVERS.... Phones Supported: NOKIA - SAMSUNG - SONY - MTK - HTC - LG - QUALCOMM - MICROSOFT - XIAOMI - ASUS... download اموزش کار
آخرین پاسخ توسط vahid6630, -
- 10 پاسخ
- 1.8k بازدید
سلام بزرگواران این مدل روی آرم گیر کرده و وارد فست بوت هم نمیشه، فقط وقتی میزنم به شارژ علامت شارژ میاد ریکاوری هم نمیاد چجوری مشخصات رام شو در بیارم؟
آخرین پاسخ توسط rahi_sr,