tebyanmobile 12 ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۴ با سلام گوشی j 700 f هست وقتی سیم میزاریم پیغام sim network pin block میزنه اندرویدش هم 5.1.1 هست اگه بخوام روتش کنم و انلاکش کنم اولا فایل روتش رو میخاستم و ثانیا دوستان بگن با چه باکسی راحت تر انلاک میشه ممنون میشم نقل قول لینک ارسال
tebyanmobile 12 ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۴ با عرض معذرت روتش کردم با bst چطور انلاک کنم؟ نقل قول لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۴ با عرض معذرت روتش کردم با bst چطور انلاک کنم؟ توی قسمت unlock میشه و اگر کوالکامه این مدل تیک qualcam یه همچین چیزی داره بزنید رفاقت کشکه و دوغ نقل قول لینک ارسال
tebyanmobile 12 ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۴ محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. عذر میخام میشه بگین از کدام گزینه استفاده کنم قفل شبکه رو میخام بردارم... نقل قول لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۴ unlock بزنید توی همین صفحه ی که هستید نقل قول لینک ارسال
tebyanmobile 12 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. معذرت میخام با یو اس بی بزنم یا کام پورت؟ سیستمم طبق تصویر کام را شناسایی نمیکنه نقل قول لینک ارسال
arash167 26 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ (ویرایش شده) اول usb اسکن انلاک موقعی که پنجره بالایی که عکس گذاشتی اومد usb جدا کنید کابل urt 523k را وصل کنید refresh را بزنید بر روی com 100 کلیک کنید ok بزنید در صورتی که جواب نداد از z3x بعنوان اینترفیس استفاده کنید موفق باشین ویرایش شده 26 آذر، ۱۳۹۴ توسط arash167 نقل قول لینک ارسال
tebyanmobile 12 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ Scanning devices ... 1 found dev[1] Manufactory: SAMSUNG Model: SM-J700F Hardware: SAMSUNGEXYNOS7580 Mode: normal Detect 1 USB devices not install driver Device Authentication ... 1 failed with MSL Time used : 8.3 s Device Authentication ... 1 failed with MSL Time used : 0.5 s Device Authentication ... 1 failed with MSL Time used : 0.3 s نقل قول لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ Scanning devices ... 1 founddev[1] Manufactory: SAMSUNG Model: SM-J700F Hardware: SAMSUNGEXYNOS7580 Mode: normal Detect 1 USB devices not install driver Device Authentication ... 1 failed with MSL Time used : 8.3 s Device Authentication ... 1 failed with MSL Time used : 0.5 s Device Authentication ... 1 failed with MSL Time used : 0.3 s سلام چرا از راهنمایی خود دانگل استفاده نمیکنید ؟ کافیه روی عکس گوشی کلیک کنید و طبق راهنمایی برید جلو همه مشکلاتتون رفع میشه رفاقت کشکه و دوغ نقل قول لینک ارسال
tebyanmobile 12 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ طبق راهنمایی پیش رفتم که این ارور را داد با اس پی تی هم نشد فقط باید z3x را اکتیو کنم و با اون حلش کنم نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .