آموزش ها و مباحث سخت افزار
آموزش ها و مباحث سخت افزاری مروبط به برند های مختلف
55 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان همچین تاپیکی که قبلا با این موضوع ایجاد شده باشه رو ندیدم ، در صورت وجود داشتن ، لطفا مدیران عزیز زحمت حذف یا ترکیبش رو بکشن. میخواستم هرزگاهی اینجا مطالب جالب و مهمی که در حین کارهای نرم افزاری یا سخت افزاری متوجه اونها میشیم که در نهایت باعث ترمیم و حتی خرابی دستگاه های موبایل ، تبلت و ... میشه را به اشتراک بزاریم تا سایر دوستان تعمیرکار نیز ازشون استفاده لازم رو ببرن. ... پ.ن: فکر میکنم اگه نوشته هامون رو هم داخل تگ های مخصوص انجمن قرار بدیم تا اطلاعات دست کاربران خانگی و سایر انجمن ها نیافته بهتر باشه
آخرین پاسخ توسط arash167, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام ایا راهی برای باز کردن مموری کارت های قفل شده بدون دستگاه انلاکر وجود داره یا خیر؟
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 2 پاسخ
- 943 بازدید
? چگونه پيام اشتباه ارسال شده را پاك كنيم ؟؟؟؟ ✅ ترفند جالب در تلگرام: چگونه پيام اشتباه ارسال شده در تلگرام را كاري كنيم تا طرف مقابل نبيند؟! ?تاحالا شده تو تلگرام به كسي پيام اشتباه ميدين و پشيمون ميشين از اينكه اون پيام دادين... ?اگر بخواهيد پيامي كه اشتباه دادين رو طرف نتونه بخونه: ?زمانی که پيام ارسال میشه يک تيك يعني ارسال شده و تيك بعدي يعني deliver شده ?حالا شما وقتي فقط تيك اول خورد تا deliver نشده بايد سريعا طرف مقابل رو بلاك كنين ?و تا وقتي كه طرف مقابل آنلاين نشده نبايد از بلاك بيرون بيارينش ?بعد از آنلاين شدنش اگه از بلاك خارجش کنین ديگه اون پيام واسش ارسال نشده.
آخرین پاسخ توسط hadirasoolian, -
- 1 پاسخ
- 931 بازدید
لیست برخی گوشی های که به انروید 5 ارتقا خواهند یافت I9300__n7100__i9305__i9500 i9505__n5100__n5105__n5110 n7105__n8000__n8005__n8010
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 4 پاسخ
- 1.8k بازدید
با سلام خدمت اساتید.خاستم خاهش کنم نحوه تعویض ای سی هارد هواوی و سامسونگ رو توضیح بدین تا کسایی که متل من تا حالا تجربه نداشتن بدردشون بخوره.تو یوتیوب چندتا کلیپ بود ولی واضح و کامل نیست.متلا درجه باد و حرارت هیتر روش پایه گذاری و...من میخام هارد g610 ,y511 رو عوض کنم.بالاخره باید ازیه جایی شروع کرد.ممنون
آخرین پاسخ توسط ارش قاسمی, -
- 7 پاسخ
- 2k بازدید
سلوشین های کامل از condor F1
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 2 پاسخ
- 2.2k بازدید
سلام...دروود جدیدترین سلوشن تعمیراتی تبلت چینی Mito-T700 مسیر سیم کارت
آخرین پاسخ توسط موبایل الیکا, -
- 1 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام...دروود جدیدترین سلوشن تعمیراتی تبلت چینی Mito-T720 مسیر on-off
آخرین پاسخ توسط موبایل الیکا, -
- 7 پاسخ
- 2.3k بازدید
سلام هر چند استقبال چندانی از برپایی اموزشگاه سخت افزار نشد اما تا جایی که وقتم اجازه بده مبحث رو ادامه میدم و ابتدای کار رو هم از مبانی اولیه شروع میکنم که زیاد دیدم دوستانی که مشکل داشتند .بطور مثال از کاربر سوال میشه جریانکشی گوشی چه مقداره جواب میده 3 صدم ولت یا 300 امپر ووووو پس از همین خونه اول شروع میکنیم که توضیح واحد های کاربردی علم الکترونیکه انشا. الله دیگه لزومی به ساختار مولکولها و الکترون و پروتون نیست دیگه@-) اول از همه جریان الکتریکی از حرکت الکترونهای یک جسم بوجود میاد تعداد الکترونهایی که در واحد زمان از یک منطقه جسم هادی(مثلا سیم) عبور میکنند جریان الکتریکی نامیده میشه و واحد اندازه گیری اون امپر هست که در مقادیر کوچک شده میلی امپر (یک هزارم امپر)م…
آخرین پاسخ توسط shahram49, -
شماتیک گوشی G1 Twins
توسط سفیر- 0 پاسخ
- 975 بازدید
شماتیک گوشی G1 Twins لینک
آخرین پاسخ توسط سفیر, -
- 3 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام . خسته نباشید خدمت دوستان دوستان میخوام قطعات برای گوشی خریداری کنم آیا کسی از دوستان جایی رو بلدن که جنسش تکمیل باشد از جمله تاج و السیدی تبلتهای چینی و مارشال و قیمتش هم خوب باشه عمده میخوام با تشکر
آخرین پاسخ توسط Avatar, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
https://service-schematics.ru/
آخرین پاسخ توسط amirazare, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
سلوشن شارژ کاذب در تبلتها http://s1.picofile.com/file/81246009...9%86%DB%8C.jpg
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 0 پاسخ
- 977 بازدید
سلام اینم خدمت دوستان گلم GFive Shark 1
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 1.6k بازدید
شماتیک تمامی گوشیهای چینی ACER D65 Alcatel HD1 Schematics - Alcatel HD1 电路图 Arima 220X Schematics - Arima 220X 电路图 Siemens A50 Schematic Amoisonic A310 Schematics - Amoisonic A310 电路图 Amoisonic A320 Schematics - Amoisonic A320 电路图 Amoisonic A660 Schematics - Amoisonic A660 电路图 Amoisonic A68 Schematics - Amoisonic A68 电路图 Amoisonic A8+ Schematics - Amoisonic A8+ 电路图 China-Amoisonic A8+ Schematics - China-Amoisonic A8+ 电路图 Amoisonic A865 Schematics - Amoisonic A865 电路图 Amoisonic A90 Schematics - Amoisonic A90 电路图 Amoisonic CA6 Schematics - Amoisonic CA6 电路图 Amoisonic CA6 Schematic - 夏新CA6原厂电路图 China-Amoisonic D80 Schematics - China-Amo…
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 927 بازدید
سایت به روز برای تمام برندها
آخرین پاسخ توسط سفیر, -
- 1 پاسخ
- 1.7k بازدید
قطعات و آی سی ic های مشابه در گوشیهای نوکیا Antenna for Nokia 1110/ 1110i/ 1112/ 1200/ 1208/ 1209/ 1600/ 2310/ 2610/ 2626/ 6030 with buzzer Antenna for Nokia 3210 Antenna for Nokia 3230 with buzzer Antenna for Nokia 3250 with start button Antenna for Nokia 3310/3410 Antenna for Nokia 6100/3100 with buzzer Antenna for Nokia 6101/6103 Antenna for Nokia 6110 navigator + buzzer Antenna for Nokia 6230/6230i Antenna for Nokia 7210 Antenna for Nokia 7370/7373 Antenna for Nokia 7610 Antenna for Nokia 8800 + buzzer Antenna for Nokia N70/N72 Antenna for Nokia N76 Antenna for Nokia N80 + buzzer + switch ON/OFF button + flash ON/OFF Switch (inside) for Nokia 3100…
آخرین پاسخ توسط سفیر, -
- 24 پاسخ
- 3.1k بازدید
دوستان گلم سلام به پیشنهاد دوست خوبم اصغر جان قرار بر این شد که در این انجمن یعنی اموزشگاه سخت افزار تاپیک و یا تاپیکهای اموزشی ایجاد کنیم که حاوی اطلاعات پایه ای باشه و نه مثل سولوشنها لقمه اماده. بنابراین لازم دیدم نطر دوستان رو بدونم که به نظر شما استارت کار از چه سطحی شروع بشه بهتره ؟ کاملا ابتدای؟ متوسط و یا حرفه ای؟ از دوستان خواهش میکنم نظراتشونو اعلام کنند تا بهتر بدونیم چکار باید بکنیم و زحمتمون هدر نره حتی اگر کسی کلا مخالف هست هم بگه ما با جون و دل تو دهنش میزنیم=))=)) الکی گفتم نترسید واقعا اگر مخالف هستید بگید اگر کسی راهکاری داره هم خوشحال میشیم بشنویم .همچنین سوالی کردن مسایل به این شکل که اول میپرسیم بعد از جواب دوستان کل مطلب رو جمع بندی و در پست او…
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 0 پاسخ
- 1.6k بازدید
Motorolla l6 mic ways.jpg خدمت دوستان
آخرین پاسخ توسط tandisgonbad, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
Motorola_W230_PA_Jumper.jpg خدمت دوستان
آخرین پاسخ توسط tandisgonbad, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
motorola v3i no display and ligth.jpg خدمت دوستان