آموزش ها و مباحث سخت افزار
آموزش ها و مباحث سخت افزاری مروبط به برند های مختلف
54 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 8 پاسخ
- 1.7k بازدید
درود اگه قسمت باشه و عمری باقی بمونه ، بعضی روزها نکاتی رو خدمت تعمیرکاران مبتدی قرار میدیم تا خودشونو بکشن بالا البته اینم بگم که مسایل تعمیرات سخت افزاری ? امروز میخوام شیوه ای که خودم سوکت شارژر ها رو تعویض میکنم رو خدمتتون عرض بکنم اول از همه ، به یک چیزه خیلی ساده نیاز داریم نترسید ، چیزه خاصی نیست ، سره شارژر روی کابل هستش (یک کابل معیوب رو بردارید و این ? قسمت فلزی رو با احتیاط دربیارید ، بطوری که داخلش خالی بمونه ) شاید خیلیا بپرسن که چرا اینو انتخاب کردی ؟؟؟ جوابش خیلی سادس : اینو میذاریم داخل سوکت شارژر مورد نظرمون تا هم لحیم اضافی داخلش نره و هم قسمت اصلی سوکت َشارژر ، حرارت نبینه لحیم اضافی ؟؟؟ واس خوده من خیلی پیش ا…
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
دوستان سلام تو سایت ها بیشتر میدیدم یا توضیح دادن یا اکثرا شماتیک نوکیا 220 رو اشتباه گذاشتن برا این مشکل ، این بود که گفتم شاید کمکتون کنه (با اجازه اساتید)
آخرین پاسخ توسط rezabarani, -
- 0 پاسخ
- 181 بازدید
درخواست سولوشن آنتن نوکیا 130 2017
آخرین پاسخ توسط Ra3ol, -
- 3 پاسخ
- 863 بازدید
درود امروز در خصوص جریان کشی بعد از کلید پاور مطالبی رو خدمت دوستان ارائه میدیم اگر با اتصال منبع تغذیه به گوشی ، جریان کشی صفر و نرمال بود ، کلید پاور گوشی را فشار میدهیم حالات زیر ممکن است رخ دهد : 1 - گوشی روشن میشود ( اگر با باتری روشن نمیشد ، پس مشکل از باتری میباشد) اگر با باتری سالم نیز روشن نشود در مواردی که گوشی با منبع تغذیه روشن میشه و با باتری عکس العملی نداره : ابتدا پین های کانکتور باتری رو چک کنید تا حالت سولفاتگی یا چرکی نداشته باشه (با منبع تغذیه ، گیره های سوسماری پرابها ، فشار بیشتری دارن ) سپس مسیر bsi رو چک کنید و در نهایتا لحیم سردی cpu 2 - گوشی جریانی از 0/04 آمپر الی 0/08 بکشد و ثابت بماند و گوشی روشن …
آخرین پاسخ توسط [email protected], -
asus k012 sim1;2&memory ways سولوشن سوکت سیم کارت 1 و 2 و سوکت مموری کارت تبلت ایسوس k012
توسط axar_mobile- 0 پاسخ
- 669 بازدید
درود مسیر سیم کارت 1 ، 2 و مموری کارت تبلت ایسوس مدل k012 خدمت شما موفق باشید
آخرین پاسخ توسط axar_mobile, -
- 0 پاسخ
- 441 بازدید
درود مقدمه : شاید شنیدین که وقتی گوشی آب خورده باشه ، میگن بذار داخل برنج تا یه مدتی بمونه و ... به نظره بنده این یه موضوع اشتباهی هست گوشی حتما باید توسط فرد متخصص باز و سرویس بشه اصول برخورد با گوشی های آب خورده : 1 - باز کردن گوشی و جدا کردن کلیه ی متعلقات از قبیل : LCD ، صفحه کلید ، تاچ ، دوربین و ...(در کل تمامی قطعاتی که قابلیت جدا کردن از روی برد رو داشته باشن " قطعاتی که تینر مخربشان می باشد ") 2 - در صورت داشتن دستگاه اولتراسونیک ، از دستگاه استفاده میکنیم و اگرم دستگاه رو نداریم ، شست و شوی برد با تینر 10000 و خشک کردن برد با دستمال و هیتر 3 - تست جریان کشی اگر جریان کشی نداشتیم ، LCD را به برد متصل و گوشی را رو…
- 1 پاسخ
- 426 بازدید
درود یکی دیگه از بحث هایی که در تعمیرات سخت افزاری خیلی مهمه ، سیم کشی هستش شاید به نظر بیاد سیم کشی مدار که چیزی نیست ، دو سره مسیر کنده شده رو به هم متصل میکنیم و خلاص ، ولی بعضی مواقع اینجوری نیست و یکمی کار حساس میشه برای مثال ، ما تبلتی رو داریم که یکی از پایه های سوکت سیم کارت از روش کنده شده هنگام برداشتن سوکت و باید سه نقطه رو ( طبق تصویر زیر ) اول بهم وصل کنیم و دو قطعه ( مقاومت و خازن ) رو درجاشون قرار بدیم و بعدش سوکت رو جایگزین بکنیم خب برای کارمون چند چیز لازم داریم : سیم لاکی ، مایع uv و چراغ uv و بقیه ی لوازم تعمیراتی معمول ابتدا سیم لاکی رو در مدارمون بصورت صحیح و در جای خودش قرار میدیم و سپس کمی مایع uv روی سیم لاکی می…
- 0 پاسخ
- 695 بازدید
درود امروز هم قصد داریم یک موضوع دیگه رو با هم یاد بگیریم گوشی با اتصال به منبع تغذیه و قبل از زدن کلید پاور ، مجاز به جریان کشی نمی باشد و نمایشگر آمپرسنج ، باید عدد صفر را نشان دهد ولی ... اگر قبل از زدن کلید پاور ، جریان کشی داشتیم 1 - اگر جریان کشی ضعیف بود "از 0/01 آمپر تا 0/05 آمپر" الف ) سولفاتگی سطحی در مادربرد مخصوصا سوکتها و کانکتورهای ال سی دی ، صفحه کلید و... ب ) خرابی باتری بک آپ ج ) خرابی IC های کریستالی 2 - اگر جریان کشی متوسط بود "از 0/05 آمپر تا 0/35 آمپر" الف ) سولفاتگی شدید مادربرد ب ) خرابی IC های کریستالی و رگولاتورهای تامین تغذیه ی دوربین ، بلوتوث و مموری کارت ج ) خرابی I…
- 3 پاسخ
- 2.6k بازدید
درود امروز قصد داریم طریقه ی تعویض میکروفن رو با هم یاد بگیریم تعویض میکروفن زمانی صورت میگیره که صدای ما از گوشیمون به طرف مقابل یک مکالمه ، انتقال پیدا نکنه ( معیوبی دهنی یا همون میکروفن) مقدمه ای بر انواع میکروفن در بعضی از گوشیها ، مثلا نوکیا 108 یک عدد میکروفن وجود داره "مطابق شکل زیر " این نوع میکروفن رو به راحتی میشه از زیر برد حرارت داد و تعویضش کرد (دقت کنید که پولکی ها رو از روی برد جدا کنید تا نسوزن "خودم چندین بار ناشی از آب دراومدم و سوزوندمشون و کیپد سازی انجام دادم ") در بعضی از گوشیها هم دو عدد میکروفن وجود داره که یکی در قسمت پایین برد و دیگری در قسمت بالای برد وجود دارد (برای مثال سامسونگ c5) میکروفن پایی…
- 2 پاسخ
- 739 بازدید
درود اول از همه باید عذرخواهی کنم که مطلبم رو تو قسمت سوالات ایجاد کردم ، در قسمت شماتیک و سولوشن باید ایجاد میکردم که متاسفانه بخش ویژه محسوب میشد و دسترسی نداشتم حتما برای شما هم اتفاق افتاده که به مسیر سیم کشی تاچ تبلت ایسوس مدل k012 نیاز داشته باشید ولی در اینترنت نتونستین پیداش کنین ( اینم بگم که خودم سرچ کردم و پیدا نشد ، شاید از اساتیدمون دارن این مسیر رو ) مسیری که در تصویر زیر قرار دادیم ، اختصاصیه خودمونه و صد در صد وطنیه ? ، انجمنهای دیگه هم استفاده بکنن ولی لطفا منبعش رو حتما ذکر کنن ، چون واقعا زحمت کشیدیم تا این مسیر رو به دست آوردیم? امیدوارم به دردتون بخوره ? موفق باشید
- 2 پاسخ
- 493 بازدید
با سلام تبلت تاچ از روی کاری تست میکنم بد میرنه باید چند بار بزنی تا بزنه و 2 تا خروف هم جابجا میزنه سوکت تاچ هم تعویض کردم حود تاپ هم 10 تا عوض مردم از جمله الان تاچ روی کاری اصلی از تبلت دیگه...میخاستم مسیر تاچ و سولوشن بدن اساتید
آخرین پاسخ توسط حدادی021, -
- 0 پاسخ
- 383 بازدید
سلام دوستان چند وقت پیش یه دانگل USB 3G و بیسیم اکستروم مدل MD300 خریدم که وقتی بذارمش تو usb چراغش آبی و اینترنت وصل میشه الان چراغ فقط قرمز و نت وصل نمیشه
آخرین پاسخ توسط amirsdn, -
- 1 پاسخ
- 378 بازدید
salam dostam j730 daram ke moshtari avorde dokme bak kar nemikone
آخرین پاسخ توسط espandesh, -
- 1 پاسخ
- 593 بازدید
با درود جریانی که سره پایه باطری میاد و گرفتم دیدم هی تن و تند 1 ولت 3 ولت 5 ولت میشه و بصورت چرخشی اعداد تو همین شکل تغییر میکنن کسی میدونه ای سی رگولاتورش کدومه و یا اینکه تجربه دیگه ای در راستای تعمیرش داشتین ممنون میشم سپاس
آخرین پاسخ توسط persian.gsm, -
- 8 پاسخ
- 10.5k بازدید
سلام..دروود جدیدترین سلوشن تعمیراتی تبلت لنوو Lenovo Tab 2 A7-30HC مسیر usb شارژ
آخرین پاسخ توسط کیوان1305, -
- 1 پاسخ
- 704 بازدید
دوستان لطف میکنید شماتیک ایسوس k00e رو بزارید..خیلی لازم دارم. دنبال مسیر لایتش هستم. تبلت روشن میشه تصویر نداره. برای همون دنبال نقشه ش هستم شاید از لایت باشه. ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
مسیر سیم کارت z10
توسط ahad.kh- 2 پاسخ
- 3.8k بازدید
سلام مسیر سیم کارت بلک بری stl100-2(z10) کسی داره ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط ahad.kh, -
- 10 پاسخ
- 1.8k بازدید
سلوشین های تعمیراتی infinix x600 lte
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 0 پاسخ
- 608 بازدید
Huawei Service Diagrams iPhone Service Diagrams OPPO service manual Samsung service_manual Sony Service manuals XiaomiSchematic دانلود
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 1 پاسخ
- 707 بازدید
سلوشن نایاب شارژ گوشی ایسوسzenfone 5
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 503 بازدید
سلوشن لایت شیاومیredmi 2 display light solution
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 577 بازدید
Solution Galery Tool All Device . دانلود Password: galery
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 9 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلوشن های کامل ALCATEL POP C7 OT 7041D DS
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 6 پاسخ
- 911 بازدید
New PanteAndroidTools v:1b by: darmiles قابلیت های برنامه: * گرفتن اطلاعات گوشی * اسکن ویروس * حذف ویروس با یک کلیک * اسکن برنامه های سیستمی * حذف برنامه های سیستم * ریبوت ریکاوری * و....... برای فعال سازی HW ID رو پست کنید تا سریال بهت میدم لینک دانلود: (حجم 3MB) panter اسکرین شات از برنامه: منبع: New PanteAndroidTools v:1b by: darmiles - GSM-Forum
آخرین پاسخ توسط mohsinsomeone, -
- 1 پاسخ
- 720 بازدید
سلام دوستان همچین تاپیکی که قبلا با این موضوع ایجاد شده باشه رو ندیدم ، در صورت وجود داشتن ، لطفا مدیران عزیز زحمت حذف یا ترکیبش رو بکشن. میخواستم هرزگاهی اینجا مطالب جالب و مهمی که در حین کارهای نرم افزاری یا سخت افزاری متوجه اونها میشیم که در نهایت باعث ترمیم و حتی خرابی دستگاه های موبایل ، تبلت و ... میشه را به اشتراک بزاریم تا سایر دوستان تعمیرکار نیز ازشون استفاده لازم رو ببرن. ... پ.ن: فکر میکنم اگه نوشته هامون رو هم داخل تگ های مخصوص انجمن قرار بدیم تا اطلاعات دست کاربران خانگی و سایر انجمن ها نیافته بهتر باشه
آخرین پاسخ توسط arash167,