آموزش های ترمیم بوت
آموزش های مربوط به ترمیم بوت برای حل مشکل هارد بریک و سافت بریک گوشیهای مختلف
189 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 2 پاسخ
- 884 بازدید
درود... فایل کمیاب دامپ هاوایی G525-U00 برای باکس ایزی خدمت دوستان عزیز Gsm-developers دانلود فایل Download 256mb dump G525 U
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
- 0 پاسخ
- 987 بازدید
ترمیم بوت نوکیا Nokai X2 Rm-1013بدونه نیاز به باکس وجیتک با سلام خدمت دوستان وهمکاران عزیز با این برنامه وفیلم اموزشی وبدونه دردوسر میتونید بوت این مدلو ترمیم کنید امروز خودم یه نوکیا رو با این روش ترمیم کردم و فیلم اموزششو رو براتون اپلود کردم. فایل ویدیو اموزش:20160811_190637 - Download - 4shared - unlockinfo Kashif QST Loader and Boot Repair Fileابزاروبرنامه ترمیم:NOkia X2 RM-1013 Dead Boot Repair (1) - Download - 4shared - unlockinfo Kashif فایل فلش گوشی:Nokia X2 RM-1013 2.1.0.11 2.1.0.13 دانلود در4پارت پارت1:rm-1013.7z - Download - 4shared - unlockinfo Kashif پارت2:rm-1013.7z - Download - 4shared - unlockinfo Kashif پارت3:rm-1013…
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 1 پاسخ
- 674 بازدید
سلام استاتید هارد g610 دارم که شماره هاردB309هسته میشه هارد بندازم روی y511یا نه باید هارد خود y511 رو بندازم شماره هاردشy511 B205هسته ممنون میشم راهنمای کنید
آخرین پاسخ توسط ali_136738, -
- 1 پاسخ
- 707 بازدید
با سلام یهg630-u20 f بوت پریده میخام ترمیم کنم ایزی جیتگ دارم پینوت و فایل اگه قرار بدین ممنون میشم راهنمایی کنید.
آخرین پاسخ توسط saeid9819, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
ترمیم بوت چند مدل LGبدونه نیاز به باکس برای اولین بار درgsm-developers.ir باسلام خدمت دوستان می تونید به راحتی مدلهایی که در لیست زیر هست ازجملهLG G3 رو تر میم کنید LG G3 Model Supported LG AS990 LG D850 LG D851 LG D857 LG D858 LG D858HK LG D859 LG L24 LG LS990 LG US990 LG VS985 اموزش فایل فش مخصوص انبریک:MEGA فلشر مربوطه برای رایت فایل:SmartBootDiagv1.3.1 - Download - 4shared - unlockinfo Kashif درایور:Driver (1) - Download - 4shared - unlockinfo Kashif خب دوستان برنامه فلشر روکه دانلود کرید که اسمش هست SmartBootDiagv1.3.1.exeاجراش می کنید از لیست مدل هایی که در بالا ذکر شده انتخاب می کنید وبر روی دکمه کلیک می کنید وبع…
- 2 پاسخ
- 708 بازدید
پینات خدمت دوستان Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy! آپلودبوی,آپلود بوی دوست عزیزم اقای اقاسی زحمتش رو کشیدن. فایل دامپ در حال اپلود ....
آخرین پاسخ توسط saeid9819, -
- 0 پاسخ
- 813 بازدید
ترمیم بوت سامسونگ sm-e500h به زبان ساده در چند دقیقه *************************************************** سلام و درود بر عزیزان گاهی اوقات پیش میاد که با فلش این مدل حتی با ورژن اندروید یکسان مشکل پریدن بوت پیش میاد،که طریقه حل این مشکل رو تشریح میکنم. این مدل که از نوع چیپ با مدل MSM8916 میباشد براحتی و بدون باکس با روش زیر قابل ترمیم است. برای ترمیم بوت این مدل به موارد زیر نیاز دارید: 1-مموری کارت حداقل با حجم 4 گیگ یا بیشتر 2-یک گوشی سالم از مدل مشابه 3-فایل فلش 4 فایل که شامل BL, AP, CP, CSC باشد 4-فایل پیت مخصوص رو هم از لینک زیر دانلود کنید MSM8916_boot_recovery ************************************************* روش کار به این صورت هس…
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 619 بازدید
پینات خدمت دوستان Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy! آپلودبوی,آپلود بوی دامپ در حال اپلود ...
آخرین پاسخ توسط vilson_ali, -
- 0 پاسخ
- 588 بازدید
پینات خدمت دوستان Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy! آپلودبوی,آپلود بوی فایل دامپ در حال اپلود ....
پینات htc 820n
توسط vilson_ali- 0 پاسخ
- 589 بازدید
پینات خدمت دوستان Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy! آپلودبوی,آپلود بوی فایل دامپ هم در حال اپلود
- 0 پاسخ
- 955 بازدید
دوستان با انجام این کار میتونن تمامی اطلاعات رو بازگردانی کنن عکس فیلم مخاطبین پیام ها و ..... روش کار باکس atf رو اجرا کنید از تب atf plus برید روی emmc tool حالا گوشی رو از طریق دایرکت به اداپتور atf وصل کنید از هارد اسکن بگیرید و روی گزینه Mount emmc chip کلیک کنید با این کار تما بخش های هارد برای شما باز میشه حالا باید به ادرس های زیر برید Andorid contact :/data/com.andorid.providers.contacts/database Andorid sms mms :/data/com.android.providers.telephony/databases حالا فایل ها رو کپی کنید و با یکی از نرم افزار های EXT 2 EXT3 EXT4 باید فایل هارو تبدیل کنید . از طریق باکس ایزی جیتگ هم میتونید این کار رو با نرم افزار اختصاصی خودش EMMC Android explpere انجام بد…
- 0 پاسخ
- 769 بازدید
دوستان نحوه ترمیم بوت a5000 a500f a500h از طریق باکس atf هست پینات برای هر 3 مدل یکیه فقط فایل فلش ها فرق میکنه . بهترین روش با sdc هست که گوشی باز نشه اما خیلی کم پیش میاد جواب بده . حالا شما برای ترمیم بوت باید پینات رو وصل کنید به اداپتور atf و اخرین ورژن فایل فلش رو انتخاب کنید و فایل بوت رو روی گوشی رایت کنید پیت هم لازم هستش . پینات خدمت دوستان .
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام گوشی دیزایر 500 2سیم کارت بعد از ترمیم بوت و فلش زدن سریال سیم کارت دوم مشکل پیدا کرده و یک سیم کارت بیشتر شناسایی نمیشود سریال سیم کارت دوم 355198000000017 مدل گوشی 0p3z120 باکس ریف لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 893 بازدید
ادیت فایل Qcnبرای گوشیهای با پردازندهQualcommبرای ترمیم سریال وبیس باند برنامهIMEI Converterرودانلود کنیدباز کنید وسریالی که میخواهید ادیت کنید رو دقسمتenterimeiوارد کنیدوبعدconvertimeiروبزنید برنامه یه کد به شما میده برنامه UltraEditرو هم دانلود وبازش کنید فایل Qcnرو که دارید رو با برنامهUltraEditباز کنید طبق عکس زیر جایگزین کنید و بعد ذخیره کنید وروی گوشی رایت کنید درضمن گوشی احتیاج به روت دارد. convertdimei:دانلود فایل Download IMEI Converter zip از آپلود آی آر http://www.ultraedit.com/files/ue_english.exe چند مدلQCNاماده دانلود فایل Download httpgsm developers QCN Qualcomm rar از آپلود آی آر برنامه بکاپ و رایت فایلQPST_2.7.422
- 0 پاسخ
- 690 بازدید
تست پوینت ترمیم بوت سامسونگ مدل g530Hهمراه بافایل بوت G53
- 3 پاسخ
- 762 بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز این مدل رو میخواستم هارد عوض کنم اما دامپ این مدل رو ندارم داخل ایزی نبود اگر ممکنه دوستان و مدیران پینوت و دامپ این مدل رو قرار بدن با تشکر
آخرین پاسخ توسط royal68, -
- 0 پاسخ
- 734 بازدید
درود... خدمت شما: دانلود فایل Download g35e 128mb dump zip از آپلود آی آر
آخرین پاسخ توسط mobiledaneshjoo, -
- 2 پاسخ
- 907 بازدید
درود... دانلود فایل Download C25 EMMC FILES rar از آپلود آی آر password:http://www.gem-flash.com
آخرین پاسخ توسط mobiledaneshjoo, -
- 0 پاسخ
- 559 بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز این گوشی میخواستم دامپ بزنم هارد تعویض شده با دامپ های ایزی گوشی خیلی هنگ پیش میره و ریستارت میکنه مشکل داره البته دامپ های ایزی همه 16 گیگ هستن و من فایل 32گیگ زدم اگر ممکنه دامپ 32 از روی گوشی d855 32 اگر دارید بزارید در ضمن یک مورد دیگه اینکه این گوشی هر کار میکنم با direct easy نمیره در صورتی که ای سی دراوردم مسیره ا درست و کامل هستن دوستان کسی با دایرکت این مدل رو تونسته بوت بزنه با تشکر
آخرین پاسخ توسط royal68, -
- 0 پاسخ
- 971 بازدید
با سلام فکر کنم بچه هایی که توکار ترمیم هستن براشون کاملا گویا هستش ANDROID 4.3 BOOTLOADER VERSION I9300IXXUAND1 ROM & BOOT 1 ترمیم توسط آداپتور 1 & 4 ترمیم بدون آدابتور فقط کابل RJ45
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 3 پاسخ
- 594 بازدید
با سلام دوستان ی سامسونگ s5610 اومده 5 صدمه.راهنمایی میخواستم واسه ترمیم بوتش.ظاهرا همکار با فلشر زده خاموش شده قبلش رو ارم بوده
آخرین پاسخ توسط ashkan530, -
- 3 پاسخ
- 1.6k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان بدون مقدمه و گرفتن وقت شریفتان بریم سر اصل مطلب ***برای اولین بار ترمیم بوت مدلای samsung not4 sm-n910f sm-n9109w sm-n910a sm-n915d sm-n9108v sm-n9100 sm-g901f ابزار مورد نیاز…. ۱-مموری کارت ۴ گیگابایت یا بالاتر… جنس مرغوب sdhc ۲-رام ۴ فایله به ترتیب فایلای (bl, ap, cp, csc*) … ۳-فایل پیت مربوط به ترمیم بوت و پارتیشن emmc… و اما نحوه انبریک این مدل… ۱-فایل پیت مخصوص گوشی که پیوست شده دانلود کنید 2-فایلای پیت و bl را در اودین قرار دهید…. ۴-مانند تصویر پیوست شده تیک ها را بزنید… ۵- مموری کارت را در دیوایس( سالم )گذاشته و گوشی را به دانلودینگ ببرید و فایل pit پیوست شده همراه با فایل بوت لودر که از ر…
آخرین پاسخ توسط arash167, -
- 9 پاسخ
- 1.2k بازدید
فایل بوت Xperia_L_C2105 خدمت شما دانلود
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 0 پاسخ
- 879 بازدید
سلام و عرض ادب به دوستان گل این مدل برام اومده بود از همکارا بخاطر فلش بوتش پریده بود یعنی هیج عکس العملی نشون نمیداد وسیستمم نمیشناختش گفتم راه حل رو خدمتتون بذارم خب شروع کنیم فايل مخصوص به گوشي خودتون رو از اين لينک دريافت کنيد اين برنامه رو دريافت وggsetup-3.0.0.7 نصب کنيد کاورپشتي گوشي را باز کنيد و تست پوينت ( نقطه تست ) گوشي را طبق شکل زير پيدا کنيد. یه نکته واسه احتیاط دوربین جلوی گوشی رو در بیارید حرارت هویه خرابش نکنه باتري را از دستگاه جدا کنيد و کابل USB را به ديوايس متصل کنيد ، LED گوشي با رنگ قرمز ، شروع به چشمک زدن خواهد کرد براي اتصال تس…
آخرین پاسخ توسط milad, -
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستم با تست پوینت ترمیم بوت حل مشکل هاردبریک test point boot repair hard brik fix h30-u10 برای اولین بار از GSM-DEVELOPERS.IR نحوه کار: برد را خارج کنید... باتری را خارج کرده و تست پوینت GND را به CLK که در تصویر زیر نشان داده شده است وصل کنید ... و با فلش تول فلش کنید ... موفق باشید و ماندگار
آخرین پاسخ توسط nokia5800,