آموزش های ترمیم بوت
آموزش های مربوط به ترمیم بوت برای حل مشکل هارد بریک و سافت بریک گوشیهای مختلف
189 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام دوستان برای تعویض هارد این مدل کافیه یه هارد B309 سامسونگ رو پارتیش و کانفیگ رو به این صورت بذارید و دامپ مورد نظر رو روش رایت کنید تمام منتظر خبرهای خوب باشید آموزش صفر تا 100 پروگرام هارد و ترمیم بوت به زودی.......
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 1 پاسخ
- 855 بازدید
آخرین پاسخ توسط ahmadnamdari, -
- 2 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام این گوشی برام آوردن رام j106hjvu0aqb3 روش نصب بود در محیط ریکاوری این خطاها رو میداد رام جدید [TABLE=class: dataTable] [TR] [TD]Galaxy J1 mini Prime[/TD] [TD] SM-J106H[/TD] [TD] 6.0.1[/TD] [TD] July 04, 17[/TD] [TD] Egypt (EGY)[/TD] [TD] J106HJVU0AQF4[/TD] [/TR] [/TABLE] دانلود کردم و لاگ رایت اینه بعدش گوشی خاموش شد الان باکس octopus pro هست این گوشی فایل ترمیم داره ولی دکمه کانکت روشن نمیشه این سایت تونسته با باکس MEDUSA BOXاین گوشی ترمیم کرده باکس medusa box شرکت octopus pro پشتیبانی میکنه می خواستم…
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
گوشیهای بریک شده لومیا که تو دیوایس منیجر حالت QHSUB_DLOAD را شناسایی میکنن شامل این روش میباشند پس حتما اول ببینید چه درایوری شناسایی میشود روش کاملا تست شده و بدون ایراد میباشد ابتدا موارد زیر رو دانلود کنید : درایور فایل hex 1 فایل hex 2 nokia data package manager windows phone recovery برنامه Nokia Data Package Manager را نصب کنید. داخل پوشه فایل دانلود شده، فایلی به نام Fix pre Nokia DataPackage Manager 2013.7.5 وجود دارد که باید به عنوان کرک نرم افزار نصب کنید.حالا باید دنبال نوع محصول (Type) و کد محصول (Code) گوشی بگردید. در گوشی هایی که باتری آن ها قابل تعویض است، می توانید در زیر باتری این دو عبارت را پیدا کنید. در گوشی هایی که باتری آن …
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
دوستان عزیز این کار زمانی بدرد میخوره که در اثر فلش فایل اشتباه گوشی بریک شده باشه اموزش: دانلود نرم افزار ygdp tool نرم افزار را باز کنید فایل cpb رو از مسیر انتخاب کنید و apply کنید فایل مورد نظر در مسیر c:/YLXZGJ/YGDP/Downfiles ذخیره میشود حالا فایل ذخیره شده را با اخرین ورژن فلش تولز رایت کنید موفق باشید
آخرین پاسخ توسط borumandfarshad, -
- 1 پاسخ
- 744 بازدید
روش اول : رام RUU متناسب با منطقه گوشی و با ورژن بالاتر از ورژن فعلی گوشی فلش کنیم... که اینکار تقریبا نا ممکن هست مخصوصا بعد از ota update راه حل دوم : رام کاستوم فلش کنیم!! سوال اینجاست که این کوشی حافظه خارجی نداره...پس چطوری میشه رام کاستوم به گوشی منتقل و فلش کرد؟!!! خوب از اینجا بحث دوستان دقت کنند .... میخواهیم با استفاده از دستورات Adb رام کاستوم رو به حافظه داخلی گوشی منتقل کرده و فلش کنیم... در حالتهای Fastboot و Bootloader نمیشه از دستورات Adb استفاده کرد...تنها در زمان بوت گوشی میشه استفاده از دستورات Adb استفاده کامل کرد... ولی بعد از بوت ثانویه گوشی دیگر قابل دسترسی نیست و ما فرصت کافی برای انتقال کاستوم رام به …
آخرین پاسخ توسط tmppeyman, -
- 0 پاسخ
- 1.4k بازدید
اموزش : ابتدا دو تا فایل ریکاوری رو از لینک زیر دانلود کنید لینک دانلود فایل فایل هارا از طریق فست بوت رایت کنید fastboot flash recovery recovery.img بهتره ورژن ریکاوری با ورژن اندروید یکی باشه
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
این روش زمانی به کار می اید که فقط درایور Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 شناسایی شود در این روش حتما باید فایل دامپ گوشی رو داشته باشیم 1- ابتدا یه مموری کارت 16 یا 8 بهتره کلاس 10 باشه 2- نرم افزار win32 disk imager نرم افزار رو اجرا کنید و فایل fulldump.img رو روی مموری کارت رایت کنید گوشی فول شارژ باشه گوشی رو به حالت بوتلودر ببرید فایل مورد نظر رایت خواهد شد موفق باشید.
- 3 پاسخ
- 907 بازدید
سلام دوستان نوکیا 206 با باکس ای تی اف میخوام کد باز کنم گوشی رو حالت تست مود میره ..ولی باکس جک میگیرم عملیاتی انجام نمیده و در اخر خطا Nokia USB Flashing Generic"میده ..راه حل ...
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 0 پاسخ
- 837 بازدید
لطفا آموزش ترمیم بوت a310f
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان ***اموزش ترمیم بوت I9505 اینبار بدون نیاز به باکس باز هم از استور فریمور*** موارد مورد نیاز ۱-دانلود فایل EXE مربوط به ترمیم بوت..galaxy_S4_9505 – Download – 4shared ۲-داشتن فریمور و اودین ۳-نصب درایور QHUSB Qualcomm نحوه کار با این نرم افزار ۱-گوشی را به پی سی وصل کنید و درایور را کاملا نصب کنید.. ۲-نرم افزار را باز کرده پورد را شناسایی کنید… ۳-گزینه RECOVER DEVICE رو بزنید… ۴-تمام کپی برداری اکیدا ممنوع موفق باشید
آخرین پاسخ توسط amin.gsm, -
- 3 پاسخ
- 885 بازدید
سلام همکاران گرامی یه گوشی Hol-U10 فلش زدیم با فایل اشتباه الان فقط ویبره یسره میزنه به سیستم هم وصل نمیشه با باطری یا بی باطری فرقی نداره با رم هم فلش نمیشه به هیچ عنوان کسی راهی داره ؟ تست پوینتش رو کسی داره؟
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 0 پاسخ
- 695 بازدید
دوستان عزیز کافیه پایه 4 سوکت شارژ رو به پایه 5 (پایه منفی) وصل کنید و گوشی رو فلش کنید این روش چندین مورد تست شده و جواب داده این روش همانند وصل کردن نقطه clk در گوشیهای mtk میباشد موفق باشید
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
ابتدا اخرین ورژن برنامه QPST رو از لینک زیر دانلود کنید 1- Download the QPST tool & driver 2-نرم افزار QFIL TOOL را اجرا کنید : بعد از باز کردن برنامه تیک MTP را بردارید تا دستگاه گوشی شمارو بشناسه گوشی رو در حالت روشن وصل کنید در صورتی که دستگاه شما خاموش یا روی آرم است (بریک شده) گوشی را به حالت Download Mode و یا Factory Mode ببرید تا دستگاه شناسایی شود (در بیشتر دستگاه ها با گرفتن دکمه ولوم پایین و پاور به این حالت میرود) QFIL-tool.jpg گزینه browser را انتخاب کنید و فایل با فرمت mbn را انتخاب کنید گزینه load xml را بزنید و فایل های زیر رو به ترتیب وارد کنید از بالا به پایین طبق تصویر زیر: Qualcomm-File-format.png بعد از انتخاب فایل ه…
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
این اموزش فقط برای پردازنده های MSM8916 Qualcomm میباشد روی مدل های دیگه اصلا جواب نمیده .گوشیهایی که با این روش ترمیم بوت میشن : SM-G7508Q, G5308W, G3608 A3000, A300F, A300FU, A5000, A500F, A500FU E500F, E700F فایل زیر را دانلود کنید و اکسترکت کنید MSM8916_boot_recovery.zip یک عدد مموری را داخل گوشی سالم بزارین و گوشی رو به دانلود مد ببرید بهتره مموری از نوع کلاس 10 باشه ادین را اجرا کنید فایل پیت که از اکسترکت فایل بالا بدست اومده را در قسمت PIT قرار بدید و فایل BOOT را در قسمت BL بزارید تیک گزینه T-FLASH رو بزنید و استارت کنید بعد از اتمام کار مموری را خارج کرده و درون گوشی خاموش قرار دهید.باطری را کامل شارژ کنید و سپس با گرفتن دکمه های ترک…
- 0 پاسخ
- 774 بازدید
ابتدا فایل SDC مربوط به G900F را دانلود کنید فایل SDC را در مسیر زیر کپی کنید C:\AdvanceBox Turbo Flasher\sd_card\SDC_IMAGE مموری کارت 16 گیگ کلاس 10 را داخل جیتگ بزارید و طبق تصویر زیر عمل کنید N900_SDC_WRITE.jpg مموری کارت را خارج کنید و داخل گوشی بگذارید دکمه های ولوم پایین +هوم+پاور را همزمان بگیرید تا وارد محیط دانلودینگ بشید شاید اینکار زمان زیادی ببره بهتره از کابل دانلودینگ استفاده کنید با رام 4 فایله اخرین ورژن همراه فایل پیت گوشی را فلش کنید
- 0 پاسخ
- 788 بازدید
ابتدا فایل sdc مربوط به گوشی رو انتخاب کنید SM-N900 for Android 4.3 SM-N900 for Android 4.4.2 فایل را در مسیر زیر کپی نمایید Flasher\sd_card\SDC_IMAGE\ فایل sdc را روی مموری 16g کلاس 10 رایت کنید مثل تصویر زیر: N900_SDC_WRITE.jpg گوشی را باز کنید و منطقه مورد نظر را پیدا کنید مموری کارت را داخل گوشی قرار دهید طبق تصویر دوسر مقاومت مورد نظر را با پنس بگیرید البته برای راحتی میتونید جامپر بزنید N900_TP_BIG.jpg N900_TP_BIGGER_TYPE_2.jpg کلید های ولوم پایین +کلید هوم +کلید پاور را همزمان فشار دهید تا وارو محیط مموری مد بشه N900_SD_CARD_MODE.jpg کلید ولوم پایین را بزنید تا وارد محیط دانلود مد بشه با رام 4 فایله اخرین ورژن و فایل پی…
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان از کدوم قسمت رایت میشه ؟مشخصه فایل دامپ چیه ...با دایرکت هم رایت میشه ؟
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 6 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز این گوشی فلش کردم بوتش پریده الان خواستم بوتشو ترمیم کنم فقط یک مشکل پیش اومده اون قطعه که بین 1.8 و cmd با نوک هویه دراومده آیا این قطعه باید حتما باشه یا بدون این قطعه هم میشه بوتشو زد و یک مورد اینکه اگر ترمیم شد بعد از بوت زدن گوشی به مشکل نداره با تشکر
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 9 پاسخ
- 2.6k بازدید
با سلام یه هواوی y530 مشکل هارد داره هاردشو در اوردم. میخوام یه هارد نیو رو پروگرام کنم . فایل دامپ رو هم از سایت دانلود و رایت کردم و هارد رو نصب کردم ولی درایور گوشی شناسایی نمیشه ایا قبل از فایل دامپ باید کاری انجام میدادم . . چه طور باید بوتش تنظیم بشه ؟؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 2 پاسخ
- 779 بازدید
سلام دوستان برای ترمیم بوت میخواسم انجام بدم این نحوه وصلل کردن درسته http://uupload.ir/files/rr5k_dsc_0023.jpg اینم بعد از وصل کردن http://uupload.ir/files/usjk_0000000.png ارور میده دتکت نمیشه ؟ایراد کار کجاس؟
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 3 پاسخ
- 834 بازدید
سلام دوستان فایل دامپ a5000رو کسی داره ؟؟؟فلش کردم خوابید ....
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 4 پاسخ
- 2.3k بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز این اپدیت جدید نسخه بتا رو که گذاشته من نصب کردم اما موقعی که اسکاتر یا فایل ال جی میچینم داخل هیچ پارتیشنی نمیاره اما داخل عکس هایی که توی جی اس ام هاستینگ اسکاتر که انتخاب شده میاره من فایل های مختلفی تست کردم و جواب نمیده میخوام بدونم همه همینطوره و نرم افزارش ایراد داره یا موردی من داره یا برای این نرم افزاراکتیو باید بشه اگر ممکنه دوستان یک توضیحی بدن با تشکر
آخرین پاسخ توسط modern.carma, -
- 4 پاسخ
- 1k بازدید
سلام خدمت دوستان و اقا علی گل من باکس رو خریداری کردم فقط دو تا کابل زیر رو داره از کدوم کابل باید استفاده کرد کابلی که یطرفش سیم هست رو مگه نباید سیم کشی کرد روی برد قبلا با ریف کار کردم ممنون اینم کابلای من http://s3.picofile.com/file/8225925576/easy.jpg
آخرین پاسخ توسط Merkava, -
- 0 پاسخ
- 643 بازدید
سلام دامپ و پینوت Lg d295 خدمت دوستان دامپ
آخرین پاسخ توسط masoud,