hacker 155 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۶ این روش زمانی به کار می اید که فقط درایور Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 شناسایی شود در این روش حتما باید فایل دامپ گوشی رو داشته باشیم 1- ابتدا یه مموری کارت 16 یا 8 بهتره کلاس 10 باشه 2- نرم افزار win32 disk imager نرم افزار رو اجرا کنید و فایل fulldump.img رو روی مموری کارت رایت کنید گوشی فول شارژ باشه گوشی رو به حالت بوتلودر ببرید فایل مورد نظر رایت خواهد شد موفق باشید. تنها زمانی قادریم از بالا به کسی نگاه کنیم که بخواهیم او را از زمین بلند کنیم واکنش ها : amin.gsm 1 نقل قول لینک ارسال
repair man68 23 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۶ سلام من یهg630 دارم هارد عوض کردم الان این ارور رو میده و اصلا روشن نمیشه میشه دامپ کامل وxtcsdرو قرار بدین چطور گوشی که روشن نمیشه به بوتلودر ببریم نقل قول لینک ارسال
ARA6 27 ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۶ سلام من یهg630 دارم هارد عوض کردم الان این ارور رو میده و اصلا روشن نمیشهمیشه دامپ کامل وxtcsdرو قرار بدین چطور گوشی که روشن نمیشه به بوتلودر ببریم سلام فایل دامپ xml داخل انجمن موجود هست سرچ کنید... براي تسلط بر يك ملت اقليتي خائن و اكثريتي نادان نياز است... نقل قول لینک ارسال
hacker 155 ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۶ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۶ دوست عزیز اگه اون درایوری که مشخص کردیم رو حتما شناسایی کنه مموری رو داخل گوشی بزارید با گرفتن دکمه های مورد نظر وارد محیط میشه تست شده هست تنها زمانی قادریم از بالا به کسی نگاه کنیم که بخواهیم او را از زمین بلند کنیم نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .