آموزش های ترمیم بوت
آموزش های مربوط به ترمیم بوت برای حل مشکل هارد بریک و سافت بریک گوشیهای مختلف
189 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 17 پاسخ
- 2.6k بازدید
نیاز پین اوت سونی f3212 برای ترمیم بوت وریست مدام یه گوشی برام امد که رم را درست نمی خوند من هم وایپش کردم حالا هی ریست میشه وادمک اندروید میاد بعد ریست میشه .
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 8 پاسخ
- 2.6k بازدید
سلام توضیحاتی در مورد آداپتور و کارایی این قسمت : 1- آیا من بدون آداپتور میتونم EMMC Direct کنم ؟ جواب : بله ولی شما به 2 منبع پاورولتاژ جداگانه نیاز دارید . 2- چرا من به 2 ولتاژ جداگانه دارم ؟ جواب : VCC : پاور مموری NAND که در داخل EMMC درج شده است . ( میتواند بین 2.8 - 3.3V ) vccQ : پاور برای کنترل جریان داخلی EMMC هست . 3- آیا برای اتصال Direct EMMC به برد چیز دیگری نیاز است ؟ جواب : نه شما به هیچ اتصال دیگری حتی باتری و USB ندارید . فقط به 6 سیم مورد نیاز GND, CLK, CMD, DAT0, VCC, VCCQ نیاز است . 4- برای Direct Emmc باید تصاویر تست پونت را از کجا تهیه کنم ؟ جواب : تصاویر تست پونت که 6 نقطه مهم…
آخرین پاسخ توسط mahmooooo, -
- 9 پاسخ
- 2.5k بازدید
سلام دوستان هواوی g6-u10 مشتری واسم آورد که فلش کنم وفایل فلش تا آخر رایت شد ولی گوشی بالا نیومد و الان کلا خاموشه چطوری میتونم دوباره روشنش کنم؟ ضروریه لطفا کمک کنید
آخرین پاسخ توسط ali-f16, -
- 14 پاسخ
- 2.4k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان این روش از ترمیم بوت توسط خود بنده کاملا تست شده میباشد بدون مقدمه و گرفتن وقت شریفتان بریم سر اصل مطلب **برای اولین بار ترمیم بوت N9005 NOT3 کاملا تست شده کمتر از ۵ دقیقه و بدون نیاز به باکس*** موارد مورد نیاز: ۱-دانلود فایل مخصوص برای ترمیم بوت ۲-دانلود نرم افزار Win32DiskImager-0.9.5-install ۳-داشتن فریمور و نرم افزار اودین ۴-نیاز به مموری کارت ۸GB 16GB اموزش: ۱-پس از دانلود فایل انبریک ان را از زیپ خارج کنید… ۲-نرم افزار Win32DiskImager-0.9.5-install را نصب کنید.. ۳- نرم افزار Win32DiskImager-0.9.5-install را باز کرده… ۴-مموری کارت را در دستگاه قرار دهید… ۵-مانند تصویر زیر ف…
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 4 پاسخ
- 2.3k بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز این اپدیت جدید نسخه بتا رو که گذاشته من نصب کردم اما موقعی که اسکاتر یا فایل ال جی میچینم داخل هیچ پارتیشنی نمیاره اما داخل عکس هایی که توی جی اس ام هاستینگ اسکاتر که انتخاب شده میاره من فایل های مختلفی تست کردم و جواب نمیده میخوام بدونم همه همینطوره و نرم افزارش ایراد داره یا موردی من داره یا برای این نرم افزاراکتیو باید بشه اگر ممکنه دوستان یک توضیحی بدن با تشکر
آخرین پاسخ توسط modern.carma, -
- 7 پاسخ
- 2.2k بازدید
ترمیم بوت i9192 بدون باکس 1: مموری کارت 8gb 2:win 32 http://sourceforge.net/projects/win3...ce=top3_dlp_t5 3: فایل sdc GT-I9192DDUCNG2_4.4.2_8GB.sdc http://www.atfsupport.com/download.p..._4.4.2_8GB.sdc GT-I9192_4.2.2.sdc http://www.atfsupport.com/download.p...9192_4.2.2.sdc 1: فایل sdc رو با استفاده از win 32 بر روی مموری 8gb رایت کنید 2:مموری رو بر روی گوشی قرار داده و باطری فول شارژو بر روی گوشی قرار دهید 3: ولوم پایین . هوم و پاور رو بگیرید 4: توسط اودین…
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 6 پاسخ
- 2.2k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان ترمیم بوت و حل مشکل رو ارم ماندن HUAWEI G750-U10 بدون نیاز به باکس برای اولین بار از استور فریمور 1-فایل مربوط به ترمیم بوت را دانلود کنید... download 2-فایل را در فلش تول قرار داده و فلش کنید... 3-سپس این فایل را در فلش تول قرار داده و به قسمت فرمت بروید... 4-در اینجا گوشی را manual فرمت کنید... 5-حال رام مخصوص گوشی را فلش کنید.. 6-ضمنا یادم رفته بگم برای اولین بار پسورد فایل:Wooooow کپی برداری اکیدا ممنوع موفق باشید.
آخرین پاسخ توسط amin.gsm, -
- 12 پاسخ
- 2.2k بازدید
فول دامپ تست شده هواوی Y550-L01 فایل XML میباشد . بعد از رایت دامپ گوشی کامل روشن میشه برای سریال از فوریوس ، سیگما ، میراکل استفاده کنید . قابل رایت با کلیه باکس های ترمیم بوت باز فروش این دامپ ها حرام میباشد . پسورد فایل : پیام خصوصی لینک دانلود دامپ در FIRMWARE.VIP قرار خواهد گرفت.
آخرین پاسخ توسط wsasi, -
- 3 پاسخ
- 2.2k بازدید
باسلام به اساتیت محترم عزیزان. باکس easy jtag toolبعد از نصب به کامپیوتر {سیستم} وقتی میخواهم اریز از هارد بگیرم یا از هارد اینفو بگیرم یا هر کار دیگه ای انجام بدم اروری به من میده خواهشا راهنمایی بفرمایید که مشکل از چی میتونه باشه سپاسگذارم. Z3X EasyJtag Software ver. 3.6.2.0 Loading eMMC GEN1 Firmware... IO: 2800 mV Box S/N: 0F0F0B07747769C1, ,FW Ver.: 01.63 Warning: CMD Pullup Level (0 mV) too low , check cables etc.! CMD Active Level:2340 mV Box IO Level:2800 mV CLK Rate:21000 kHz Bus Width:1bit,SDR HiPower mode is off! Can't init device, Reason: CMD Timeout Error Done.اینم هم ارور که میده
آخرین پاسخ توسط rezabarani, -
- 16 پاسخ
- 2k بازدید
از اساتید محترم خواهشمندیم نحوه ترمیم بوت g355h گلکسی core 2 رو قرار بدن در ضمن از سایت خوب و مفیدتون کمال تشکر را داریم
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
- 7 پاسخ
- 2k بازدید
با سلام خدمت همکاران گرامی فول دامپ HUAWEI P6-U06 B109 ANDROID 4.4.2 مخصوص باکس Z3X EASY JTAG P6_u
- 11 پاسخ
- 2k بازدید
سلام دوستان یه هواوی g6-u10 دارم که با یه فایلی که از همین سایت گرفتم فلش زدم خاموش شد حالا هم فایل ترمیم بوتش رو از همین سایت گرفتم اما نحوه ترمیمش رو نمیدونم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم اینم مشخصات فایلها EMMC_ROM1_H4G1d _ 27624372_00000000_20000000.bin EMMC_ROM2_H4G1d _ 27624372_00000000_00400000.bin EMMC_ROM3_H4G1d _ 27624372_00000000_00400000.bin H4G1d _ 27624372_20160421_0306.extcsd باکس ATF دارم
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 3 پاسخ
- 1.9k بازدید
برای اولین بار فول دامپ J500F/DS برای باکس Z3X EASY JTAG با سلام خدمت دوستان گل این دامپ تست شدست استفاده کنید و لذت ببرید ............... DUMP J5F-DS by smaiil.abasi - Download - 4shared - اسماعیل عباسی
آخرین پاسخ توسط S-R-M, -
- 8 پاسخ
- 1.9k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان این روش از ترمیم بوت توسط خود بنده کاملا تست شده میباشد **برای اولین بار ترمیم بوت i9300I کاملا تست شده کمتر از ۵ دقیقه و بدون نیاز به باکس*** موارد مورد نیاز: ۱-دانلود فایل مخصوص برای ترمیم بوت ۲-دانلود نرم افزار Win32DiskImager-0.9.5-install ۳-داشتن فریمور و نرم افزار اودین ۴-نیاز به مموری کارت ۸GB 16GB اموزش: ۱-پس از دانلود فایل انبریک ان را از زیپ خارج کنید… ۲-نرم افزار Win32DiskImager-0.9.5-install را نصب کنید.. ۳- نرم افزار Win32DiskImager-0.9.5-install را باز کرده… ۴-مموری کارت را در دستگاه قرار دهید… ۵-مانند تصویر زیر فایل رو رایت کنید.. ۶-مموری کارت را در تلفن قرار …
آخرین پاسخ توسط Pejvak, -
- 3 پاسخ
- 1.8k بازدید
با عرض سلام وخسته نباشید شاید برای شما هم پیش اومده باشه گوشیتون رو فایل بوتلودر ارور داده باشه وخاموش بشه بیشتر این مشکل در دانگرید کردن گوشی پیش میاد راههای زیادی برای ترمیم بوت گوشی از جمله فایلهای sdcمیتونه گوشی را به دانلود ببره .گوشی اوکی بشه این روش زمانی استفاده میشه که شما با فایلهای sdcنامید بشین وگوشی را بازکرده وپینوت بزنین نمونه پینوت که بر روی a500hتست شده را دوست عزیزم علی ویلسون در این پست قرار دادن http://gsm-developers.ir/thread11149.html#post38522 1.باکس atfرا اجرا میکنیم به سربرگ atfplusمیریم بعد به قسمت emmc toolرفته از سالم بودن پین اوتها مطمئن بشین از قسمت emmc tool از هارد گوشی اسکن بگیرین تا مطمئن بشین گوشی به درستی سیم گشی شده بعد از ا…
- 12 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام خدمت دوستان گلم عرض کنم به دلیل زیاد شدن مشکلات بوت در این سری و با توجه به اینکه بعضی از این مدلها دارای نقطه تست پوینت مشخصی نیستند و زمان میبره تا این نقطه پیدا بشه و در راستای راحتی و رفاه حال خودمون این تاپیک رو باز کردم تا هر کی نقطه تست پوینت گوشی رو پیدا کرد با مشخصات کامل گوشی اینجا بذاره تا بقیه دوستان استفاده کنند و وقتشون الکی نپره. دوستانی که لطف میکنند و نتیجه زحمتشونو میذارند یه لطف دیگه هم بکنند و عکس واضح هم بذارند. موفق باشید
آخرین پاسخ توسط kwptpt, -
- 0 پاسخ
- 1.7k بازدید
آموزش کامل ترمیم بوت گوشی نوکیا لومیا 520 با باکس قدرتمند ایزی جیتگ ***************************************************************** با سلام خدمت همه دوستان مواد لازم برای ترمیم بوت این مدل. 1- یک عدد گوشی بریک شده به شکل زیر با ارور زیر Unable to find a bootable option. press any key to shutdown 2- باکس Easy jtag 3- پین اوت ها 4- بعد از انجام سیم کشی ها به نقاط پین اوت و آداپتور،کابل usb رو وصل کنید. 5- ایزی جیتگ رو باز کنید روی تب eMMC Tool کلیک کنید ولتاژ رو روی 3.3 تنظیم کنید 6- گزینه Detect eMMC Card رو بزنید 7- منتظر باشید تا عملیات شناسایی هارد انجام شود و Write Protection:Yes شود دقت کنید اگر این مرحله Yes نشود مشکل در…
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 4 پاسخ
- 1.7k بازدید
این ارورتوباکس easy jtag مربوط به چی میتونه باشه؟! Error: eMMC was a small size این اروردربعضی ازهاردهای سامسونگ برخوردم b309 اساتیدودوستانی که تجربه پروگرام هارد رودارن لطفا نظرخودشون اعلام بفرمایندباتشکر
آخرین پاسخ توسط kaveh1_M, -
- 3 پاسخ
- 1.6k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان بدون مقدمه و گرفتن وقت شریفتان بریم سر اصل مطلب ***برای اولین بار ترمیم بوت مدلای samsung not4 sm-n910f sm-n9109w sm-n910a sm-n915d sm-n9108v sm-n9100 sm-g901f ابزار مورد نیاز…. ۱-مموری کارت ۴ گیگابایت یا بالاتر… جنس مرغوب sdhc ۲-رام ۴ فایله به ترتیب فایلای (bl, ap, cp, csc*) … ۳-فایل پیت مربوط به ترمیم بوت و پارتیشن emmc… و اما نحوه انبریک این مدل… ۱-فایل پیت مخصوص گوشی که پیوست شده دانلود کنید 2-فایلای پیت و bl را در اودین قرار دهید…. ۴-مانند تصویر پیوست شده تیک ها را بزنید… ۵- مموری کارت را در دیوایس( سالم )گذاشته و گوشی را به دانلودینگ ببرید و فایل pit پیوست شده همراه با فایل بوت لودر که از ر…
آخرین پاسخ توسط arash167, -
- 5 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام من رام اشتباه نصب کردم و الان گوشیم خاموش شده و با هیچ کدوم از دکمه هاش روش نمیشه . رفتم کابل جیگ خریدم وصل کردم انگار نه انگار . لطفا راهنماییم کنید باید یه مدل کابل جیگ بگیرم یا نه و اینکه چیکار کنم گوشی به روش های دیگه درسته شه؟ . مدل گوشی : samsung galaxy grand prime plus
آخرین پاسخ توسط yousef_mosavi, -
- 3 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام دوستان یه گوشی j710f برام اومده کسی میتونه راهنمای کنه هی روی این صفه میاد ریسیت میشه دانگل و باکس هم دارم eft pro umt 2 pro z3x pro
آخرین پاسخ توسط yousef_mosavi, -
- 2 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام این گوشی برام آوردن رام j106hjvu0aqb3 روش نصب بود در محیط ریکاوری این خطاها رو میداد رام جدید [TABLE=class: dataTable] [TR] [TD]Galaxy J1 mini Prime[/TD] [TD] SM-J106H[/TD] [TD] 6.0.1[/TD] [TD] July 04, 17[/TD] [TD] Egypt (EGY)[/TD] [TD] J106HJVU0AQF4[/TD] [/TR] [/TABLE] دانلود کردم و لاگ رایت اینه بعدش گوشی خاموش شد الان باکس octopus pro هست این گوشی فایل ترمیم داره ولی دکمه کانکت روشن نمیشه این سایت تونسته با باکس MEDUSA BOXاین گوشی ترمیم کرده باکس medusa box شرکت octopus pro پشتیبانی میکنه می خواستم…
- 2 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام دوستان فایل دامپ برای ترمیم بوت و پروگرام هارد خام گوشی huawei che2-l11 honor 4X برای اولین بار از انجمن دولوپرز فایل دامپ گوشی های با سی پی یو هایسیلیکون پیدا نمیشه پس قدر این پست ها رو بدونید که فقط توی دولوپر پیدا میشه. این فایل رو خودم از پارتیشن های گوشی روشن بکاپ گرفتم برای پروگرام هارد خام و ترمیم بوت با انواع باکس. فایل مورد نظر دارای سه پارتیشن rom1-rom2- rom3 میباشد و به صورت فول هست. حجم این فایل بعد از خارج کردن از حالت فشرده 7 گیگابایت هست پس یعنی کامل ترین دامپ میباشد و هیچ سایتی این نوع دامپ رو نداره. فایل به زودی در سرور درج خواهد شد. منتظر باشید..... با تشکر
آخرین پاسخ توسط M@HDi, -
- 5 پاسخ
- 1.4k بازدید
فول دامپ HUAWEI G6-U10 مخصوص باکس Z3X EASY JTAG DUMP HUAWEI G6-U1
آخرین پاسخ توسط shamash, -
- 2 پاسخ
- 1.4k بازدید
گوشیهای بریک شده لومیا که تو دیوایس منیجر حالت QHSUB_DLOAD را شناسایی میکنن شامل این روش میباشند پس حتما اول ببینید چه درایوری شناسایی میشود روش کاملا تست شده و بدون ایراد میباشد ابتدا موارد زیر رو دانلود کنید : درایور فایل hex 1 فایل hex 2 nokia data package manager windows phone recovery برنامه Nokia Data Package Manager را نصب کنید. داخل پوشه فایل دانلود شده، فایلی به نام Fix pre Nokia DataPackage Manager 2013.7.5 وجود دارد که باید به عنوان کرک نرم افزار نصب کنید.حالا باید دنبال نوع محصول (Type) و کد محصول (Code) گوشی بگردید. در گوشی هایی که باتری آن ها قابل تعویض است، می توانید در زیر باتری این دو عبارت را پیدا کنید. در گوشی هایی که باتری آن …
آخرین پاسخ توسط hacker,