espandesh 152 ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۸ فول دامپ تست شده هواوی Y550-L01 فایل XML میباشد . بعد از رایت دامپ گوشی کامل روشن میشه برای سریال از فوریوس ، سیگما ، میراکل استفاده کنید . قابل رایت با کلیه باکس های ترمیم بوت باز فروش این دامپ ها حرام میباشد . پسورد فایل : پیام خصوصی لینک دانلود دامپ در FIRMWARE.VIP قرار خواهد گرفت. واکنش ها : iraj، safari60، naderli و 1 نفر دیگر 4 لینک ارسال
mghm 12 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۸ (ویرایش شده) پسورد لطفا ویرایش شده 3 مرداد، ۱۳۹۸ توسط mghm لینک ارسال
mghm 12 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۸ پسورد لطفا مهندس جان لینک ارسال
safari60 1 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۸ لطفا پسورد ممنون لینک ارسال
espandesh 152 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۸ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۸ در ۱ ساعت قبل، safari60 گفته است : لطفا پسورد ممنون پی وی ارسال شد لینک ارسال
safari60 1 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۸ بیزحمت پیام خصوصی رو چک کنین پسورد رو قبول نکرد لینک ارسال
espandesh 152 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۸ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۸ در در 5 مرداد 1398 در 13:03، safari60 گفته است : بیزحمت پیام خصوصی رو چک کنین پسورد رو قبول نکرد پسورد مجددا پیام خصوصی شد لطفا کامل کپی پیست بزن واکنش ها : safari60 1 لینک ارسال
safari60 1 ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۸ سلام دوباره کامل کپی کردم باز اکسترکت نشد لینک ارسال
safari60 1 ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۸ روی 2 تا سیستم تست کردم لینک ارسال
espandesh 152 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۸ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۸ در 16 ساعت قبل، safari60 گفته است : روی 2 تا سیستم تست کردم در اسرع وقت مجددا اپلود میکنم . واکنش ها : safari60 1 لینک ارسال
sanjabak1368 57 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۸ درود لطفا پسورد لینک ارسال
naderli 10 ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۸ پسورد لطف میکنید.ممنون لینک ارسال
wsasi 10 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۸ پسورد رو لطف میکنید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده