آموزش های ترمیم بوت
آموزش های مربوط به ترمیم بوت برای حل مشکل هارد بریک و سافت بریک گوشیهای مختلف
189 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 17 پاسخ
- 2.5k بازدید
نیاز پین اوت سونی f3212 برای ترمیم بوت وریست مدام یه گوشی برام امد که رم را درست نمی خوند من هم وایپش کردم حالا هی ریست میشه وادمک اندروید میاد بعد ریست میشه .
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 2 پاسخ
- 2.6k بازدید
آموزش ترمیم بوت g532g در این آموزش از نسخه تجربی استفاده میکنیم دستگاه مربوطه پس از فلش هارد بریک (بوت پریده بود) شده بود ابتدا هارد رو جیتگ میکنیم و حتما موقع جی تگ برد رو با usb به سیستم وصل کنید. برای ترمیم بوت این مدل کافیه از تب وندرور تنها یدونه pit +bl رایت کنید. سپس دستگاه رو میتونید به دانلود مد بوت کنید و رام کامل رایت کنید. نکته: برای اینکه مشکلات imei نداشته باشید هارد رو دامپ و یا فرمت نکنید.
آخرین پاسخ توسط faramarzi, -
- 0 پاسخ
- 750 بازدید
سلام خدمت عزیزان با نصب این نرم افزار به راحتی میتونین هاردهای مشابه رو تشخیص بدین download
آخرین پاسخ توسط mobilejavan, -
- 0 پاسخ
- 612 بازدید
دوستان ی چیزی که خیلی ذهنمو مشغول کرده اینه که آیا اکثر تعویض کارای هارد طبق لیست مشابه هارد که تو نت وحود داره اقدام به تعویض هارد میکنن؟؟ یعنی اگه ی گوشی اومد و تو لیست نبود باید خود هارد رو بندارن؟؟ واین اینکه اون لیست طبق تجربه به دست اومده یا نه طبق مشخصات هارد ها اومدن گفتن فلان هارد به فلان گوشی که هاردش فلان بوده میخوره؟؟ اگه اینطوریه خوب کدوم مشخصات هارد ...مثلا ما دو نوع هارد b214 سامسونگ داریم که جفتشون 8گیگه و وقتی اینفو میگیریم جفتشون رام یکشون 7456 و و رام دو 4096 و rpmb 4096 که مدلاشون kmfe10012m و kmfn10012a چراباید این دوتا فرق داشته باشه باهم.؟ خوب ما که میتونیم تمام اینارو حتی cid رو تغییر بدیم....اصلا این حروف چه مشخصاتی از هارد هست…
آخرین پاسخ توسط mahmooooo, -
- 1 پاسخ
- 885 بازدید
سلام دوستان برای مشکل uknown bassband j3119 که بعد از فلش به وجود اومده چه راهی وجود داره؟
آخرین پاسخ توسط Mahdi Jalali, -
- 12 پاسخ
- 2k بازدید
فول دامپ تست شده هواوی Y550-L01 فایل XML میباشد . بعد از رایت دامپ گوشی کامل روشن میشه برای سریال از فوریوس ، سیگما ، میراکل استفاده کنید . قابل رایت با کلیه باکس های ترمیم بوت باز فروش این دامپ ها حرام میباشد . پسورد فایل : پیام خصوصی لینک دانلود دامپ در FIRMWARE.VIP قرار خواهد گرفت.
آخرین پاسخ توسط wsasi, -
- 8 پاسخ
- 2.5k بازدید
سلام توضیحاتی در مورد آداپتور و کارایی این قسمت : 1- آیا من بدون آداپتور میتونم EMMC Direct کنم ؟ جواب : بله ولی شما به 2 منبع پاورولتاژ جداگانه نیاز دارید . 2- چرا من به 2 ولتاژ جداگانه دارم ؟ جواب : VCC : پاور مموری NAND که در داخل EMMC درج شده است . ( میتواند بین 2.8 - 3.3V ) vccQ : پاور برای کنترل جریان داخلی EMMC هست . 3- آیا برای اتصال Direct EMMC به برد چیز دیگری نیاز است ؟ جواب : نه شما به هیچ اتصال دیگری حتی باتری و USB ندارید . فقط به 6 سیم مورد نیاز GND, CLK, CMD, DAT0, VCC, VCCQ نیاز است . 4- برای Direct Emmc باید تصاویر تست پونت را از کجا تهیه کنم ؟ جواب : تصاویر تست پونت که 6 نقطه مهم…
آخرین پاسخ توسط mahmooooo, -
با سلام و درود خدمت دوستان ترمیم بوت و حل مشکل رو ارم ماندن HUAWEI G730-U10 بدون نیاز به باکس برای اولین بار از استور فریمور 1-فایل مربوط به ترمیم بوت را دانلود کنید....download ...پسورد فقط در پیغام خصوصی 2-فایل را در فلش تول قرار داده و فلش کنید... 3-سپس این فایل را در فلش تول قرار داده و به قسمت فرمت بروید... 4-در اینجا گوشی را manual فرمت کنید... 5-حال رام مخصوص گوشی را فلش کنید.. کپی برداری اکیدا ممنوع موفق باشید. پسورد s.firmware
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
فول دامپ تست شده هواوی Y625-U32 فایل XML میباشد . بعد از رایت دامپ گوشی کامل روشن میشه برای سریال از فوریوس ، سیگما ، میراکل استفاده کنید . دامپ به همراه فایل estcsd قرار دادم . هارد های مناسب قابل جواب پیوست شد . قابل رایت با کلیه باکس های ترمیم بوت و QFIL این دامپ و آموزش های در نت هزینه زیادی داره در فروم جی اس ام دولوپرز بدون هیچ گونه چشم داشتی و هزینه ای قرار میگیره جهت حمایت لطفا گزینه تشکر فراموش نشه فروش این دامپ ها حرام میباشد . پسورد فایل : espandesh Y625-U32 XML Huawei OK eMMC Dump Tested By Espandesh.rar emmc y625-u32.txt
آخرین پاسخ توسط mghm, -
- 0 پاسخ
- 731 بازدید
فایل دامپ تست شده هواوی G700-U10 فایل DUMP میباشد . قابل رایت با کلیه باکس های ترمیم بوت باز فروش این دامپ ها حرام میباشد . لینک دانلود در حال آپلود در سرور دامپ در FIRMWARE.VIP قرار میگیرد .
آخرین پاسخ توسط espandesh, -
- 1 پاسخ
- 921 بازدید
فول دامپ تست شده هواوی Y635-L01 فایل XML میباشد . بعد از رایت دامپ گوشی کامل روشن میشه برای سریال از فوریوس ، سیگما ، میراکل استفاده کنید . قابل رایت با کلیه باکس های ترمیم بوت باز فروش این دامپ ها حرام میباشد . پسورد فایل : پیام خصوصی لینک دانلود دامپ در FIRMWARE.VIP قرار خواهد گرفت.
آخرین پاسخ توسط mghm, -
- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
بخش دامپ های تست شده تمامی برندها به روز رسانی این بخش دائم خواهد بود . هواوی Ale-l21 Y530-U00 Y550-L01 Y635-L01 Y635-L21 Y625-u32 الجی LG K500 سامسونگ
- 9 پاسخ
- 2.7k بازدید
آموزش تعویض هارد های سری مدیاتک سعی میکنم به صورت خیلی خلاصه و مفهومی توضیح بدم . با تشکر از ایلیا عزیز که تحولی در جامعه موبایل ایجاد کردند. هواوی g610-u20 تعویض هارد سری مدیاتک یکی از سری های بسیار راحت محسوب میشه . روش انجام : 1-دراوردن آیسی چسبی با کمترین حرارت (هیتر را دمای 360 حدودا تنظیم کنید و سر هیتر را خوب روی آیسی قرار بدید حرارت به سی پی یو نرسه ) 2-تمیز کردن پایه های آیسی از روی برد با سر پنس یا قلع کش سیم مسی ) 3-در این مدل اکثرا از هارد b309 استفاده میکنن (با مشخصه فنی KMKJS000VM-B309) این مدل نیازی به تغییر cid ندارد شما کافیست کانفیگ هارد رو مدیاتک 0.48 قرار بدین (عکس پیوست میزنم) 4-نصب هارد و در نهایت ب…
- 0 پاسخ
- 900 بازدید
فول دامپ هارد الجی k500 دانلود دریافت پسورد : پیام خصوصی قابل رایت با تمام باکس های ترمیم بوت
- 0 پاسخ
- 893 بازدید
دامپ تست شده هواوی ALE-L21 دانلود از تیم جی اس ام دولوپرز دامپ به همراه فایل راهنما هاردهای قابل جواب بر روی این مدل بر روی فایل ضمیمه شد. پسورد فایل : espandesh ALE-l21 Huawei OK eMMC Dump Tested.rar emmc ale-l21.txt
- 0 پاسخ
- 686 بازدید
دامپ هارد g630-20 فایل xml به همراه نرم افزار رایت دانلود با لینک مستقیم کاملا رایگان پسورد فایل : espandesh
- 6 پاسخ
- 1.3k بازدید
لیست تمامی فایل های sdc سامسونگ جهت ترمیم بوت با باکس atf درود دوستانی که در این تایپک نیاز به فایل sdc دارند برای ترمیم بوت مدل مورد نظر دارند درخواست دهند تا در کمترین زمان ارایه شود. [samsung Supported Phones for SDC Unbrick Image Creator] [Qualcomm Snapdragon 400, 600, 800] Samsung GT-i8580 Galaxy Core Advance Samsung GT-i8730 Galaxy Express Samsung GT-i8730T Galaxy Express Samsung GT-i9158 Galaxy Mega 5.8 Samsung GT-i9190 Galaxy S4 Mini Samsung GT-i9192 Galaxy S4 Mini Duos Samsung GT-i9195 Galaxy S4 Mini LTE Samsung GT-i9197 Galaxy S4 Mini TD-LTE Samsung GT-i9197X Galaxy S4 Mini LTE Samsung GT-i9197Z Galaxy S4 Mini TD-…
- 3 پاسخ
- 1.7k بازدید
با عرض سلام وخسته نباشید شاید برای شما هم پیش اومده باشه گوشیتون رو فایل بوتلودر ارور داده باشه وخاموش بشه بیشتر این مشکل در دانگرید کردن گوشی پیش میاد راههای زیادی برای ترمیم بوت گوشی از جمله فایلهای sdcمیتونه گوشی را به دانلود ببره .گوشی اوکی بشه این روش زمانی استفاده میشه که شما با فایلهای sdcنامید بشین وگوشی را بازکرده وپینوت بزنین نمونه پینوت که بر روی a500hتست شده را دوست عزیزم علی ویلسون در این پست قرار دادن http://gsm-developers.ir/thread11149.html#post38522 1.باکس atfرا اجرا میکنیم به سربرگ atfplusمیریم بعد به قسمت emmc toolرفته از سالم بودن پین اوتها مطمئن بشین از قسمت emmc tool از هارد گوشی اسکن بگیرین تا مطمئن بشین گوشی به درستی سیم گشی شده بعد از ا…
- 3 پاسخ
- 1.3k بازدید
ترمیم بوت g7102 دانلود win 32 http://sourceforge.net/projects/win3...ce=top3_dlp_t5 دانلود فایل دامپ http://www.mediafire.com/download/as.../4.4.2+dump.7z ابتدا مموری 16gb رو فرمت کنید ، فایل دامپ رو از طریق برنامه win32 رو مموری 16gb رایت کنید طبق تصویر نقطه cmd رو اتصال دهید و کلید پاورو بگیرید تا گوشی به حالت دانلودینگ رود ، توجه کنید که نقطه cmd رو برا چند ثانیه اتصال دهید تا دستگاه به حالت دانلودینگ رود
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 7 پاسخ
- 2.1k بازدید
ترمیم بوت i9192 بدون باکس 1: مموری کارت 8gb 2:win 32 http://sourceforge.net/projects/win3...ce=top3_dlp_t5 3: فایل sdc GT-I9192DDUCNG2_4.4.2_8GB.sdc http://www.atfsupport.com/download.p..._4.4.2_8GB.sdc GT-I9192_4.2.2.sdc http://www.atfsupport.com/download.p...9192_4.2.2.sdc 1: فایل sdc رو با استفاده از win 32 بر روی مموری 8gb رایت کنید 2:مموری رو بر روی گوشی قرار داده و باطری فول شارژو بر روی گوشی قرار دهید 3: ولوم پایین . هوم و پاور رو بگیرید 4: توسط اودین…
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
با سلام خدمت اساتید محترم دلیل اینکه برخی موارد بعد از تعویض هارد دستگاه همچنان خاموش میماند چیست ؟ ایا مشکل CID مطرح هست ؟ و یا کانفیگ اشتباه بوت دلیل روشن نشدن دستگاه هست ؟ و اینکه ممکن هست که هارد های Second به دلیل Erase دچار سوختگی و یا Dead بشوند ؟ طی جستجو و پرسجو به مسئله معادل سازی بعد از پروگرام برخورد کردم اساتید ممنون میشم توضیح بدین سپاس.
آخرین پاسخ توسط shahram_, -
مشکل بوت j110f
توسط BALUCH.GSM- 8 پاسخ
- 1k بازدید
با درود خدمات آیا این مشکل با فلش حل میشود < لطفا میشه راهنمایی کنید مرسی
آخرین پاسخ توسط Amirmohammad313313, -
- 9 پاسخ
- 2.3k بازدید
سلام دوستان هواوی g6-u10 مشتری واسم آورد که فلش کنم وفایل فلش تا آخر رایت شد ولی گوشی بالا نیومد و الان کلا خاموشه چطوری میتونم دوباره روشنش کنم؟ ضروریه لطفا کمک کنید
آخرین پاسخ توسط ali-f16, -
- 10 پاسخ
- 4.9k بازدید
سلام یه هارد g610-u20 و میخام پروگرام کنم طریقه اتصال برد هارد به باکس و نحوه پروگرام کردن و با نرم افزار z3x easy jitag میخواستم یه سوال دیگه با فایل bin فول رید باکس ولکانو میشه یا فایل دامپ مخصوص داره با دایرکت باید بزنم یا با ایزی ...؟
آخرین پاسخ توسط Braveheart, -
- 5 پاسخ
- 1.4k بازدید
فول دامپ HUAWEI G6-U10 مخصوص باکس Z3X EASY JTAG DUMP HUAWEI G6-U1
آخرین پاسخ توسط shamash,