آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 1.5k بازدید
درود آموزش unlock privacy protection password در گوشی های طرح با cpu mtk 100% شاید براتون پیش بیاد که یه گوشی طرح اصل با cpu mtk رو بخواید بنا به هر دلیلی فلش بزنید. بعد از کلی گشتن و جست و جو کردن واسه فایل بعد از فلش میبینید که گوشی بالا میاد اما پیامی با این عنوان رو صفحه ظاهر میشه(please enter the privacy protection password to unlock) که به شما اجازه هیچ کاری رو نمیده (تقریبا مثل امنیت frp هستش).[/size] خب شما هرچی فلش بزنید و یا وایپ کنید به هیچ نتیجه ای نمیرسید.اینجا یه راه آسون هست که شما میتونید به راحتی قفل گوشیتون رو بردارید. خب بریم سراغ آموزش فلشتولز 5 رو باز کنید و فایلتون رو لود کنید بع…
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 1 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام . خسته نباشید طبق ویدیوی موجود در http://www.gsm-developers.com/how-to-repair-imei-asus-intel-chipsets سعی کردم p01y ایسوس رو بعد تعویض هارد سریال بزنم اما نشد دلیلش هم فک میکنم درایوری باشه که در آموزش ارایه شده طبق پیام میراکل که در عکس ها موجود هست درایور به درستی شناسایی نشده با هوا اوکی میده اما چیزی رایت نمیشه با ufi هم ارور درایور مثه میراکل میده با نرم افزاری که در آموزش قرار داده شده نیز ارور میده که در عکس ها معلومه اساتید دریابید
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 8 پاسخ
- 1.5k بازدید
با سلام رید و بک آپ از تبلت های cpu Allwinner a23 امکان پذیره؟ با فرمت img ? برای a23 ممنون میشم جواب بدین
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 10 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام هنگ هست رو ارم به دانلود مد هم نمیره برای ریست با برنامه ... cpu:rk3026 main:al-2926-751-v1.6
آخرین پاسخ توسط hasan32, -
- 4 پاسخ
- 1.5k بازدید
قول داده بودم رامی با ورژن پایینتر روی تبلت چینی رایت کنم و اطلاع رسانی کنم یه تبلت امروز برام اومد که مشکل وایفای داشت با مین بورد Tj-A23-p860-v4.1 که فایلی با مشخصه Tj-A23-p860-4.0 روش رایت کردم و مشکل وایفاشم حل شد البته تا و ال سی دی رو دراوردم 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg
آخرین پاسخ توسط hasan32, -
- 8 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام دوستان کسی فایل T730 v6.2 داره بفرسته واسم؟
آخرین پاسخ توسط ahmad006, -
مشکل تصویر تبلت gstar 1 2
توسط tifo02- 15 پاسخ
- 1.5k بازدید
دوستان سلام تبلت آک بنده تاچش کار نمیکرد فلش زدم الان تاچ کار میکنه و تصویر به هم ریخته اس cpu:A23 ET)86V2G_A23_V1.8h 2015-01-29
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 2 پاسخ
- 1.5k بازدید
SPD + Qualcomm Android Reset Tools دانـــلــود
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 3 پاسخ
- 1.5k بازدید
نسخه جدید نرم افزار کاربردی Uni-Android Tool در این تاپیک Uni-Android Tool V-4.0 Multi Operational Tool for Androids More Powerful Scripts have been added and All bugs have been fixed Mediafire Link 4shared Link
- 2 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام به اساتید محترم میشه فایل فلش تبلت angelnovo pc که شماره مین برد اون bcl-rk3026-78az-a1.2 هست رو برام بزارید ممنون تبلت راک چیپ هستش.
آخرین پاسخ توسط vilson_ali, -
- 0 پاسخ
- 1.5k بازدید
https://ir22.uploadboy.com/d/xznipn26jdfx3pohqettrrg26ugrio7mviynrjlb7ceios3soljho6jp2co3nvyeosgfpb6o/MT6572__W706J_MB_V1.1_4.4.2__ALPS.KK1.MP7.V1.44.rar خدمت شما
آخرین پاسخ توسط modern soft, -
- 7 پاسخ
- 1.5k بازدید
XBO.V6.MT6572.oppo.htc.logo.spflash.mi.test.ok LG Logo MT6582__alps__V6__xiaoxin__4.4.2__ALPS.KK1.MP1.V2. 16 MT6572__Sony XBO__V6__V6__xiaoxin__4.4.2__ALPS.KK1.MP7.V1.7 sony.xbo.v6.MT6572.display.fix sony xbo x bo v6 LDC FIX V79 QHD V2.1 20160223 2123 V1.0.2 ENZH 4D JP V39 با اینا زدم حل نشد گوشی مشکل ویروس داشت.. فلش زدم اما صفحه سفید شد.. خیلی فایل دانلود کردم واسش. از نیدرام هم گرفتم اما اوکی نشده تا الان... گوشی الان روشنه اما صفحه سفیده.. MTKdroidTools هم گوشی رو نمیشناسه
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 1 پاسخ
- 1.5k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم تبلتی با cpu a23 برام اوردن که قفل الگوریتم داره وبه خاطر فعال نبودن یو اس بی دیباگ توسط سیستم شناسایی نمیشه ممنون میشم رام این مدل رو با ایسی تاچ 1680 و مینبرد tzx-723v1 برام بزارین
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 2 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام دوستان فایل فلش تبلت چینی با cpu a31s و مشخصات inet-q70-rev02 zeng-gc 2013-08-05 موجود دارین ؟ ضروریه
- 0 پاسخ
- 1.5k بازدید
ورژن رسمی 10.3.1.2243 DepositFiles ورژن غیر رسمی 10.3.1.2558 Passport-10.3.1.2559.7z - FileFactory
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm, -
- 4 پاسخ
- 1.5k بازدید
لطفا فایل فلش تیلت ccit مدل a703 براثر فایل اشتباهی روی آرم خاموش میشه
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 7 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام دوستان گوشی شیامی پسورد بهش وارد شده وایپ یا فلش نمیشه برای فلش میگه آنلاک کن و مراحل طی کرده ام ولی بایستی قبلا اکانت داخل گوشی وارد شده باشه نکته :دوستان فایل فست بوت Redmi Note 4x , Redmi Note 4 یکی هستند تصویر 21 مربوط به مرحله آخر آنلاک(کد آنلاک چند دقیقه ای در یافت کردم) تا گوشی آنلاک نشه داخل فست بود فلش نمیشه تصویر 2 گوشی پسورد داره تصویر 1 وقتی وارد محیط ریکاوری میشم گزینه وایپ نداره و فقط همین تصویر نشون میده یکی از سایت ها این راه حل نشان داده همکاران راهنمایی کنند
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 4 پاسخ
- 1.5k بازدید
حذف قفل پترن،پین و اکانت gmail گوشیهای اندروید spd با باکس ولکانو تست شده توسط خودم آموزش برای حذفقفل پترن , پین و اکانت gmail گوشیهای اندروید Spd بدون فعال بودن دیباگ به ترتیب تصاویر و بدون مشکل میتونید گوشی رو انلاک کنید ... (از اخرین ورژن باکس استفاده کنید تا ریسک کار کمتر باشد!) برنامه ولکانو رو باز کنید گوشی رو با کابل p-05b به باکس وصل کنید و پروبهای مثبت و منفی رو به گوشی وصل کنید. از تب spd بوت فایل رو روی 6820/8810 قرار دهید و گزینه run رو فشار دهید. در صورت مشاهده پیام Analysis flash internal data successfully می توانید با خیال راحت به ادامه کار بپردازید...! تیک فرمت رو زده و Run رو انتخاب می کنیم. گوشی با موفقیت فرمت شد…
آخرین پاسخ توسط BAHMAN, -
- 0 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام دوستان امیدوارم اموزش ب کارتون بیاد و بیشتر برای اساتیدیه که تازه به جامعه بزرگ فلش تبلت وارد شدن.یاعلی
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 5 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام دوستان تبلت نوع نوعه اندروید شش کل اموزشهای یتیوب رودیدم هیچ راهی پیدا نکردم :19: اگه تجربه مشابه دارید کمک کنید تشکر
آخرین پاسخ توسط repair man68, -
- 7 پاسخ
- 1.4k بازدید
Asus FlashTool-For Flashing, Root/UnRoot + Repair imei. دانلود فایل Download Asus Flash Tool kia mobile rar از آپلود آی آر pass:kia98
- 8 پاسخ
- 1.4k بازدید
باسلام خدمت دوستان راهی هست تبلت های چینی که تیک usb debشون غیرفعاله وتوریکاوری هم نمیره رو وایپ کرد البته بدون فلش Sent from my SM-G7102 using Tapatalk
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 9 پاسخ
- 1.4k بازدید
درخواست فایل فلش تبلت مدل crony cn-7004
- 6 پاسخ
- 1.4k بازدید
دانلود کرک باکس فوقع العاده Miracle_Box_v2.02.exe با لینک مستقیم با سلام فکر نکنم احتیاج ب اموزش خاصی داشته باشه هر دو فایل را دانلود کنید ستاپ را انجام داده و کرک مربوط را در پوشه نصب باکس کپی و اجرا کنید .. با سپاس DOWNLOAD DOWNLOAD CRACK
آخرین پاسخ توسط mobiledaneshjoo, -
- 2 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام و درود به دوستان عزیز گاهی اوقات تیک دیبایینگ فعال نیست برای همین به مشکل میخوریم من روی چندین تبلت تست کردم جواب داده شاید بدرد دوستان هم بخوره ابتده تبلت روشن یا وقتی که تا روی ارم با ولکانو وایپ کنید برای اینکا به قسمت اندروید ای دی مد و وایپ ال انتخاب کنید کلیر اوکی میده شما روشن کنید متوجه میشین که هنوز کد یا پترن موجود هست اینکار باعث میشه تیک دیبایینگ فعال بشه بعد با برنامه shuame توحالت ریکاوری انو وایپ کنید شما هم تست کنید یا علی
آخرین پاسخ توسط MR.Ali,