MR.Majid 226 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ (ویرایش شده) اولین کار دکمه پاور رو نگه بدارید بد از این که آرم گوشی آمد دست خود رو از پاور جدا کره و سریعا دکمه های هوم کم و زیاد رو نگه دارید گوشی میاد روی ریکاوری . بعدش خودتون.... ویرایش شده 26 مرداد، ۱۳۹۴ توسط MR.Majid [sIGPIC][/sIGPIC] نقل قول لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ سلام این روش برای سی پو a23و a13 جواب میده اما جدید سری تبلت با سی پو a33وارد بازار شده به هیچ روشی به ریکاوری نمرود.. یعنی ریکاوری ندارند حتی باکس ولکانو قدرت برداشتن پریتر این مدل سی پو ها هم ندارد نقل قول لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ من تقریبا %70 درصد تبلت های چینی رو با این نرم افزار باز میکنم بدون از دست دادن اطلاعات. [sIGPIC][/sIGPIC] نقل قول لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ من تقریبا %70 درصد تبلت های چینی رو با این نرم افزار باز میکنم بدون از دست دادن اطلاعات. با سلام درسته دوست عزیز این همون نرم افزار شوما هستش ولی این نرم افزار فقط درصورتی که تیک دیباگ فعال باشه کارساز هست در غیر این صورت فقط فلش.... نقل قول لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دادا حامد گل و بلبل و تمامی دوستان اقا ای برنامه دمش گرمه نزن تو سر مال بدون دیباگ هم بر میداره حالا ظهر اگه شد ی پست جدا میزنم و میگم سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April نقل قول لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ میشه لطفا یکم راجع بهش توضیح بدین و لینکشو قرار بدین؟ تصور میکنم منوش چینی هست ممنونم من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. نقل قول لینک ارسال
sedigh.918 11 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ من تقریبا %70 درصد تبلت های چینی رو با این نرم افزار باز میکنم بدون از دست دادن اطلاعات. با سلام آقای موسوی لینک دانلود به همراه آموزش رو هم قرار بدین ... ممنون هرچه کمتر نیازمند تحسین دیگران باشید بیشتر تحسین می شوید. نقل قول لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ خدمت شما http://forum.gsm-developers.ir/thread5221.html#post16828 سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .