taher 10 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ با سلام خدمت اساتید محترم تبلتی برام اوردن که هنگ ارم هستش وخواستم فلشش کنم ولی هرچی جستجو کردم فایلی با مینبرد inet-8v-rev01 zeng-gc 2012-05-08پیدا نکردم ممنون میشم از دوستان اگه فایلشو دارن برام بزارن با تشکر نقل قول لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ با سلام خدمت اساتید محترم تبلتی برام اوردن که هنگ ارم هستش وخواستم فلشش کنم ولی هرچی جستجو کردم فایلی با مینبرد inet-8v-rev01 zeng-gc 2012-05-08پیدا نکردم ممنون میشم از دوستان اگه فایلشو دارن برام بزارن با تشکر این رو تست کنید. a13_2g_7inch_phone_tablet - Download - 4shared - thomas jordon If you only do what you can do you will never be more than you are now نقل قول لینک ارسال
senator 16 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ خدمت شما A13 INET 8V REV01 - Download - 4shared - Wissam Maarouf نقل قول لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ با سلام خدمت اساتید محترم تبلتی برام اوردن که هنگ ارم هستش وخواستم فلشش کنم ولی هرچی جستجو کردم فایلی با مینبرد inet-8v-rev01 zeng-gc 2012-05-08پیدا نکردم ممنون میشم از دوستان اگه فایلشو دارن برام بزارن با تشکر دوست عزیز چرا اطلاعات کامل نمیدید ای سی تاچ چیه ؟ این رو تست کنید.a13_2g_7inch_phone_tablet - Download - 4shared - thomas jordon این مدلی که ذکر کردید اگه اشتباه نکنم برای این مدل تبلت هست a13_2g_7inch_phone_tablet ic touch- FT5202DE1 ERF263C 86VE-REV01-zENG-GC 2012-12-06 خوش باشید رفاقت کشکه و دوغ نقل قول لینک ارسال
taher 10 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ خدمت شما A13 INET 8V REV01 - Download - 4shared - Wissam Maarouf استاد این فایل پسورد داره نقل قول لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ (ویرایش شده) استاد این فایل پسورد داره اینو امتحان کن اینو برای پسوردش ذکر کردنpassword ; wmaa69 سلام پسورد تست شد و درسته Snapshot_2015-05-24_004530.jpg ویرایش شده 3 خرداد، ۱۳۹۴ توسط MR.Ali سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April نقل قول لینک ارسال
taher 10 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ با تشکر گوشی بالا اومدش نقل قول لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ با تشکر گوشی بالا اومدش تشکر از اعلام نتیجه لطفا ic touch رو هم اعلام کنید و بگید با کدوم فایل زدید تا برای بقیه هم که چنین مشکلی دارن دفعه بعد سریع مشکلشون حل بشه :-? رفاقت کشکه و دوغ نقل قول لینک ارسال
taher 10 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ تشکر از اعلام نتیجه لطفا ic touch رو هم اعلام کنید و بگید با کدوم فایل زدید تا برای بقیه هم که چنین مشکلی دارن دفعه بعد سریع مشکلشون حل بشه :-? استاد ایسی تاچ که هرچی گشتم نبودش با این فایلم مشکلم حل شدش A13 INET 8V REV01 - Download - 4shared - Wissam Maarouf نقل قول لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ سلام یه لینک دیگه دانلود :-? رفاقت کشکه و دوغ نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .