آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 730 بازدید
نرم افزاری برای فلش تبلت چینی با cpu : atm7021 >https://yadi.sk/d/5VDeBWigMwt9X
آخرین پاسخ توسط sajad_gsm, -
- 5 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام دوستان این روزها زیاد دیده شده که عزیزان میان میگن من فلان رام زدم ولی تصویر شطرنجی نشون میده یا تیکه تیکه توجه داشته باشین این مشکل از ورژن برد و ورژن فایل فلش شماست حالا شاید دوستان بگن که ورژن ها یکی اما توجه کنید تاریخ برد و فایل شما یکی نیست به طور مثال برد شما 2015 تولید شده در حالی که فایل شما 2013 یا 2014 و با رایت روی این برد ها دچار اختلال میشه و بیشتر من ای مشکل داخل تبلت های ccit دیدم کلا من این مشکل تا الان با چند روش حل کردم و هنوز به روش واحدی نرسیدم اگه کسی از اساتید رسیده لطفا بگه؛ یکی از بهترین روش ها تعویض LCD و از اونجایی که اساتید اصلا دوست ندارن ضرر کنن می توند بعد فلش lcd با lcd ی تبلت سالم تعویض کنن و از روشن شدن هر دو لذت ببرن:-" …
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 4 پاسخ
- 3.9k بازدید
سلام دوستان گلم ببخشید من فکر می کردم همه میدونن که اموزش قرار ندادم هر چند ماهی از اب بگیری تازه بریم سراغ اموزش اول از همه دانلود برنامه: دانلود (زیاد نگران ورژنش نباشین چون خودش تا باز بشه شروع ابدیت میشه و بعد باز و بسته شدن نسخش به روز شده ) درایور هاتون نصب کنید که اکثرا نصب هستن از اینجا به بعد رو به روایت تصویر براتون میگم که مشکلی پیش نیاد اول اینکه اگه مشتری براش اطلاعاتش مهم نیست و دیباگشم فعال نیست به سراغ ای برنامه نیاین و خودتون خسته نکنید ی راست سراغ وایپ و فلش برین. دوم اگه با این تصویر روبه رو شدین به ای معنی که دیباگ شما فعال نیست و یا تیک تایید سیستم نخورده حالا فرض بر اینکه دیباگ شما فعال باشه با وصل کرد…
- 7 پاسخ
- 1.3k بازدید
در خواست آموزش فلش زدن تبلت t739-mainboard-v2.2 jtx دوستان این فایلی که من دانلود کردم کل مشخصات تبلت من هست ولی متاسفانه تبلت من p704 هسته واین فایل p700 آیا این فایل رو رایت کنم مشکلی تداره؟ در ضمن خواهشن آموزش فلش زدنشم برام بذارید با تشکر
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 1 پاسخ
- 774 بازدید
با سلام خودتان دوستان در خواست فایل فلش تبلت چینی supertouch با مشخصات زیر را دارم cpu:A13 board:GT02_MR_VER1.4_0814 ictouch:gsl1680 با تشکر
- 4 پاسخ
- 1k بازدید
این مدل رو برام اوردن که رو ارم یو اس بی هم فعال نی ممنون میشم رامش رو برام بزارید rocchip
آخرین پاسخ توسط perspolis, -
- 13 پاسخ
- 1.8k بازدید
الان دو تا تبلت برام آوردن که رمز دارن تمام روش های فوق رو رفتم اما رمزشون باز نشدند مجبورم که اقدام به فلش کنم. ممونو میشم آموزشش فلششون رو برام بذارید با تشکر
آخرین پاسخ توسط persian.gsm, -
- 7 پاسخ
- 1.3k بازدید
اولین کار دکمه پاور رو نگه بدارید بد از این که آرم گوشی آمد دست خود رو از پاور جدا کره و سریعا دکمه های هوم کم و زیاد رو نگه دارید گوشی میاد روی ریکاوری . بعدش خودتون....
- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم تبلتی با cpu a23 وایسی تاچ 1680 با مشخصه مینبرد a23-ka706r v1.2 2014-09-13برام اوردن که قفل الگوریتم داره و یو اس بی دیباگشم فعال نیست ممنون میشم رام این مدل رو برام بزارین با تشکر
آخرین پاسخ توسط taher, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام و درود ترمیم سریال دستگاه های اندرویدی چینی با چیپ MTK توسط خود دستگاه این روش بر روی تبلت و گوشی هایی که چیپ MTK با نسخه اندروید 4.0.4 داشتند،کاملا تست گردیده و جواب داده... روش کار با نرم افزار: بعد از دانلود نرم افزار و نصب و اجرای آن، (نکته:زبان دستگاه حتما اینگلیسی باشد) غیر فعال کردن گزینه "write success and reboot" ویرایش نمودن IMEI دستگاه زدن کلید "Write" و انتظار تا نمایش پیغام "write success and reboot" خاموش روشن کردن دستگاه (ریبوت کردن/ری استارت) دانلود نرم افزار
- 2 پاسخ
- 751 بازدید
با سلام دوستان عزیز کسی این فایل را داره واسم بگذاره با تشکر
- 0 پاسخ
- 804 بازدید
سلام.دوستان اگه دقت کرده باشید بعد از استفاده از برنامه هایی مثل iuw برای فلش تبلت های چینی بخشی از حافظه رم کم میشه که قابل نمایش نیست.این فضایی که کم شده اینه "][/url] برای اینکه این فضا آزاد بشه و بتونید ازش استفاده کنید کافیه با برنامه iuw طبق عکس زیر عمل کنید."][/url] و بعد "][/url] حالا میبینید که بخش اعظمی از فضای اشغال شده برگشته و یه فضای ناچیزی هنوز مونده مهم نیست. "][/url] امیدوارم تونسته باشم به پیشرفت سایت کمک کرده باشم با این که میدونم این آموزش کارایی کمی داره. موفق باشید. :)
آخرین پاسخ توسط hunterpars, -
- 9 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم تبلتی برام اوردن که هنگ ارم هستش وخواستم فلشش کنم ولی هرچی جستجو کردم فایلی با مینبرد inet-8v-rev01 zeng-gc 2012-05-08پیدا نکردم ممنون میشم از دوستان اگه فایلشو دارن برام بزارن با تشکر
- 0 پاسخ
- 909 بازدید
با سلام خدمت اساتید cpu a20 هست.روی android مونده و بالا نمیلد.فایل فلشش رو هم ندارم اگه لطف کنین
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
نیاز به رام تبلت sierra 1 2
توسط taher- 11 پاسخ
- 1.9k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم تبلتی با مینبرد am701-rev1.3 2012-04-10 با ایسی تاچ 1680 برام اوردن که قفل الگوریتم داره از اساتید محترم خواهشمندم رام این مدل رو برام بزارین ونحوه فلشش هم ممنون میشم برام بزارین چونکه کلید ولوم نداره وفقط کلید پاور داره ممنون
آخرین پاسخ توسط Gladiator, -
- 1 پاسخ
- 2.2k بازدید
با سلام خدمت اساتید یه فایل براش دانلود کردم اینم لینکش http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/EeePAD/FE170CG/UpdateLauncher_K012_WW_10_32_1_33_1.zip که روش گفته شده به این صورته فایل را به ASUS_BUNDLE.ZIP تغییر نام دهید و به مموری انتقال دهید تبلت را به ریکاوری ببرید (ولوم بالا و پاور) از طریق SD DOWNLOAD فلش کنید ولی موقع فلش ارور cant find میزنه
آخرین پاسخ توسط Gladiator, -
- 1 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم تبلتی با cpu a23 برام اوردن که قفل الگوریتم داره وبه خاطر فعال نبودن یو اس بی دیباگ توسط سیستم شناسایی نمیشه ممنون میشم رام این مدل رو با ایسی تاچ 1680 و مینبرد tzx-723v1 برام بزارین
- 3 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام دوستان کسی این فایل رو داره واسم اپ کنه kualala mx5 cpu mtk 6582
- 13 پاسخ
- 2.7k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم تبلتی با مارک gphone g1000 برام اوردن که هنگ ارم هستش رو مینبردش فقط نوشته s6-bb-v2.2از اساتید ممنون میشم اگه رامشو دارین برام بزارین
- 1 پاسخ
- 915 بازدید
با سلام البته شاید برای خیلی از دوستان این مطلب قدیمی و ناچیز به نظر بیاد ولی برای من به وفور پیش میاد موضوع اشتباه فلش کردن فایل در تبلت های ایسوس هستش!!!! بله برای من بسیاری از همکاران تبلت های ایسوس میارن که برای فارسی سازی یا فلش فایل اشتباهی زدن که با توجه به چند نکته به راحتی میشه از این مشکلات دوری کرد 1 . ابتدا خوب سیستم خودتون رو بشناسید. ( یعنی مدل دقیق تبلت رو بفهمید چی هستش ) معمولا تبلت هایی که برای من میاد WW یا TW بوده که بهتون میگم یعنی چی!!! شما تو تنظیمات و مشخصات نرم افزاری به راحتی میتونید بفهمید بیلد نامبر که تبلت داره کدوم یک از مدل های بالا و یا اصلا غیر از این هستش Settings->About-> software information->Build number 2 .…
- 5 پاسخ
- 1k بازدید
سلام همکاران محترم. این مدل تبلت a764g مشتری اورده همش خطای پردازش متوقف شد میزنه.ناگفته نماند منو گوشی رو فارسی میکنم ایجور میشه با لاتین مشکل نداره. هارد ریست کردم رفع نشد. کسی دلیل مشکل رو میدونه ؟ اگه نیاز به فلش داره کسی فایل بدون مشکل داره ؟
آخرین پاسخ توسط بهمن آبسته, -
- 0 پاسخ
- 735 بازدید
با سلام دوستان یک پک عالی پیدا کردم که میتونید گوشی های چینی رو با این نرم افزار ها فلش بزنید : بر اساس CPU MTK : >http://www.mediafire.com/download/bvq78485n4u213l/SP_Flash_Tool_exe_windows_v5.1424.00.zip_exe_windows_v5.1424.00.zip ALLWINNER: > Live Suite : http://www.mediafire.com/download/on08mttyrbb4c1j/LiveSuit_V1.07.rar Phonix Usb Pro : http://www.mediafire.com/download/6z03bg4py47zvb3/PhoenixUSBPro_gsm_mithun_roy.rar RockChip : > http://www.mediafire.com/download/kxmc22kxlaxlxcm/RockChip_Android_Tool.zip http://www.mediafire.com/download/cmj5b4222p7cbm7/RKBatchTool%20v1.7.rar Amlogic >http://www.mediafire.com/downl…
آخرین پاسخ توسط sahand100, -
- 0 پاسخ
- 908 بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان ابزار مطمئن جهت بکاپ گیری از چیپست spd SPdBackuptool پیش نیاز: روت بودن... ابزار spd backup too.... نحوه کار با این ابزار گوشی رو روت کنید سپس ابزار رو اجرا کنید ... بقیه کارها با خودتون DOWNLOAD موفق باشید و ماندگار
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 1 پاسخ
- 770 بازدید
سلام خدمت دوستان.تبلت من قفل داره مشخصااتش bcl-rk3026-78az-a1.2 ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط hunterpars, -
- 6 پاسخ
- 2.2k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم یه گوشی چینی gfive برام اوردن که قفل پترن داره مدل cpu 6820 spdهستش با ولکانو ودراگون هم فرمت میکنم عمل فرمت کردن رو کامل انجام میده ولی بازم قفلش باز نمیشه ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید
آخرین پاسخ توسط sfri.arash,