آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 6 پاسخ
- 4.5k بازدید
سلام بیشتر اوقات وقتی میخوای با نرم افزار MTK Droid Tools کار کنید علاوه بر اینکه باید دستگاهتون روت باشه باید توی نرم افزار گزینه روت رو بزنید تا دسترسی داده بشه و اجازه ادامه عملیات رو داشته باشید . ولی گاهی اوقات چنین کاری نمیشه و نرم افزار عملات روت رو انجام نمیده . آموزش رفع مشکل : -برای این کار نرم افزار adbd Insecure v2.00 - نرم افزار رو از طریق sd یا اینکه به گوشی انتقال بدید و نصب کنید و نرم افزار رو اجرا کنید . - از شما دسترسی روت این نرم افزار رو میخواد که باید تایید بشه - 2 تا تیک رو توی نرم افزار بزنید و گوشی رو دوباره وصل کنید و می بنید که مشکل رفع شده خوش باشید
آخرین پاسخ توسط b.sajad1371, -
- 26 پاسخ
- 4.4k بازدید
عرض سلام تبلت stc s703 اومد مشکل قفل پترن داشت ولوم بالا و پاور رو نگه داشتم صفحه ریکاوری اومد وایپ رو زدم اما رو عکس ادمک گیر کرده روشن هم نمیشه لطفا راهنماییم کنید با تشکر
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 6 پاسخ
- 4.4k بازدید
تبلت روی آرم هست و روی فست بوت میمونه اصلا وایپ هم نمیشه ارور میده فایل آخرین بیلد و چند تا فایل دیگه هم گرفتم از سایت ایسوس میده واسه آپدیت بعد ارور میده و ریست میشه از قسمت فست بوت دستورات زیر رو وارد کردم رایت شد ولی باز هم تو آپدیت ارور میده fastboot flash fastboot fastboot.img fastboot flash boot boot.img fastboot flash splashscreen splashscreen.img با K012_SDUPDATE و K012_UPDATE و فایل bundel هم نتیجه نداد
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 5 پاسخ
- 4.3k بازدید
ساخت اکانت در سایت چینی pan.baidu.com سلام امروز با یه اموزش دیگه در خدمت دوستان گل در پارتل هستیم ساخت اکانت در سایت چینی pan.baidu.com که بیشتر فایلهای چینی و .... در ان هست و میتوانید راحت تر فایلهای مد نظرتون رو دانلود کنید بریم سراغ اموزش اول به ادرس زیر میرویم لینک دانلود منیجر این سایت بعد انجام قسمتهای که نیاز به پرکردن روی دکمه ابی کلیک کنید ودر صفحه بعد هم روی دکمه ابی کلیک کنید لینک حاوی فعال سازی اکانتتون به ایمیل شما فرستاده میشه تا روی ان کلیک کنید و کار شما به پایان برسه من برای این کار ار گوگل کروم استفاده کردم امید وارم بدردتون بخوره یا حق
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 0 پاسخ
- 4.2k بازدید
Android flashing is just a flashy word in the Android world. Android flashing is the technical method used to install a different version of OS into your smartphone or changing the entire OS into another. But this may void to cause your device warranty. When considering Android Rooting, it is somewhat similar to jailbreaking and makes you a superuser of your own handset. SP flash tool is an Android flashing application specially designed for MediaTek smartphones and tablet devices. The tool is developed and distributed by MediaTek Inc and they made their great contribution towards the tool as the developers. SP Flash Tool Benefits Flash scatter based Stock/ Cust…
آخرین پاسخ توسط barbara, -
- 9 پاسخ
- 4.2k بازدید
cm2 - cstool -eft این دانگل ها رو دارم فقط یه مشکلی که هست چطوری باید اینو به سیستم وصل کنم کدوم دکمه رو بگیرم
آخرین پاسخ توسط Puyahemmati, -
- 4 پاسخ
- 4k بازدید
سلام دوستان گلم ببخشید من فکر می کردم همه میدونن که اموزش قرار ندادم هر چند ماهی از اب بگیری تازه بریم سراغ اموزش اول از همه دانلود برنامه: دانلود (زیاد نگران ورژنش نباشین چون خودش تا باز بشه شروع ابدیت میشه و بعد باز و بسته شدن نسخش به روز شده ) درایور هاتون نصب کنید که اکثرا نصب هستن از اینجا به بعد رو به روایت تصویر براتون میگم که مشکلی پیش نیاد اول اینکه اگه مشتری براش اطلاعاتش مهم نیست و دیباگشم فعال نیست به سراغ ای برنامه نیاین و خودتون خسته نکنید ی راست سراغ وایپ و فلش برین. دوم اگه با این تصویر روبه رو شدین به ای معنی که دیباگ شما فعال نیست و یا تیک تایید سیستم نخورده حالا فرض بر اینکه دیباگ شما فعال باشه با وصل کرد…
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 7 پاسخ
- 3.7k بازدید
سلام دوستان عزیز گوشی SMART L4901 ADVANCE روش روت این مدلو کسی بلده اینفو کامل با BST Scanning devices ...1 found dev[1] b350565c Mode: normal Hardware: qcom Manufactory: SMART Model: ADVANCE Checking environment ... System Info Display ID: MMB29M System Ver: 6.0.1 REL API Level: 23 Incremental: eng.android.1489390160 Model: advance Brand: SMART Device: advance Platform: msm8909 Product: advance Language: Rigion: SDCard Info SDCARD[1] DS1008 > CID: 45010044533130303801b350565c4300 > CSD: d00f00320f5…
آخرین پاسخ توسط saeedhack88, -
- 5 پاسخ
- 3.7k بازدید
امروز قصد دارم روش پشتیبان گیری و بازگردانی سریال از گوشی های سری MTK را به شما دوستان عزیز آموزش بدم سریال این سری گوشی ها بر روی فایل nvram می باشد. نکته : وقتی با این روش سریال ترمیم کنید دیگه با وایپ کردن گوشی سریال دوباره به سریال قبلی بر نمیگرده روش های بسیاری برای پشتیبان گیری از قسمت nvram وجود دارد. که عمومی ترین روش آن با برنامه MTK Droid Tool می باشد. که شما ابتدا باید گوشی را روت کرده و پشتیبان گرفته. پس گوشی را روت کرده و با برنامه MTK Droid Tool از گوشی پشتیبان میگیریم. فایل های nvram.bin و MTxxxx_Android_scatter.txt را بر روی دسکتاپ کپی می کنیم. برای این که فایل nvram را با برنامه Sp flash Tool بر روی گوشی رایت کنیم باید فایل MTxxxx_Android…
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 10 پاسخ
- 3.6k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم تبلتی با مینبرد tj-a23-p850-v4.1 برام اوردن که مشکل در خواندن کارت حافظه داره ولی در تنظیمات قسمت ذخیره سازی رم رو شناسایی میکنه ممنون میشم رام این مدل رو برام بزارین باتشکر
آخرین پاسخ توسط taher, -
- 1 پاسخ
- 3.4k بازدید
سلام خدمت همگی طبق روش زیر عمل کنید تا مشکل برطرف شود اول برید تو قسمت تنظیمات-مدیریت برنامه ها زبان گوشیتون رو حتما انگلیسی کنید روتبALL برنامه MEDIA STORAGE رو پیدا کنید یادتون نره sort by name باشه نه sort by size حالا media storage رو بازکنین force stop رو بزنین بعدclear data رو بزنین تموم شد.
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
آموزش نحوه فلش کردن سیستم عامل های اندروید دارای پردازنده MTK که با فلشر خطای W/O Err 1 2
توسط M@HDi- 15 پاسخ
- 3.4k بازدید
دوستانی که در فلش کردن با فلشر به این خطا برخورد میکنند کافیه که مراحل زیر رو طی کنند تا مشکلشون حل بشه: مرحله اول برای SP_Flash_Tool_v3.XXXX.XX : -ابتدا سعی کنید که گوشی خود رو با ورژن "SP_Flash_Tool_v3.XXXX.XX" فلش کنید -سپس سعی کنید با استفاده از گزینه Firmware-> Upgrade اقدام به فلش کنید -اگر باز با خطا مواجه شدید سعی کنید با گزینه Downloa اقدام به فلش کنید -این هم دو گزینه ای که در موردش گفته شد اگر نتونستید گوشی رو با ورژن SP_Flash_Tool_v3.XXXX.XX فلش کنید سپس از ورژن SP_Flash_Tool_v5.XXXX.XX استفاده کنید/. مرحله دوم برای SP_Flash_Tool_v5.XXXX.XX : -ابتدا سعی کنید که گوشی رو با گزینه Download Only فلش کنید-اگر فلش نشد از گزینه Firmware Upgr…
آخرین پاسخ توسط hasan32, -
- 16 پاسخ
- 3.3k بازدید
با سلام خدمت دوستان تبلت gtab با برد t739-mainboard-v2.2 jtx 20150311 رو بدون گذاشتن فلت lcd با فایل T739-MAINBOARD-V2.2 JTX_new2015-3-22_gsm mithun roy فلش کردم باز مشکل به هم ریختگی تصویر lcd داره با تشکر از دوستان لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 18 پاسخ
- 3.2k بازدید
سلام این تبلت به اندورید 5 آپدیت شده بود مشکل داشت مثل wifi و ... من خواستم دانگرید کنم به 4.4.2 که تو 29 درصد ارور داد حالا روشن میشه بالا نمیاد و سط صفحه نوشته : BOOT ERROR EFI HARD DRIVE
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 3 پاسخ
- 3.2k بازدید
سلام کد چنج یا روش ترمیم سریال گوشی چینی برند ...ای اند ال.ممنون
آخرین پاسخ توسط BehzadZ3, -
حذف قفل گوشی meizu m5 1 2
توسط rahi_sr- 12 پاسخ
- 3.2k بازدید
سلام دوستان این گوشی رمز داره، میخوام هارد ریست کنم، تو محیط ریکاوری برا هاردریست رمز میخواد با چه باکسی میشه کد رو برداشت یا حداقل ریست فکتوری کرد؟
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 4 پاسخ
- 3.2k بازدید
سلام این کرک توسط بنده تست نشده لطفا اعلام نتیجه بفرمایید ... * .SPD SC6820/8810 Boot Updated * .SPD SC6820/8810 Added New Flashs * .MTK MT6589 Added new Flashs For EMMC Phones * .MTK MT6577 Added new Flashs For EMMC Phones * .MTK MT6592 Added new Flashs For EMMC Phones * .MTK Root With Clear code * patten * .MTK Rooting Improved * .Added new Algo reset Gmail account * .Improved ROOT ADB More stable Only Loder Download Passwad: rangbaaz Download Piranha box Crack : V1.50 Full File Download Passwad: sohidulbokul Download
- 10 پاسخ
- 3.2k بازدید
دوستان یه گوشی چینی اوردن برام که بعد از فرمت رو آرم گیر کرده هر چقد هم سعی کردم فریمورشو تو نت پیدا نکردم که فلش کنم به نظرتون غیر از فلش چیکار باید کنم که گوشی بالا بیاد مدل گوشی osku g3
آخرین پاسخ توسط milad.asghari, -
- 0 پاسخ
- 3.2k بازدید
Android Tool No BOX V2.0 لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 11 پاسخ
- 3.1k بازدید
این فایل فقط توی یه سایت داخلی وجود داره که بصورت فروشی هستش سایتای خارجی هم مثله هاستینگ واینا هم هرچی گشتم نبود! بلاخره تونستم این فایلو از یک فروم بنگلادشی پیدا کنم که بعد یه عالم سرو کله زدن باطرف پسورد فایلو بهم داد=)) این فایلو خودم الان تست کردم کاملا سالم هستش...روی دیمو d7735 هم جواب میده... دوستان لطفا ارزش کارو پایین نیارید..این فایل فایل بکاپ هستش وبا کرک پیرانها زده میشه لینک دانلود:Download rar پسورد:BANGLADESH در ضمن دوستانی که علاقه مند به زبان بنگلادشی هستند همینجا سوال کنن در خدمتشون هستم:dddddd
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 2 پاسخ
- 3k بازدید
سلام برخی از تبلت های لنوو جدیدا اومدن که اگه اشتباه فلش بخورن دچار مشکل می مونند یکیش روی ارم مونده و ... اگه به عکس دقت کنید با این عکس و فشار دادن این دکمه می تونید تبلت رو خاموش کنید و دوباره فلش صحیح رو بزنید توضبح اضافه نیاز نداره دیگه ون همه ما شالله حرفیه هستن :cool:
- 4 پاسخ
- 3k بازدید
سلام دوستان وقتتون بخیر این تبلت روی آرم مونده و وقتی از ریکاوری فایل اورجینال آخرین ورژن رو فلش میکنم ارور میده اگه ممکنه راهنمایی کنید ممنون میشم.
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 11 پاسخ
- 2.8k بازدید
با سلام خدمت اساتید گوشی رو ارم مونده فایل فلششو میخاستم.ممنون
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 6 پاسخ
- 2.8k بازدید
سلام به اساتید محترم یه تبلت ایسوس اومده برام رام 4.2.2 روش بوده بعد ارتقاش دادن به 4.3 الان imei 00490001456 شده بعد من میخوام برگردونم به رام قبلی خودش ارور e:mount not partion sdcard میده با چندتا رم هم امتحان کردم فلش نمیگیره میشه راهنماییم کنید؟ ایا فلشر دارند با فلشر فلش کنم؟
- 1 پاسخ
- 2.8k بازدید
اموزش هارد ریست تبلت چینی با cpu atm7031a دوستان توجه کنند خیلی ها مشکل با برداشتن قفل این مدل دارن ... روش که من براتون میزارم خودم کاملا تست کردم ... کلید ولوم بالا و پایین با هم نگه دارید و دکمه پاور بزنید ... حدود 20 ثانیه طول میکشه... اگر جواب نداد کلید ولوم بالا با پایین باهم بگیرید ... وکابل وصل کنید ... این دو روش کاملا تست شده ... موفق باشید ....
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza,