آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
سلام دوستان وهمکاران گرامی.فایل فلش فارسی گوشی چینی XTOUCH -L1 SC6531رو میخواستم اگه لطف کنین لینکشو ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 2 پاسخ
- 842 بازدید
سلام به کاربران عزیز شاید این آموزش براتون قدیمی باشه این ا»وزش توصت خودم درست شدهScreenRecorder000006.rar گوشی تست شده ccit vogue 402 برای بیشتر گوشی های چینی با سی پی یو mtk یا همون مدیا تک جواب میده
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 0 پاسخ
- 1.5k بازدید
درود آموزش unlock privacy protection password در گوشی های طرح با cpu mtk 100% شاید براتون پیش بیاد که یه گوشی طرح اصل با cpu mtk رو بخواید بنا به هر دلیلی فلش بزنید. بعد از کلی گشتن و جست و جو کردن واسه فایل بعد از فلش میبینید که گوشی بالا میاد اما پیامی با این عنوان رو صفحه ظاهر میشه(please enter the privacy protection password to unlock) که به شما اجازه هیچ کاری رو نمیده (تقریبا مثل امنیت frp هستش).[/size] خب شما هرچی فلش بزنید و یا وایپ کنید به هیچ نتیجه ای نمیرسید.اینجا یه راه آسون هست که شما میتونید به راحتی قفل گوشیتون رو بردارید. خب بریم سراغ آموزش فلشتولز 5 رو باز کنید و فایلتون رو لود کنید بع…
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 0 پاسخ
- 860 بازدید
وقتی usb گوشی مشکل داره کافیه مثل شکل اتصال رو انجام بدید و به راحتی فلش بزنید.
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 7 پاسخ
- 1.4k بازدید
اولین کار دکمه پاور رو نگه بدارید بد از این که آرم گوشی آمد دست خود رو از پاور جدا کره و سریعا دکمه های هوم کم و زیاد رو نگه دارید گوشی میاد روی ریکاوری . بعدش خودتون....
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 1 پاسخ
- 754 بازدید
سلام . رام استوک گوشی من به صورت زیپ هستش ولی باید اکسترکت بشه و فقط با فلش تولز نصب میشه و خبری از پوشه های ذکر شده نیست ؟ یعنی پوشه های : META-INF و System ؟ رام پورت هم که انتخاب کردم طبق اموزش درسته و پوشه های اشاره شده رو داره . هر دو رام برای گوشی های چینی از نوع مدیا تک هستن با شباهت خیلی دقیق از نظر سخت افزاری و میخوام طبق اموزش شما پورت کنم ولی حالا موندم . راهی نداره استوک رام خودم رو به شکل این رام پورت شده در بیارم تا اون پوشه ها رو داشته باشه و بتونم کار رو انجام بدم ؟ اصلا شدنی هست؟ برای گوشی هایی که استوک رامشون فقط از طریق فلش تولز نصب میشه چطوری میشه رام پورت کرد ؟
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 2 پاسخ
- 817 بازدید
صفحه پیدا نشد - جی اس ام دولوپرز | Gsm-developers سلام من طبق اموزش شما پیش رفتم ولی وقتی استوک ریکاوری خودم رو درگ میکنم درون فایل MTK_unpack.bat با ارور زیر مواجه میشم : پوشه اشاره شده : rmdsk درست میشه ولی داخلش خالی هست ؟ من برا امتحان استوک ریکاوری خودم رو این بار درگ کردم درون فایل STD_unpack و این بار بدون هیچ خطایی عملیات با موفقیت انجام شد. ولی اینجا هم یه مشکل دیگه دارم . داخل پوشه rmdsk تمامی فایل های اشاره شده توسط شما برای کپی گیری و جایگزینی وجود دارن بجز: ueventd.goldfish.rc و فایل: fstab هم به این شکل نوشته شده و وجود داره : fstab.mt6735 . الان من چه کاری باید انجام بدم ؟ . مدل گوشی من الفون پی 4000 هستش و ریکاوری…
آخرین پاسخ توسط saberkhan73, -
- 2 پاسخ
- 868 بازدید
آموزش تخصصی پشتیبان گرفتن از تمامی پارتیشن های گوشی اندرویدی چینی برای فلش با spflashtool MT6752 MT6732 MT6753 MT67xx این آموزش قابل استفاده برای تمامی گوشی ها و تبلت های چینی با سی پی یو mtk هست که شامل تبلت های چینی و گوشی های htc و ... هست
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
این یه روش متفاوت برای ترمیم سریال سریه Qualcomm می باشد پس آموزشو تا آخر ادامه بدید این روش برای حل مشکلات شبکه ام کاربرد داره مراحل رو به ترتیب انجام بدید 1- روت برای روت این مدل باید از طریق کاستوم ریکاوری اقدام به فلش فایل SuperSu کنید برای نصب کاستوم ریکاوری هم به فست بوت برید بعد از دانلود فایل کاستوم ریکاوری با تایپ دستور زیر فایلرو رایت کنید fastboot flash recovery filename.img 2-حالت دیاگ مد حالت دیباگ گوشیو فعال کنید و دستورات زیر رو به ترتیب در adb وارد کنید adb shell su setprop sys.usb.config diag,adb 3-رایت سریال حالا نرم افزاریو که پایین لینک کردمو دانلود کنید بعد تو کادر سمت راست برنامه میتونید از اطلاعات گوشی رید بگیرید و …
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 0 پاسخ
- 740 بازدید
با سلام این آموزش تست شده روی حداقل 10 گوشی جواب داده با نصب کرک ALADDIN ورژن 1.34 تب media tek بعد services گوشی رو خاموش کرده استارت کنید گوشی رو وصل کنید بعد از دریافت پیام done گوشی رو جدا نکنید 5 دقیقه صبر کنید بعدش جدا کنید تمام به همین راحتی دیروز frp گوشی smart 5030 با این روش ورداشتم اسکرین شات Untitled.jpg
آخرین پاسخ توسط sbr0651, -
- 2 پاسخ
- 902 بازدید
با سلام دوستان همونطور که میدونید ولکانو نمیتونه اینارو باز کنه برای اینکار مراپی تول را باز کرده و گزنیه read info رو بزنید تست شده توسط خودم
آخرین پاسخ توسط mohsinsomeone, -
- 4 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام دوستان گاها بعد از فلش کردن گوشی و تبلت های MTK میبنید که با چرخش صفحه و معکوس کار کردن تاچ مواجه می شید . آموزش حل مشکل : 1- گوشی رو روت کنید و به پوشه system رو پیدا کنید و سپس فایل build.prop رو با گوشی و یا به کامپیوتر انتقال بدید و باز کنید. 2 - دنبال خط ro.sf.hwrotation=X بگردید که مقدار X یا 0 یا 180 می باشد . 3 - اگر مقدار 180 بود به 0 و برعکس اگر 0 بود به 180 تغییر بدید . 4- فایل رو ذخیره کنید و تمام!!! خوش باشید :-?
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 0 پاسخ
- 796 بازدید
سلام این روش زمانی کاربرد داره که گوشی رو خاموش کردید با رام جدید و حالا با اینکه از گوشی با وکانو یا میراکل رید گرفتید رام خودش هم رایت می کنید بالا نمیاد و دوس ندارید مشتری دردسر بشه براتون سلام اگه میخای گوشی با همون بگاپی که اول از گوشی گرفتید بیاد بالا (میراکل یا ولکانو) این ایراد زمانی پیش میاد که شما از گوشی رید گرفتید بعد که رام های مختلف رو برای فلش روی گوشی امتحان می کنید preloader رام های جدید با preloader داخل گوشی یکی نیست بعد گوشی خاموش میشه بعد طرف میاد می گه عیب نداره رامی که خودم اول رید گرفتم می زنم میاد بالا بعد که میاد رامی که رید گرفته دوباره میزنه روی گوشی یا رایت نمیشه یا اصلا بالا نمیاد اول با فلش تولز یکی از رامی های رو که دانلود کردید…
- 6 پاسخ
- 4.5k بازدید
سلام بیشتر اوقات وقتی میخوای با نرم افزار MTK Droid Tools کار کنید علاوه بر اینکه باید دستگاهتون روت باشه باید توی نرم افزار گزینه روت رو بزنید تا دسترسی داده بشه و اجازه ادامه عملیات رو داشته باشید . ولی گاهی اوقات چنین کاری نمیشه و نرم افزار عملات روت رو انجام نمیده . آموزش رفع مشکل : -برای این کار نرم افزار adbd Insecure v2.00 - نرم افزار رو از طریق sd یا اینکه به گوشی انتقال بدید و نصب کنید و نرم افزار رو اجرا کنید . - از شما دسترسی روت این نرم افزار رو میخواد که باید تایید بشه - 2 تا تیک رو توی نرم افزار بزنید و گوشی رو دوباره وصل کنید و می بنید که مشکل رفع شده خوش باشید
آخرین پاسخ توسط b.sajad1371, -
- 0 پاسخ
- 858 بازدید
1 - ابتدا یک رام استوک نصب کنید. 2 - نرم افزار مخصوص روت رو از لینک زیر دانلود کنید. AsusIntelRootkit.zip 3 - فولدر را باز کرده و روی گزینه CheckBeforeAction کلیک کنید. 4 - حال گوشی رو روشن به سیستم متصل نمایید. تمام
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 638 بازدید
در خدمت همکاران گرامی هستم با آموزش روت کلیه دیوایسها با چیپ ست اینتل امیدوارم مورد توجه دوستان قرار گیرد برای شروع فایل لینک زیر را دانلود نمائید https://my.pcloud.com/publink/show?code=9E3ctalK درایورهای مربوطه را از داخل فایل دانلود شده بروی سیستم تان نصب کنید پوشه SUPER SU را به حافظه داخلی دیوایس تان منتقل کنید گزینه USB DEBUGGING را فعال و تیک گزینه MTP را بزنید پوشه روت را اکسترکت کنید و دیوایس تان را به سیستم متصل نمائید پس از شناسائی دیوایس توسط کامپیوتر بروی گزینه LUNCHER BAT کلیک کنید و منتظر بمانید تا عملیات روت پایان یابد نکته : توضیحات اضافی دیگری داخل فایل TXT فایل دانلود شده وجود دارد که می توانید از آنها کمک بگیرید
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام خدمت کاربران عزیز نکات لازم 1 باکس ولکانو 2 گوشی ccit vogue 402 یا هر برندی که سی پی یو mtk داشته باشه خب بریم سراغ آموزش اول باکس ولکانو رو باز اجرا کنید بعد به سربرگ Android برید یه صفحه دیگه باز میشه بعد گزینه read Flash رو بزنید وبعد گزینه Start
- 1 پاسخ
- 952 بازدید
این روش فقط بر روی گوشی های سری mtk یا همون مدیاتک جواب می ده خب بریم سراغ آموزش یک فعال بودن گزینه USB debugging دو فعال بودن گزینه USB storage سه اجرا کردن نرم افزار و گوش رو با کابل به سیستم وصل کنید و زدن گزینه Turn on USB storage در گوشی خب حالا نرم افزار رو اجرا کنید و کافیه گزینه Start رو بزنید و شروع به ریکاوری گوشیتون بپردازید اینم نرم افزار http://uploadboy.me/38z8zse5woqp/Wondershare Data Recovery for Android.rar
آخرین پاسخ توسط tifo02, -
- 0 پاسخ
- 726 بازدید
آموزش فرمت spd6531 با باکس وولکانو
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 1.9k بازدید
به نام او نرم افزار PhoenixSuit+1.0.9 PhoenixSuit 1.0.9 حالا تبلت رو خاموش کنید و ولوم پایین رو بگیرید و کابل usb رو متصل کنید و پنج بار پاور کنید این تصویر ظاهر میشه بعد چند ثانیه این تصویر ظاهر میشه
آخرین پاسخ توسط mojtabavan, -
- 0 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام دوستان امیدوارم اموزش ب کارتون بیاد و بیشتر برای اساتیدیه که تازه به جامعه بزرگ فلش تبلت وارد شدن.یاعلی
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 1.4k بازدید
درود خدمت تک تک دوستان آموزش فوق برا مدل های 719-720-703تست شده میباشد ما در این آموزش مدل 719 را براتون قرار دادیم برا انجام اینکار نرم افزار فونیکس را اجرا کرده فایل را همانند شکل زیر قرار داده وولوم پایین را نگه داشته و گزینه upgrade رو بزنید بعد اینکار رو عملیا فوق حدودا 6دقیقه مطابق شکل زیر باقی وتا شروع کردن صبور باشید اینم از اسکرین شات های ما بقی تمام.... 2015-03-07_065051.jpg 2015-03-07_064521.jpg 2015-03-07_064718.jpg 2015-03-07_065027.jpg
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 10 پاسخ
- 2k بازدید
آموزش فلش تبلت و گوشی دیمو با برنامه Phoinex Usb Pro تست شده توسط خودم بر روی تبلت D700s new ابتدا برای انجام کار برنامه Phoinex Usb Pro رو از لینک دانلود کنید. دانلود برنامه Phoinex Usb Pro از لینک مستقیم حال به پوشه Usb Driver بروید و آن را به صورت زیر نصب کنید. "][/url] "][/url] سپس برنامه Phoinex Usb Pro رو اجرا کنید. از گوشه سمت چپ قسمت بالا گزینه Key File رو از مسیر پوشه مورد نظر انتخاب کنید مهمولا داخل فایل فلش موجود است. سپس گزینه دوم Img File رو انتخاب کنید و فایل فلشی که پسوند IMG داره رو انتخاب کنید. "][/url] "][/url] "][/url] پس از این گزینه ، گزینه چهارم Start رو بزنید تا عملیات فلش آغاز شود. (توجه کنید …
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 3 پاسخ
- 2.5k بازدید
فایلهای این مدل از سی پی یو با پسوند fw می باشند که که میتوان به سریه atm7031a اشاره کرد باید از برنامه ی PAD Product Tool برای فلش استفاده کنید برنامه رو میتونید از لینکی که پایین گذاشتم دانلود کنید بعد از دانلود کردن و اکسترکت کردن فایل setup.exe را نصب کنید و برنامه رو اجرا کنید و تبلت و طبق مراحل زیر فلش کنید ابتدا فایلو انتخاب میکنیم تبلتو روشن به کامپیوتر وصل میکنیم اگرام خاموش بود با گرفتن ولوم پایین و بالا وصل کنیم به سیستم بعد طبق عکس زیر down انتخاب میکنیم و منتظر میشیم عملیات فلش به پایان برسه دانلود برنامه سوالی بود تو همین تاپیک مطرح کنید
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 2 پاسخ
- 2.5k بازدید
تبلت رو خاموش کنید بعد کابل usb رو وصل می کنید. برنامه Rockchip Batch Tool v1.7 را اجرا می کنید. و فایل فلش مورد نظر را انتخاب می کنید. بعد با نگه داشتن دکمه ولوم بالا یا پایین شارژر رو هم وصل می کنید. درایور رو نصب می کنید و یک گزینه سبز رنگ در برنامه ایجاد میشه.. و دکمه Upgrade رو میزنید... به همین راحتی وخوشمزگی... لینک برنامه Rockchip Batch Tool v1.7 اینم اسکرین شات از برنامه
آخرین پاسخ توسط sanjabak1368,