آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 6 پاسخ
- 1.7k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان بنا به درخواست و نبود اموزش در سایت تصمیم گرفتم اموزش رایت رام بر روی این مدل براتون قرار بدم اول از همه شما باید فریمور های این برند را از سایت رسمی دانلود کنید... >/http//www.asus.com/ برای فلش این نوع برند دو حالت وجود دارد 1-فلش در حالت bundl 2-فلش با نام اورجینال... این نوع برند دارای دو نوع بیلدنامبر هست ww و یا tw که باید هنگام دانلود فایل دقت کنید.... نحوه فلش به صورت bundle همون update sd : برای فلش در این حالت فایل دانلود شده را به نام ASUS_BUNDLE.ZIP تغییر دهید... گوشی را خاموش ولوم بالا و پایین را گرفته و پاور را نگه دارید... بلافاصله از اینکه ارم asus اومد پاور را ول کنید... ممور ی کارت …
آخرین پاسخ توسط shahram49, -
- 13 پاسخ
- 2k بازدید
با عرض سلام وخسته نباشید دوستان در جریان این ویروس هستن ومیدونن زمانی که گوشی ویروس میگیره چه بلاهای سر گوشی میاره در این پست سعی میشه برای رفع این مشکل توضیحاتی به دوستان داده بشه از کجا بدونیم گوشیمون ویروس گرفته ؟ از نشانه های این ویروس اینه که زمانی به اینترنت وصل میشی گوشی خود به خود دانلود میکنه وچند نرم افزار میگیره از جمله نرم افزارهای مستعجن انتی ویروس و..یا گوشی مدام ارور میده از ارورها میتونم monkaytest را نام ببرم یا زمانی که کلید هوم را میزنیم مثل عکس زیر monkay test وtime serviceنمایان میشه این ویروس هیچوقت با wipeکردن گوشی درست نمیشه بهترین را برای از بین بردن این ویروس اینه که کامل گوشی را فلش بزنیم که در گوشیهای اندروید سامسونگ و هوهاویی همیشه …
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 0 پاسخ
- 685 بازدید
تبلت dell مدل To1C برام امده مشکل مکالمه دارد.. لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 1 پاسخ
- 781 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم گوشی چینی blackviewمدل heatwaveبرام اوردن که با فایل اشتباه خاموش شده ممنون میشم از اساتید محترم رام این مدل رو اگه دارن برام بزارن ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 2 پاسخ
- 922 بازدید
با سلام خدمت دوستان گوشی gfive g6 با cpu mtk 6582 ویروس monkey test داشت که ابتدا از رامش بکاپ گرفتم و با رام بکاپ گرفته شده از mtk droid فلش زدم که ویروسش حذف نشد بعد با فایل تو سایت فلش زدم با این فایل http://gsm-developers.ir/thread5273.html که مشکل تصویر پیدا کرد بعد با فایل بکاپ گرفته شده زدم تصویرش درست شد ولی رو آرم مونده در ضمن در ابتدا با گرفتن ولوم منفی و پاور به ریکاوری میرفت که الان اون ریکاوری هم نداره
آخرین پاسخ توسط tifo02, -
- 1 پاسخ
- 1.6k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم تبلت a23 برام اوردن با مشخصات مینبرد q8h-v1.3 2014 0930که قفل هستش و یو اس بی دیباگشم غیر فعال هستش ممنون میشم از اساتید فایل بدون مشکل این مدل رو برام بزارن که مشکل تصویر براش بوجود نیادش با تشکر
آخرین پاسخ توسط ghodooss, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم.تبلت بعد ریست مشکل دوربین پیدا کرده.a23 t736 mainboard v3.0 و روی فلت دوربین sy109-733 نوشته با فایل a23 t736 v2.3 فلش زدم حل نشد.یه فایل v3.0 تو انجمن هست که از سایت 4shred هست لیننکش مشکل داره وسط دانلود ارور میده.و درضمن پسورد هم داره.اگه میشه راهکارشو بگین
آخرین پاسخ توسط mobilemehdi, -
- 5 پاسخ
- 1.7k بازدید
با سلام خدمت تمام عزیزان این پست را زدم تا تجربیاتی که در این چند وقت با گوشیهای چینی را داشتم برای دوستان بزارم و امیدوارم دوستان تجاربشون را که در این زمینه دارن در ادامه همین پست به اشتراک بزارن 1:اموزش بکاپ گرفتن از گوشیهای سالم و مشکلاتی که برای دوستان بعد از رید پیش میاد سوالاتی که واسه دوستان پیش میاد قبل وبعد فلش بهترین راه بکاپ گرفتن از یه گوشی سالم چیه volcano یا mtkdroidtool ؟ یه فایل با ولکانو رید گرفتم از کجا بدونم فایل سالمه؟ یه فایل با ولکانو رید گرفتم میخواهم تبدیل به scaterکنم بهترین راه حل چیه؟ گوشی را با فایل رید ولکانو فلش زدم اما گوشی خاموش شد میخواهم دوباره فلش بزنم بوت نمیشه؟ گوشیم را با irootوkingزدم روت نشده بهترین روش روت گوشیهای چینی؟ …
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 6 پاسخ
- 2.5k بازدید
این تبلت رو ارمه فرمت هم زدم جوابب نداده ممنون میشم اگه هست فایلش رو بزارین cpu :mtk
درخواست فایل فلشa23 1 2
توسط iraj- 10 پاسخ
- 1.5k بازدید
درخواست فایل فلش تبلت inet-86dec-revo1 zeng-gc 2014-07-11 a23 دوستان a23هست
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 1 پاسخ
- 772 بازدید
با سلام شاید واسه بعضی همگارا پیش اومده باشه زمانی گوشیهای چینی را فلش یا فرمت میزنن مثل سامسونک i9500لوگوی روشن شدنشون تغییر میکنه که اکه مشتری گیر بده و دوباره همون لوگوی سامسونگ را بخواهد این کد را وارد کنید ستاره مربع 0066مربع گوشی ریستارت میشه وارمش دوباره سامسونگ میشه امیدوارم تکراری نباشه
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
با درود تلبت سی سی آی تی مدل ای200دابلیو به محض روشن کردن آدمک اندروید روصفحه رویت میشود با زدن کلید پاور فقط نور صفحه کمرنگ و پر رنگ میشود سایر کلیدها بجز ریست عملی انجام نمیدهند در حالت عالی با دکمه پاور روشن نمیشود هنگام اتصال شارژر و یا یو اس بی به این قسمت وارد میشود ش برد: m706c-mb-v2.0.0 2014.09.23 media tek mt 6572a gsl1680 ممنون میشم اگه اطلاعات یا تجربه در این زمینه دارید راهنمائی کنید کلیدها سالم هستن ولی از روی برد خارجشون نکردم
- 1 پاسخ
- 1.2k بازدید
با عرض سلام و خسته نباشید با سرچی که تو اینترنت زدم و تجربه ای که برام تا حالا پیش اومده در مورد vsun v3b اینه که تو همه سایتها که مییگردی فایل فلش این گوشی است اما یه مورد است که شاید هم خیلی از دوستان دقت نمیکنند اینه که تا جایی که من از این گوشیها رید گرفتم و رو گوشی رایت کردم v3bدو مدله و فایلهاش با هم فرق میکنه و زمانی که میخواهیم گوشی را فلش بزنیم اکه فایلهاشون جابجا بشه گوشی خاموش میشه حالا از کجا مدلها را تشخیص بدیم تا از گوشیهای سالم رید بگیریم اگر گوش هنگ روی ارم باشه یا مشکل دیگه گوشی را روشن میکنیم به ارم vsun که روی صفحه نوشته میشه دقت کنید نوشته ها به دو صورت میاد یکی اینکه جمله vsun رو صفحه میاد و عروسک اندروید دوروبرش میاد و دومی اینکه جمله vsun را بزرگ…
- 4 پاسخ
- 842 بازدید
سلام فلش کردم با ایرانسل و همراه هم تست کردم زنگ میخوره ولی اس ام اس دریافت نمیکنه....مرکز پیام هم نداره حداقل اونو تغییر بدم
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 11 پاسخ
- 2.9k بازدید
این فایل فقط توی یه سایت داخلی وجود داره که بصورت فروشی هستش سایتای خارجی هم مثله هاستینگ واینا هم هرچی گشتم نبود! بلاخره تونستم این فایلو از یک فروم بنگلادشی پیدا کنم که بعد یه عالم سرو کله زدن باطرف پسورد فایلو بهم داد=)) این فایلو خودم الان تست کردم کاملا سالم هستش...روی دیمو d7735 هم جواب میده... دوستان لطفا ارزش کارو پایین نیارید..این فایل فایل بکاپ هستش وبا کرک پیرانها زده میشه لینک دانلود:Download rar پسورد:BANGLADESH در ضمن دوستانی که علاقه مند به زبان بنگلادشی هستند همینجا سوال کنن در خدمتشون هستم:dddddd
- 7 پاسخ
- 1.2k بازدید
با عرض سلام وخسته نباشید دوستان اکه متوجه شده باشن داخل گوشیهای سری mtkیه ویروس میاد که بیشتر نرم افزارها را ارور میده و خود گوشی نرم افزار دانلود میکنه از جمله نرم افزارهای مستعجن و به هیچ روشی قابل حل نیست نا با فرمت ولکانو نه وایپ گوشی تنها راه حل فلش زدن گوشی هست منتها خیلی از گوشیهای سری mtk فایلهاشون اصلا گیر نمیاد میخواستم از دوستان بفرسم راه حلی واسه این مشکل هست دوستان نظر بدن
- 3 پاسخ
- 1.8k بازدید
سلام حل مشکل خاموشی mtk بعلت رایت فایل اشتباه و رایت نشدن هیچ فایلی حتی با فرمت و ... مدل تست شده تبلت ztc G.Two گوشی کامل خاموش شده بود و نه با اسکاتر نه با فایل bin فلش نمیشد اموزش استفاده از کرک دارگون در مرحله اول طبق تصویر با تیک EMMC_WRITE_ALL اقدام به فلش کنید این مرحل زمان بر هست و تا انتهای عملیات صبر کنید و اینفویی هم که مشاهده میکنید با اینفو رایت فایل فلش کاملا متفاوت است که فراموش کردم از اینفو کپی بگیرم. پس از اتمام بدون تیک EMMC_WRITE_ALL اقدام به فلش کنید میبینید که به راحتی فلش میشه و گوشی زنده میشه من فقط رو این مدل تست کردم مدلای دیگه هم باید جواب بده کپی برداری ممنوع
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 14 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام یکی از همکاران این تبلت برام اورده فایلشم گرفتم ولی روش رایت نمیشه چند لحظه صبر میکنه برای رایت شدن ولی این رور میده تقریبا 20 ثانیه رو 3 درصد میمونه هم با PhoenixSui چک کردم و هم با LiveSui و طبق گفته دوست عزیزمون اقای MR.ALI با مری هم تست کردم رو صفحه تبلت میاد که میخواد فلش بشه ولی متاسفانه نمیره یک چیز عجیبم که متوجه شدم این که زمانی که به منبع میزنم برای فلش با ممری جریان تا 76 هم میره مدلش:E79_V1.1
- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام خدمت اساتید عزیز دوستان اگه کسی فایل این مدل رو داره ممنون میشم بذاره روی ارم مونده هرچقدرم گشتم فایلش نیست متاسفانه
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 1.6k بازدید
PhoneixUSBPro_V_4_0_0_EN Release !!! (Supported Chips ?Allwinner AXX ( All tatest Chip Screenshots : Download 4shared Link / Mediafire Link
- 0 پاسخ
- 767 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم GLX Crystal Tablet برام اوردن که هنگ ارم هستش ممنون میشم از اساتید اگه فایل این مدل رو دارن برام بزارن با تشکر
آخرین پاسخ توسط taher, -
- 3 پاسخ
- 973 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم تبلت msi که 10 اینچ هستش برام اوردن با سی پی یو rackchip و با مینبرد ms-noj11 ver:2.0 که هنگ ارم هستش ممنون میشم از اساتید محترم اگه رام این مدل رو دارن برام بزارن با تشکر
- 8 پاسخ
- 2k بازدید
با سلام مشتری یه تبلت asus k012 اورده که سریال و بیس باند نداره لطفا راهنمایی کنید. cn_fonepad_10.32.1.22.1
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام خدمت اساتید یه گوشی zte grand memo lite برام آوردن میخوام فلش کنم (غیر از فلش دستی به قول معروف) اما رامشو تو هیچ سایتی پیدا نکردم یه گوشی از همین مدل دارم میخواستم ببینم میشه از رام این گوشی بکاب بگیرم و روی گوشی دیگه رایت کنم ؟ با MtkDroidTools v2.5.3 بکاب میگیرم اما کامل نیست موقع فلش بعضی از گزینه ها خاموشه البته روی همون گوشی که بکاب گرفتم میزنم مشکلی نداره حالا میخوام بدونم میتونم این بکاب رو میتونم روی گوشی دیگه بزنم؟ لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط hasan32, -
- 8 پاسخ
- 2.4k بازدید
سلام خدمت همگی لینک دانلود ورژن جدید باکس قدرتمند miracle_box خدمت عزیزان(تست شده توسط خودم)@-)@-) Miracle Box Crack v.2.14
آخرین پاسخ توسط hasan32,