tifo02 10 ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۴ (ویرایش شده) با سلام خدمت دوستان گوشی gfive g6 با cpu mtk 6582 ویروس monkey test داشت که ابتدا از رامش بکاپ گرفتم و با رام بکاپ گرفته شده از mtk droid فلش زدم که ویروسش حذف نشد بعد با فایل تو سایت فلش زدم با این فایل محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. که مشکل تصویر پیدا کرد بعد با فایل بکاپ گرفته شده زدم تصویرش درست شد ولی رو آرم مونده در ضمن در ابتدا با گرفتن ولوم منفی و پاور به ریکاوری میرفت که الان اون ریکاوری هم نداره ویرایش شده 4 آذر، ۱۳۹۴ توسط tifo02 نقل قول لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۴ سلام تلاش کنید با باکس چینیم یه فرمتیش بزنی که البته اگه باکس مثل ولکانو داشتید به راحتی ویروس حذف می شد سعی کنید ببنید رام دیگه ای براش پیدا میکنید یا نه ! در هر صورت من یه بکاپ با کرک پیرانها ازش دام در صورت تمایل میتونم جمعه براتون اپلود کنم - خوش باشید رفاقت کشکه و دوغ نقل قول لینک ارسال
tifo02 10 ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۴ سلام عزیز باکس چینی که ندارم یه فایل تو فرومهای خارجی پیدا کردم که عین همین فایل داخل سایت بود نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .