آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
کرک Piranha_Box-V1.46 DOWNLOAD CRACK DOWNLOAD crack piranha box.jpg
آخرین پاسخ توسط saeid9819, -
- 5 پاسخ
- 792 بازدید
سلام دوستان وقتی otgوصل میکنی هر چی داره مخفی میکنه .فلش کردم نشد باز هم همون کار رو انجام میده .فقط هم پوشه و اهنگ های otg رومخفی میکنه ...
آخرین پاسخ توسط behzadmi, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
این یه روش متفاوت برای ترمیم سریال سریه Qualcomm می باشد پس آموزشو تا آخر ادامه بدید این روش برای حل مشکلات شبکه ام کاربرد داره مراحل رو به ترتیب انجام بدید 1- روت برای روت این مدل باید از طریق کاستوم ریکاوری اقدام به فلش فایل SuperSu کنید برای نصب کاستوم ریکاوری هم به فست بوت برید بعد از دانلود فایل کاستوم ریکاوری با تایپ دستور زیر فایلرو رایت کنید fastboot flash recovery filename.img 2-حالت دیاگ مد حالت دیباگ گوشیو فعال کنید و دستورات زیر رو به ترتیب در adb وارد کنید adb shell su setprop sys.usb.config diag,adb 3-رایت سریال حالا نرم افزاریو که پایین لینک کردمو دانلود کنید بعد تو کادر سمت راست برنامه میتونید از اطلاعات گوشی رید بگیرید و …
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 8 پاسخ
- 945 بازدید
نیاز مبرم به فایل فلش et_86v2g_a23_v1.8h با cpu a23 و lcd hd و در ضمن توی سایت چندتا فایل بود که از سایت های چینی داده شده که نمیشه به هیچ عنوان دانلود کرد و خواهشا اگر کسی این فایل رو داره آپلود کنه
- 0 پاسخ
- 612 بازدید
نرم افزار فلش گوشیهای شیائومی Xiaomi Mi Flash Tool http://download2180.mediafire.com/rh9fdyldbbyg/sp89y1o4pa652sv/MiPhone20151028_by_androidmtk.com.zip
آخرین پاسخ توسط mobiledaneshjoo, -
- 5 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام خدمت اساتید گوشی ویروسی شده خودبخود برنامه نصب میکنه وایپ هم کردم فایده نداشته فایلشو میخاستم بیزحمت
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 3 پاسخ
- 790 بازدید
دوستان این گوشی رو مشتری اورده که رو ارم usb بود. بعداز یه ساعت تو شارژ بودن یا ارم یو اس بی میاد یا مینویسه intel گیر میکنه . تو منو droidboot یا fastboot هم نمیره که بشه فایل زد . راحه حلی داره ؟
آخرین پاسخ توسط vilson_ali, -
- 8 پاسخ
- 875 بازدید
لطفا فایل فارسی گوشی چینی gionee l800 Gionee L800 - Full phone specifications
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 9 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام دوستان مشکل این تبلت unfortunately com.asus.contacts has stopped با ریست فکنوری درست نشد تمام راه های موجود در سایت و برای فلش رفتم ولی به نتیجه نرسیدم لطفا من و راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 11 پاسخ
- 1.9k بازدید
لینک دانلود GSM_ALADDIN_Setup_1.27 - Download - 4shared - rasheed ks
آخرین پاسخ توسط mehdikot, -
- 14 پاسخ
- 2.1k بازدید
سلام خدمت اساتید نیازمند رام td780-mb 3.0.0
- 0 پاسخ
- 908 بازدید
سلام دوستان یه تب چینی G Star بود که با چند فایل زدم و با هرکدوم یه مشکلی داشت تا این فایل را پیدا کردم دانلود GSM-DEVELOPERS رو یه مدل gphone هم کامل جواب گرفتم
آخرین پاسخ توسط peiman.rps, -
درخواست رام q709 mb v1.1 1 2
توسط eza68- 11 پاسخ
- 1.9k بازدید
سلام خدمت دوستان و اساتید نیازمند رام q709 mb v1.1
- 2 پاسخ
- 779 بازدید
سلام مشتری گوشی آورده روی آرمه توی ریکاوری هم نمیره گوشی طرح ascend mate 7 رام این مدل رو میخواستم ممنون میشم لینک بدید البته متوجه شدم که cpu spd است میشه با ولکانو اینو فلش کرد ممنون میشم توضیح بدید
ET-86v2g-a23-v1.8
توسط gebal- 1 پاسخ
- 810 بازدید
تبلت فقل هست gstar g755 cpu:a33 میان برد et-86v2g-a23-v1.8h یه چیز عجیب رو سی پو تبلت نوشته آ33 اما رو برد نوشته آ23 et-86v2g-a23-v1.8h لطفا راهنمایی کنید
- 4 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام خدمت اساتید یه رام دانلود کردم تاچ از کار افتاد درخواست رام تست شده t739-mainboard-v2.2 2014 دارم
- 1 پاسخ
- 558 بازدید
با سلام نیاز مبرم به درخواست فایل فلش گوشی Pierre Cardin P7 دارم لطفا کمک کنید البته این فایل زیرو پیدا کردم ولی این نمبشه اصلا !Files_to_FlashTool - Download - 4shared - anvar kargari
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 1 پاسخ
- 572 بازدید
با سلام خدمت همکاران عزیز لطفا در صورت امکان فایل فلش vsun v5 رو برام بگذارید ممنون میشم
- 4 پاسخ
- 3k بازدید
سلام این کرک توسط بنده تست نشده لطفا اعلام نتیجه بفرمایید ... * .SPD SC6820/8810 Boot Updated * .SPD SC6820/8810 Added New Flashs * .MTK MT6589 Added new Flashs For EMMC Phones * .MTK MT6577 Added new Flashs For EMMC Phones * .MTK MT6592 Added new Flashs For EMMC Phones * .MTK Root With Clear code * patten * .MTK Rooting Improved * .Added new Algo reset Gmail account * .Improved ROOT ADB More stable Only Loder Download Passwad: rangbaaz Download Piranha box Crack : V1.50 Full File Download Passwad: sohidulbokul Download
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 1 پاسخ
- 698 بازدید
نرم افزار برای وایپ وفرمت تبلت وگوشیهای چینی تصویرنرم افزار alfahd android tools v2 alfahd android tools v2 1- Reset data: This option will wipe user data and factory reset , and you must root your device 2- Go to recovery : to go to recovery via adb mode 3- Go to fastboot: to go to fastboot via adb 4- Reset by fastboot : in this option when you are in ADB mode the mobile will restat to fastboot mode and will wipe user data , and if not work you can use step 5 5- Reset by bootloader: it's the same step 4 but in other command 6- Format by fastboot: this command format userdata 7- Reboot your device: to reboot your device normaly…
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 2 پاسخ
- 720 بازدید
سلام مشتری گوشی آورده وقتی دیتا سیم کارت رو روشن می کنی فقط برای نصب تلگرام گزینه EXIT پایین نصویر میاد یا زمانی توی تلگرام می ری این جوریه بقیه نرم افزار ها هیچ مشگلی نداری ممنون میشم کمک کنید این ایراد چیه فایل فلش این مدل رو کی داره
نرم افزاری همه کاره وعالی برای وایپ وتغیرسریال وفلش وبرداشتن الگو ودانلودفایل فلش
توسط mobiledaneshjoo- 2 پاسخ
- 837 بازدید
نرم افزاری همه کاره وعالی برای وایپ وتغیرسریال وفلش وبرداشتن الگو ودانلودفایل فلش وایپ وفلش وتغییرسریال سی پی یوهای MTK-SPD-Alwinner دانلود فایل Download Tools rabi3 android rar از آپلود آی آر
آخرین پاسخ توسط reza-m-sar, -
- 8 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام اساتید بزرگ من یه مدته با گوشیهای اسمارت خصوصا پریم بدجور مشکل دارم فضای داخلی این گوشی ۱۶ گیگه ولی حافظه داخلی یک گیگ برش خورده اصطلاحا درایو سی وبا ریختن ۶تا نرم افزار پیام فضا پرشده میده نتونستم روت کنم که البته با روت کردن فقط میشه نرم افزارای غیر گوگلی رو به پارتیشن بعدی منتقل کرد این یکی از مهمترین مشکلات کاربرانه اگه راه کاری میتونید ارائه بدین مطمئنم بازخورد عمومی زیادی بین اعضا خواهد داشت ممنونم و منتظر
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 2 پاسخ
- 1.8k بازدید
مشتری آورده هیچ برنامه یا بازی روش نصب نمیشه فایل فلش این مدل رو میخواستم ممنون میشم لینک بدید وایپ هم زدم بازم برنامه نصب نمیشه یکی در میون نصب میشه
- 1 پاسخ
- 643 بازدید
سلام فایل فلش تبلت پیر گاردین با مشخصه t736-main board -v3.0 میخواستم ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط mobiledaneshjoo,