آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 3 پاسخ
- 5.8k بازدید
سلام با نرم افزار زیر شما قادر به ترمیم و تغییر سریال گوشی های دارنده پردازنه spd خواهید بود ابتدا درایور مربوطه را نصب کنید spd drivers ابزار های مورد نیاز SPD_IMEI moborobo پس از فعال کردن دیباگ گوشی را به کامپیوتر متصل کنید پس از اینکه گوشی به طور کامل توسط moborobo شناسایی شد SPD_IMEI.exe را اجرا کنید در قسمت select port گزینه normal mode را انتخاب کنید سپس در فیلد مخصوص imei 1 و imei 2 را وارد کنید و در انتها بر روی گزینه write کلیک کنید و منتظر پایان عملیات باشید . gsm-developers.ir
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 3 پاسخ
- 840 بازدید
دوستان این گوشی رو مشتری اورده که رو ارم usb بود. بعداز یه ساعت تو شارژ بودن یا ارم یو اس بی میاد یا مینویسه intel گیر میکنه . تو منو droidboot یا fastboot هم نمیره که بشه فایل زد . راحه حلی داره ؟
آخرین پاسخ توسط vilson_ali, -
- 3 پاسخ
- 2.3k بازدید
سلام دوستان....این تبلت پیش من اوردن برای تعویض سوکت شارژ البته خاموش...سوکت رو تعویض کردم شارژ میکنه دادم رفته ...بعد چند ساعت اورده که سمت راست لمسش کار نمیده...هرچی بهش میگم بابا چه ربطی داره میگه نه قبلش خوب بوده مارو میگیx-( اینم چندتا عکس از برد و گوشی مدل دقیقش رو ماکه نفهمیدیمX-(:-O
آخرین پاسخ توسط sajad_gsm, -
- 3 پاسخ
- 973 بازدید
با سلام از اساتید محترم راهنمایی در مورد فول بکاپ واسه تبلت های سری rockchip میخواستم ممنون
آخرین پاسخ توسط hasan32, -
- 3 پاسخ
- 873 بازدید
سلام این مدل گوشی تو چ حالتی سریال میخوره؟؟؟ advanceimei هم دانلود کردم
آخرین پاسخ توسط yousef_mosavi, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام.. فایلشو دان کردم..که به صورت firmware-update logs META-INF boot.img file_contexts system.new.dat system.patch.dat system.transfer.list هستش...با چه ابزاری فلشش کنم.. خیلی گشتم..ولی ابزارشو نتونستم گیر بیارم ممنون میشم راهنماییم کنید.
آخرین پاسخ توسط رامین ملکی, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
http://asanflash.ir/?zarinpalpaiddownloads_key=fb8c7108b00b15ecd053f2ccadd5d26bf1b97ff1a43dc7254108527c2b6bf2f2
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 3 پاسخ
- 828 بازدید
مشخصه فایلE4011_MP_KK_SMA_IR_17_06 خدمت دوستان شاتÙ� Ù�Ù�د | داÙ�Ù�Ù�د Ù�اÛ�Ù�
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 3 پاسخ
- 972 بازدید
درود اساتید موقع فلش این تبلت فقط تبلت رو میشناسه و هیچ عملیاتی انجام نمیده et-86v2g-v1.8h 2015.01.29 فایلشم تو ساپورت موجوده دو تا فایلم خودم داشتم باز این شکلیه
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 3 پاسخ
- 1k بازدید
سلام عزیزان کسی این فایل رو داره،روی آرمه ،، با همه برنامه ها چک کردم وایپ نشد A706D-4-V1.0 15/8/2013 cpu : A20 camera : BCF-0835-086V V1 IC TOUCH : 1680 سپاسگزارم
آخرین پاسخ توسط ali_nano86, -
- 3 پاسخ
- 1.9k بازدید
سلام حل مشکل خاموشی mtk بعلت رایت فایل اشتباه و رایت نشدن هیچ فایلی حتی با فرمت و ... مدل تست شده تبلت ztc G.Two گوشی کامل خاموش شده بود و نه با اسکاتر نه با فایل bin فلش نمیشد اموزش استفاده از کرک دارگون در مرحله اول طبق تصویر با تیک EMMC_WRITE_ALL اقدام به فلش کنید این مرحل زمان بر هست و تا انتهای عملیات صبر کنید و اینفویی هم که مشاهده میکنید با اینفو رایت فایل فلش کاملا متفاوت است که فراموش کردم از اینفو کپی بگیرم. پس از اتمام بدون تیک EMMC_WRITE_ALL اقدام به فلش کنید میبینید که به راحتی فلش میشه و گوشی زنده میشه من فقط رو این مدل تست کردم مدلای دیگه هم باید جواب بده کپی برداری ممنوع
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام مشکلprivacy protection passwordدر گوشی هایه آندروید که کد آنلاک میخاد حتی با فلش و فرمت هم درست نمیشه که خیلی راحت با این روش جواب میده تست شده توسط خودم
آخرین پاسخ توسط sajjad-ali, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام دوستان کسی میدونه مشکل اینترنت ایرانسل یا همراه اول در تبلت های چینی با برد T730-MAINBOARD-v3 چطوری حل میشه؟ البته رام های زیادی رو تست کردم ولی بهترین رام واسه این مدل برد KP_ADVANCE_UNLIMITED S (T730-MB.-v6.3).rar هست. رام های دیگه بعد از یک مدتی هنگ و گیر دارن ولی این یکی نه.
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
فلش تبلت های چینی بر اساس مینبورد که بنده تبلت هایی که ورژن آنها بالاتر میباشد را با ورژن های پایینتر هم فلش کردم و هیچ گونه مشکلی پیش نیومده بدین صورت که تنها تاچ و ال سی دی رو از تبلت جدا نموده که پس از فلش شدن دچار بهم ریختگی صفحه و کار نکردن تاچ نشوم.
آخرین پاسخ توسط sajadsol, -
- 2 پاسخ
- 891 بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همه ی دوستان.میخواستم از اساتید بپرسم کارایی این بخش از فلش تولز چیه؟
آخرین پاسخ توسط Merkava, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان این گوشی اندروید 5 هستش و مشکل داره برای حذف cpu کوالکام هست و کابل edel هم نداره با cm2 بردارم smart-L5251 کسی از دوستان تجربه ای داره بگه ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط narsis5, -
- 2 پاسخ
- 852 بازدید
سلام تبلت روی آرمه ممنون میشم لینک دانلود بدید
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 2 پاسخ
- 864 بازدید
درخواست فایل فلش تبلت چینی با مشخصات زیر را دارم . Mainboard : XLS_M06_V1.3 CPU : MTK 6515A
آخرین پاسخ توسط Sayedhamid, -
- 2 پاسخ
- 760 بازدید
سلام این تبلت اومد روی آرمه ممنون میشم لیک بدید مشخصه برد elink-mc706-d2_v3 20140313
آخرین پاسخ توسط موبایل الیکا, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
کس فایل فلش imet t58 رو داره ؟cpu mt6580
آخرین پاسخ توسط modern soft, -
- 2 پاسخ
- 816 بازدید
با سلام قبل از اینکه هر بلایی سر گوشی بیارم با کرک میراکل بکاپ گرفتم دوتا فایل دانلود کردم و زدم همون اولیه گوشی خاموش کرد گوشی مشابه اوردم بکاپ گرفتم زدم به قصد هم فلش کردن هم روشن کردن ولی هیچ کدوم نشد الان بکاپ خود گوشی رو از خودش گرفتم تا با میراکل میزنم هنگ مینکه میپره بیرون یا اگر هم بگیره روشن نمیشه دوستان راه حل ؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 2 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام و درود به دوستان عزیز گاهی اوقات تیک دیبایینگ فعال نیست برای همین به مشکل میخوریم من روی چندین تبلت تست کردم جواب داده شاید بدرد دوستان هم بخوره ابتده تبلت روشن یا وقتی که تا روی ارم با ولکانو وایپ کنید برای اینکا به قسمت اندروید ای دی مد و وایپ ال انتخاب کنید کلیر اوکی میده شما روشن کنید متوجه میشین که هنوز کد یا پترن موجود هست اینکار باعث میشه تیک دیبایینگ فعال بشه بعد با برنامه shuame توحالت ریکاوری انو وایپ کنید شما هم تست کنید یا علی
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 2 پاسخ
- 720 بازدید
با سلام خدمت همکاران گرامی تبلت فوق مشتری آورده با 4 تا فایل تست کردم اصلا روشن نمیشه و هیچ تصویری نداره قبل از فلش رو آرم بود اگه از دوستان و همکاران گرامی کسی لینک فایل تست شده یا خودش فایلشو داره اما تست شده ممنون میشم آپ کنید خیلی گیرم....
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 2 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام خدمت دوستان اين رام رو از يه گوشي آك در آوردم اميدوارم كمكتون كنه. لينك دانلود !Files_to_FlashTool - Download - 4shared - atlas rooz پسورد فايل:hasan32360 موفق باشيد
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 2 پاسخ
- 2.1k بازدید
سلام دوستان حتما با سایت pan.baidu.com آشنا هستید - این سایت چینی هست که قبلا 1TB و الان 2TB اطلاعات ذخیره شده در اختیار کاربران میزاره همچنین آموزش ثبت نام در این سایت به دفعات در انجمن درج شده است و همون طور که در جریانید کلی فایل جالب و درجه یک کاربران توش آپلود می کنند . در انجا من به شما سایتی رو معرفی میکنم که بتونید به راحتی با سرچ سریع بتونید فایل خودتون رو پیدا کنید و به دانلود فایلتون اقدام کنید . امیدوارم دیگه برای پیدا کردن فایل مشکل کمتری داشته باشن دوستان و فایل هایی که تست میکنند با همه ما به اشتراک بزارند خدمت شما :x
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware,