reza_2344 301 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ سلام و درود به دوستان عزیز گاهی اوقات تیک دیبایینگ فعال نیست برای همین به مشکل میخوریم من روی چندین تبلت تست کردم جواب داده شاید بدرد دوستان هم بخوره ابتده تبلت روشن یا وقتی که تا روی ارم با ولکانو وایپ کنید برای اینکا به قسمت اندروید ای دی مد و وایپ ال انتخاب کنید کلیر اوکی میده شما روشن کنید متوجه میشین که هنوز کد یا پترن موجود هست اینکار باعث میشه تیک دیبایینگ فعال بشه بعد با برنامه shuame توحالت ریکاوری انو وایپ کنید شما هم تست کنید یا علی نقل قول لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ با برنامه کرک باکس ولکانو هم میشه اساتید؟؟؟ نقل قول لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ با برنامه کرک باکس ولکانو هم میشه اساتید؟؟؟ سلام روش جالبی بود البته معمولا ولکانو میگه باید روت باشه... دستور روت نمیخواد ولی من موقع بالا اومدن با bst تست میکنم اگه شناخت سریع میزنم بره ریکاوری و خلاص ) رفاقت کشکه و دوغ نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .