آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 4 پاسخ
- 902 بازدید
سلام فلش کردم با ایرانسل و همراه هم تست کردم زنگ میخوره ولی اس ام اس دریافت نمیکنه....مرکز پیام هم نداره حداقل اونو تغییر بدم
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 4 پاسخ
- 1.4k بازدید
لطفا فایل فلش تیلت ccit مدل a703 براثر فایل اشتباهی روی آرم خاموش میشه
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 4 پاسخ
- 1.9k بازدید
کسی این فایل رو داره ؟
آخرین پاسخ توسط 1987omid, -
- 4 پاسخ
- 891 بازدید
با سلام گوشی s4 طرح اصلی اندرویید سریال invalid میده با ولکانو و mode3 هم درست نمیشه در این مواقع چیکار باید کرد ؟ با سپاس
آخرین پاسخ توسط mr., -
- 4 پاسخ
- 1k بازدید
Action : Read Info Tips: 1.Remove Battery, Insert usb cable, Insert battery 2.power off Phone, Remove & Reinsert Battery , insert USB Cable (In Case Some Phone Required to hold bootkey) Waiting for Phone Usb... Phone found [ USB Port:COM24 ] Connecting... Connection Done. Read CPU Info... CPU_ID: 6572 CPU_SW: 0000 CPU_HW: CA01 uploading boot image to RAM... Handshake received from Phone. Detected eMMC FlashType. uploading boot image to RAM... Handshake Received from Phone. eMMC cid: 45010053454D303447 CHIP : MT65720000 CPU ID : EMMC ID : 45010053454D303447 EMMC Size: 4GB, usable capacity: 3.69GB…
آخرین پاسخ توسط modern soft, -
- 3 پاسخ
- 929 بازدید
با سلام دوستان نیاز شدید به فایل گوشی چینی ccit z20 با cpu spd6820 دارم.
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 3 پاسخ
- 986 بازدید
سلام و درود به همه دوستان چند روز پیش یکی از دوستان مشکل فلش با این مدل رو داشتن که استاد شهرام گفتن سپیو a20 فونیکس کارت ساپورت نمیکنه من مجددن امتحان کردم هیچ مشکلی نیست . http://s6.uplod.ir/i/00627/tpywvdcb5lqd.jpg http://s6.uplod.ir/i/00627/gro8qax3xlzu.jpg دوستان تست کنن اعلام نتیجه یادشون نره یا علی التماس دعا
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 3 پاسخ
- 824 بازدید
یک تبلت maxeeder با مشخصه برد w706G_MB_v1.0 گوشی ن ضربه خورده ن چیزی تاچش خرابه.مثلا عدد ۱میگیری عدد ۳کار میکنه..بعضی وقتا هم درست کار میکنه.. اومدم ریست فکتوری کردم ولی متاسفانه پاک نشد..گالری و موزیک پاک شد.ولی برنامه های نصبی تلگرام و.....پاک نشده.. علت تاچ بد کارکردن ایا با فلش رفع میشه یا خیر؟؟
آخرین پاسخ توسط MMMMMMMMMM, -
- 3 پاسخ
- 8.4k بازدید
سلام.شما با این نسخه از فلش تولز میتونید این مشکل (ارور 4032) رو که خیلی از همکار ها به خاطر این مشکل مجبور به تعویض هارد یا سی پی یو شدن رو حل کنید.فقط حتما از فایل فلش درست و کامل ( یعنی تمام تیک ها روشن باشه) استفاده کنید و از گزینه فرمت و فلش استفاده کنید.من روی چند تا تبلت چینی با چیپست MTK تست کردم و جواب گرفتم.یه عکس هم از برنامه میزارم.در ضمن با این برنامه میتونید مشکل PMT change for the ROM... رو هم حل کنید. SP_Flash_Tool_v5.1352.01 by gsm-developers.ir - Download - 4shared - atrin hunterhunterpars.jpg
آخرین پاسخ توسط hunterpars, -
- 3 پاسخ
- 925 بازدید
سلام... من با نرم افزار PhoenixUSBPro میخام تبلتم با پردازنده a31s رو فلش کنم... اما نمیتونم... فایل فلش هم از همین سایت خریدم/// با فونیکس سوییت تبلت شناسایی میشدو.. اما فایل ایمیج رو نمیشناخت.... با مدیر سایت تماس گرفتم گفتن با PhoenixUSBPro نصب میشه..... ممنون میشم راهنمایی کنید که چطور میتونم با این نرم افزار فلش کنم تبلتم رو.. وقتی به کامپیوتر وصل میشه تلبت صدای وصل شدنم میده... اما روی نرم افزار نمیشناسه... اروری که میده رو پیوست کردم که فکر کنم میگه قبل از شروع نرم افزار تبلت رو وصل نکن....
آخرین پاسخ توسط mohammad_shadi, -
- 3 پاسخ
- 963 بازدید
سلام دوستان اگه دارید فایلشو بزارین ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط nimajafari1498, -
- 3 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام خدمت همگی فکر نکنم نیازی به توضیح داشته باشه دوستان همه یه پا استادن http://fs2.filegir.com/ebi6/Piranha_box_V146_Crack_Only_by.html
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 3 پاسخ
- 773 بازدید
سلام مشتری تبلت آورده کد داره برا برداشتن کد چی کار کنم منو ریکاوری هم نداره کسی روشی یاد داره ؟ فایل فلش این مدل هم اگه بود؟ ممنون Q8H-V1.4 .jpg' alt='p9i5_20000113_234333[1].jpg'>]
آخرین پاسخ توسط AmiR-Ali, -
- 3 پاسخ
- 923 بازدید
سلام دوستان یه دونه meizu 5 هست، اندروید 6، صفحه وارد کردن جیمیل لود نمیشه آخرشم خطا میده به فیلتر شکن هم وصل میکنم بازم همون حالته نسخه قبلی پلی سرویس 2.5.18 بود، الان آپدیتش کردم به 2.5.29 ولی هنوز لود نمیشه نیاز به آپدیت بعدی داره؟
آخرین پاسخ توسط modern soft, -
- 3 پاسخ
- 797 بازدید
سلام دوستان اگه کسی فایل کامل داره بذاره ممنون میشم فایل های معرفی شده داخل سایت آپدیت هستند
آخرین پاسخ توسط behzad007, -
- 3 پاسخ
- 916 بازدید
سلام و عرض ادب مدل : TE7822116B smartTouch cpu : Mediatak mt8389wmk ممنونم
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 3 پاسخ
- 890 بازدید
سلام لطفا فایل فلش i9082 spd 6820 رو بزارید خیلی گیرم..با باکس فرمت کردم الان رو لوگو مونده بالا نمیاد با این زدم فلش نمیگیره 6820_2.3.5_c920_shengda_s803_3d_v08_bin-130812-JT8009-I9082.pac
آخرین پاسخ توسط javadxboy, -
- 3 پاسخ
- 3.2k بازدید
سلام کد چنج یا روش ترمیم سریال گوشی چینی برند ...ای اند ال.ممنون
آخرین پاسخ توسط BehzadZ3, -
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
دروود نسخه جدید نرم افزارv1.4 monkey download
آخرین پاسخ توسط h_6767, -
- 3 پاسخ
- 1.9k بازدید
رام گوشی viwa A7 با چیپست mtk 6582 به شدت مورد نیاز هست. دوستان اگه فایلی دارند کمک کنند. چند تا عکس
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 3 پاسخ
- 2.2k بازدید
سلام از دوستان کسی درایور یواس بی این سری رو دارن ممنون
آخرین پاسخ توسط M@HDi, -
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
باسلام خدمت اساتید محترم دوستان یک تبلت مدل Xplay X1000 اوردن ویروس داره هر کسی فایل شو داره بزاره ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم تبلت msi که 10 اینچ هستش برام اوردن با سی پی یو rackchip و با مینبرد ms-noj11 ver:2.0 که هنگ ارم هستش ممنون میشم از اساتید محترم اگه رام این مدل رو دارن برام بزارن با تشکر
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 3 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام خدمت همکاران گرامی: آقا کسی بکاپ یا فایلی چیزی نداره tradeno model:GT-I9105 شماره برد: S138-MB-V1.1 فرمت هم نمیشه با هیچی CPU:MT6571
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
از دوستان راهی بجز فلش واسه تبلت a23 دارن؟
آخرین پاسخ توسط MR.Ali,